V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@saranata ved to sa nevylucuje...sice z donutenia, ale predsa robis velmi zasluznu cinnost 😀 😀 Vies si predstavit, aky by to bol rozruch, keby sa vam to naozaj takto podarilo? To by Jonas nestihal prijimat objednavky, ked si to tu na MK precita par desiatok zien 😉
@lejduska ahoj a vitaj, my sme tu mimoriadne snazive snazilky a tato tema je naozaj velmi plodna (ehm, teda este len bude 😀 ), takze pesimizmus si treba nateraz niekam schovat 😉
@leann245 nebojkaj, bude to ok 😉
@manamani1 asi preto, ze ja som sa uz odstahovala a sestra zije s frajerom u nasich a proste uz nie sme deti, pomali budu vnucata (snad skoro 🙂, tak asi uz ma pocit zbytocnosti, alebo ja neviem... to pochopime az ked nase deti budu vylietat z hniezda 🙂 ale ja vidim velku vyhodu v tom, ze mam relativne mladych rodicov, lebo vsetci moji rovestnici maju rodicov starych cez 50 rokov a nasi maju len 46-47 🙂
@manamani1 s jednou mladou mamickou som mala aj ja skusenost... teda moja suseda ktoru som este kocikovala a on ako fakt bola dost velky kvietok utekala z domu a podoobne az jedneho dna sa domov nevratila (to mala tesne pored 17tkou) a tyzden o nej nebolo vediet iba jej mladis a sestra nasla pod vankusom odkaz ze je tehotna a ze jednoducho musela odist lebo ze je to pruser atd... nakoniec sa po tyzdni vratila, vsetci boli radi ze zije... malicku porodila, v 17tich teraz ma cerstvo 19 a dovolim si tvrdit ze ju obdivujem lebo starostlivost o babo zvlaa uzasne... otec malej sa na nich total vykaslal ale ma noveho priatela ktoreho boli dat zapisat su stastni mladi a mala je sikovna krasna a dovolim si tvrdit ze je o nu 100%tne postarane... no na zaciatku v to nikto neveril... to ja len tak ze klobuk dole pred mladymi mamickami ktore to vbsetko zvladnu 🙂
@meatfly24 ano tak,tak som to aj ja myslela, az na rozdiel od toho,ze mna rodicia od zaciatku podporovali,a partner (teraz uz manzel), stal pri mne a neopustil ma,ako to vo vacsinou pripadoch byva...a som rada, a nebojim sa ako 25 rocna porodit druhe a maximalne vyťažiť z mojich sil vsetko co sa tyka starostlivosti o dieta/deti.Užívať si budem na dochodku,alebo o 10 rokov keď budú moje deti uz ako tak uplne samostatne.a s tým nesúhlasím tieź,že od 18tky máš vlastný život, bolo o Teba postarané..... Nie, myslím si,že rodič či už mlady alebo starsi,nech sa stará o svoje deti aj v dospelosti....
@manamani1 no to ja fakt podstatny rozdiel ci stoji partner pri tebe alebo nie... ale vlastne u niki - tej susedy to bolo tak ze ona mala plnu hlavu starosti o malu, bola s nou aj v nemocnici a jedno s druhym az mozno po 3/4 roku si zacala uvedomovat ze jeje niekto chyba a pytala sa ma vela krat ci si niekoho najde ... a nasla si ani nevie jak prislo to samo a je to uplne super... takze si myslim ze kazdy si musi prejst urcitym obdobim kedy to az tak ruzove nie je aby sa nakoniec potom zruzovelo 🙂
prjaem pekny dnik. Vy ste tu toho popisali.
Ja dnes za spracujem, aj ked mam doma mileho, ale sme na tom asi tak ako to bolo u @saranata (y) ☹ . (stav pretrvava este stale??)
@mamicka142 hmm,klesat? Ved ty a @leann245 ste mali predplatene miesta na tento tyzden aj ked leann sa dufam udrzi.
