icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

katus193
24. jún 2011

@lucinocka vidis to ma nenapadlo a cez ebay sme si uz aj postel kupili,super napad.A prosim ta medzi akymi polozkami to nejdem a vies poradit presne nejake typy tych testov?Lebo ja sa v tom navyznam 😒

ivka1603
24. jún 2011

@katus193 tak to ani náhodou...ja ledva stíham "dýchať a žiť" pri troch deťoch...po narodení štvrtého by ma museli zavrieť na psychiatrické oddelenie v Pezinku 😀 takže ani náhodou, snažím sa byť kľudná, aj keď sa to niekedy podarí len po Persene 🙂

katus193
24. jún 2011

@ivka1603 no ale kedze si uz zabludila do tejto temy tak aby si sa nenakazila 😲 by bolo veselo u vas doma 😀

katus193
24. jún 2011

@ivka1603 co mi to nejde otvorit

lucinocka
24. jún 2011

@katus193 http://cgi.ebay.co.uk/50-OVULATION-PREGNANCY-FE...
cez neho sme objednavali my... mozes si nakombinovat ako cches...ja som si dala 25 tehu a 25 ovu testov, a vyslo mi to akurat kym som otehotnela :D a spolu s postovnym to stalo 12 Eur a doslo to cca za tyzden 🙂

katus193
24. jún 2011

@ivka1603 uz to mam,pocuvaj kde ty na to chodis 😉

katus193
24. jún 2011

@lucinocka perfektne dakujem ,keby som to ani pouzit nemusela to by bolo najlepsie 😀

lucinocka
24. jún 2011

@katus193 njn, ja ked som videla tolko testov si myslim, to nikdy nevyuzijem :D a nakoniec posledne 6 testy boli moje vitazne a overovacie 😀

katus193
24. jún 2011

@lucinocka a su dobre tie ovulacne testy?

ivka1603
24. jún 2011

@katus193 Katka, ja som rada, keď môžem niekomu poradiť, za posledných 10 rokov mám "bohaté" skúsenosti aj s tehu testami aj ovu testami...ale nakoniec som si kúpila ovulačný mikroskop http://www.tehotenske-testy.net/ovulacny-test.html a podarilo sa... 😀 😀 😀

katus193
24. jún 2011

@lucinocka super inac gratulujem,ja verim ze to vyjde hned teraz aby bol drobcek narodeny ako ocinko v marci 🙂

katus193
24. jún 2011

@ivka1603 no ten mikroskop mam aj ja ale vies aky ja som dilino,zle som to pouzivala az teraz to zobral do ruk mm a zistil ze ako sa to pouziva ked som nadavala ze to vobec nejde,ale aj tak nic na tom nevidno,tak ja neviem 😉 chcem skusit tie testy

lucinocka
24. jún 2011

@katus193 klasika jak vsetky testy 🙂 tehu su trosku menej kvalitne co sa tyka skoreho testovania , ak tam tuzis vidiet ducha, lebo trosku premokne farba a zda sa to ako duch, ktory neskor aj tak zmizne,.ale ked sa testuje jak sa ma, tak su ok 🙂

katus193
24. jún 2011

@lucinocka a ten link co si mi poslala tak to je tych 25 tehu a 25 ovu?

katus193
24. jún 2011

@lucinocka ak mam cyklus 28 az 30 dni tak od kedy by som mala zacat testovat?A ak tam bude uz druha ciarka tak to znamena ze mam uz ovulaciu?

lucinocka
24. jún 2011

@katus193 ten link co som ti poslala je 50 testov a ty mu napises aku kombinaciu chces 🙂 No ja som mala tiez 28 ale ja som vedela ze mam ovulku 13-15 den.. tak som testovala az od 12dna.. ked budes mat rovnako hrubu ciaru ako kontrolnu , alebo hrubsiu tak ovu dojde do 24 hod. Taze od ciary najblizsie 2 dni pokryt sexikom🙂

katus193
24. jún 2011

@lucinocka tak u mna to spoznam len podla toho hlienu vtedy viem ze je ovu aj sa mi to potvrdilo pri prvom som tak otehotnela ale nechcem nic premeskat ,lebo dva krat sme sa snazili a nic tak teraz chcem aby to tento mesiac uz vyslo.Dnes objednam tie testiky,velmi si mi pomohla a dakujem 🙂

lucinocka
24. jún 2011

@katus193 nz som rada, ze som pomohla🙂

darinkazv
25. jún 2011

@tehulkake ako? testovala si sa? 😉

katus193
25. jún 2011

Testiky su objednane,dufam ze pridu buduci tyzden aby som mohla zacat testovat ,neviem sa uz dockat 🙂

tehulkake
26. jún 2011

@darinkazv ano ale nic, test bol negativny, tak snazime sa dalej, 😉

martaniana
26. jún 2011

@tehulkake tak si sprav za pár dní test..možno ti bude vidieť 2 čiarky..mne tiež prvý nevyšiel a za pár dní boli dve čiarky, som to tušila že som tehu a potvrdilo sa 🙂

tehulkake
26. jún 2011

@martaniana dakujem velmi pekne ze radu, ale ja si myslim, ze by urcite vysiel, ide o to, ze to brucho mam sice ine, a schudla som 1,5kg,vcera som sa vazila, ale asi to nie je tehotenstvom, pojdem radsej k lekarovi, lenze ma dovolenku do 13.7., pretoze ma aj picha v lavom boku, pretoze, som si chcela ist zabehat, a este som urobila len 5 behovych krokov a tak ma zacalo pichat v bruchu pri pupku na lavo, ze konec,

ivka1603
26. jún 2011

Ahojte kočky, posielam vám link, možno vás to niektorú zaujme...kuk sem: http://najmama.aktuality.sk/clanok/227074/ako-o...

darinkazv
27. jún 2011

@tehulkake tak držím aj ďalej palce 😉

darinkazv
27. jún 2011

@ivka1603 🙂 😉

martaniana
27. jún 2011

@tehulkake aj ja vám silno držím, aby ste sa čím skôr dočkali bábätka 🙂

inka25
28. jún 2011

@katus193 po roku lebo som sa musela z toho dostať a teraz sa snažíme tak uvidíme, nemala som síl začať skôr :( možno aj to bola chyba. Ale čo má prísť príde určite,. teraz čakám na mrchu tak uvidíme. Drž sa!

katus193
28. jún 2011

@inka25 urcite to neni chyba ze ste cakali,ked si sa necitila ze by ste do toho sli hned tak to vobec neni chyba,a kzda zena to citi inac ja som napriklad chcela cim skor a hned sme zacali po prvej mrche ale tie obavy tam stale boli aj su a tiez este niesom tehotna a ked to ma prist tak t pride.Drzim ti palce 😉