V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@evi789 ved este nerob zavery..............................pockaj kym odide ms a urob si znovu test moja mama mala prve 2mes normalnu ms !!!!!! len ju mala kratsiu 😖 skus pockat ................ a ak si fakt 12den po ovu tak ten duch je fakt dost svätlunky ale to nic neznamena , mozno si mala neskorsie uhniezdenie............... 🤐 ja ked som bola 9den po ovu pred 5r som bola tehu a riadna ciarka ...a len 9dni po ...................... hcg stupa rychlo 😀 drzim palce nech si tehulka aj po kramoch !!!! a ak nie si, tak to tak malo byt 😨 a budes neskor ... 😉
@sara34valentina Dakujem, strasne mi pomaha, ked nas uspech mozem aspon vam povedat 🙂
@zuzu15 ako dlho ste sa snazilkovali, mozes mi opisat tvoje pociy a zmeny a priznaky pred ms teraz ked si tehu? ja som len 7dPO 🙂 mam mierne bolesti v podbrusku na ms, a bolia ma prsia (tie ma bolia skoro kazdy mes pred ms hned po ovulke) dakujem za info........citila si ze sa podarilo? vsetko opisssssssss dakovala 😅 😅 😅 😅
@ajajaj00 bre ranko, ako sa citis? ja som dnes 7dpo ..................boze nech je uz 12den .............nedelu testujem budem 12den po 🙂 mam stael mierne bolesti v podbrusku, bolesti v prsoch :P mam pocit na ms 😠 snad nepride,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ako sa mas ty , citam ze klesla bazalka,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,neboj to este nic neznamena 😀
Poviem pravdu, v oktobri minuleho roku sa nam narodil syn, v januari po porode sme zacali spolu opat naplno zit s manzelom. Doktor mi chcel predpisat HAK, ale odmietla som. S manzelom sme sa rozpravali a rozhodli sa nechat to dalej na "prirodu", "osud", "nahodu", "Boha"...kto ako chce. A tiez, ze bude pre nas najlepsie cim skor mat druhe babo, mame obaja po 30tke a uz nam ubudaju sily, tak nech ich mame cim skor. Dve deticky bol ciel.
Takze od januara bolo v mojej hlave, ze sa to musi podarit. Nasledovalo kazdomesacne testovanie.
A tento mesiac, ked sa to podarilo, som to tusila, ale nijako sa to neprejavovalo. MS som mala viac menej vzdy bez bolesti, od porodu ma uz pri MS ani prsia neboleli, skratka som zacala krvacat. Tak podobne to bolo aj teraz. Nic, nijake bolesti, nijake napatie v brusku, nijake napatie v prsiach...nic. Skratka tusenie. Ako som pisala, ani netusim, kedy mam ovulku. fakt
@sara34valentina hej hej klesla bazalka a strasne ma bolia prsia inac sa citim velmi dobre brucho vobec neboli ja som dnes 22DC juuuj tty si nedockavaa
@ajajaj00 joj tak to tak skoro hadam nedostanes ms ...... mozno si len zle zmerala 😉 😉 😉 😉 😉 😉 bolia ta vzdy prsia pred ms? mna skoro vzdy :( preto neviem ked budem tehu ze ci ms abo tehu 😠
baby viem ze sa vsade riesia krasne testiky ale mam dotaz zo spodu ma to dost pali (vo vnutry) tak rozmyslam ci z bazena alebo mavate to aj vy pred MS???
@sara34valentina ok. Uvidím akú ju budem mať a možno testnem... ale sa s tým už veľmi nechcem zaoberať.. veď keby tak zbadam že mi brucho rastie.. 🙂
@evi789 veru nebolo ten strašny pocit pri kazdej navsteve wc stale ked som sa otocila krv alebo zrazeniny ☹ ale ked konecne povedali ze uz nemoze vypadnut tak som bola happy a aj napriek tomu ze som chodila na rizikovu zanedbali toho az az ani len test na cukrovku mi neurobili zabudli a ja ako prvordicka som nevedela ze sa to musi nakoniec sa maly narodil dva dni po termine s 2900a 49 cm a hned na jisku ho suply taky boli doktory na antolskej uzasny ze nevideli ze som uz 3 tyzdne bez plodovky, odtekala pri moceni az sa primar vratil s dovolenky hned som musela rodit prirodzene a na sucho no parada 😀 ale aj tak som sa tesila strasne ze konecne je moj adamko pri mne a nemam na to negativne spomienky stalo to zato!
@ajajaj00 no nedockava a akasi dobre naladova by som kazdeho pohryzla ............a akosi mi je blbo dnes,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, vstala som o 5.30dnes mozno z toho tlak, musela do mesta uz som doma, a pojdem skrinu novu pratat oblecenim 🙂 potom sa hodim na balkon poobede a uvarim si basilikum pesto 🙂)))
@evi789 to fakt?to je skoda..nevadi na buduci mesiac nam to vyjde..ja som mala tento krat az dva dni normalnu mrchu..nechapem..mam pocit,ze odkedy chcem babo tak si moje telo robi zo mna blbca 🙂
@evi789 jooooj bublinka moja ides v mojich slapajach??? 😀 😀
Skoda zlatko verila som ze aspon tebe sa to zadari v maji..no raz sa musime dockat predsa aj my 😉 A dufam a verim ze uz coskoroooo 🙂
@nicolettka2126 ahoj, už som si vravela, že kedy sa ukážeš. Príd nás kuknúť do junoviek
@rula ahooj 🙂 Ja sa tu motkam kazdy den ale len tak potichucky 😉 Len Evke som mala potrebu napisat lebo ona ma drzala nad vodou cely cyklus aj spolu s ajajaj00 🙂
Pojdem potom kuknut aj do junoviek ale tiez len tak potichucky kedze nechcem vooobec sledovat ktory den cyklu som ani nic podobne 🙂
@sara34valentina juuuj nehryz mojenkoo😁este ze nemas chlapa doma🙊dnes je zase riadny vypeek
@sara34valentina vobec ma nebolia prsia ja mavam uplne v pohode ms naposledy ma boli v decembri ked som bola tehotna..
@nicolettka2126 jasné, chápem. Tak Ti každý deň aspoň zamávam. Veľa zdravia a užívaj si krásne letné milovania plným dúškom.

@zuzkasu po ovulke neviem, lebo nikdy neviem, kedy mam ovulku. pred prvym tehu som si kupovala aj ovulacne testy, ale nikdy som na nich nevidela pozitivny vysledok. MS som mala dostat 3. alebo 4. juna a 4.juna uz som aj testovala 😀 nakolko som netrpezliva.