V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@rybicka3 treba dat tomu chvílu čas, a tie testy naozaj deptaju ale zase na druhej strane kto to vydrží 😀 😀 😀 tiež som si ich robila ale potom som si povedala dost paradoxne ked som otehotnela som test ani nepotrebovala ....mala som po takmer roku tak nasledovanu samu seba že som už 9 den po ovule vedela a cítila že niečo je inak a potom mi to test potvrdil 🙂 🙂
inak čo tu čítam neviem prečo to vačšina ide hned skusat pomocou OVu testov a podobne najprv treba skusat a ked to nepojde potom sa deptat...inak meranie BT vám ukáže kedy prebehla ovulácia a nie kedy bude, preto je potrebne aspon 3-4mesiace merat a priemerne budete vediet kedy ju zvyčajne mávate 😉 😉 ( aj to len pokial vám neskáče cyklus ako sa mu zachce -35-40 dnový a pod., ale to som už písala že to možu byt problemy so stítnou zlazou a to treba riešit)...inak je najlepšie nič neriešit , užívať si to a tešit sa že sa to može každu chvílu podarit
@linda81 aj psychika urobí svoje a cyklus sa zmeni, ale ten dlhý cyklus by som riešila s lekárom -vzdy to má svoj dovod , a tým pádom sa ti znizuje možnost otehotnenia, lebo nemáš každý mesiac ovuláciu...
inak ja som si dokonale upravila cyklus ako som tu už radila prípravkom SARAPIS SOJA a hned prvý mesiac som mala 28 dnový a další mesiac som už bola tehotná, lepšie ako ovu testy...najlepšie upravit cyklus , merat potivo BT a určtie sa zadarí 🙂 🙂 🙂
no tak my sme sa dnes s manželom začali naplno snažilkovať. zatiaľ je to vo fáze náhodnosti. od budúceho mesiaca to bude už fáza plánovania "na sekundu" 😀
caute babyyyy 🙂 pridavam sa k vam, vcera som bola u doktora, lebo som stale nieco citila v podbrusku a testy negativne, MS bola tiez, tak som sa dost bala ze to bude nejaka cysta alebo niceo blbe a nakoniec som zdrava jak repa a mam vraj nejaky zvacseny folikul, z toho co hovoril doktor som pochopila, ze to je asi dobre, tak sa snazime tento mesiac zase a uz sa tesim aj na to snazenie, aj na to dufanie a najviac na ten krasny vysledok, ak sa to konecne podari 😀 vsetkym vam drzim palce a dufam, ze v tom 2012 budeme vsetky maminkou 😎
Ahojte dievčata...tak mrch dosla naisto...nevadi...ide sa dalej...🙂este zajtra do prace a čakaju ma sedem dni volna...tak nech mrcha rychlo skonci ze sa ide na to🙂)))
Ja tiez hlasim 2DC ☹ ale nevadi. Hor sa do dalsieho kola 😉
Ahojte Babulky, s manželom sme sa rozhodli, že by sme sa začali v septembri pokúšať o bábätko. Menzes som mala pravidelný od 14 rokov. Len minulý mesiac mi jeden cyklus vynechal. Bola som aj na prehliadke, tehotná nie som, vraj je to len hormonálna nejaká zmena. Dnes by som mala dostať ale zatiaľ žiadne príznaky vedlajšie tomu nenasvedčujú. Verím, že sa to všetko upraví a nebudem musieť chodiť na vyvolávačky... : (( a budem v roku 2012 maminkou.
ahojte babenky, tak aj ja sa pridavam k buducim maminam roku 2012 🙂
chi chi dufam, ze to pojde tak, ako si predstavujeme 😀
mozem sa spytat jednu zakladnu otazku? nie som zbehla v tychto vsetkych snazilkovskych skratkach a zle sa mi potom orientuje. co znamena skratka DC? 😖 😒 😉 😝
@cenculinka ahoj , tak držíme palce a nech sa darí, skratka DC označuje den cyklu 🙂
Ahojte Babulky, stále nič :(. 😢
Ahojte 🙂 pridavam sa k vam, dufam ze buduci rok uz budeme traja 🙂 zaciname asi az od novembra kedze teraz by som mala dostat lieky na imunitu a pocas nich nemozem zostat tehotna, tak musim snazilkovanie odlozit az na november... dufame ze to vyjde co najskorej a malu zubrienku budeme mat pri sebe 🙂
No ja by som sa mala stat mamou na prvý termín 18.1. 2011 ale bojím sa či to dovtedy zvládneme lebo dnes mám akési slabé špinenie a také napätie v brušku ako na menzes hoci sme už zvládli kritické 3 mesiace teraz sa bojím či je všetko ok. Môže byť že sa mi rozťahuje maternica neviete mi prosím poradiť? Keď som s tým bola u lekárky v minulý piatok tak bolo všetko ok aj bábo sa hýbalo aj srdiečko mu bilo tak ja neviem či mám zase hneď utekať alebo čakať. Už sa cítim ako hypochonder čo si stále niečo namýšla.
