icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

saranata
22. sep 2011

@leann245 no tak to máme asi ten tvoj tzv startovací proces 😀 😀
moj muž má teraz dva dni zaracha 😀 😀 😀 jonáša dodržíme aj keby ryby same skakali z vody 😀
potom buduci týžden budeme zase čakat na ovulu

summer_103
22. sep 2011

ahojte, ja som bola dnes v lekarni doplnit zasoby vitaminov a aj alchemilkovy caj, ked uz teda musim ist pod noz tak nech sa mi to potom zakroku cim skor podari otehotniet. Aspon si to nahovaram, ze to pojde rychlo, ale ved treba mysliet pozitivne 😀
Uz chcem, aby bol pondelok, nech uz viem na com som a kedy idem na zakrok. Vsetkym co ste pred MS prajem, aby teplotka neklesala a pekne sa drzala, nech su tu nejake pozitivne spravy 😉
Inak mne sa tiez obcas sniva ze som tehu, dokonca raz som uz v sne aj rodila, fu ale normalne som mala bolesti ako keby to bolo naozaj, esteze ten sen trval kratko, ale ten pocit drzat v naruci vlastne babatko bol krasny, aj ked len vysnivany...

abriela
22. sep 2011

@vikad registrujem len meno lekara. Nechodim nikam, pretoze verim, ze nemam problem otehotniet a snaha bola prvykrat tento vikend,ale to som mala len 7-8 den cyklu - cize asi skoro.
@meatfly24 @backorka Podla mna sny vela povedia. Ked sa mi snivali prvykrat otazky na maturili, neverila som. Potom to boli otazky na statnice. Tyzdnen pred dolezitym vysetrenim malej, pred jej stratou malej som mala sen, ze jej problemy sa zhorsili - bolo to tak.
Takze ak sa sniva o tehu, je to v podvedomi tehu uz je a je velky predpoklad ze to pride. Takze Meatfly tebe uz asi mozeme blahozet 😀
Ja som pri prvom tehu nevracala, ani zle mi nebolo a ani nechcem vracat, len chcem byt tehu 😀 😀 😀

saranata
22. sep 2011

@abriela tiež sa mi sníva už všeličo, ja som už aj viac krát rodila 😀 😀 😀
@backorka budu račikovia 😀 buduci rok a bude ich veeeela, ja už jedneho mám staršia je račik

summer_103
22. sep 2011

@saranata Racikovia su skveli, aj ja by som chcela este jedneho 🙂 Jedneho uz mam, moj drahy je racik

meatfly24
22. sep 2011

@abriela jake mile ze blahozelat :DDD az sa mi srdce rozbuchalo ze co ked fakt? ...wau 🙂 neviem mam taky pocit ze ano ... ale obcas mam aj take myslienky ze halo stara si nenamyslaj :D ale proste mam pocit ze to vyslo tento mesiac... 🙂 ale na to je este skoro prilis... ale vdaka bohu za ovuulacne testy, ked chcem si spravit test a nechcem byt sklamana spravim si ovulacny ... len tak :DDDDD

backorka
22. sep 2011

@meatfly24 sprav si aj dnes ten ovulacny, ze co ukaze...
@abriela
ja tiez obcas mavam dost zive sny, zobudim sa vzdy so silnymi pocitmi ale skoda je ze na ne tak rychlo zabudam, akokeby kazdym nadychom zo mna vyprchaval...
@saranata ako bolo vonku?

saranata
22. sep 2011

@abriela ok tak náhodou sa ti nesnívalo že tu v tejto diskusii sme všetky tehotne???hm??? tak sup chod rýchlo spat 😔 😔 😔 😔 a nech sa ti sníva niečo pekne:....nechcem vnucovat ale vieš presne čo že? 😀 😀 😀 😀

meatfly24
22. sep 2011

@backorka hej hej chcem aj dens ze ako sa ma :DDD ale keby si vedela ako picha vo vajecnikochh... uz druhy den dnes je to horsie ... ale nevadi prezijeme 🙂

saranata
22. sep 2011

@backorka super bolo, nazbierali sme kopec gastanov 😀 😀 😀
kupili sme jahodky, jablčka a broskyne, a teraz je veget
a mimochodom tak som sa prežrala že sa až hanbím 😀 😀 😀 robila som gnocchi s omáčkou šampinonovou ....fuj v tomto sa ja neviem zdržat ,ale čo narobím
a ešte mám v trube cheesecake hm...zabijem sa ???

