icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

saranata
27. sep 2011

@backorka to sa tak všetko nakopilo 😒

maminka142
27. sep 2011

@saranata ešte nie, som si povedala, že do štvrtku testovať ani nebudem 😅 Prave som sa dívala na graf aj s minuleho mesiaca a mam to uplne rovnake, včera dnes 37 a zajtra príde klesanie a aj to tak cítim (pocity tela 🙂 ) Teda, ak už dnes nepríde mrcha 😅

meatfly24
27. sep 2011

@abriela
@ivanka12
@leann245
@maminka142
@saranata
@backorka Dorbe ranko dievcata. 🙂 ako ste sa vyspali? ja dnes uplne v pohode... co sa tyka mojho tela... opat ma skusa 🙂) vcera ma neuveritelne pichalo v podbrusku... ako podbrusko citim od ovulky ale vcera ma asi pat krat tak pichlo ze som ani krok nemohla spravit tak som uz len lezala ... a este sa ktoomu pridali prsia ...nebolia ma vobec ale ma tak neprijemne svrbia teda hlavne vcera - dnes som to este nezaregistrovala..... ale chcem podotknut ze sa pravidelne sprchujem :DDDD a co sa tyka teploty... tak opat som sa ochladila 🙂))) vcera som nemerala lebo som zaspala do prace takze netusim, sice som si zmerala tak cez den len tak a som mala skoro 36,9 co u mna je vynimocne vela aj cez den lebo zvycajne som mala 36,4 max... takze asi tak 🙂 je to sranda ide mi cely spodok od tlakov roytrhnut a vyaraza to az do krizou.... ale zatial sa ta da prezit...
a co vase grafiky?
NEJAKA NOVA TEHULKA? hmmmm @leann245 @maminka142 ??? 🙂))

tu je moj grafik:
http://www.fertilityfriend.com/home/3742b4
co hovorite?

maminka142
27. sep 2011

@meatfly24 dobre ranko, aj tebe 😉 Ja som sa tiež včera cítila na figu ☹ "Chytili" ma kríže a k tomu aj pichanie v podbrušku, teda len vaječník na lavej strane a presne, ako píšeš, že v niektorych situaciach som sa nemohla ani pohnuť 😖 Neviem, čo to bolo 😒 Ledva som okupala malu, už som si myslela, že ju do tej vane ani neunesiem 😅 Ale zvladli sme to ok 😉 No grafík maš celkom pekný 😉 Už len treba čakať 😉 Ja už budem vedieť na 100% na čom som až vo štvrtok 😉 Ale su to, už len dva dníky 😉 Tak si držíme palčeky 😉

lucica
27. sep 2011

@backorka vies co na dubravských som ani nebola.bola som v záhorskej a v raci

backorka
27. sep 2011

@saranata tak to ma mrzi 😒
@maminka142 nooo drzis sa krasne zatial, keby to este zajtra vydrzalo, tak ziadna mrcha nepride 😉
@meatfly24 ahoj, ja uz pracovne... z tvojho grafu je este moc skoro na nejake zavery, pokles aj bolesti mozu znamenat uhniezdovanie, ale aj to moze znamenat uplne ze nic... trpezlivost 😉

backorka
27. sep 2011

@lucica aha, my sme boli v raci a cestou domov sme sa stavili pri DK v dubravke, tiez tam bolo strasne vela ludi, a potom sme z balkona videli celkom pekny ohnostroj, bol to fajn den 🙂

meatfly24
27. sep 2011

@maminka142 maminko a keby si sa testla dnes alebo zajtra???? ja uz som nedockava 🙂)) velmi ti drzim palceky... tento tyzden si na rade vies o tom🙂
@backorka jasneee ved samozrejme ze je skoro ja len tak ci nahodou sa nieco nedozviem ... 🙂
pekny den vam prajem baby 🙂 a inak co vas dnes caka? ja dnes zastupujem koleggynu takze ma necaka nic ine iba kon, a fbook :DDD

