icon

V októbri 2017 budeme tehu

sandy152
18. sep 2017

Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂

simmmus
20. okt 2017
ajka32
20. okt 2017

@simmmus jasne, je to tam 😉

simmmus
20. okt 2017

@ajka32 bodaj by to tak bolo, no uvidime, v pondelok by som mala dostat,tak som zvedava 🙂 nechcem sa natesovat lebo co ked to nevyjde :(

ajka32
20. okt 2017

@simmmus podla mna je to pekne viditelna ciarka ktoru netreba nijak dlho hladat, tak mrcha v pondelok uz asi nepriide.kazdopadne gratulujem a drzim palce nech silnie 😘

simmmus
20. okt 2017

@ajka32 dakujem,hadam budes mat pravdu :-*

aksalka79
20. okt 2017

veron_11, na internete to je nič, ked som si to rátala na internete, tak som mala 5 výkričníkov a narodil sa mi zdravý chlapec. Napíš Jonášovi,pozri si komenty ľudí, ktorým pomohol. Ja mu nerobím reklamu, ale prajem všetkým ženám, aby sa im splnil najkrajší zlom v živote...Najväčšiu lásku si každá žena porodí sama...Veľa ľudí platí veľké prachy za oplodnováky a tam zaplatíš 20cku a funguje to..

e1i
20. okt 2017

@evi38 nemeriam iba tie lieky+ folikulometria bola, teraz budeme skusat bez liekov,kedze tri mesiace som uz brala

evi38
20. okt 2017

@ladymarry ahoj 🙂 ano, teraz pockam na mrsku po kyrete a pokúsime sa 🙂 ty si ako na tom?
@radostka drzim palce do dalsieho cyklu 🙂
@alenka1609 toto je super, ake dobrodruzstvo 👏

evi38
20. okt 2017

@simmmus parada, je to tam, gratulujem 🙂
snad sa nam to tu rozhybe 🙂
@e1i meranie je super, ja meriam obycajnym ortutovym teplomerom, to som si len odkontrolovala, ako funguje moje telo, my sme sa este nesnazili, teraz 1 x si prestaneme davat pozor

alenka1609
20. okt 2017

@simmmus hej určite je to pozitívne 😉 držím palce i naďalej

simmmus
20. okt 2017

@evi38
@alenka1609 dakujem pekne, robila.som.si aj druhy test a tiez tam vidim // ,tak snad to vyslo :D lebo ak nie,tak nastupujem do roboty :D

alzbetkaw
20. okt 2017

Ahojte baby este niektora /ne/caka tento mesiac na ms? Ja som 7DPO ms by mala byt 27.10 ale uz som straaaasne nedockava..od 3dpo mam take slabe pichanie a tlak v podbrusku tak neviem ci si to nahovaram? Vy ste na tom ako?

alenka1609
20. okt 2017

@simmmus kľudne môžeš odpočívať a relaxovať, všetky starosti hod za hlavu a pekne vstrebavaj túto krásnu, za to silnú novinku 🤰

simmmus
20. okt 2017

@alenka1609 odpocivat a relaxovat po svojom :D kedze sme kupili dom,ktory prerabame. Ale velmi sa budem tesit aj pri takomto "relaxovani" 🙂

veron_11
Autor odpoveď zmazal
ajka32
20. okt 2017

@alzbetkaw ja som cca 6DPO, tiez ma pobolieva brucho, vcera som mala slaby vytok, ale snazim sa na to nefixovat, psychika je u mna mocna carodejka cize sa snazim tie priznaky neriesit. Moj organizmus si dokaze hocico vymysliet :D :D

ladymarry
20. okt 2017

@evi38 ja som momentálne 3 DC ale tento mesiac sa bohužiaľ snazit nebudeme, lebo budem pracovne odcestovana na 3 tyzdne...no ked sa vratim tak ideme na to 🙂🙂 ale budem meriat aj tak... drzim vam prsty nech to stihnete este v oktobri 👍👍

evi38
20. okt 2017

@ladymarry dakujem velmi pekne 🙂 aj ja tebe, mas tu aj graf?

alzbetkaw
20. okt 2017

@ajka32 presne to poznam.. tiez si nechcem nic nahovarat aby som potom nebola sklamana.. ale nadej stale mame a to je super.. kiež by už bol dalši piatok a my sme pridavali testiky s // :D

heljenka
20. okt 2017

No baby pridavam sa k Vám ,,tiež už od marca kazdy mesiac len testy kupujem a stale nic ☹
inak co znamenaju tie skratky DC a MA ?

evi38
20. okt 2017

@heljenka vitaj 🙂
DC - den cyklu a MA - missed abortion - zamlknuty potrat

heljenka
20. okt 2017

@evi38 Ďakujem 😀 😀 to mi mohlo napadnúť aj skor 😀

sandy152
autor
20. okt 2017

@heljenka vitaj medzi nami 🙂 oktober pre niektore z nas nebol stastny mesiac tak ideme spolu dalej 🙂

heljenka
20. okt 2017

@sandy152 Ďakujem,, nádej umiera posledna

mrs_m
20. okt 2017

Ahojte, tak dnes som zrejme 12 DPO a na teste slabunký duch. Tak len dúfam, že to nebol len zaschnutý kanálik. No bolo to na dvoch testoch rôznej značky, tak to by zrejme bola veľká náhoda, uvidíme, testujem ďalej....Držte palce baby 😉

simmmus
20. okt 2017

@mrs_m no super, len nech nam tie ciarky silnejuuuu 🙂

mrs_m
20. okt 2017

@simmmus držíme si palce 😉 koľko DPO si? Ja som plánovala až v pondelok zase skúsiť testovať, ale nevydržím, aj zajtra skúsim 😅

simmmus
20. okt 2017

@mrs_m 12DPO, ja som povedala,ze az v pondelok, ak nedostanem,tak si urobim,ale nevydrzala som a hned rano som uz musela :D zajtra to necham tak a az v nedelu vyskusam,ak vydrzim :D

mrs_m
20. okt 2017

@simmmus jee paráda, to sme zrejme rovnako 😉 ja viem, že nevydržím, ani si to nejdem nahovárať 😅 a máš už aj nejaké príznaky?

simmmus
20. okt 2017

@mrs_m neviem ci uz si namyslam,ale tak bolo mi zle najma vcera,taky divny pocit :D a vravim manzelovi,ze mi je nejak divne,asi som tehotna,tak mi povedal,nech si nenamyslam, on neuveri dokial neukazem tehot knizku :D aj v noci,ked vstavam ku malej,tak sa necitim dobre. Prsia mam ppbolievaju ako pri mrche. Inac nic. Stale pred tym mala silne krce, no a teraz nic,tak dufam,ze uz sa nedostavi. A ty ako?