V októbri 2017 budeme tehu
Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂
veron_11, na internete to je nič, ked som si to rátala na internete, tak som mala 5 výkričníkov a narodil sa mi zdravý chlapec. Napíš Jonášovi,pozri si komenty ľudí, ktorým pomohol. Ja mu nerobím reklamu, ale prajem všetkým ženám, aby sa im splnil najkrajší zlom v živote...Najväčšiu lásku si každá žena porodí sama...Veľa ľudí platí veľké prachy za oplodnováky a tam zaplatíš 20cku a funguje to..
@ladymarry ahoj 🙂 ano, teraz pockam na mrsku po kyrete a pokúsime sa 🙂 ty si ako na tom?
@radostka drzim palce do dalsieho cyklu 🙂
@alenka1609 toto je super, ake dobrodruzstvo 👏
@simmmus hej určite je to pozitívne 😉 držím palce i naďalej
@evi38
@alenka1609 dakujem pekne, robila.som.si aj druhy test a tiez tam vidim // ,tak snad to vyslo :D lebo ak nie,tak nastupujem do roboty :D
Ahojte baby este niektora /ne/caka tento mesiac na ms? Ja som 7DPO ms by mala byt 27.10 ale uz som straaaasne nedockava..od 3dpo mam take slabe pichanie a tlak v podbrusku tak neviem ci si to nahovaram? Vy ste na tom ako?
@simmmus kľudne môžeš odpočívať a relaxovať, všetky starosti hod za hlavu a pekne vstrebavaj túto krásnu, za to silnú novinku 🤰
@alenka1609 odpocivat a relaxovat po svojom :D kedze sme kupili dom,ktory prerabame. Ale velmi sa budem tesit aj pri takomto "relaxovani" 🙂
No baby pridavam sa k Vám ,,tiež už od marca kazdy mesiac len testy kupujem a stale nic ☹
inak co znamenaju tie skratky DC a MA ?
Ahojte, tak dnes som zrejme 12 DPO a na teste slabunký duch. Tak len dúfam, že to nebol len zaschnutý kanálik. No bolo to na dvoch testoch rôznej značky, tak to by zrejme bola veľká náhoda, uvidíme, testujem ďalej....Držte palce baby 😉
@mrs_m neviem ci uz si namyslam,ale tak bolo mi zle najma vcera,taky divny pocit :D a vravim manzelovi,ze mi je nejak divne,asi som tehotna,tak mi povedal,nech si nenamyslam, on neuveri dokial neukazem tehot knizku :D aj v noci,ked vstavam ku malej,tak sa necitim dobre. Prsia mam ppbolievaju ako pri mrche. Inac nic. Stale pred tym mala silne krce, no a teraz nic,tak dufam,ze uz sa nedostavi. A ty ako?