V roku 2010 nebudeme už len snažilkami a hotovo!
Ahojte som jedna s tých čo sa nevzdáva a stále aj po neúspechoch bojuje.Pridajú sa spolubojovníčky.. Možno toto je tá "plodná" téma 😃 😃 😃

•
1. jan 2010No paučkova kultura
0
aj u nas tak ... len pred polnocou sme vybehli s MM do mesta kuknut ohnostroj a spravit zopar foto
ale prosim ta, aka 3 svet. vojna ... hovadina
my mame do centra mesta asi 10 minutiek peso, mozno aj menej, takze to nebolo az take hrozne a nastastie bolo aj relativne teplo a trosku sme sa rozhybali 🙂
my mame do centra mesta asi 10 minutiek peso, mozno aj menej, takze to nebolo az take hrozne a nastastie bolo aj relativne teplo a trosku sme sa rozhybali 🙂
vitaj nela ... ja som vstala okolo pol dvanastej a spat som isla okolo druhej, ale som v pohode ... MM teaz zase zachrnel 😃
ahojte... tak ja mam dnes spinenie neviem ci sa mi rozbieha ms
ale tu je moj graf
http://www.fertilityfriend.com/home/26435c
akesi to tam mam cudne
ale najhorsie na tom je ze mi vobec nic nie je ani prsia ani brucho
ale tu je moj graf
http://www.fertilityfriend.com/home/26435c
akesi to tam mam cudne
ale najhorsie na tom je ze mi vobec nic nie je ani prsia ani brucho
ja uz sa na to vsetko asi vykaslem a bude najlepsie ... ziadna BT a snazenie sa
aj ja som si to povedala minuly cyklus, ale teraz to uz asi dodrzim ... lebo ma to nebavi uz
ja sa neliecim nijako ... len caj, citron a med ... lieky zatial nejdem davat, aj ked tehu nie som, ale aj tak este naivne verim, ze mozno ...
ja cesnak takto na vecer nemozem, lebo je velmi tazky na zaludok ... silvester v poho, boli sme doma a pred polnocu do mesta na ohnostroj a spravit foto
lenka ... to nejde tak rychlo, aby zmenil postoj na vysetrenie ... ale ked som dnes robila test a vysiel negat, tak bol potom taky mily, aj obed navaril 😃 ... este ale nestracam celkom nadej v tomto cykle, lebo predsa len to bolo dost skoro testovat na 10 DPO a nieco sa mi na tom teste nezdalo, uvidim, ake budu teploty ... a budem cakat MS, lebo ta urcite dorazi 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli