V októbri 2017 budeme tehu
Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂
@sandy152 ja tam dusika vidim 🙂
Ja som bola nedockava a kupila som si rapid, spravila si ho pred polhodinkou ale nic som tam nevidela... mal aj strasne doskriabane sklicko, ale co ako som sa snazila nieco vidiet tak marne... a akurat mi zacali take krce 😩😩😩 presne ake mavam pocas prvych dni MS 😔😔 uvidime rano ci dosla alebo nie
@andrejkavid92 no to smena tom podobne, ja hypnotizujem kazdy test a len tento mi nieco naznacuje 😀
@andrejkavid92 ja som jej upravila test a je tam pekne druhá čiarka.
@andrejkavid92 pozri
@andrejkavid92 to mi je luto ☹ budem na teba mysliet aby sa to na dalsi mesiac podarilo 🙏
@sandy152 dakujem 😔😘
@andrejkavid92 a je normálna silná ci??
ako tu čítam tie vaše testovania baby, mám chuť testovať aj ja, ale zatiaľ sa držím, chcem vydržať do soboty, čo bude 28DC (ak teda mrcha nepríde skôr, bo brucho ma už začalo bolieť :/)
Dufam ze to tak bude ze sa konecne podarilo 🙏
@sandy152 aku to mas znacku testu ???
@andrejkavid92 ja este tiez nemsm vyhrate ...drzim palce aby si sa na buduci mesiac konecne dockala // ciarok 😘

@domidee ja tam definitívne vidím čiaru!!! 🙂