icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

leann245
23. sep 2011

@meatfly24 supeer, tesim sa, ze si mala vsetko v poriadku...je to teda len nejaka bezna viroza, ktora ti rychlo prejde a bude to v poriadku, uvidis 😉 tu je moj graf...ale pozor, nehladaj ziadny ukazkovy graf...moj je specialny...taky podivin...doteraz som mala 28 dnove cykly (hovorim o dvoch, odkedy si meriam teplotu) a ovulku na 18 a 19 den. tento cyklus sa cely vymyka 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/35e10e

leann245
23. sep 2011

@saranata jasan, treba pockat...vsetky nazory a povzbudzujuce spravy su velmi mile a dobre padnu, ale na pravdu si musim len trpezlivo pockat...bud/alebo 🙂 Sarapis beriem poctivo, jednu denne. Okrem toho beriem: alchemylka zltozelena (nie obycajna!!!) rano aj vecer, babyplan, pyridoxin+magnezium 🙂 A vecer probiotika, rano niekedy vlakninu...zahajila som takyto utok 🙂
Vy ste mali vcera JOnasa...hmmmm, takze o par dni uz pomaly zacinas dufam zahniezdovat 😉

meatfly24
23. sep 2011

@leann245 hmmm zaujimave ... tak som velmi zvedava na tvoju zajtrajsiu teplotku 🙂

@summer_103
@saranata
@backorka baby idem na to sono ... velmi vela nepiste bo nebudem v obraze potom 🙂) ale nie srandujem 🙂 drzte palce aby to nebola cista tie tlaky ... :/ papa

leann245
23. sep 2011

@meatfly24 silno drzim palce aby to bolo vsetko v poriadku 😉

saranata
23. sep 2011

@leann245 dnes máme Jonáša, vlastne zajtra je ten plno červený den, takže dnes je najplodnejší podla neho, takže sme aj včera pre istotu a ešte aj dnes, a zajtra može íst muž na ryby 😀 😀 😀

saranata
23. sep 2011

@meatfly24 držime palečky

backorka
23. sep 2011

@meatfly24 drzim palceeee, potom sa rychlo ozvi ze ako si dopadla....
@leann245 podla mna tvoj graf nema jedinu chybu okrem toho, ze je dlhy 😉
@saranata a veris tomu aj ked ti rozum hovori, ze ovula bude az neskor?

saranata
23. sep 2011

@backorka ja som taká že až ked to mne vyjde tak tomu uverím , ale napr, ked som mala prvý termín tak mala byt ovula az za 16 dní po termíne od Jonáša a stalo sa to že ovula bola na den presne z jeho dnami a to by ma ani nenapadlo 🙂 a nebyt toho že som začala merat BT popri vypočte aby som vedela kedy je ovula a kedy je jonas, tak to ani neviem
určite viem že bez ovule sa nedá otehotniet, čo a ako sposobí to že žena otehotnie v jeho dnoch je fakt vo hviezdach ale viem o babach ako som písala aj o mojej sesternici že sa im to podarilo , ona sa pokušala 9 rokov a nemali problem žiadny podla lekárov a podarilo sa im , navyše mali dievčatko a narodilo sa v noci ako to mala vo vypočte ,a to mi nedalo pokoj tak som si to dala vyrátat, , uvidíme
a zachvílu bude aj ovula tak to je jedno , budeme sa snažit tak každý druhý den ak bude chut 😉

maminka142
23. sep 2011

@saranata prosím ťa, ty si tu kedysy dala, vypočet Jonáša a neviem ho teraz nikde najsť 😕 Tam som si zadala môj datum narodenia a čas a potom mi vyšiel vysledok, kedy by sme sa mali snažiť (teda, ak som to správne pochopila 🙂 ) Prosím ťa mohla by si mi to ešte poslať? Ďakujem 😉

backorka
23. sep 2011

@saranata ja som tiez dnes rano mm hovorila ze teraz by sme mali dva tyzdne fungovat ze obden a on ze ci som sa na to psychicky pripravovala, neviem co tym myslel 😀 no len sa snazme, ved takto o tyzden-dva uz budeme tehotne 😀

saranata
23. sep 2011

@maminka142
http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-...
toto je stránka ale nikde nie je zaručene že to je od neho, niekomu to sedí s vypočtom a niekomu vraj nie...
vypočet od jonáša zahrna tri dni pred plne červeným dnom , s tým že najplodnejši je práve den pred tým plnočerveným dnom
takže na tejto stránke ti vyjde len ten jeden den-tzv plnočervený, čiže ak ti vyjde dátum napr.24.10. tak snažit sa máte od 21.10 ale najplodnejším dnom je den pred čiže 23.10.,a pri dátume su aj tie rizikové či napäťové aspekty, tak tam by si mala mat že bez nap.aspektov. aby to bolo vhodne

maminka142
23. sep 2011

@saranata ďakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeem, ano tuto stranku som myslela 😉 Rozumiem všetkemu, čo si napísala, okrem tych rizikovych, či napätovych aspektov, to je čo? Bez nap.aspektov, to čo znamena? 😕 😉

saranata
23. sep 2011

@maminka142 on ráta aj životaschopnost plodu ale tieto vypočty robí jonáš sám takže na tejto stránke máš len aspekty , a tie by si tam nemala mat aby bolo všetko ok
ale ja mám príklad životaschopnost a tá mi nesedí s tým čo je na tejto stránke , tak neviem

