V októbri 2017 budeme tehu
Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂
@evi38 no my sme rok pouzivali metodu plodnych a neplodnych dni ako antikoncepciu, a od cca aprila som prestala riesit, ze ked bude tak bude.Zatial nie je tak si teraz prvy mesiac chcem poctivo odsledovat ovu a uvidime.Neviem ci by som mala ist uz k lekarovi, ale 27.10 idem na kontrolu tak s nim asi pokecam o tom
Ahojte žienky kedy testovať ovu testy pri 30-33 dňovom cykle ? Testovala som teraz 3 dni. Včera a predvčerom tam bol náznak druhej čiarky a dnes žiadna. Som 12 DC teraz. Keď som bola minule u gyndos na 13 DC už bol folik 20 MM. Príznaky ovu zatiaľ nemám ( výtok ani ovu bolesti ). Od pondelka užívam antibiotiká (mám zápal hrtana či čo) tak sa mohlo stať že to ovulku dajak ovplyvní ? Ďakujem krásne za každú odpoveď.
@evi38 no prave ze meriam, uvidime co ukaze.aj minuly mesiac som merala ale to som mala vsetko nejake poposuvane, ovu bola neskoro, ja som si myslela ze blbost a graf mi to ukazal zle tak sme uz neriesili sexik kedze som bola aj chora a potom som videla ze ozaj asi bola neskor :D a ja mam 26, manzel tento rok uz 30.ale len minuly rok som skoncila vysku tak sme neriesili mimi.ty mas kolko? 🙂 a ako si na tom ty so snazenim?
@sandy152 kazdy druhy den je super, ale vy ste problem nemali, lebo si uz otehotnela a verim, ze ked ti nasli z krvi, ze len to bol problem...drzim velmi palce...prosim ta, čo sa tyka, ked si bola po kyrete, tak pred tym si aj krvacala ci nie, lebo ja som dlho krvacala potom kyret, teraz mi uz pekne klesa teplota a mavam cca 26 dnove cykly, tak neviem ci mi pride, ale kyret bol len minuly stvrtok
@sibrez neskusala si merat bazalnu, tam ti to krasne ukaze, ako dlho sa snazite? 🙂
@ajka32 mam 38 rokov a 2 deti s mojim ex manzelom 🙂, teraz mam priatela a chceli by sme spolu, ale mali sme stresove obdobie a chceli sme zacat na jesen, ale raz sme si nedali v lete pozor a otehotnela som, ale zial v 10tt som musela ist na kyret, tak len ja teraz neviem ci sa blizi mrska alebo ovu, len sem neviem dat graf :D, ak by si vedela prosim ta poradit ako ho sem dat 🙂 mozem pozriet tvoje grafy? 🙂
@sibrez ahoj, pri 30-33 dnovom cykle staci zacat s ovu testami tak zhruba od 14 -15 DC, zbytocne budes skor... nic ti neukazu 🙂 a navyse ATB zvyknu trochu posunut ovu obcas, takze sa kludne moze stat ze budes ovulovat neskor nez zvycajne...ja mavam 29-31 dnove cykly, a viem ze do 13 DC sa mi ani neoplati robit si test 🙂 tak vela stastia
@sandy152 ja pouzivam fertilityFriend aplikaciu hlavne kvoli meraniu teploty, tam je to super..lebo ti hodnoti viacero parametrov ked chce presne urcit ovulaciu, a to hlavne teplotu, hlien, ovulacne testy a podobne (vies, to su vsetky tie grafy ktore tu baby pridavaju, tak to je presne ona 🙂)... ale pokial nemerias teplotku, tak ti asi bude stacit aj nejaka ina...🙂
@ladymarry mam otazocku ohladom tej aplikacie fertilityfriend tiez som ju zacala pouzivat ale velmi sa v tom nevyznam este.Ked som dneska zadala bt a ostatne parametre okrem ovu testu vyslo mi ze mam plodny den dnes.som 7DC tak myslis ze mam uz zacat testovat ovu? Ja mam gulas v tom 😂😂
@ajka32 ahoj tato aplikacia dokaze urcit ovu aj z teploty, ale vzdy je lepsie ak zadas co najviac parametrov, lebo budes mat istotu ze ti ovu nastavi na spravny den...napr. ked zadas aj teplotu plus vysledok ovu testu a v priebehu dna si budes vsimat aky mas hlien, je vacsia pravdepodobnost ze ti aplikacia vyhodnoti ovu spravne...ale na tvojom mieste by som kludne zacala z ovu testami...☺ plodne obdobie trva niekolko dni, takze ak ti uz teraz aplikacia vyznacila ze mas plodne obdobie, tak skus si urobit ovu test, tak si to len potvrdis, potom vysledok zapis do app.a ona si to uz vyhodnoti...nie je to zlozite, len to chce cas
Tak baby, už ma pobolieva brucho. Nemám náladu na nič 😥
Ahojte 🙂 pridávam foto testiku z dnešného rána. Silnejší je dnes ráno a slabší včera. Veľmi sa teším ale bojím sa. Pobolieva má podbruško ako keby som mala dostať a neviem či je to normálne alebo nie. A ešte k tomu mám aj tmavý výtok. Nie je ho veľa ale stále sem tam kvapka na nohavičkách a toto mám od stredu cyklu až do teraz. Prosím mali ste niečo podobné aj vy kočky ??? 🙏
Ahojte kocky nachadza sa tu niekto kto je v 24 DC ??? Chcela by som vediet ci uz niektora skusala test .....a ako to dopadlo 🙂 vopred dakujem .
@alexandra1995 gratulujem, skus si dat aspon citrony alebo Ccko na to spinenie a ak sa ti da v pondelok k Dr. pre istotu, testik veeeeelmi pekny 🙂
@domidee mavam cca 26 dnove cykly a ovu cca 8-10 den, mala som vtedy ovu na 9DC a pozitivny test na 9 DPO cize na 18 DC, takze kludne testuj 🙂 drzim palce

@sandy152 podla mna ked to nebudes nejak extra prehanat tak v pohode.Praveze mne to velmi pomaha lebo sa citim ovela viac fit, aj som zacala chudnut, aby som sa sustredila na nieco ine 😉