maminka142
22. sep 2011

@saranata no ono je to ťažšie podla hlieniku 😕 Ale podla lekara bola toho 14 DC, ale zasa niektore baby mavaju ovulu, aj počas lepkaveho hlienku 😕 No ved uvidíme, už zostáva len čakať 😀 Ale utešuje ma myšlienka, že naša prvá tehulka @darinkazv, videla "ducha" až deň pred očakávanou mrchou a to ja mam ešte k dobru take dva dníky, dnes som len 25 DC 😅 Ale to je len, pre moje utešenie 😉 Ved sa tu budem hlasiť, ako pokračujem s teplotkami a kedy mrcha dorazila 😀 Už aby si tu mala ty a
@backorka ovulku, už sa na vas teším, mate to podobne 😀 A je super to s niekym zdielať, kto je na tom rovnako s dňami 😉 Držím vam obom palce 😉

saranata
22. sep 2011

@backorka
@meatfly24
@abriela
maminka142
a ostatne snažilky

dnes som sa niekde dočítala že vedci zistili že smotanove jogurty a zmzlina pomáhaju pri snahe o potomka, vraj sa nielen zvyšuje šanca otehotniet ale ženy ktoré konzumuju zmrzlinu a smotanove vyrobky -denne aspon dva krát -maju nižšie riziko poruch ovulácie

dobre nie? tak sup na zmrzku aj ked je chladno 😀 😀

meatfly24
22. sep 2011

@saranata tak to ja musim mat ovulu jak svina potom :D denne pol litra mlieka minimalne jeden jogurt denne 🙂)))))) mam napad ... zorganizujme stretko vsetkych snaziliek z tejto diskusie niekde v strede slovenska a pojdeme vsetky na zmrzku symbolicky :D :D

backorka
22. sep 2011

@saranata hii, no tak si dam na olovrant nieco mliecne 😉 joooj cheesecake ten ja mozem, aj viem celkom dobry urobit 😀 ja som tiez mala na obed cestoviny, ale moc mi nechutili 😀
@meatfly24 jasneee, nech pichaaa 😀 dame stretko, ale az ked budeme tehulky 😉
@maminka142 hej hej, ved sme srandovali ze budeme pretekat ktora bude mat skor ovulku 😀

leann245
22. sep 2011

@meatfly24 super napad...v strede slovenska by bola idealna poloha, to by som vas na tu najlepsiu zmrzku mohla zobrat ja tu v BB 😀 😀

leann245
22. sep 2011

Inac k tym snom...nastupila na nas usek v juni jedna kolegyna, s ktorou priamo nepracujem, ale robi s mojou kamoskou...a tej, co nastupila sa snivaju sny a presne vie, kedy je to len taky "obycajny" sen a kedy sa to nejak splni...videla havariu na motorke svojho brata, tazky uraz svojej sestry, videla celu rodinu na pohrebe v ciernom, ale nevedela, kto zomrel...o tyzden pochovavali babku...a presne 6.septembra prisla do prace a revala, ze sa jej snivalo, ze padlo lietadlo...vraj zeleno-biele alebo modro-biele, ze sa prechadzala s kamoskou v tom sne a pozrela hore a tam sa snazilo lietadlo vzlietnut, ale sa mu to nepodarilo, naklonilo sa dolava a spadlo.Tak volala kamoskam v irsku, lebo ich aerolinky maju take farby, ze nech nikam neletia...a oni ze letia az na vianoce. Tak sa ukludnila, lebo vraj to padne skor...este jej baby v praci vraveli, ze aj keby take lietadlo padlo niekde v Afrike, tak sa to aj tak nedozvieme..a ona ze nie, ze toto bude take, ze sa to dozvieme...zaver asi nemusim ani pisat...na druhy den padlo lietadlo s Demitrom, bolo tusim modro-biele. Nezazit to na vlastnej kozi tak asi neuverim 😒