maminka142
27. sep 2011

@saranata
@backorka
@meatfly24 Ved v podstate mi mrcha ešte ani nemeška, kedže mávam 32 dňove cykly 😖 Takže testenem, ak neklesnem, až ten 32 DC a to je vo štvrtok 😉 Ďakujem baby a nebojkajte do vianoc to všetky stihame 😉 Strašne je teraz perfektné, že mi mm, každe rano vola, že aku som mala BT a za každým sa ma opýta a to čo znamena? Je tam ešte šanca? Mrcha neprišla? 😀 hihiihi sa bojí, že ho budem zasa "dusiť", aj buduci mesiac, že sa bude musieť snažiť 😀 Keď on to rad, tak neplanovane a nie ked mu ja poviem, že mam plodne 😀 No čo už, aj keď mu už buduci mesiac zasa začína škola, bude sa musieť posnažiť, ak to nevyjde, tak žiadny veget 😀 😀 😀

abriela
27. sep 2011

@meatfly24 @leann245 @maminka142 @saranata @backorka
Ahojte kocky. JA dnes nic nestiham, pracujem ako drak.
Mamicka sa vzdava, to nieje dobre. Meatfly - klesas? U mna by to uz naznacovalo mrchu,ale u teba to nic neznamena. Saranata dnes planuje byt velmi mila a dobrucka k svojmu najlepsiemu muzickovi. A backorka tej len zavidiet 😀 .

maminka142
27. sep 2011

@abriela ja som sa nevzdala, jasne, že dufam 😀 Ja som len napísala, že mi mrcha ešte nemeška, kedže mavam 32 DC, takže sa uvidí vo štvrtok, či začnem klesať, alebo tu už bude mrcha 😉

meatfly24
27. sep 2011

@abriela no hej klesam ale som 6 DPO a do mrchy mam daleko takze si myslim ze neklesam koli mrche 🙂 tak len pracuje a obcas nas prid pozriet 🙂

meatfly24
27. sep 2011

@maminka142 ty koky ja som najdlhsi cyklus mala 35 dnovy a najkratssi 27 dnovy tak teraz si mam z toho ktory vybrat :D nto mam cakat do 35 dna?:/🙂

melly88
27. sep 2011

Ahojte,neviem či mi poradíte,ale spýtam sa 🙂 Poslednú MS som mala 21.8.,3.10.idem na ultrazvuk,bude už vidno srdiečko? 🙂

leann245
27. sep 2011

@meatfly24 @abriela @maminka142
Dobre ranko, az teraz som sa dostala k MK, ale ziadne novinky nemam...idem ako cez kopir posledne dni, teploty su relativne OK a test biely ako sneh...rano som volala so svokrou, ona je doktorka a zaroven jedna z tych, co tu zacali presadzovat prirodzene metody antikoncepcie/pocatia (hlien, BT, krcok...) no a som jej poslala graf a ta cela vytesena, ze "ved ty si tehotna"...tak som jej vysvetlila, ze test mam negativny a ona ze to mozno len moc este neregistruje...a ze uvidime o take dva-tri dni. Na gyndu som sa vcera nedovolala (a to som volala 14krat), lenze tam sestricka väcsinou telefon vobec nedviha, zajtra mam sluzobku do BA, stvrtok doktor nerobi, tak to vidim najskor na navstevu dokiho v piatok...a dovtedy sa to mozno nejak vykristalizuje. Inac mozem potvrdit, ze takych 5 dni dozadu ma dva dni tak boleli krize, ze som ani stat nevladala...a vcera ma riadne svrbelo lave prso (ano, len to jedno 😀 ). Taaaaak uvidime...
@maminka142 ty este veru nemas preco hadzat flintu do zita, aj ked u mna su tiez pocity tie najsmerodatnejsie a nikdy ma nesklamu...ale verim, ze pekne zotrvas vo vyssich teplotach, lebo ako tu niekto spomenul, tento tyzden si na rade 😉
@meatfly24 ty mas este naozaj skoro po ovulke, ale podla tvojho opisu to moze byt kludne zahniezdovanie...drzim palceky, nech to tak aj je 😉

maminka142
27. sep 2011

@leann245 no ved ja nezahadzujem flintu, do žita, ja len som písala, že sa cítim, ako pred mrchou a že aj minuly mesiac mi prišla mrcha až 32 DC 😉 A jasne tento týždeň to rozbiehame, ale obidve 😉

