icon

V októbri 2017 budeme tehu

sandy152
18. sep 2017

Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂

sibrez
29. okt 2017

@leeshka ja tak podobne. Som si aj poplakala včera. Koľko dňový cyklus máš ? A na kedy ti vychádza ovu ? Ja mám cca 30-33 dňový a ovu na 18-20DC. Tento mesiac akonáhle odíde mrcha začnem merať BT. Ale inak sa riadim podľa hlienu a ovu bolesti. Tento cyklus mi skomplikovali antibiotiká a následne mykóza. Tak uvidím čo prinesie tento cyklus , pevne verím že to vyjde už. Držím nám palce.

leeshka
29. okt 2017

@sibrez ja som neplakala len mi to prislo luto ze skoda...
Ja mam od 26-30 a prave posledne messiace okolo 27 tak ked bol vcera 31den mala som to za meskanie a nadej...
Ovu nvm kedy, nerobim testy ani nemeram len podla hlienu a bolesti a ten zmizol na 15DC tak niekde tam okolo zrejme, blbo mi bolo miestami aj potom ...
Tak snad november bude pre nas stastnejsi🙂

sibrez
29. okt 2017

@leeshka veru už by to.mohlo vyjsť. Veľmi by som sa potešila. Tak sa potom dakedy ozvi že čo a ako. Keďže sme podobne celkom .

sandy152
autor
29. okt 2017

@andrejkavid92 no ja tiez netusim na com som, vcera to vystupilo na tych 37,22 a dnes kleslo na 36.67. vcera som mala aj po obede zvysenu teplotu po tej vyroze 37.5 tak mi to v tom grafe urobilo sarapatu. Uvidis ako sa to bude dalej pohybovat, ci to klesne este alebo sa to pojde smerom hore...
@evi38

leeshka
29. okt 2017

@sibrez mozeme si dat vediet nabuduce🙂

evi38
29. okt 2017

@sandy152 tak u teba je to podla mna super, ze klesla a sedi to a tu vcerajsiu teplotu by som vymazala 🙂sedelo by to aj podla velkosti folikulu 🙂

andrejkavid92
29. okt 2017

@evi38 predvcerom som merala o 6:50, vcera o 7:40 a dnes o 6:45. Tebe tie casy k tomuto nieco povedia? Ak ano tak ako to prosim ta chapes ty? ☺️

@sandy152 veru veru, uvidim ako sa to bude dalej vyvijat ☺️

veron_11
29. okt 2017

Baby ja mám pocit, že každý okolo mňa čaká bábätko..za mesiac mi to oznámili ďalšie 2 kamarátky a tretia sa snaží, takže každým dňom čakám na ďalšie oznámenie. Samozrejme im to zo ❤ prajem a teším sa s nimi, ale aj ja už chcem 😀 jediné čo si všímam keď idem po meste, tak aký má kto kočík 😀 prosím napíšte, že máte to isté nech sa necítim ako psycho 🙄

36evina36
29. okt 2017

@veron_11 neboj nie si sama po mojom prvom MA minulý rok v decembri mi ešte aj švagriná v januári co nechcela už tretie povedala ze je tehotná. Skoro ma vystrelo

evi38
29. okt 2017

@andrejkavid92 ak uz to mas +_ 45 min., tak bud je o 1 st. viac alebo menej, cim neskor vstavas od klasickeho casu merania je vyssia a naopak 🙂
@veron_11 som po kyrete a ms som dostala po 23 dnoch inak mam cca 25-28 cyklus, ovu som klasicky cakala 8-10 DC a dnes som zistila, ze som po ovu cize musela byt koncom ms a my sme sa vtedy nesnazili aj ked tulili, tak som ju prepasla a mozem pockat cely cyklus, takze ta chapem, lebo napr. nas je v praci 8 zien a z toho 2 tehulky 🙂
@36evina36 teraz si ktory DC?

36evina36
29. okt 2017

@evi38 9DC tak hádam to raz dotiahnem do konca

katka8817
29. okt 2017

Ahojte, tak na obed som volala do nemocnice o výsledok HCG, vyšiel pozitívny z hodnotou 2431, tak som bola zase na pohotovosti, no krv mi nebrali že stačí až zajtra u môjho dokiho a na UTZ tiež od včera žiadna zmena, nič tam ešte nie je vidno, dali mi Dicynone tbl 2x1, tak uvidíme, či bude HCG pekne stúpať a či sa špuntík objaví čoskoro, mám ležať, šetriť sa a nesexovať.

veron_11
29. okt 2017

@36evina36 och je mi to ľúto. Verím, že ti tvoji dvaja anjelici do konca roka pošlú bábo 😔 ja tiež čakám, kedy švagrina oznámi druhé, dúfam, že to neurobí na Vianoce