leann245
23. sep 2011

@backorka som rada, ze aspon tebe sa paci...ale v zasade ani ja nemam proti nemu az take velke vyhrady...je minimalne originalny 😀 A ze je dlhy, to je fakt...nuz, z extremu do extremu...28 dni som nikdy predtym nemavala...tie dva 28dnove cykly bol asi len nejaky omyl u mna 🙂

meatfly24
23. sep 2011

@saranata
@leann245
@maminka142
@backorka no dievcata som spat a o nic mudrejsia... ja som asi hypochonder... na gynde vsetko v uuuuplnom poraidku co som zasa stastna lebo tie bolesti mi normalne nahanali strach ci mi fakt nejaka cysta nepraskla alebo co.. ale nic vsetko ok... takze stanovisko: krvny obraz , stitna zlaza, sono = OK , tlaky v podbrusku neustupuju, na chrbticu uz som nieco dala tak je to lepeise... bozue citim sa jak debil 🙂)) ale este ze vas mam aspon sa mam komu zdoverit🙂

meatfly24
23. sep 2011

@saranata pocuj a to spatne sa asi na tej stranke neda vypocitat co? ze ci sme sa nahodou tento mesiac trafili ? 🙂

backorka
23. sep 2011

@meatfly24 ale nie si debil, neboj... mozno sa casom ukaze ze tie problemy s niecim suvisia, ale je super ze mas same dobre vysledky...mozno si len v strese z celeho toho otehotnovania 😀

meatfly24
23. sep 2011

@backorka 🙂)) ved jasne tesim sa ze fakt nemam problem uz ani zo zelezom a ze stitna je ok tak to som nenormlane rada... a o gynekologickom hladisku ze je to ok ani nehovorim... mozno mam MEGA silnu ovulku ktora uz trva tri dni :DDDDD mozno sa casom ukaze , len uz som chcela aj aby mi bolo dobre lebo zajtra robim grilovacku k narodkam a treba mi tolko veci este spravit ze mi toto hypochondrium vobec nevyhovuje :D

saranata
23. sep 2011

@meatfly24 nie spatne to nejde

maminka142
23. sep 2011

@saranata aha 🙂 Ďakujem 😉

backorka
23. sep 2011

@meatfly24 jeeej oslavujes narodky???

backorka
23. sep 2011

@saranata no tak som si to na tej stranke vypocitala aj ja a vyslo mi 4.10.2011 o 7:18 rano, a vsetky tie 4 veci bez napatovych aspektov, aj ked tym znackam nerozumiem... a ze dievcatko 🙂 to by som bola den pred tym akurat 19DC... hmmmm

meatfly24
23. sep 2011

@backorka ja uz som narodky mala 29teho augusta - som sa dozila stvrt storocia 🙂, ale s kamoskami sme nejak nestihli oslavit tak chodime stale do mesta a uz nas to prestava bavit tak robime s drahym grilovacku :!) a sa ma pytali ze co chcem k narodkam a ja tuzim uz asi rok po mini psikovy lenze moj drahy take plemena ako je mini yorkshire nepovazuje za psy takze sama si ho zadovazit nemozem :D tak som strasne zvedava ci sa to dievcatam podari :D

meatfly24
23. sep 2011

@backorka mne vyslo uz az na oktorber :/ asi uz to bolo v tomto mesiaci... a mozno niekedy teraz 😉 :D

saranata
23. sep 2011

@backorka ten čas nie je podstatný, do vypočtu od DR Jonáša sa čas neuvádza takže to platí na celý den
no tak to bude vhodne tak skus ale den predtým dnom ktorý ti tam vyšiel

backorka
23. sep 2011

@saranata no tak skusime teda 😀
@meatfly24 ved mne tiez az na oktober 😀
@meatfly24 tak to mam taky isty nazor ako tvoj drahy 😀 chcela by si psa aj ked on s tym nesuhlasi? nebudete sa hadat? tak prajem krasnu grilovacku, pocasie budes mat krasne 😉

saranata
23. sep 2011

@backorka no skuste ved to je v termíne okolo možno sa trafíte 😀 😀 😀 a dievčatko to je super 🙂

summer_103
23. sep 2011

@meatfly24 bolesti v podbrusku moze sposobovat aj chrbtica, pozorujem to aj na sebe a niekde som to aj citala, ze u to mava nejake % zien. Zelam aby ti bolo uz lepsie a nech vide grilovacka 🙂 My sme uzavreli grilovaciu sezonu minuly vikend 🙂
@saranata
@backorka
@maminka142
baby co to znamena, ked pri tom vypocte na stranke nemam ani jeden den bez tych napatovych aspektov? Vzdy su tam min. dva 😒

backorka
23. sep 2011

@saranata muza by som tym nepotesila, ale svokru urcite ano 😀 a mne je to radsej jedno, nebudem sklamana ani pri jednom pohlavi... ale ak by som chcela urobit radost mojmu otcovi, ktory ma tiez len dve dcery, tak chlapcek by bol vhodnejsi 😀 😀 😀

meatfly24
23. sep 2011

@backorka nie hadat sa nebudeme koli tomu urcite nie... on si trosku pohuci , a ked sa ku nemu prituli take male tak si hblubi urcite, ale zatial ho este nemam ..takze sa predcasne netesim... :D dakujem krasne pocko aj ked bude zle nevadi altanok mam kryty z kazdej strany..takze u nas sa griluje aj ked snez i🙂