V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
Dobre raneckoooo sa praje
My mame dohodu,kym neni bambi v brusku,nou foto B-)
@majuskabobi Ahaaaaaa 🙂 tajnostkarka 🙂
dobre ranko a ja uz placem
@sara34valentina ahooj, čo sa deje.... mrcha? ☹
asi sa mi spustaju,,,,,,,,,,,,,,,,,,,boli ma brusko a zacala som vytokom pockam ci to budu kramy ale tusim ano........vcera vecer som sa citila ze sa zadarilo ....................a teraz zacinam ms nechapem preco tak skoro,,,,,,,,,zeby som nevystihla ovulku? ah jaj
@evi789 kukame Inkognito :-P
@sara34valentina neplakaj
@epsonka45 chlapec ci dievka? 🙂)
@sara34valentina Počkaj ešte moja, výtok nič neznamená predsa.
@majuskabobi 😀 no veď počkaj 😀
Dobre raaanko 🙂
@evi789 ved pockam ale bude to ms, vcera ma 3x pichlo v maternici reku ide o uhniezdovanie ale ak zacenm krvacat bude to ms,,,,,,nechapem to, pdola ovu testov ked pozeram sa mohlo stat ze som poude testovala ......a sexik bol az na druhy den a den pred poz.testom,,,,,,,,,,,,,,,,ah boze takze drhy mes za nami i a NIC 😢 😢 😢
@sara34valentina moja nesmut este neni nic stratene
@ajajaj00 ste obidve zlate,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, teraz aspon viem ze ked je poz.test sa treba milovat v ten den ☹
pockam ci sa to spusti zatial len krvavy vytok mierne sfarbene........................ idem s aprejst so psikom je mi do revu a drahy pracuje 😲
@sara34valentina moja neplackaaaaj
@sara34valentina dobre ranko, neboj ved aj vytok dohneda moze byt priznak tehu.. kolko dni si od ovu je to 15 den? ci ? aj ja mam uz tusaka ze dostanem.
@sara34valentina Nesmut prosím, pridas sa k nám ☹ pozri ani nám to nevyšlo a pozri môj prípad.. ak nie teraz tak sa to podarí na budúce
@majuskabobi neviem
@sara34valentina Ja som bola tiež placko keď mi prišla 😖 ale čo narobis... 💋
@sara34valentina ahoj, nebuď z toho nešťastná. Ešte je skoro vesat hlavu. Druhý mesiac snaženia sa je stále iba začiatok. Určite sa Vám to čoskoro podarí. My sme sa snažili tri roky. Dva a pól presnejšie. Ale tak pól roka je normálne čakať.
@sara34valentina si si istá , že je to ms ? môže to byť implantačné špinenie, uvidíš dnes ,ako budeš špiniť a večer budeš múdrejšia. Ale nie je to dôvod ns smútok, aj my sa snažíme len ptvý cyklus, to by bol zázrak na prvú šupu. Nezúfaj.
@evi789
@rula
@sara34valentina baby nemate niektora skusenost s takym vytokom ktory nezapacha nic ma neboli ani nesvrbi a je tak jemnej bielej farby..
@nicolettka2126 Dobré ráno Nikolka 🙂

Dobré ráno, bábiky. Pekná fotka , princezna.