@evi38 tak neviem či sme to aj my neprešvihli, lebo okedy si meriam BT tak sa mi len zvyšuje. Ms mám nepravidelnú a ovulku som si nikdy nemerala tak sama uvidím, dnes však 11dc

sivypegas
29. okt 2017

@danyb a robila sisi AMH lebo po 35uz vajicka nie su take kvalitne a schopne vajicka su kazdu 5tu ovulku cca

sandy152
autor
29. okt 2017

@evi38 a dnes mam aj hlien dokonca, mam pocit, ze taky vodovy a picha ma ta lava strana, snad to je dobre znamenie 😀

sandy152
autor
29. okt 2017

@veron_11 ani nevrav, od kedy som mala MA tak uz dve kamosky otehotneli a jedna z toho aj porodila...tak snad sa uz aj na nas usmeje stastie 🙏😉

36evina36
29. okt 2017

@veron_11 tak hádam to dá nosím úspešne keď si budem pichať injekcie na riedenie krvy.

veron_11
29. okt 2017

@sandy152 pevne verím, že usmeje! 🙂 😇

domidee
29. okt 2017

@sandy152
@andrejkavid92 ahojte dievcata dlho som tu nebola a čítam všetko čo píšete tak vám držím palce aby to konečne vyšlo 🙏 ja som momentálne 11DC ...snažíme sa každý druhý den tak uvidíme či konečne niečo z toho bude .

andrejkavid92
29. okt 2017

@veron_11 ziaden stres, uplne rovnako to prezivam 😂😂

alenka1609
29. okt 2017

Čaute babenky... no k tomu netreba žiaden komentár

tehulka2011
29. okt 2017

@domidee ahoj! Mam to uplne tak isto ako ty, snazime sa 1.mesiac, som zvedava ci to vyjde 🙂

zuzikboc
30. okt 2017

Kočky, som 9-10 DPO, do mrchy ostáva 6 dní. Už niekoľko dní rovnaký hlien, biely, neťahavý, konzistencia ako telové mlieko, nesvrbí, ani nezapácha. V týchto dňoch už bývam "suchá" 😎 Dnes je ho dokonca o dosť viac. Máte skúsenosť?

evka64
30. okt 2017

@zuzikboc ja som toto presne mala, co opisujes a nakoniec prisla mrcha....ale drzim palce 🙂

evi38
30. okt 2017

Ahojte 🙂 no tak zmena este asi nie som po ovu, mne potom kyrete, tak skacu teploty, ze vcera bola vysoka a dnes zas klesla, ale ms bola 5 dni ako vzdy, tak uvidim ako bude cyklus
@sandy152 super ten hlien podla mna sa ovu uz blizi, veeeelmi drzim palce, aby to vyslo 🙂dnesna teplota je aka?
@domidee si tu dlho nebola, drzim palce 🙂
@alenka1609 este sa stale moze ukazat, ktory si DC? Moooc drzim palce 🙂
@zuzikboc mne, ked sa nezmenil hlien pred ms a ostal biely, tak som bola tehulka 🙂
@andrejkavid92 aku mas dnes teplotu? 🙂Vsak ja som viac zvedava na Vase teploty ako moje? 🙂

sandy152
autor
30. okt 2017

@evi38 ahojky no tak super potom, tak snad bude este len 🙂 ja neviem som z toho uz naozaj debil, po dnesku graf takyto, uz mi tam zaznacilo ovu co ale nemohla byt.... Stale mam taky vodnaty hlien viac menej, tak neviem fakt co z toho bude....

veriiik106
30. okt 2017

Baby tak mňa už chytá depka. Zajtra má prísť mrcha. Už mi ide výtok celý spodok brucha boli, kríze bolia ..a to sme tento mesiac aj podľa Jonáša išli aj mimo Jonáša.....

zuzikboc
30. okt 2017

@evi38 Joj, tieto posledné dni pre mrchou sú najhoršie. Na testy takto skoro nespolieham (pri prvom tehu mi ukazovali negat aj keď som už mala lekárom potvrdený 5tt) a kopu príznakov si človek už aj nahovára, čo tak túži po pozitívnom výsledku 😉 Tak mi držte palce, aby tento týždeň, ani nasledujúce mesiace neprišla. 😉

danyb
30. okt 2017

@sivypegas dala som si robiť aj AMH, ale doktor povedal, že na môj vek mám veľmi dobrý výsledok 🙂 tak ja už neviem..

sandy152
autor
30. okt 2017

@domidee ahojky, tak to sme na tom podobne teda 🙂 my sa tiez snazime takto ale teraz mame pauzu kedze sme boli obaja chori ale tak snad este ovu nebola a nepresvihneme to 😒