icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

maminka142
23. sep 2011

@meatfly24 Ahoj, ja už som ti môj graf dnes poslala 😉 No tie bolesti hlavy a nevolnosti môžu byť, aj počasím, nemaš nahodou nízky tlak? Ja som sa cely tyždeň cítila podobne... Vlastne hlava ma bolela už od soboty, ale dnes už a aj včera to bolo ok 😉

maminka142
23. sep 2011

@saranata tak si ku nej, aj ty na chvílku lažkaj a oddychni si 🙂 Niekedy, aj chvílka velmi pomôže 😉

backorka
23. sep 2011

@saranata juj no to musis byt dobre znicena, ved aj ty si s malou pospi, mas na to narok 😉
@maminka142 kym nie si pod ciarou tak nezufaj, zajtra sa to asi rozhodne 😉
@meatfly24 no to neznie moc dobre, mne by asi hlava vybuchla keby ma bolela tolko dni... kludne chod radsej k doktorovi...

meatfly24
23. sep 2011

@maminka142 jj som pozerala ... ten pokles sa mi vobec nepaci tam 😠
bola som brat krv vcera a tlak som mala 120 na 80 ... tak neviem... no nic asi ako povedala sarnata tak odskocim si po vysledky jej poviem nech ma da na tu bolest v chbtici nieco a ked tak skocim rovno aj ku gynekologovi nech ma kukne... :/ jooooj to za to toto vsetko bo kazdy den som mala super naladu nic ma netrapilo.. tak aspon trosku 🙂)

meatfly24
23. sep 2011

@backorka ved to ze jeden den ked boli halva tak ok... moze to byt pocasim strsom neviem cim ale od pondelka ?! trosku mam strach ci to nie je zacinajuca migrena alebo nieco :(

saranata
23. sep 2011

@maminka142
@backorka
no u nás je to tak že vzdy ked som si lahla aj ja tak spala 30min maximum, takže radšej neičo porobím , dám si zabijaka kávu a vydržím do večera 😀 lebo inak vydrží aj tri hodiny
budem upratovat, pojdem na poštu poslat balíky, lebo som si konečne našla čas na nafotenie vecí po malej a predalo sa mi hned včera toho vela , tak mám to tu jak na pošte, musím to íst odoslat lebo mi baby už poslali peniaze, ale nechce sa mi íst ani z domu, ale nejak to nahadžem do kočíka a vybehnem tam

maminka142
23. sep 2011

@saranata no to poznam, vždy ked chcem toho najviac porobiť, tak mi mala spi len chvílu, ako naschval 😀

abriela
23. sep 2011

Dobre rano kocky.
@maminka142 Hmm, tvoj graf nieje velmi pekny ☹ a presne mna boli hlava od tlaku. Dnes som sa nevyspala ako @saranata aj ked mna stvalo, ze sme sa s milym pohadali (nie nespave baby) a este aj pocasie o nicom - zamracene.
@meatfly24 no ak si nahodou tehu, tak sup sup k lekarovi, lebo toto by nebol pekny zaciatok. Inak v grafe vyzera, ze ovulka bola, a preco ti tam nedalo ciaru, ze uz bola. sice ani mne nic nehodilo.
@backorka teplota stupa, ovulka nenaznacena, ale po obede tu uz mam mileho aj ked sa na neho hnevam, vyuzijeme den 🙂. http://www.fertilityfriend.com/home/356a0c
A aky mas recept na chlebik. Ja som chlebik piekla len raz aj to u svokrovcov, bez receptu, len tak no podaril sa. Ale mas pravdu, na kysnute cesto vplyva aj muka.

abriela
23. sep 2011

@leann245 Ahoj. Som zvedava na tvoj graf 🙂

saranata
23. sep 2011

@abriela ked su tri dni po sebe vyššie teploty vtedy ti graf urobí čiaru na ovuláciu

leann245
23. sep 2011

@abriela Dobre ranko, tak tu je moj graf...dnes rano ma viac-menej potesil...aj ked len trosku stupol....test bol negativny...tak neviem 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/35e10e
Vidim, ze ty pekne ovulkujes...este ze ti dnes drahy pride 😉

meatfly24
23. sep 2011

@abriela joj tak len sup sup sa smilym udobrovat 🙂)) ved je plodny september 🙂 no ved to ze sa mi to vobec nepaci... preto to nechcem zanbedbat.. takzue najprv idem ku gynekolkogovy na sono o pol 12tej ze co to su za tlaky, a potom po vysledky na stitnu ako mi poradila @saranata tak som zvedava ...

