V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@wikinka011 nebojkaj, určite bude všetko ok 😉
@monika2606 tak toho sa naozaj nemusíš bať, ono to ide rychle dole 😀 Hlavne ked si tehu, si nič neodopieraj a daj si všetko na čo maš chuť 😀 Ja som môjmu babätku a sebe, ked som bola tehu dobriala takmer všetko, samozrejme okrem alka 😀 A ešte som nepapala syr nivu, vraj to môže uškodiť, lebo obsahuje penicilin... Ale inak som si veru, že dopriala na čo som mala chuť 😀
@monika2606 A prešlo ta to same alebo mas nejaky specialny recept :D Docitala som sa kade co ze pomaha Coca cola a suchare...No ale Colu pijem uz tyzden zo zaciatku mi aj bolo lepsie ale akosi teraz nezabera ani Cola...🙂No veru uz cakam na ten den kedy si poviem ze mi je konecne dobre a vyleziem s postele s usmevom...
@maminka142 tak ja si tiež doprajem, ale teraz som nemala často na niečo chuť 😀 ale zas ja som jedla vždy keď mi bolo zle lebo mne to ako keby pomáhalo keď som sa najedla, síce to bolo nasilu ale tak musela som jesť hihi. Mne teraz ani mäso moc nechutí ale aj to sa snažím natlačiť volako do seba ale verím že na mňa ešte prídu tie šialené chúťky a ja sa aj teším na ne, konečne sa potom s chuti najem 😀 A nivu syr ja nemám rada takže ak to môže uškodiť u mňa to nehrozí, jedine že by mi z ničoho nič začal chutiť 😀
@wikinka011 Mne keď bolo zle ja som sa proste snažila najesť a potom mi občas bolo troška lepšie keď som sa donútila. Potom som mala problémy aj s trávením tie mávam aj teraz občas ale počula som že minerálka pomáha tak som začala piť minerálku a potom mi ešte poradili vodu s citronom tak aj to pije a je to celkom dobré, ale zas nemyslím si že kvôli tomu mi už začalo bývať dobre, to asi proste musíš vydržať a ono to prejde samé, tieto veci ti to možno len zmiernia. A hlavne ráno keď som vstala tak som jedla ešte v posteli, vždy som si niečo nachystala a až potom som vstala z postele inak by ma začalo napínať. A vlastne pri posteli som mal stále niečo malé
@monika2606 no presne, aj ja ked som sa najedla, tak mi potom bolo lepšie, aspň o trošičku 😀 Ale to, až asi v štvrtom mesiaci, predtym som mala s tym dosť problem niečo dať do seba 😀 A hlavne pekne odpočívaj a žiadno sa nenamahaj, tieto prve tyždne su najdôležitejšie 😉
@monika2606 No tak sa to snazima j robyt vsetko tlacim na silu ale aj tak mi nieje dobre..No nic musim to vydrzat...Ale aj tak dakujem za radu... 😉 🙂
@maminka142 No to je jasne,za prve sa ani nepohnem s postele uz mesiac a za druhe mam hematom takze aj koli tomu musim mat kludovy rezim...Ale dakujem za rady...🙂
Fiha ale ste toho popisali, nestiham ani citat 😀
@maminka142
@saranata
@abriela
Tu je teplejsie a dokonca aj slniecko vykukuje... ja robim na statnom urade 😉 lietat sa nastastie nebojim ale mam pocit ze kazdy dalsi let zvladam o trosku horsie, fyzicky... snad nebudem o 20 rokov ako moja mama, ktora ak leti, tak cela zelena a so sackom 😀
Vitam nove snazilky aj tehulky 😉
@wikinka011 tak len pekne oddychuj a bud v klude, všetko bude ok 😉
@backorka no ty sa maš, ked maš aj lepšie počasíčko 😀 No dnes sa toho fakt viac popísalo 😀 Vidno, že je vonku škaredo 😀
@wikinka011 Nemáš za čo, no mne len to pomáhalo ale zo začiatku ani to nepomáhalo bohvie ako tak preto som potom uznala že to asi treba vydržať, je to ťažké ale neboj potom keď ti už bude dobre tak sa budeš naplno tešiť a už si ani nespomenieš na obdobie keď ti bolo tak zle 🙂
@maminka142 Neboj ja sa veľa naodpočívam, ja som totiž aj tak nezamestnaná, keď mi bolo zle tak ma nikto nedonútil vstať s postele a teraz akurát tak v kuchyni pracuje troška niečo upracem a inak ležím tiež pozerám telku alebo tu vysedávam takže ja sa fakt moc nenamáham akurát niekedy možno z nákupom ale aj na ten som moc často nechodila väčšinou som mala pomoc takže 😀 no ale teraz už v pohode zvládnem aj nákup
ahojte, tak moje pobolievanie podbruska este stale trva, uz asi 3-4 dni a dnes som 23DC. Neviem ci je to signalizovanie prichadzajucej mrchy alebo co, uz sama sa v tom nevyznam 😖
@ivanka12 aj mňa pobolievalo, ale už to prešlo 😀 A už si testíkovala?
