icon

V októbri 2017 budeme tehu

sandy152
18. sep 2017

Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂

heljenka
2. nov 2017

@evi38 skusala a nic ..ja uz neviem co robit...mrcha ale zatial nedosla tak len cakat......🌜🌞🌜🌞

evka64
2. nov 2017

Kocky, je mozne ze ovulacia mohla byt cez mrchu? Som 8DC a pobolievalo ma podbrusko, pichalo vo vajecnikoch pocas mrchy, co nemavam...vcera som robila ovu test, ciarka bola trochu slabsia ako kontrolna a dnes cisty ovu test....este sme sa nestihli s muzom tulit 😢...takze tento mesiac asi zase nic 😢☹

evi38
2. nov 2017

@veriiik106 to ma mrzi, som este dufala, ze to bude len jednodnove spinenie 😠
@sandy152 este ti to zaznacilo zle, lebo je tam malo vysokych teplot, ak pocitam, ze na 10DC bol folikul 12 mm t. j. 1,2 mm za den, tak za dalsich 5 dni by narastol o 6mm cize 18 mm, tak bud ovu bola na 15 DC alebo tieto 2 dni, co ste sa aj stihli po chorobe tulit 🙂, lebo pri tvojich cykloch by si taku dlhu LF nemohla mat 🙂
@zuzikboc drzim palceky, mas foto toho testu prosim ta? Mozno nieco uvidime 🙂
@heljenka vcera na nom nieco bolo a dnes nie ci zle som pochopila?

heljenka
2. nov 2017

@evi38 dobre si pochopila

zuzikboc
2. nov 2017

@evi38 Nie, už som ho vyhodila 🙁 Ale ráno spravím nový a dám sem. Bude už 12 DPO, bodaj by už na ňom niečo bolo. Zajtra to budú už len dva dni do mrchy, ale mám krátke cykly (26dňové), tak tomu ešte stále dávam šancu 😊

lenakiss
2. nov 2017

@evka64 ja som mala 5 dni ms a ovu bola na 6 dc 🙂 doktor povedal ze tak skoro nemozem mat a ze este len bude...a na siesty den sme spolu aj spali..a som.v 7 tt 🙂

sandy152
autor
2. nov 2017

@evi38 ved to, ze by ta LF bola velmi dlha v takom pripade, no uvidíme ako budem dalej pokracovat, ale zakazala som si uz mysliez negativne lebo najnovsie ma napadlo, ze co ked mam nepriechodne vajcovody ked nemozem otehotniet :(

evi38
2. nov 2017

@evka64 mne sa stalo nieco podobne tento mesiac, ale ovu testy nerobievam, vzdy mi sedeli priznaky s BT...tento mesiac 5 dni ms a uz pocas nej pichanie v obidvoch vajecnikoch, teplota klesla na 7 DC a na 8 uz vyletela na moju po ovu teplotu, lenze potom opat zacal pichat vajecnik, ale uz len lavy a znova pokles teploty, co nemavam, tak si vravim ok, tak ovu na 9 DC vtedy ma aj v noci pichol riadne vajecnik ako ked vypudi vajicko - vzdy to citim a aj na druhy den stupla teplota a zrazu vcera opat klesla a dnes stupla... takze ak ti smiem poradit skuste sa dnes tulit mozno test slabne, ale ovu este nemusela prebehnut, drzim silno palceky 🙂

evi38
2. nov 2017

@zuzikboc juj budem od rana pozerat a drzat palce, aby bol pozitivny 🙂
@sandy152 to si nemyslim, 2 x si otehotnela, tam by som problem nevidela... uz si presne nepamatam, ktore mesiace to boli u teba, ked si otehu prosim ta... neskusala si dopredu zadat vymyslene teploty ci ti potom spravne oznaci ovu?

sandy152
autor
2. nov 2017

@evi38 april tento rok a september minuly rok, nie neskusala som zadavat, este budem merat par dni a uvidíme ako to pojde. Ved v utorok idem k Dr. tak ten uvidi ci uvu prebehla alebo nie ked mi bude robit sono, teda dufam ze bude lebo teraz naposledy sa sam ponukol, ze pozrie ako to u mna vyzera......a este ma napadlo, ze ked mi tak skacu tie teplotu a stupaju tak moze byt ze to je anovulacny cyklus? alebo pri nom by boli ine teploty?

evka64
2. nov 2017

@evi38 dakujem pekne 🙂
Skusime sa tulit, stale ma boli podbrusko...mozno sa mi to posunulo, lebo som bola chora...tak uvidime 🙂

vever111
2. nov 2017

2dc 😢😢😢

zuzikboc
2. nov 2017

@evi38 Tak neviem, či sa ešte oplatí zajtra testovať 😟 Teraz mi ma papieri ostal hlien, ale ako bol predtým krémových biely, teraz bol jemne sfarbený do hneda, akoby v ňom bolo trošku krvi. Nechápem, som len 24 DC, na mrchu je aj na moje krátke cykly zavčasu 😳

korpiklaanka
2. nov 2017

@zuzikboc mozno uhniezdovanie 😶

korpiklaanka
2. nov 2017

@vever111 aj ja a zacalo to tak krasne. Meskajucou menstruaciou

zuzikboc
2. nov 2017

@korpiklaanka Na 12 DPO? Nie je to už neskoro? 😳 Joj, bodaj by si mala pravdu 🙏🏻

domidee
2. nov 2017

@sandy152 ahoj ja očakávam ovulku zajtra ...dneska sme sa snažili tak snáď to konečne výjde....ty si ako na tom ??