saranata
22. sep 2011

@backorka tvarohove možem aj každý den ,aj moje deti 😀

abriela
22. sep 2011

@backorka @leann245 @backorka @meatfly24 Ja snov verim, aj ked nie stale im prikladam az taky velky vyznam. Backorka - ak nieco riesis a sniva sa ti, skus si to hned rano zapisat. Napr. mne sa opakovane snivalo, ze cestujem - do zivota mi vstupil priatel zo zapadu 🙂.
Aj ja som dnes mala cestoviny - teply cestovinovy kuraci salat. Nic moc. Sla som z obeda hladna.
Jeeej, dobra sprava. Ja jem jogurt kazdy den, a este aj mileho som nakazila - ranajkuje jogurty s vlockami 🙂

backorka
22. sep 2011

@leann245 wow, tak z toho mi behaju zimomriavky po chrbte...
@abriela hej hej, o zapisovani snov som uz pocula, konecne som si stiahla do mobilu aj notes, tak ked nieco take silnejsie bude, tak zapisem 🙂 inak ten tvoj zlomeny teplomer, to je sranda 😀
@saranata keby tie dezerty neboli take tucne, tak kazdy den by som tlacila do seba pribinacik, danette, mliecnu ryzu, krupicu a pod 😀

leann245
22. sep 2011

@backorka mnam, mnam a este raz mnam...hned by som si dala cokolvek z toho 🙂 @abriela to by ma fakt zaujimalo, co znamenal ten tvoj sen s teplomerom...ja zas rozlisujem svoje sny na take, kedy fakt netusim,kde sa to co sa mi snivalo vzalo v mojej hlave a druhy typ je taky, ze ked ma cez den nieco sokuje, ci uz pozitivne alebo negativne a velmi hlboko sa to vo mne zapise, tak sa mi to potom väcsinou v nejakej forme aj sniva 🙂

moonlightka
22. sep 2011

Ahojte, vidim ze plany do roku 2012 nemam sama. Mozem sa pridat?

backorka
22. sep 2011

@moonlightka ahoj, jasne ze mozes, ale jedine ak suhlasis s tym, ze do mesiaca, najdlhsie dvoch, sme tu vsetky do jednej tehule 😀

saranata
22. sep 2011

@moonlightka akoby nie? vitaj a nech sa darí 🙂 ako dlho sa snažíte?

saranata
22. sep 2011

@backorka proste do Vianoc s tehu knižkami 🙂))

moonlightka
22. sep 2011

@backorka
@saranata

ahojte este raz a dakujem za rychle privitanie 🙂 jej to by bolo super kebyze do mesiaca az dvoch sme vsetky tehule 😉 my sa zatial nesnazime, ale uz ideme do toho. Mame vypocet aj od Dr. Jonasa, takze zaciname. Verime ze to vyjde.

moonlightka
22. sep 2011

@moonlightka ozaj nemate aj vy niektora skusenosti s vypoctami od Jonasa?

moonlightka
22. sep 2011

jej pisem sama sebe 😀

saranata
22. sep 2011

@moonlightka tiež ho máme, testujem ho 😀 😀 😀 tak uvidíme

moonlightka
22. sep 2011

@saranata fakt 🙂 a uz ste podla neho skusali? ja tomu dost verim tak uvidime 😉

meatfly24
22. sep 2011

@saranata
@backorka baby vy ste neskutocne... ze do vianoc s tehu knizkami :DDD to tak nadherne zneje a dodava mi to stale viac a viac pozitivnej energie 🙂
@moonlightka ahoj vitaj... 🙂 prajem vela stastia pri snazilkovani a ako si uz pocula priprav sa na to ze nasledujucich par mesiacov trosku priberies 🙂))