V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina neviem, ci mam tu debatku dobre podchytenu, ale melisssssa ma po MS, nie pred. Ci? nieco mi uslo?
lebo kludne moze mat ovu aj 7DC. Podla mna. ovu moze mat niekto aj 22DC, ci?
Asi uz nicomu nerozumiem.
Prave som docitala do konca. tak sorry
@nicolettka2126 ja som na Teba neustale myslela,ale nepisala si a taaak a teraz si napisala,ze si mala potrebu mi napísat a to je také pekné,dakujem 😔 🙂
@evi789 juuuuj ty moje bubatko 🙂 Ked vy my tu tak prirastate k srdiecku no mozem ja za to?? 🙂
Aaaa uz aspon viem kto ma na svedomi to moje neustale stikutkanie 😀 😀 Ved uz som myslela ze ma drahy zo spalne vyhodi alebo aspon minimalne skopne z postele co sa mi tolko stikutkalo a nie a nie prestat 😀 😀
Tak si sa nam aspon postarala o vecerny program 😀
@nicolettka2126 Áno,myslela som na Teba,ci si tu,ci sledujes,citas ,ale zas viem,ze si si chcela dat pohov a taaak....tak to skusime tento mesiac zas spolu? 😀
@evi789 samozrejmeeeee 🙂 🙂 Ale tentoraz uz aj ja bez akychkolvek testov a sledovania plodnych a neplodnych dni 🙂
@sara34valentina no,ale mne to ukazolo den po ms 🙂
@nicolettka2126 Vies,ja nie som placko ,ale dnes mi nejak bolo,takú potrebu som mala,potom ked si napísala....jaaaaj 😀...ale zivot ide dalej..ja sa nebudem tiez sledovat,lebo ako vidím tie moje hormony sa po vysadení HAK zbláznili 😠 alebo co....
Tak teraz vyckat kym mrcha zmizne a zacnem troska cvicit alebo nieco robit aby som prisla na iné myslienky ..aj ked viem,ze nic nie je iba tak,vsetko sa stane pre nieco,takze budem cakat 🙂 na moju chvílu ktorá urcite príde 🙂 .
@evi789 ja sa tiez zamestnam niecim tentoraz, aby som nemyslela neustale len na tehu lebo fakt to nie je dobre...zistila som ze lutealku mam fajn, dostatocne dlhu a to mi staci, ukludnila som sa 🙂 Teraz uz "len" pockat kym to vyjde 🙂 A hlavne sa vela mojkat 🙂
@nicolettka2126 Budem sa mojkat aj ja veeela... a ten bocian dufam,ze nie len poletúvat bude okolo nasho domu,ale mi aj mimi hodí 😀 .! kukla si aj ty uz k junovcatam? Ostaneme tu? 😀
Veľa mojkat a nôžky hore. Nám to veľmi pomohlo.
@evi789 este som nenakukla ale uz idem 🙂 Aspon budem mat co citat 😀
@sara34valentina ja som unavena strasne padan na hubu doteraz som varila
@ajajaj00 joj ved aj ja, prat dala druhu varku a pomalicky sa tu mocem ako taky tutu .....
inak ma strasne picha uz 2hodiny vajecnik na pravej strane, idem umriet od bolesti................co to je? ☹ som 7den po tutu-mutu,,,, joj skapem ..................totok mi ESTE nebolo pred ms :((((((((((((((((( 😕 😕 😕 😕 😕 az sa trasiem zeby sa fakt zadarilo a sa kotula oplodnene vajicko do maternice ? ja sa tak sledujem ale taketo pichanie som este nemala..................keby som bola vedela ze nie som tehu dam si ibalgin 😎
@sara34valentina no rano mi prisli ovu testy tak som zo zvedavosti robila 🙂 aj tehu samozrejme len tak keby ten menzes bol omyl 🙂 ale na tehu velke nic...no ja som sa minuly mesiac snazila zistit kefy je ovu ,ale akosi som ju neregistrovala..mozno je ozaj skoro po ms..uvidim..skusim robit teraz tie testy..🙂
@melisssssa ok tak ma dobre slychaj zena !! kedze mas uz skoro poz.test....................ja testujem len druhy mesiac !!! cize, vezmi papier nalep test, datum a CAS ...( robi sa medzi10-20hodinou nepit predtym vela tekutin) VYSLeDOK JE PLATNY LEN DO 10 minut po urobeni testu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ak mas silnu palicku rovnaku ako kontrolnu alebo silnejsiu je to pozitvny test co znamena ze OVULACIA PREBEHNE uz do 48hodin..........!!!!!!!!!!!!!!!! ak mas takyto silny test je dobre testovat 2-3x denne !!! aby si zachytila ten najsilnejsi a ak to tam je tak sexik v den poz.testu a naledujuce 2dni!!!!!! BUDUCI MESIAC SI TEHULKA ,,uz to tu vidim 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 drzim palce
@zuzu15 ved jasne ja som uz mala na 11dc na 14dc na 17dc na 21dc na 24dc dokonca na 27dc 🙂
@sara34valentina boože ty si zlataaa🙂 normalne az zimomriavky mi nabehli,ked som to docitala 🙂bodaj by si mala pravdu 🙂 uz som ho nalepila na papierik 🙂 robila som aj poobede pred 2 hodkami a ten som lepila..je tam o cosi slabsia ako z prveho ranneho mocu,ale asi kvoli tomu bola taka silna..a mozno mam tu ovulaciu ozaj takto skoro a preto som bola sklamana,ze sa to nepovedlo v maji 🙂 este raz vdaka za vysvetlenicko a pozitivne slovicka🙂 vyborne sa to cita 🙂a samozrejme aj ja prajem a verim ,ze sa to aj tebe podari🙂 ak sa mozem spytat ako dlho sa snazite??
@melisssssa my sa snazime druhy mesiac a tento mes s ovu testikmi len vies mna ovulacia strasne boli takze sme sa az na druhy den a neviem ci nebolo neskoro, ms mam dostat az pondelok tak cakam 😉
@sara34valentina tak to uz ju ani necakaj 🙂 jaaj no ved hadam stacilo aj na druhy den 🙂 verim tomu 🙂
@melisssssa dakujem moja, ale citim sa UZ na ms :( tak len cakat 🙂
@sara34valentina to moze byt uzniezdovanie nie?
@ajajaj00 keby si mala pravdu, je mi akosi divne dneska, uvidime, co bude zajtra.......vajecniky ma bolia, ale mozno som nachladla trosku z klimi v aute :(
@sara34valentina bozee 🙏🏻🙏🏻tak ti to prajeem musi to byt uz pozitivnee musii😘
@sara34valentina neboj budes inak 🙂 aj ha si namyslam prechladnuta atd a nakoniec mi teraz na treningu maleho zadrela jedna ty si tehu ze? vraj to na mne vidi no haha

@melisssssa aha mrcha skoncila no bud tehotna si alebo bude zajtra poz.test a budes mat pozajtra popozajtra ovulaciu,,,,,,,,,urob si ale pre istotu tehu test!