icon

V októbri 2017 budeme tehu

sandy152
18. sep 2017

Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂

sibrez
16. okt 2017

Baby nvm aký DPO som. Keďže od soboty cítim bolesť podbruška a uz dlhšie mám ten hlien taky. A ovu testy nič nevravia tak hádam ovu prebehla nech sa môžem aj ja ptm vytesovat keď ms nepríde.

evi38
16. okt 2017

@sibrez merias si BT? 🙂

alzbetkaw
16. okt 2017

@ajka32 ja rovnako 3dpo a dalsie 2 tyzdne sa zdaju nekonecne..

ajka32
16. okt 2017

@alzbetkaw vydrzime nejako 😉

wilinkaa
16. okt 2017

Tam moje predsavzatie neurobit test...urobila som a biely jak sneh ☹ takze mozem cakat ms koncom tyzdna...aj slzy mi vybehli,nuz nenarobim s tym nic

sandy152
autor
16. okt 2017

@wilinkaa skus rano radsej, teraz mas zriedeny moc a ozaj nemusi nic ukazat...ale nemozeme zufat, ked sa nam to nepodari tento mesiac, budeme pokracovat spolu do dalsieho mesiaca 😉

patka33
16. okt 2017

@sandy152
@wilinkaa
zeny ja bojujem 25x a stale nic ak to nevyjde idems vami do dalsieho cyklu

sibrez
17. okt 2017

@evi38 áno ale stále som mala okolo 36,8 je možné že ju meriam zle ? Veď ju meriam vždy ráno v tú istú hodinu. Ale som si istá že ovuvasi prebehla keďže hlien už nemám a necítim ani už bolesti podbruška.

sandy152
autor
17. okt 2017

Taaak baby hlasim 1DC, ms sa rozbehla naplno ☹ no nevadi ideme dalej 🙂

36evina36
17. okt 2017

@sandy152 neboj nebudeš sama mňa už tri dni boli brucho a nie a nie sa rozbehnut, dáme to budúci mesiac

ladymarry
17. okt 2017

@sandy152 mrzi ma to!!!
Mne dnes rano teplota klesla, takze dnes ocakavam ms aj ja...

sandy152
autor
17. okt 2017

@36evina36
@ladymarry to dufam baby lebo toto je fakt strasne. Beriete nejake vitaminy alebo nieco?

36evina36
17. okt 2017

@sandy152 ja kyselinu listovú a zelezo ale len keď nezabudnem co je tak asi jazdy druhý deň
😉

sandy152
autor
17. okt 2017

@36evina36 to aj ja, musim pit aj tu alchemilku poriadne, 1l denne sa tusim moze

36evina36
17. okt 2017

@sandy152 tak ja nemala problém doteraz otehotnieť len tento mesiac som bola cez ovulku na služobka a stále niekto chorý bud ja alebo mm, ja sa skôr bojím aby zas nebol MA

sandy152
autor
17. okt 2017

@36evina36 no ved ja som 2krat otehotnela na prvy sup hoci sa to skoncilo zle ale teraz ani na druhy cyklus sa nepodarilo, takze si zacinam uvedomovat, ze to asi nebude take jednoduche...

36evina36
17. okt 2017

@sandy152 tak ja tiež dva krát na prvý sup a teraz prvý mesiac nič ale ani sme sa neak nedostali k skúšaní keďže najskôr som bola prechladnutia ja potom služobka a potom mal mm chrípku tak, som ani nečakala že by to teraz vyšlo. Uvidíme budúci mesiac, tiež pôjdeš na injekcie?

wilinkaa
17. okt 2017

@sandy152 :( to ma mrzí...musíme veriť v nasledujúci cyklus...ja síce do MS ešte cca. 4-6 dní, ale včera ten negatívny test + príznaky na MS..proste necítim sa tehotná...je to na nervy, hlavne keď som sa konečne odhodlala mať druhé...inak ja si dávam Femibion, ale tiež štýlom keď nezabudnem :D

sandy152
autor
17. okt 2017

@wilinkaa ja som femibion brala pri oboch tehu ale kedze zle skoncili prestala som ho brat lebo som mala dost kyseliny listovej z vysledkov krvi, no asi ho zacnem brat zase a uvidim ci to niecomu pomoze. Ja uz fakt neviem co sa da robit este viac alebo lepsie aby sa to podarilo ☹

sandy152
autor
17. okt 2017

@36evina36 ake injekcie myslis?