meatfly24
27. sep 2011

@leann245 to som spominala ja a maminka je na rade tento tyzden s TEBOU 🙂))

meatfly24
27. sep 2011

@leann245 grafik este daj 🙂

maminka142
27. sep 2011

@meatfly24 hihi, ty si vajco 😀 To si rataj asi najbližšie dva posledné mesiace 😀 A ja posledne tri mesiace vždy dostanem mrchu 29 dňa v mesiaci 😀 Tak prečo by som tento mesiac mala čakať mrchu skôr, ked mi tri mesiace chodí neskoro? 😀

leann245
27. sep 2011

@meatfly24 @maminka142
jaaaaj,graf som zabudla pridat 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/35e10e
Samozrejme, viem, aka bola dohoda...maminka 142 a ja...snazim sa zodpovedne k tomu pristupovat, len keby ma tie testy nehnevali 😒

maminka142
27. sep 2011

@leann245 nebojkaj, treba len trpezlivosť na to 😉 grafík maš pekny 😀 Skus testnuť tak o dva dni, ja tiež testnem, ak neklesnem až o dva dni 😉 Držíme si palce 😀

abriela
27. sep 2011

@meatfly24 moj cyklus je najkratsi 14 dnovy a najdlhsi asi okrem jednej vynimky 28 🙂

leann245
27. sep 2011

@maminka142 oki, dohodnute 😉 ty mas vzdy taku dlhu lutealnu fazu?

abriela
27. sep 2011

@leann245 graf je pekny. Pisala si asi vcera, ze citis naliate prsia, ci sa mylim? U mna je to prvy znak tehu 🙂

saranata
27. sep 2011

@leann245 grafík krásny🙂pravidlo merania hovorí že teploty nad liniu po dobu 18DPO značia graviditu, takže zatial dufaj a čakaj , držím moc palce 🙂

@abriela saranata bude milučká ked príde čas🙂

leann245
27. sep 2011

@abriela prsia mam naliate riadne...mavam to aj pred menzesom ale odkedy beriem sarapis, tak ma prvy cyklus minule prsia neboleli pred mnzs a ani neboli take naliate. Mne sa ten graf tiez paci, ale ten potvorsky system mi prehadzuje ovulku na 25 den cyklu a ja viem, ze bola 24.den 🙂
@saranata dakujem pekne 🙂 Aaaale mi pozname saranatu len milučkú 😉 Na pripravke nam hovoril knaz, ci farar, ci kto to bol: "Slnko nech nezapada nad vasim hnevom"...je to pekne, niekedy sa to ale tazsie dodrziava, najmä, ked sme my zeny spravodlivo nastvate 😉

saranata
27. sep 2011

@leann245 to že ti ju prehadzuje nerieš , to je len orientačne 🙂
a slnko zapadne tentokrát ked ja poviem ...som sa rozhodla 🙂

maminka142
27. sep 2011

@leann245 no ja to mavam dosť poprehadzovane, tak ani sama neviem 😕 Minule mi graf preskočil, až na 17 DC, tak ak zajtra neklesnem tak mi asi zasa preskočí na ten 17 DC, ved uvidíme 😉 Už aby tu bol štvrtok a odštartovali sme to tu naplno 😀

backorka
27. sep 2011

@saranata omyl, slnko VYJDE ked sa rozhodnes, lebo teraz je akoze zapadnute 😀
@abriela ahoj, no len aby mi aj o 2-3 tyzdne bolo co zavidiet 😝 a ty mas aku teplotku dnes?
@meatfly24 no cakat by si mala tych 14 dni od potvrdenenej ovulky, priblizne vtedy by ti (ne)mala prist mrcha... cyklus ze vzdy taky dlhy podla toho ktory DC bola ovula, lebo ta luteacna faza byva rovnaka...
@leann245 ahoooj, ty uz neklesaj prosim ta... to piatku snad uz budes mat aj pozitivny test, chod do lekarne a vypytaj si taky co ukazuje dve // 😀

meatfly24
27. sep 2011

@backorka a kde sa daju take testy dvojciarkove kupit ? 🙂))) takze by sa nam tu vsetkym zisli 🙂