@backorka držím palčeky : -)).
Mne vynechal jeden cyklus a teraz druhý mi už mešká 4 dni. Tehotná nie som mám to potvrdené od lekára. Som z toho na nervy, čo sa deje :/. Ak nedostanem bude mi musieť doktor pichnúť vyvolávačku :(. Nikdy som s tím problémy nemala od 14-tich mám pravidelný cyklus. A zrovna teraz sa to musí pokaziť, keď sa chceme začať aktívne snažiť : -((.
chi chi tak ja uz na odporucanie babeniek vramci tejto temy pocitam dni, kedy budem moct "ocikat" test 😀
len aby neprisla mrcha dovtedy 😠
@rybicka3
@cenculinka
@minerwa
@saranata
Nuz zeny, bola som nutena sa nad sebou zamysliet a kedze mam dost nadvahy (ved ja uz nenavleciem ani snubny prstienok :(), tak som sa rozhodla, ze na chvilu vsetku svoju pozornost presuniem na chudnutie a plodenie deti pojde bokom... takze od teraz zdrava strava a ziadne OVU testy, proste milovanie kedy bude chut a nalada... drzte palce, nech sa mi to podari aspon par mesiacov vydrzat, ale ked mi dietovanie prekazi vynechana menstruacia a dve ciarocky, tak sa nenastvem 🙂)
@backorka to je vcelku dobrý nápad, ja som sa tiež pri druhom dietati ked sa nedarilo rozhodla začat cvičit a zdravšie papat a dala som dole 8 kg , takže si myslím že aj to vela pomože, človek sa cíti lepšie , a dobré psychicke rozpoloženie pomože ku všetkemu🙂
tento týžden som začala každý den taku hodinku na bicykli a je to fajn, zmena stravy , odlahčenie organizmu a hlavne sa zaoberám niečím iným🙂
inak OVU testy su strašnou brzdou a zbytočne človeka deptaju a potom ani to milovanie sa s mužom nie je to čo by malo byt, a tieto veci sa silit nedaju, mala som obdobie kedy som si ich robila ale akurát ma to stálo peniaze a nič z toho...toto už nebudem robit, a navyše po dvoch detoch viem presne kedy ovulujem a nemusím testovat a ani merat...🙂 každá ktorá sa bude dlhšie sledovat to časom bude vediet 😉
takže cvičme, zdravo papajme a takto za rok budeme maminami 🙂 😀 😀
@backorka ako píšeš, keď človek veľmi niečo chce tak väčšinou to má iný spád ako by chcel.
U mňa všetko po starom stále sa nedostavila menštruácia tak som z toho na nervy :(. Bojím sa, že budem musieť chodiť na vyvoláčky.
Ja šport praktizujem už asi mesiac a cítim sa super 🙂. Takže ak by si chcela môžeme si ísť niekedy aj spolu zacvičiť 😅
@minerwa jej dakujem za pozvanie... este som sa vsak nerozhodla co budem praktizovat... chodievala som na zumbu a moc ma bavila, ale ako nastali horucavy tak som s tym sekla... a potom som sa aj dozvedela, ze moja velmi vysoka tepova frekvencia pri takomto cviceni nie je vhodna na chudnutie, ze to sa potom spaluju cukry a nie tuky, alebo take nieco... rozmyslam cim pravidelnym to nahradit, ale fakt zatial neviem :( mozno plavanie, alebo klimatizovane fitko...
Ty ako a kde cvicievas?

@mia_b no ja meriam od poslednej MS, teda dnes 12 den, teplota je stale nizka,minuly mesiac som robila ovu testy, no a mala som jednoznacne pozitivny 22 den.Len to bohuzial nevyslo.Mali sme sluzby kazdy druhy den, takze asi preto.Posledny rok som mala cykly 35-40 dnove, raz dokonca 43, tak som bola nadstavena na to, ze tento krat to tiez tak bude, no a teraz dosla mrcha na 32 den,teda 10 dni po tom pozitivnom teste.Asi to ten femibion spravil.