sophinka17
17. okt 2017

ja 4DC. :/ ale dalsia ovu ma byt buduci tyzden tak mozno to v tom oktobri este stihame :D

ladymarry
17. okt 2017

@sandy152 prve tehotenstva si otehotnela velmi rychlo a zle to skoncilo, tak mozno preto je to teraz o cosi zlozitejsie, ale ver tomu ze ked otehotnies teraz tak uz s uspesnym 9 mesacnym koncom 🙂 ja to beriem tak, ze za kazdym neuspechom treba mozno vidiet novu sancu aby veci nedopadli tak ako v minulosti...🙂
neboj , teraZ do tretice sa to urcite podari 🙂
ja beriem len k. listovu a pijem alchemilku, ale s nou tiez opatrne, 3x do dna sa odporuca po 0,3l viac nepi, lebo vo velkom mnozstve moze viac uskodit 🙂

36evina36
17. okt 2017

@sandy152 na riedenie krvy počas tehotenstva či si ta s niekym pletiem

sandy152
autor
17. okt 2017

@36evina36 ano ano, mam ich uz doma, dala mi ich hematologicka, hned ako otehotniem tak si budem pichat

sandy152
autor
17. okt 2017

@ladymarry ano to viem, mne na krabicke pise ze ze dvakrát denne pol litra, aj tak som ju pila po kyrete a upravil sa mi pekne cyklus, no po tom biochemickom som ju velmi nepila a cyklus mam rozhadzany ale ak ratam uz aj tento tak posledne dva boli 31 dnove. Uvidim no, a ty si merias aj bazalnu tepotu? Este som rozmyslal ze toto skusim tento mesiac, no vôbec neviem ak na to

ladymarry
17. okt 2017

@sandy152 mne teraz alchemilka krasne upravila cyklus tiez, posledny som mala 37 DC, kvoli posunutej ovu z dovolenky, a tento cyklus som ju pila 2-3 krat denne do ovu a krasne mi upravila ovu na 14 -15 DC... na toto nedam dopustit naozaj... a ano meriam si BT, je to naozaj spolahliva metoda...kludne s nou zacni, utvrdi ta v mnohych veciach a viac spoznas ako funguje tvoje telo, vela ti napovie o tom kedy si mala ovu a potobne,
ja napr. dnes rano som mala teplotu 36.6 co je u mna znak prichadzajucej ms, takze uz viem ze sa mi neoplati testovat viac...ak by teplota ostala hore este par dni, tak som na beton tehu...🙂 🙂

ladymarry
17. okt 2017

@sandy152 chod do lekarne a popros si teplomer na meranie BT, ten je speci v tom ze ma dve desatinne miesta napr. nie len 36,6 ale 36,65 a pod. a kazdy den po ms uplne staci ak zacnes, si meraj teplotu v tu istu hodinu (bud v puse pod jazykom alebo tam dole) a zapisuj si to, alebo si stiahni appku. a potom sama uvidis ako sa ti teplota pohybuje pred ovu a po ovu, je tam pekny rozdiel...

36evina36
17. okt 2017

@sandy152 ja nie budem pre ne utekať až keď nájdem dve čiarky na teste

sandy152
autor
17. okt 2017

@ladymarry oki tak to vyskusam, potom ked budem mat nejaky graf tak mi ho pomozes rozlustit? 😀

sandy152
autor
17. okt 2017

@36evina36 ja som tiez mala doma recept ale ked som bola u gynekológa tak mi vravel nech si ich vyberiem lebo ze niekedy je problem ich zohnat a sama som sa o tom predvedcila ked som bola v dvoch lekarnach a nemali ich a trebalo na nich cakat 4 dni, tak som si povedala ze ked budem mat pozitivny test tak bude dlho cakat 4 dni na injekcie. Oni maju datum trvanlivosti do roku 2020 tak snad dovtedy sa to podari, vybarala som si len 3 balenia, cize 30 injekcii