icon

V októbri 2017 budeme tehu

sandy152
18. sep 2017

Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂

evi38
23. okt 2017

@ajka32 dakujem, ako si sem ten graf dala prosim ta, ja viem len link dat 🙂 teplota ide hore a vyzera to, ze si mala aj uhniezdenie 🙂

ajka32
23. okt 2017

@evi38 snazime sa cca od aprila, maja ale ovu som zacala sledovat az minuly mesiac, vtedy bol asi anovulak a tento mesiac som mala prvykrat pozitivny ovu test tak som sa tesila z toho 🙏 ale nemerala som tento cyklus kazdy den, takze tam mam aj pauzy 😝

ajka32
23. okt 2017

@evi38 ja som si ho poslala na mail ako obrazok, a ten som potom ulozila a pridala sem 😉

korpiklaanka
23. okt 2017

@pininka Mne pri prvom tiež vyšlo na prvý šup a to sme skúsili viac menej preto, že mi na svadbu vychádzal menzes 🙂 Menzes teda neprišiel 🙂 Na druhýkrát sa nám to už nepodarilo... Ale tak hádam sa čoskoro zadarí.

alzbetkaw
23. okt 2017

@ajka32 tvoj graf vyzera super.. my sa snazime zatial 2. Mesiac takze ja nemeram Bt a nemam ani graf iba podla plod. hlienu...aj tvoj test zatial negat? Verim ze za par dni budeme uz mat // ;)

evka64
23. okt 2017

@evi38 robila som, ale nic na nom nevidim :( to bol posledny test, mam uz len digitalny

evka64
23. okt 2017

@alzbetkaw ani ja dnes nic 11 dpo :/ podbrusko aj mna pobolieva, ale uz to nejak prestava, najviac cez vikend bolelo

ajka32
23. okt 2017

@alzbetkaw no zatial teplota stupa, ale tak to bolo aj minuly mesiac tal uvidime, drzme si palce 😉

evi38
23. okt 2017

@ajka32 dakujem 🙂 mas prosim ta aj ten minuly graf na porovnanie? verim, ze Vam to vyslo, nazov temy je jasny, tak uz aby tu pribudli nejake pozitivne tehu testiky 🙂 som sa rozhodla, ze ovu budem mat este v oktobri, aby som stihla 😝

wilinkaa
23. okt 2017

Ahojte. Tak ja som si našla ráno na teste ducha 😍 keď prídem z práce pridám foto na posúdenie 😉 aj ma to prekvapilo, bo v piatok bol test negavítvny.

evka64
23. okt 2017

@wilinkaa super gratulujem a kolko dni si po ovulacii? Ja by som mala byt 11 dpo a zatial nic

leeshka
23. okt 2017

@evi38 z coho je prosim ta vidno uhniezdenie na tom grafe? aka ma byt teplota? alebo podla coho sa orientovat?

wilinkaa
23. okt 2017

@evka64 ja neviem kedy bola presne, netestovala som to, ale včera bol 29DC (v podstate na ten si značím MS, lebo väčšinou mi príde tak, čiže ako keby mi už meškala deň-dva)

evka64
23. okt 2017

@wilinkaa aha, ja som 25 DC...ms chodi v 28DC...takze este mam nadej 🙂

evi38
23. okt 2017

@wilinkaa gratulujem, vecer pozriem testik 🙂
@leeshka uhniezdenie casto je aj citit - pichnutie dost ostre, zvykne sa zmenit jednorazovo teplota bud pokles alebo vystup - vacsi, spinenie... 🙂

alenka1609
23. okt 2017

@pininka ďakujem kiež by si mala pravdu a nepodarilo sa... a ak sa nepodarilo rada by som ak by si aj nám vypocitala dievčatko 😉

alenka1609
23. okt 2017

@evi38 no to som tiež zvedavá ale asi si prajem aby sme tento mesiac neuspeli... chcela by som dievčatko a keďže ono sa robí pred ovu, tak my sme boli na ovu ☹ no asi tak... a tebe držím vseeeetky palčeky 😉

evi38
23. okt 2017

@alenka1609 dakujem pekne, som sa rozhodla, ze tento tyzdem otehotniem 😀 neskusala si ten vypocet pohlavia podla narodenia matky a mesiaca ovu, ked som pozerala vsetkych spatne vratane mojich deti, tak to kazdemu vyslo 🙂

alenka1609
23. okt 2017

@evi38 no pozeral som ale že vôbec ale vôbec sa tomu nerozumiem... 😂 asi mám menej v hlave 😝

pininka
23. okt 2017

@alenka1609 napiseme si potom do internej posty, oki.

ajka32
23. okt 2017

@evi38 testik cisty jak lalia 😀

alenka1609
23. okt 2017

@pininka jasne 😉 ďakujem

mrs_m
23. okt 2017

@simmmus môj test 15DPO. Myslela som, že už bude silnejsia čiarka 😒 Ale večer som vypila dosť vody a musela som ísť cikat už v noci, tak možno aj preto. Dufam, že som sa netesila predcasne, lebo dnes mam bolesti brucha ako pred MS. Uvidím, ráno spravím dalsi, hádam bude silnejší...

simmmus
23. okt 2017

@mrs_m blahozelaaaaaam ;) urcite je to tam, netreba ani priblizovat, a je silnejsia ako minule... urcite sa mozes tesit aj nadalej 🙂 ja som pred chvilou tiez urobila,kedze som isla na nakup okolo lekarn :D

mrs_m
23. okt 2017

@simmmus Ďakujem, silno dúfam, že za 8 mesiacov sem dáme foto bábätiek 😉 Tento test bol Pepino, no odteraz robím už len LadyMax, tie ukazuju silnejsie 😁 Na 18 DPO mi minzle ukazali už riadne kolajnice...

simmmus
23. okt 2017

@mrs_m ja mam.pocit,ze vsetky okrem tych tycinkovych ukazuju silnejsie :D

mrs_m
23. okt 2017

@simmmus tie som vlastne ani neskusala - len tie palickove, lebo sa dali nalepit na papier tesne k sebe a bolo pekne vidno, ako silnie čiarka 😉

evi38
23. okt 2017

@alenka1609 ak chces napis mi do IP datum narodenia a pozriem to 🙂
@ajka32 podla mna je este skoro aj podla grafu, verim, ze budu // ciarky 🙂
@mrs_m gratulujem 🙂

mrs_m
23. okt 2017

@evi38 ďakujem, dúfam, že čiarky budú silnieť 😉

katarinka2185
23. okt 2017

@evi38 Ahoj 🙂 ja stále nič.. Stále mešká, od minulej stredy a aj dnes test biely...