backorka
23. sep 2011

@leann245 ahoj, pekne sa drzis zatial, len tak dalej 😉
@abriela no z tvojho grafu to zatial nie je jednoznacne, asi zajtrajsia teplota to uz vyjasni 😉 ja som piekla uz velakrat a vzdy sa podaril, ale to boli vsetko z psenicnej muky, pripadne pomiesana s celozrnnou spenicnou... ale chcela som zdravsi chleba a podla mojej trenerky nemam jest nic z psenicnej muky, tak som si kupila pohankovu a raznu, alebo aku, uz ani neviem ale so susenym drozdim mi to nenakyslo... dnes skusim znova, kupim si cerstve drozdie a este som citala ze lyzicka medu podporuje kvasok, tak pridam 😀
No inak som ten vcerajsi aj dost presolila, tak ho asi dam svokre na struhanku 😀
A preco ste sa pohadali?
@saranata ja by som asi bola taka leniva, ze by som vzdy spala ked aj moje babo 😀
@meatfly24 fuha, no dufam ze nie, s migrenou nastastie skusenosti nemam, tak dufam ze ani ty nebudes mat 😉

saranata
23. sep 2011

@meatfly24 to máš tak skoro vyseldky ? super

saranata
23. sep 2011

@backorka no len treba aj niečo porobit, nedá sa vzdy lahnut a spat. a ja nie som ten typ čo si pospí cez den a je fit, mna to skor rozhodí a potom som ako mechom treštená celý den

saranata
23. sep 2011

@leann245 graf pekný a test , no to už je horšie, mohol by už ukázat ale zase videla som aj ine grafy a ukazali to testy ovela neskor, držím palce 😉

meatfly24
23. sep 2011

@backorka cvicis vo fitku? 🙂 ja mam papiere na trenovanie v posilke - teda na fit trenera... az na to ze rok uz necvicim :/ bavi ta to ? mna to neskutocne vzdy naplnalo,...posilka, mp3ka v usiach, spotena, endorfiny...super nalada.. uz mi ot aj chyba... 🙂

@saranata no si predstav, vcera odber dnes ze uz budu... som zvedava co mi gynekolog povie na sone :( beriem aj graf z FF.com aby som mu presne vedela povedat co ma kedy bolelo 🙂

leann245
23. sep 2011

@saranata Dakujem, tiez sa mi to s tym testom nezda, tak uvidim 🙂 Kazdopadne, nech uz bude akokolvek, takuto extra dlhu (na moje pomery) lutealnu fazu som nemala este nikdy...tak sa tesim minimalne z toho, huraa 🙂

backorka
23. sep 2011

@saranata jasne, neda sa vzdy spat 🙂 ja uz teraz pripravujem mm na to, ze ked bude mimi tak bude aj upratovacka raz do tyzdna 😀
@meatfly24 ano, cvicim v takom zenskom fitku kruhovy trening, je to fajn... a ten pocit po tom je paradny 😀

saranata
23. sep 2011

@leann245 počkaj dva dni a testni znova ak ani ten nebude pozitívny tak potom už naozaj nie si, lebo každých 24 hodín sa zdvojnásobuje HCG v moči takže tam by už malo ukázat , držím moc palce aby tam boli // 😀 😀

saranata
23. sep 2011

@backorka vieš čo aj ja som mala aj predtým jednu pani , nehovorím že upratala zle ale aj tak som si to potom znova prešla ja, tieto veci a hlavne čisto okolo detí to si musím sama spravit inak nie som spokojná, ale na zehlenie už niekoho hladám lebo to z duše nenávidím