@maetfly24 Ty mas 8DPO ako ja, a postupujeme podobne,a j ked ja mam kratsi cyklus a s uplne inymi teplotami 😀 . http://www.fertilityfriend.com/home/356a0c
@backorka tvoj grafik som si nevsimla, ale uz sa asi blizi alebo je ovu, ze?
@meatfly24 dakujem ti 😉 ty mas uplne skvely pristup, plne ti ho schvalujem 😉 a nech mas pekne na teste //, lebo ak nahodou my s @mamickou142 nevyuzijeme tento tyzden tie predplatene miesta, ako pise @abriela, tak nech mame spolahlivu nahradnicku 🙂
@leann245 no praveze som z toho trocha v soku ze som taka otpimistka lebo po poslednych cykloch co som bola pesimistka tak teraz je to uplne opacne a to ani netusim preco 🙂)) a proste si myslim ze to bude a hotovo 🙂 ziadne nahody kazdy ma svoje miesto predplatene a reklamacie miesta nie su povolene :D uz mas vysledky???????? 🙂)
@abriela ty mas jaky brual krasny tehu graf 🙂 ale preco ti nezaznacilo ovulku? juuuj tvoje teploty ma normalne zahrial pri srdiecku 🙂))) moje teploty asi len preto su take ze meriam v ustach... ved to je jedno hlavn e nech su hore 🙂)) kedy sa chces testovat? co keby sme 10 DPO testli len tak so srandy s nejakym desiatkovym testom? 🙂 a potom len tak nahodou by sme sem hodili testy s ciarockami podotykam s DVOMA 🙂)) vidis no konecne mam partacku ku sebe na buduci tyzden 🙂))) juj drzim palce
manamani1 Ahooj ako citam tak sme na to presne rovnako...Tesi ma ze nie som jedina mlada mamina...🙂 Ja som tak isto porodila dcerku ked som mala 19 a rok 2004 bol pestry 😀 Maj -matura, jun- svadba a november porod...A tak isto kazdemu tvrdim ze nic nelutujem a nic by som na tom nezmenila.Mam skveleho manzela sice je starsi iba o 5 rokov a mame 2 krasne dcerky a teraz cakame tretie.Takze nemam sa na co stazovat...Sme mlade a myslim ze to ma velmi vela vyhod aj na vychovu deti...atd...A byt mladou babkou je super si myslim...🙂 Takze drzim palceky aby sa vam to druhe babo co najskor podarilo.🙂
@manamani1 Ahooj ako citam tak sme na to presne rovnako...Tesi ma ze nie som jedina mlada mamina... Ja som tak isto porodila dcerku ked som mala 19 a rok 2004 bol pestry Maj -matura, jun- svadba a november porod...A tak isto kazdemu tvrdim ze nic nelutujem a nic by som na tom nezmenila.Mam skveleho manzela sice je starsi iba o 5 rokov a mame 2 krasne dcerky a teraz cakame tretie.Takze nemam sa na co stazovat...Sme mlade a myslim ze to ma velmi vela vyhod aj na vychovu deti...atd...A byt mladou babkou je super si myslim... Takze drzim palceky aby sa vam to druhe babo co najskor podarilo.
ahojte, tak moja teplotka dnes opat 37,0. Cudujem sa ze sa drzi stale tak hore 🙂 dnes 32DC
@meatfly24 ty si hrozne zlata...nedockavejsia ako ja 😉 🙂 Je to mile...ale este nevolala, tak cakam. Aj ked moje "dufanie" skoncilo asi tak na 4 negativnom teste...na 17 den po ovulke by ten test uz naozaj mal byt pozitivny...preto uz ani velmi neverim, ze by mi oznamila pozitivnu spravu, a tom som fakt optimistka 🙂
Ja sa ti vobec necudujem, ze si optimistka, proste vies, co je pravda...ze to vyjde, najneskor do konca roka, tak ani nemozes byt pesimistka 😉

@lejduska tak vitaj a vela stastia pri snažení, 🙂