V októbri 2017 budeme tehu
Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂
@andrejkavid92
@evi38 ahojte baby, moj dnesny graf katastrofa, celu noc som nespala a esre stale je mi zle. Asi vymazem tu dnesnu teplotu nie? Som zufala z toho, neviem ci mam vyrozu alebo som len nieco zjedla, a teraz akurat ked sa mozno blizi ovu neviem ci je vhodne sasnazit ked som na to tak ako som 😢
@evi38 toto inak urobil aj moj ked sme sa zacinali snazit, no z mojho pohladu velmi rychlo pochopil, ze to bolo naposledy 😉
Žienky, chcem sa vás opýtať, dnes mám mierne hnedý výtok, aj podbruško trochu viac bolí, mám stresovať, teraz sme došli z cintorína, no vyložila som nohy a dávam kľudový režim, k dokimu idem v utorok.
@sandy152 nemohla prebehnut ovulka ked ti tak stupla teplota? Uvidis ako sa bude drzat dalej, ak vyssie nez po minule dni tak to podla mna bola ovulka...
@andrejkavid92 no len ten folikul mal vo stvrtok iba 12mm takze pochybujem ze by uz praskol, este som len 12DC pri 30 dnovom cykle 😒
@katka8817 skus dat Ccko alebo citrony to by mohlo trosku pomoct, ak mozem poradit 🙂
@andrejkavid92 no ja napr. nikdy nemavam egg hlien 🙂
@sandy152 podla mna je skreslena z tej virozi, ale kludne ju nechaj uvidis o par dni ake budu teploty a ked, tak potom ju len vymazes 🙂drzim palce nech ti je uz dnes lepsie a mozete tulit 🙂
Baby takže správne chápem že ak by som bola tehu hlien by bol "bielkový" a nie mokrý? Už asi tri dni ma bolí brucho hlien úplne mokrý o tri dni ma prísť mrcha...
@veriiik106 no ja som niekde citala ze ked je zena tehu tak hlien je skor husty a kremovy, biely, kvoli ochrane plodu.
@andrejkavid92 no hej je to možné. Už kašlem na to...
Dievčatá, keď vás na úplnom začiatku tehu bolia prsníky, aká to je bolesť? Mňa nebolia nikdy, počas celého cyklu, ani počas mrchy, ale dnes, celý deň taká tupá bolesť, ako keby boli ťažké bez podprsenky a ťahali dole. Bolí to tak aj keď mám kvalitnú podprsenku. Snažíme sa, mám aj iné príznaky, ale nechcem byť sklamaná. Na test je ešte zavčasu, som len cca 8-9 DPO.
@andrejkavid92 to mozem potvrdit...som v 7 tt a mam biely husty kremovy vytok
@lenakiss už sa zmenil na biely.... ale veď uvidím utorok či príde mrcha 🙂
Tak nakoniec som bola na pohotovosti, zrobil ultrazvuk a nič tam nevidel, žiadne tehotenstvo, ale ja mám doma dva pozitívne testy, no hovoril že to môže byť nie 5 tt, ale 2-3 tt a vtedy tam ešte nič neuvidí, tak mi zobral krv na HCG, výsledky budú zajtra na obed, tak som strašne nervózna
@katka8817 drzim palce aby sa to potvrdilo ✊🏻✊🏻
@lenakiss hej... ale ja myslím tú časť testu kde sa drží... hore, ako máš ty jeden fialový a tie ostatné máš zelené a jeden modrý... 😉 tak práve chcem aby bol taky ružový, už vieš?
Chcem sa vás ešte opýtať, takú blbú otázku, možno niektorá budete vedieť ako to je: až po uhniezdení sa vylučuje HCG? a keď už je uhniezdené, tak už vidno na UTZ žltkový vak?, alebo ako to je?
@alenka1609 aha uz viem. Take som nemala nikdy ;)
@evi38
@sandy152 no baby u mna dnes takto s grafom. Podla mna pvulka este nebola a ktovie ci aj bude ked tam lekar nevidel ani folikul. A mam pocit inac ze lavy vajecnik tazsie hladal, a aj ja ked som sa pozerala na monitor tak prvy vakecnik bola jasna dutinka a lavy som si povedala ze ani nevidim/nerozoznavam. Tak neviem co sa tam deje, uvidime ako dalej teplota.
Ahojte baby gratulujem tým ktorým sa to podarilo a tym ktorým nie, tak sme v tom spolu. Včera mi prišla mrcha čiže dnes som 2 DC :(((( ach.
Dobre ranko babulky, tak hlasim ja po ovu 😀🙈
@veriiik106 ano v case tehu husty biely, ktory sluzi ako ochrana 🙂kvoli babatku
@katka8817 drzim palce, myslim, ze na utz bolo este skoro, aby nieco videl
@andrejkavid92 vcera si o kolkej merala prosim ta? Kvoli tomu prazdnemu kruzku 🙂
@zuzikboc pocas tehu ma boleli inak ako po ovulacii 🙂 drzim velmi palce 🙂

@evka64 silno nám obom držím palce v ďalšom kole 😘