V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@evi789 a ked si dam aj aj tak to bude zla kombinacia????? 😀 😀 😀
@nicolettka2126 tak sparovane to je naaaaaaaj 😀
@nicolettka2126 Potvorka 😀
@evi789 ja mam lepsie pomenovanie ako potvorka na taketo napady 😀 Vola sa to ZENA 😀 😀
@nicolettka2126 👍👍👍👍👍👍👍✌👌👄💅👼😉😁
@evi789 a ty uz mas svoju vecernu misiu za sebou??? 😀
@nicolettka2126 ete neee 🙂... malý ešte buntosi 😀
@evi789 pockaj a doobeda ste ho kam dali???Zamkli do skrine???(zartujem) 😀
@nicolettka2126 😀 😀 nieee pozeral hahaha 😀 ( zartujem ) 😀
na kupku bol 🙂
@evi789 sa bavkate 🙂 ja umyla kupelku, dala do mycky riad 🙂 sprcha a mam na sebe mineralnu masku ataaak stiahnutu tvar ze by sa ma zlakol aj drahy esteze pracuje 😀 😀 😀 😀 KEBY SOM NEDOSTALA KRAMY TAK VERIM ZE SOM TEHU...........................zezrala som 4porcie tuniakovych cestovin,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
a nedam si nist, lebo sama flasku nedam 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@sara34valentina huuuu vyzerá to veľmi dobreeeee :-P
sikulka si! Daj si len tú fľašu 😀
@evi789 kozaaa 😀 Skoro som si cvrkla 😀
@sara34valentina mnaaaaam ze aka to dobrotka zavidiiiim 😀
@sara34valentina aké to je super sa tak rozmaznavat, že? Sprcha, maska.. papanie.. pitie neviem 🙂 asi si ži netrufla 🙂
@nicolettka2126 hahaha 😀 sranda musí byť no 😀
@evi789 no zatial kym nemame deti sa da 🙂 a od zajtra po bolestiach sa ide na kerimatku a do septmebra budu kachlicky na brusku to musi ist dolu,,,,ked sedim mam vankusik 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@sara34valentina to mám aj ja moja :-/
Som si aj povedala, že by som mala začať niečo...
@evi789 dobru nocku myslim ze niekto nam tu zaspal z tolkeho ginu :P bruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😉
@nicolettka2126
@evi789 tak tato vasa debataaaa ze konecna zeny
Aaach ženy ..povedzete mi čo je toto za spravodlivosť? bola som s drahým posedieť na vínko v jednom podniku a taká ženská pri stole s partiou fajčí jednu od druhej , slopkoší pivá a potom kukám ako sa postavila , že bandero pred sebou hadam aj 9.mesiac... ☹ ☹ wtf??? taká nasratá som bola ...a vlastne aj som...tak my čo po bejby túžime musíme mať bohvie akú dlhú čakačku,neviem prečo,ked hentaké stoky čo môžu byť rady sa takto "ZODPOVEDNE" správajú....ach jáááj ...
@melisssssa boze ani nehovoor vies kolko zien som uz takych videlaa..hroznee..ze sa necitia blboo
@sara34valentina 😀 to určite.... ja z piva a @ajajaj00 z ginu 😀
@melisssssa bohužiaľ sa stretávam aj ja s takýmito osobami... je to smutné.. tie ktoré by dali všetko, tím sa nepodarí a tie ženy ktoré zahadzuju do kôš a nestaraju sa.. tie rodia ostošesť.. a ešte aj to je krásne keď kocikuju a fajčia 😀 😠
@melisssssa pozname to az do porodu rum s kofolu sa pil
@melisssssa hrozne nieco,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,fuj by som jej facku vylepila a dala odobrat dieta a ju dala do väzby hlupanu jednu 😠 😠 😠 😠
inak vsetkym zelam krasnu nedelu, mne dnes uz lepsie je, uz ziadna tabletka, dusno je mohlo by poprsat 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 o chvilu idem varit cesnacku a ohniveeeeeeeeeeeeee v zemiakovej placke 😉 😉

@nicolettka2126 😀 😀 😀 😅😅😅😂😂😂