V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@ dasenkabb vieš čo? asi 3dni po oplodnení ( viem kedy sme sa snažili) som mala strašné bolesti v podbrušku ako keby mala prísť mrcha... ale to trvalo asi dva dni.. potom vôbec nič, iba meškajúca MS (medzi tým som si robila 3testy) negatívne... až na 13 deň som skúsila urobiť test s tým, že ak bude negatívny idem na vyvolávačku... a čo nevidím dve čiarky :D takže ešte počkaj keď som sa rozprávala s mamčou o tom ona mi povedala, že jej test nikdy neukázal (a sme štyria súrodenci) takže neviem ako je to s tými testami...radšej počkaj ešte týždeň... a veľa šťastia 🙂 inak teraz mám asi všetky príznaky :D
@nicolettka2126 ahoj no ako? Skusas ovu testy? U mňa MS stále nikde
@mmoni89 ajooojky, ano od vcera som ich uz zacala robit 😵
Som zvedava kedy bzde pozitivny 🙂
A tebe teda meska???? Kolko??
@nicolettka2126 aj ja daj potom vedieť. No dnes je to 32DC, takže teoreticky 5dni ale už sa mi stalo že mi prišla na 35 DC teraz keď kojim tak neviem. A necítim vôbec nič okrem toho že stále niečo jem a ajtak som večne hladná
@mmoni89 a testik si neskusala robit??
Mám pripravený ale stalo váham lebo sa chcem vyhnúť sklamaniu 😉 ale zajtra ak neprijde tak asi skúsim
@mmoni89 verim ti mojenko, tiez ked som vzdy isla testovat tak bol vo mne ten strach ze sa zase raz sklamem..a bohuzial vzdy to tak bolo..na jednej strane ooobrovska zvedavost ze normalne odolavat musis aby si ten test hned neocikla a na druhej strane strach zo sklamania..no kto sa v nas vyzna 😀 Ale neboj, testni, kazdopadne aspon budes vediet na com si a ja budem veeeeelmi silno drzat palceky 🙂
Ahojte kocky, aj ja si pridavam... 4-5. maja som citila ze by som mala mat ovu, tak sme isli do toho a tyzden na to ma zacali boliet prsia a bolia az dodnes. na test je eske skoro, menzes by som mala dostat az koncom buduceho tyzdna, ale pevne verim a dufam ze pride az o 9 mesiacov 🙂
@nicolettka2126 vďaka, tak zajtra asi padne test za obeť, veď tak nestastne na mňa kuka 😀 aj ja tebe držím palice nech vám to vyjde tento mesiac. Veď to že to čakania ja hrozné, prijde, neprijde.. Ach jaj
@mmoni89 tesim.sa na zajtra teda na tie dve krasne ciarocky tvoje 😉
Dakujem pekne, uz nedockavo.cakam ovulku, zatial vcera aj dnes ovu testik negativny, uvidime co prinesu dalsie dni 🙂
@rula ajoj dobre. Mala som 19 mm folikul, a o tyzden idem na kontrolu. Tak sa tesim ze ovulujem 😊 Vraj ovu dnes alebo zajtra. Ale vecer som mala pozitivny ovutest. Tak a vcera uz sa nam nepodarilo nic podniknut a dnes som v robote. Asi tuto ovu premeskame. Jedine, ze by som ovulovala zajtra...
@mirrina 🙂 , zajtra by to mohlo vyjsť.... Teším sa , že Ti to pekne dr. nameral, fakt by sa to mohlo podariť už tento mesiac.
Mne je divno, som 23 DC a asi dostanem mrchu. Rano ma pichalo vpravo, teraz ma picha vľavo... Už ani neviem , čo mi je. V stredu, keď prídem domov , si niečo kúpim, buď ten Inofolic , alebo niečo iné...
prosím o radu ms mešká 5dní, dnes som si robila test a výsledok negatívny.... môžem byť tehotna?
minulý mesiac som ms dostala ešte o 2dni skôr, ale išlo skôr o krátke krvácanie/či špinenie.... inokedy mávam PMS bolesť chrbta, brucha, prsníkov a teraz nič len ma pália bradavky a bolieva ma hlava...
@nicolettka2126, rula ďakujem dievčence ste zlaté, no dúfam že ho nezabudnem ráno ocikat 😵
Tak baby, ideme aj mi na to 🙂. Poslednu MS som mala 7.5 tak koncom buduceho tyzdna by mal byt ten spravny cas 🙂. Zatial beriem Femibion 800 na spravny vyvoj babatka. Drzme si palce aby MS v juny neprisla.
Babule pripájam sa k Vám.... S drahým sme si na začiatku mája povedali A DOSŤ UŽ SI NEBUDEME DÁVAŤ POZOR... a už teraz sa neviem dočkať kedy sa nám toto snažilkovanie premení na to najkrajšie a naše spoločné 🙂 Tak Vám všetkým držím silno pršteky nech sa zadarí 🙂
@mirrina Ani ja sa nechcem moc sledovať a jeho stresovať plodnými a neplodnými dňami, navyše pred dvomi dňami začal doma riešiť veľmi dôležité veci ohľadom nášho budúceho bývania a žitia, takže to je ďalší dôvod, že to so mnou myslí vážne. Lenže tá situácia je tak zamotaná, že bude v strese. Aj jemu kúpim nejaké vitamíny. Ani my to tento cyklus asi ,,nedáme,, keďže som plodné dni bola v AT. Nevadí, ideme ďalej a budeme sa modliť,aby všetko dobre dopadlo. 🙂
@majuskabobi dnes by to mohlo postacit 😉
@nicolettka2126 v tom dufam,lebo muzicka 2 tyzdne neuvidim,tak dufam,ze sme to vystihli,dokonca test ukazkovo pozitivny 14dc 😄
@majuskabobi ale.este skus aj zajtra urobit jeden ovu testik ci zoslabne 😉
Ak ano tak je veeelka sanca ze dnesne tulkanie.postaci 🙂
@majuskabobi no super, tak nech Vám Pán Boh zapáli pri milovaní iskierku. 🙂
@nicolettka2126 halooo bambulkaaa ako dnesny testik?????
@mmoni89 juuuj ta sprava nad touto mala byt tebe 🙂 Ja uz som ina dama ze sama sebe pisem 😀
@nicolettka2126 jasnacka,len ja mam obcas pozitívny test 2dni,ovulka sa nevie rozhodnut 😀
@rula ďakujem Ti pekne,a Ty co? ved sme v teme majove otehotnenie😄 �😄😄😄😄😄😄😄 😳😳😄

@vikina6 ja uz si to veru nepamatam ako som to brala,ale sak dr ti najlepsie poradi...ja som mavala vtedy cykly aj 40-45dnove