icon

V októbri 2017 budeme tehu

sandy152
18. sep 2017

Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂

jovan236
31. okt 2017

Rada by som sa spýtala či ste už teraz počas snaženia zmenili aj jedálniček alebo ste prestali piť kávu?Ja som zvikla piť 1kávu za deň a teraz som to obmedzila.Stravu som neznenila iba beriem Femibion.Alkohol nepijem,ale sem tam si dám trošičku piva alebo coly keď som zjedla niečo ťažšie.

suldenka
31. okt 2017

Tak pre nás bol október úspešný dneska dusík na teste tak sa tichucko teším a vám všetkým želám tiež aby ste si našli už čoskoro dve paličky na teste🙂

sandy152
autor
31. okt 2017

@jovan236 ahojky, no ja osobne som nezmenila nic, alkohol som extra nepila ani pred tym takze tak, no a kavu pijem aj nadalej, ja by som bez kavy neprezila, a aj gynekolog mi povedal, ze 2 kavy denne kludne mozem, ja ked si nedam kavu hned ma boli hlava a to je teda horsie. Inak sa snazim jest vela ovocia a zeleniny, a tiez Femibion beriem 🙂

sandy152
autor
31. okt 2017

@suldenka to je supeeer, gratulujeeem 🙂

andrejkavid92
31. okt 2017

@jovan236 Ahoj 🙂 Ja som tiež mávala cca 1 kávu/deň, ale teraz si dávam bezkofeínovú keď mám chuť... Rozdiel ani necítim, pijem ju na chuť, nie kvôli účinku. Beriem kys. listovú a alkoholu sa vyvarujem úplne. 🙂

andrejkavid92
31. okt 2017

@suldenka Gratulujem! 🙂

suldenka
31. okt 2017

@sandy152 ďakujem babulky🙂

suldenka
31. okt 2017

@andrejkavid92 ďakujem pekne🙂

36evina36
31. okt 2017

Baby môžem mať tento mesiac v 11dc špinenie, čo sa zas u mňa deje

alenka1609
31. okt 2017

@evi38 no ja to mávam 28 až 31 dní... 😒

alenka1609
31. okt 2017

@suldenka gratulujem 🎊

suldenka
31. okt 2017

@alenka1609 ďakujem krásne🙂

jovan236
31. okt 2017

baby ešte čo mi chodí v hlave...asi 7rokov neberiem antikoncepciu a napadlo ma,že posledné mesiace,keď som ju ešte brala,tak to nebolo veľmi pravidelné.Nebrala som tabletku presne v tú istú hodinu a niekedy som aj zabudla a zobrala o 2dni 😒 a neotehotnela som vtedy.A teraz mám v hlave,či vôbec môžem otehotnieť...možno mi šibe už 😔

wilinkaa
31. okt 2017

@jovan236 ja som pila kávy aj 3 denne, a aj vínko som si po večeri dala (hlavne také tie višňové, ríbezľové) za pohár. Odkedy som našla // som vynechala kávu a samozrejme aj víno :D. Tiež beriem Femibion a začala som piť mlieko kvôli kostiam.

veriiik106
31. okt 2017

Babule ms ešte nedošla. Vždy príde ráno. Výtok biely bolesť stále a test negatívny...ach :(

alenka1609
31. okt 2017

@veriiik106 držím palce 👍 zato ja som už začala spinit... chystá sa mrcha 🙄 ale má prísť až za deň za dva ako kedy sa jej podarí ☹

evi38
31. okt 2017

@jovan236 snazim sa zdravo stravovat, mam len vitamin, ale to kvoli tomu, ze som pred kyretom 20 dni krvacala a hemoglobin mi velmi klesol, tak len, aby som nebola anemicka a zaroven ten vitamin obsahuje aj kys. listovu 🙂kavu pijem 🙂
@suldenka gratulujem, parada 🙂mas aj graf prosim ta?
@36evina36 mohla nejaka cievka prasknut alebo po milovani?
@veriiik106 na teste vobec nic nie je? Vies ho prosim ta vyfotit?
@alenka1609 to ma mrzi 😔

36evina36
31. okt 2017

@evi38 tak po sexe to nebolo a dúfam ze to bolo len to co som utrela a zajtra to už bude ôk

suldenka
31. okt 2017

@evi38 ahoj graf nemám☹

evi38
1. nov 2017

@36evina36 tak potom by to malo byt v poriadku mozno len cievka 🙂

sandy152
autor
1. nov 2017

@evi38 ahojky, ja dnes teplota 36.64....stale to stupa, dnes uz 16DC. Asi ovulacia nebude tento cyklus ☹ neviem si to vysvetlit, appka mi ukazuje ovu na zajtra ale ked teplota stupa tak pochybujem, ze zajtra zrazu klesne 😒

evi38
1. nov 2017

@sandy152 nemohla byt podla tych teplot vcera? Ono klesnut nemusi, ale napr. teraz po kyrete mam uple rozhadzane, najprv ovu 10 dni po kyrete, ms po 23 dnoch, co bolo vsetko ok, ms trvala 5 dni tiez este stale ok a zrazu mi to skace, ovu mavam 8-10 DC, ale najcastejsi 8-9 DC a zrazu som myslela, ze bola na 7 DC, potom na 9 DC vtedy ma aj vajecnik silno pichol, teplota na druhy den stupla a dnes 11 DC ani hlien uz nemam dobry proste ako po ovu a teplota dnes rapidne klesla

heljenka
1. nov 2017

TAK ŽIENKY A OKTÓBER 2017 MÁME FUČ ,,PRE NIEKTORÉ S ÚSMEVOM A NIEKTORÉ SI TEN ÚSMEV ŠETRIA NA SEPTEMBER ,,PO DNEŠNOM TESTOVANÍ SOM NIEKDE MEDZI TAK DÚFAM ŽE ZAJTRA MRCHA NEPRÍDE :-/

lenakiss
1. nov 2017

@heljenka setria na september? Nie na november? ❄

diridonda11
1. nov 2017

@lenakiss už na narodenie bejby myslela 😉

lenakiss
1. nov 2017

@diridonda11 no neviem ja mam termin v juny ...potom ide jul, august...takze pochybujem 🙂

sandy152
autor
1. nov 2017

@evi38 ja uz fakt neviem, snazit sa mozeme aj tak az dnes, tak uvidim ako to cele dopadne. 7.11 idem este ku gyn ale pochybujem ze tam nieco bude vidiet... Ach myslela som si, ze to bude jednoduchsie, kopu zien ma deti a ani nevie ako ☹

heljenka
1. nov 2017

@lenakiss
@diridonda11 BABY ANO MYSLELA SOM NOVEMBER 😅😅😅 ,, JA KEĎ RÝCHLO PÍŠEM TAK NEROZMÝŠLAM ...😀

lenakiss
1. nov 2017

@heljenka v poriadku ...ja ze sa vies vratit v case 😉

heljenka
1. nov 2017

@lenakiss bodaj by