V októbri 2017 budeme tehu
Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂
@pininka Mne pri prvom tiež vyšlo na prvý šup a to sme skúsili viac menej preto, že mi na svadbu vychádzal menzes 🙂 Menzes teda neprišiel 🙂 Na druhýkrát sa nám to už nepodarilo... Ale tak hádam sa čoskoro zadarí.
Ahojte. Tak ja som si našla ráno na teste ducha 😍 keď prídem z práce pridám foto na posúdenie 😉 aj ma to prekvapilo, bo v piatok bol test negavítvny.
@pininka ďakujem kiež by si mala pravdu a nepodarilo sa... a ak sa nepodarilo rada by som ak by si aj nám vypocitala dievčatko 😉
@evi38 no to som tiež zvedavá ale asi si prajem aby sme tento mesiac neuspeli... chcela by som dievčatko a keďže ono sa robí pred ovu, tak my sme boli na ovu ☹ no asi tak... a tebe držím vseeeetky palčeky 😉
@alenka1609 dakujem pekne, som sa rozhodla, ze tento tyzdem otehotniem 😀 neskusala si ten vypocet pohlavia podla narodenia matky a mesiaca ovu, ked som pozerala vsetkych spatne vratane mojich deti, tak to kazdemu vyslo 🙂
@evi38 no pozeral som ale že vôbec ale vôbec sa tomu nerozumiem... 😂 asi mám menej v hlave 😝
@alenka1609 napiseme si potom do internej posty, oki.
@pininka jasne 😉 ďakujem
@simmmus môj test 15DPO. Myslela som, že už bude silnejsia čiarka 😒 Ale večer som vypila dosť vody a musela som ísť cikat už v noci, tak možno aj preto. Dufam, že som sa netesila predcasne, lebo dnes mam bolesti brucha ako pred MS. Uvidím, ráno spravím dalsi, hádam bude silnejší...
@alenka1609 ak chces napis mi do IP datum narodenia a pozriem to 🙂
@ajka32 podla mna je este skoro aj podla grafu, verim, ze budu // ciarky 🙂
@mrs_m gratulujem 🙂
@evi38 Ahoj 🙂 ja stále nič.. Stále mešká, od minulej stredy a aj dnes test biely...

@ajka32 dakujem, ako si sem ten graf dala prosim ta, ja viem len link dat 🙂 teplota ide hore a vyzera to, ze si mala aj uhniezdenie 🙂