V októbri 2017 budeme tehu
Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂
Tam moje predsavzatie neurobit test...urobila som a biely jak sneh ☹ takze mozem cakat ms koncom tyzdna...aj slzy mi vybehli,nuz nenarobim s tym nic
Taaak baby hlasim 1DC, ms sa rozbehla naplno ☹ no nevadi ideme dalej 🙂
@sandy152 :( to ma mrzí...musíme veriť v nasledujúci cyklus...ja síce do MS ešte cca. 4-6 dní, ale včera ten negatívny test + príznaky na MS..proste necítim sa tehotná...je to na nervy, hlavne keď som sa konečne odhodlala mať druhé...inak ja si dávam Femibion, ale tiež štýlom keď nezabudnem :D
@wilinkaa ja som femibion brala pri oboch tehu ale kedze zle skoncili prestala som ho brat lebo som mala dost kyseliny listovej z vysledkov krvi, no asi ho zacnem brat zase a uvidim ci to niecomu pomoze. Ja uz fakt neviem co sa da robit este viac alebo lepsie aby sa to podarilo ☹
ja 4DC. :/ ale dalsia ovu ma byt buduci tyzden tak mozno to v tom oktobri este stihame :D
@sandy152 prve tehotenstva si otehotnela velmi rychlo a zle to skoncilo, tak mozno preto je to teraz o cosi zlozitejsie, ale ver tomu ze ked otehotnies teraz tak uz s uspesnym 9 mesacnym koncom 🙂 ja to beriem tak, ze za kazdym neuspechom treba mozno vidiet novu sancu aby veci nedopadli tak ako v minulosti...🙂
neboj , teraZ do tretice sa to urcite podari 🙂
ja beriem len k. listovu a pijem alchemilku, ale s nou tiez opatrne, 3x do dna sa odporuca po 0,3l viac nepi, lebo vo velkom mnozstve moze viac uskodit 🙂
@ladymarry ano to viem, mne na krabicke pise ze ze dvakrát denne pol litra, aj tak som ju pila po kyrete a upravil sa mi pekne cyklus, no po tom biochemickom som ju velmi nepila a cyklus mam rozhadzany ale ak ratam uz aj tento tak posledne dva boli 31 dnove. Uvidim no, a ty si merias aj bazalnu tepotu? Este som rozmyslal ze toto skusim tento mesiac, no vôbec neviem ak na to
@sandy152 mne teraz alchemilka krasne upravila cyklus tiez, posledny som mala 37 DC, kvoli posunutej ovu z dovolenky, a tento cyklus som ju pila 2-3 krat denne do ovu a krasne mi upravila ovu na 14 -15 DC... na toto nedam dopustit naozaj... a ano meriam si BT, je to naozaj spolahliva metoda...kludne s nou zacni, utvrdi ta v mnohych veciach a viac spoznas ako funguje tvoje telo, vela ti napovie o tom kedy si mala ovu a potobne,
ja napr. dnes rano som mala teplotu 36.6 co je u mna znak prichadzajucej ms, takze uz viem ze sa mi neoplati testovat viac...ak by teplota ostala hore este par dni, tak som na beton tehu...🙂 🙂
@sandy152 chod do lekarne a popros si teplomer na meranie BT, ten je speci v tom ze ma dve desatinne miesta napr. nie len 36,6 ale 36,65 a pod. a kazdy den po ms uplne staci ak zacnes, si meraj teplotu v tu istu hodinu (bud v puse pod jazykom alebo tam dole) a zapisuj si to, alebo si stiahni appku. a potom sama uvidis ako sa ti teplota pohybuje pred ovu a po ovu, je tam pekny rozdiel...
@36evina36 ja som tiez mala doma recept ale ked som bola u gynekológa tak mi vravel nech si ich vyberiem lebo ze niekedy je problem ich zohnat a sama som sa o tom predvedcila ked som bola v dvoch lekarnach a nemali ich a trebalo na nich cakat 4 dni, tak som si povedala ze ked budem mat pozitivny test tak bude dlho cakat 4 dni na injekcie. Oni maju datum trvanlivosti do roku 2020 tak snad dovtedy sa to podari, vybarala som si len 3 balenia, cize 30 injekcii

Baby nvm aký DPO som. Keďže od soboty cítim bolesť podbruška a uz dlhšie mám ten hlien taky. A ovu testy nič nevravia tak hádam ovu prebehla nech sa môžem aj ja ptm vytesovat keď ms nepríde.