sandy152
autor
2. nov 2017

@domidee ahooj, no ja netusim popravde, ale snazime sa dalej tak uvidim o par dni ako to bude vyzerat 😀

domidee
2. nov 2017

@sandy152 budem držať palce aby sme konečne mali // čiarky 🙂

zuzikboc
2. nov 2017

Babule, ešte možno blbá otázka, ale pokiaľ mrcha nepríde a ozaj to minišpinenie bolo až teraz uhniezdenie, po akej dobe od neho robiť test? Ako rýchlo po uhniezdení stúpa hcg? Viete poradiť? 😊
@korpiklaanka

sandy152
autor
2. nov 2017

@domidee aj ja 🙏

andrejkavid92
3. nov 2017

@evi38 ahoj ☺️ Moja teplota takto... semafor svieti na oranzovo, appka si nie je ista, ale dnes este skontrolujem hlien a krcok a doplnim to tam, uvidime ci to pomoze aby zistila ci je ovulka... je tam vidno ze jeden den som mala krce, boli to ako pred menzes. Nikdy som takto neregistrovala krce v strede cyklu, ale to bude asi tym ze teraz si vsimam kazdu malickost. Oranzovu som mala aj pred par dnami ked boli tie vykivy teplot, ale zelenu este tento cyklus nie. No tulime sa ajtak ☺️ Jedine dni po tuleni sa mi moc neda kontrolovat hlien, lebo to spajam s kontrolou krcku a pitom vidim na prste hlien, ale po tuleni to nejde rozoznat kvoli sperme ☺️ Tak tam mi chybaju data. Aj keby je ovulka teraz, chyba mi tam plodny hlien a okrem toho ma myli aj to ze tyzden dozadu lekar na utz nevidel ani malinky folikul. Tyzden do zadu by ho nebolo vidno? Od kedy je vlastne vidno folikul? On sa zacina vytvarat hned po MS, ci pocas MS, ci az neskor? Lebo ked rastie 1.2mm/den tak do prasknutia mu treba aj viac ako tyzden, takze mal by byt vidno celkom dlho, nie?

andrejkavid92
3. nov 2017

@zuzikboc ahoj ☺️ Ak tomu dobre rozumiem, tak HcG sa po uhniezdeni zdvojnasobuje kazdym dnom ☺️

sandy152
autor
3. nov 2017

@evi38
@ladymarry ahojte baby, tak dnes mi klesla trochu teplota na 36,51...vcera ma uplne pobolievalo v podbrusku, neviem preco, ale mam taky pocit, ze ovu este nebola, nemozem ani praktizovat grepovu a ananasovu kuru kedze neviem ci som pred ovu alebo po ovu 😀

evi38
3. nov 2017

Dobre ranko 🙂
@sandy152 pri anovulacnom by si mala inak tie teploty 🙂, ale teplota ti pekne klesla a aj ste sa tam snazili, takze supeeeer 🙂, som zvedava, co ti povie Dr. buduci tyzden 🙂
@vever111 to mi je luto, ako dlho sa snazite, aj si si merala BT?
@zuzikboc ako si dopadla, este spinis ci je to uz ok?
@andrejkavid92 graf super, to vyzera, ze ovu prebehla, tu teplotu na 9DC ak chces mozes vymazat, mas tam prazdny kruzok a graf to bude mylit 🙂 rast moze rozne ako u koho, ked som mavala ovu na 8-9 DC a to casto, tak si vezmi, ze mi musel rast viac ako 2 mm za den, cize je to velmi individualne 🙂

ladymarry
3. nov 2017

@sandy152 super, tak to fakt vyzera ze este nebola...🙂 🙂 ak zajtra rano stupne tak uz to budes mat iste...🙂 tesim sa, lebo si sa bala ze ste presvihli prilezitost... takze sup sup sa pekne tulit dnes 🙂 drzim prsty 🙂

sandy152
autor
3. nov 2017

@ladymarry dakujem za podporu si zlata 🙂 no pokracujeme v tuleni teda 😀

sandy152
autor
3. nov 2017

@evi38 to som aj ja zvedava, snad mi urobi sono aby som vedela na com som 🙂

zuzikboc
3. nov 2017

@evi38 Je to tam stále, ale v takom malom množstve, že nepotrebujem ani slipovú vložku. Neviem, čo to je, takto sa moje telo nikdy nesprávalo 🙁 No uvidíme. Buď to prejde samé a potom budem testovať, alebo sa v nedeľu rozbehne mrcha a budeme sa snažiť ďalej... Len som mala strašne silný pocit a všetko tomu nasvedčovalo, že to teraz vyšlo 😟

veriiik106
3. nov 2017

Dievčatá tak ja vás opúšťam keďže nevydalo. Zakladate Novembrovky? 🙂 Alebo nemoze byť nejaká skupina.? Mne sa v nich lepšie orientuje ako v týchto diskusiách. Proste že budeme mať skupinu ja neviem napr " snazilky 2017" a keď sa nejakej podarí tak odtiaľ jednoducho odíde. To len môj názor 🙂 dakujem