meatfly24
23. sep 2011

@saranata
@backorka baby pomoc dneska uz aj hnackujem :(((((((( pomooooc uz fakt mi je vsetko :(

saranata
23. sep 2011

@meatfly24 nechytila si niekde niečo? lebo toto je skor ako viroza nejaká....daj mi sem tvoj graf prosím ta

meatfly24
23. sep 2011

@saranata ja nmeviem bola som chora brala som ATB pred dvoma tyzdnami http://www.fertilityfriend.com/home/3742b4

saranata
23. sep 2011

@meatfly24 tak potom možeš mat aj oslabený organizmus, vtedy bolí hlava , su aj hnačky a všeličo 😒

meatfly24
23. sep 2011

@saranata
@saranata no uvidime... ved na krvnom obraze musi ukazat aj ked je nejaky zapal alebo co... dobre ze som si bola dat zobrat krv vcera aspon budem vediet... no nic uz len pockat ...

summer_103
23. sep 2011

@leann245 to vyzera slubne, drzim silno paste 🙂
@backorka Ja som tiez chodila asi rok do takeho fitka pre zeny. Na zaciatku to bolo super, za prve 4 mesiace som schudla, aj som zlepsila kondicku, ale postupne ma to prestavalo bavit, stale to iste, az som tam prestala chodit. Tento rok som zase zacala chodit do normalneho fitka aj som si platila trenerku, ktora zo mna mackala maximum 😀 ale to lezie dost do penazenky, zato vysledky boli skvele. Lenze v lete som polavila a teraz zas nemam chut to rozbiehat ked viem, ze najblizsich par mesiacov sa nebudem moct prilis fyzicky namahat.
@meatfly24 drzim palce, suhlasim so Saranatou, moze to byt nejaka viroza. Aj u mna v praci sa take nieco siri, mna to chvalabohu zatial obchadza...

leann245
23. sep 2011

@saranata uplne suhlasim, tam uz by muselo byt vidno druhu ciarku....ak nie, tak moj podivinsky cyklus proste hviezdi na plnej ciare 🙂 Zaraza ma ale jedna vec...uz styri dni mi byva dost zle od zaludka...taky plavajuci zaludok...lenze mi je jasne, ze keby to malo byt z tehu, tak najskor by mi to ukazal test //, lebo az pri tom zvysujucom hcg mozu zacat taketo tehu priznaky...cize nemoze mi byt zle z tehu, ak je test negativny...no vidim, ze nielen s @meatfly24 sa zahrava organizumus.
@meatfly24 podla mna je to tiez ta crevna viroza...kym sa to rozvienie (aj ked väcsinou nastup je velmi rychly) tak si sa mohla citit presne tak pod psa...ale verim, ze ti z krvi povedia, co je vo veci a o chvilku budes ako rybicka 😉
@summer_103 Dakujem pekne...sama som zvedava, co z tohto bude 🙂

meatfly24
23. sep 2011

@leann245 no veru zahrava sa riadne... inak s tym plavajucim zaludkom sme na tom rovnako... presne 4 dni co ma napne z hocicoho :/ pocuj tvoj grafik som nejak prehliadla mi ho neukazes?
ale baby teraz som volala obdodnej o vysledky z krvneho obrazu aj so stitnej zlazy... srdce mi bilo o sto sest a ze vsetko hodnoty su uuuuuuuuuuuuuplne v poriadkuuuuuuu...sttrasne sa tesim ze je to ok aj ze zelezo mam ok lebo stale som mala pod hodnoty lebo som anemicka a prvykrat mi taketo ok vysledky vysli... ani zapalove hodnoty ani nic... velmi sa tesim a dakujem bohu zenemam problem so stittnou 🙂 hned mi je lepsie 🙂
@summer_103
@saranata
@backorka
@maminka142

saranata
23. sep 2011

@leann245 moc držím palce, ten plavajuci žaludok hm hm 🙂 🙂 🙂 ,no nebudeme predbiehat, viem len že su a poznám také ženy ktorým jednoducho test vobec neukazoval pozitivitu a tehotne boli, tak počkaj tie dva dni
berieš sarapis?