@maminka142 no skusila som, nedalo mi 😝 ale negativny
@ivanka12 aj ja som dnes ešte len 23 DC a to je ešte asi skoro 😕 Skus testnuť koncom týždňa 😉
@maminka142
@saranata
@abriela
Dobre ranko babulky... tak ja uz som znova v robotke, nohy ma bolia ako kona, mala som vcera nove cizmy, a skoro sa mi spravili otlaky na chodidlach, au 😖
Ja pokracujem takto, s tym uzasnym teplomerom si mozem zaznamenat aj taketo male zmeny 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c jaj uz by to chcelo ovulaciu, nech sa mozme snaziiiiitttt 😀
Jaj, no inak strasne unavny den vcera, tak hrozne vela ludi bolo na letisku, ze pred kontorlou sme sa tam hadili, tlacili ako keby davali letenky zadarmo 😀 😀 😀
A vy ako pokracujete???
@maminka142
@ivanka12 baby trpezlivost, strasne skoro testujete a zbytocne si privolavate sklamanie... ja viem ze je tazke vydrzat, ale aspon do 28 DC, alebo aspon 12 DPO dobre? 😉
@backorka ahoj, no tak si mala veselo, ovulka príde neboj , ved "snažit" sa možte aj tak 😀 😀 😀 😀
u nás sa oteplilo na normálne teploty po mns, takže budeme čakat a uvidíme, ked už máme tie preteky 😀 😀 😀
včera hrozne počasie, o piatej som zobrala malu na pol hodinu von ked nepršalo chvílu lebo som myslela že tu zošaliem už doma, tak sme sa prešli aj s mužom , ale padlo nám to dobre 🙂
dnes to vyzerá už lepšie tak pojdeme von čo najskor lebo krpana by len vonku bola 😀 😀 😀
@ivanka12 hmmm mozme si podat ruky mna tak isto dva tri dni lenze som 15ty DC - teplota nizka aj dnes, a po ovulke ani chyru ani slychu tak tiez neviem co to je...:/
@maminka142 no takze vlasy super 🙂 melir perfektny strih na mikado ale take dlhsie som spokojna 🙂
inak zienky dobre ranko prajem vam vsetkym krasny, uspesny a hlavne plodny dnik nech su vase teploty co najvyssie a nech je usmev na tvari...
mne rano opat zmrzol pri takych teplotach... boze kedy mi pride ovula pomoooccc:
http://www.fertilityfriend.com/home/3742b4
inak ako sa mate? ako ste sa vyspali a co vas dnes caka? 🙂
@saranata
@backorka
@vikad
@monika2606
@saranata Fiha, ty ake skoky davas 😀 dnes uz bude teplejsie, hned rano to bolo citit, len tu v robote mi je najako zima... ale po robote pojdem cvicit, tak mi bude teplejsie 😀 no ved vcera rano ked som sla na elektricku, tak som skoro zamrzla, ako nechutne bolo... a vecer sme pristavali v takej hmle, no vyzeralo to zaujimavo 😀 dala som si v lietadle pohar bieleho, pred odletom v srarbuckse ladobu kavu a potom som sa skoro pocikala, kym sme pristali 😀 😀 😀
@saranata hej len ja som veeeelmi nedockava... 🙂))) no to praveze neviem .. v detstve som nieco mala snou ale teraz naposledy som mala dobre vysledky... musim asi zajtst na vysetrenia nech som ok... a inak ja si meriam BT v ustach... a som aj citala ze v ustach je najnizsia ze dokonca az o 0,2-0,6 ° C nizsia ako v posve... a ked som prvy cyklud merala dole tak som mala vyssie teploty... tak neviem ale asi fakt skocim pre istotu... ked uz som soo stitnou mala problem... lken dufam ze to nebude nic :((((

@maminka142 Však ono s tým priberaním treba rátať, niekto priberie troška niekto poriadne 😀 ale tak aj tak sa to oplatí kvôli tomu bábätku, a veru veď potom to pôjde dole, aj keď možno to nebude jednoduché ale volako sa toho potom zbavím 😀