icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

linda81
6. júl 2011

@mia_b no ja meriam od poslednej MS, teda dnes 12 den, teplota je stale nizka,minuly mesiac som robila ovu testy, no a mala som jednoznacne pozitivny 22 den.Len to bohuzial nevyslo.Mali sme sluzby kazdy druhy den, takze asi preto.Posledny rok som mala cykly 35-40 dnove, raz dokonca 43, tak som bola nadstavena na to, ze tento krat to tiez tak bude, no a teraz dosla mrcha na 32 den,teda 10 dni po tom pozitivnom teste.Asi to ten femibion spravil.

saranata
6. júl 2011

@rybicka3 treba dat tomu chvílu čas, a tie testy naozaj deptaju ale zase na druhej strane kto to vydrží 😀 😀 😀 tiež som si ich robila ale potom som si povedala dost paradoxne ked som otehotnela som test ani nepotrebovala ....mala som po takmer roku tak nasledovanu samu seba že som už 9 den po ovule vedela a cítila že niečo je inak a potom mi to test potvrdil 🙂 🙂
inak čo tu čítam neviem prečo to vačšina ide hned skusat pomocou OVu testov a podobne najprv treba skusat a ked to nepojde potom sa deptat...inak meranie BT vám ukáže kedy prebehla ovulácia a nie kedy bude, preto je potrebne aspon 3-4mesiace merat a priemerne budete vediet kedy ju zvyčajne mávate 😉 😉 ( aj to len pokial vám neskáče cyklus ako sa mu zachce -35-40 dnový a pod., ale to som už písala že to možu byt problemy so stítnou zlazou a to treba riešit)...inak je najlepšie nič neriešit , užívať si to a tešit sa že sa to može každu chvílu podarit

@linda81 aj psychika urobí svoje a cyklus sa zmeni, ale ten dlhý cyklus by som riešila s lekárom -vzdy to má svoj dovod , a tým pádom sa ti znizuje možnost otehotnenia, lebo nemáš každý mesiac ovuláciu...
inak ja som si dokonale upravila cyklus ako som tu už radila prípravkom SARAPIS SOJA a hned prvý mesiac som mala 28 dnový a další mesiac som už bola tehotná, lepšie ako ovu testy...najlepšie upravit cyklus , merat potivo BT a určtie sa zadarí 🙂 🙂 🙂

darinkazv
6. júl 2011

no tak my sme sa dnes s manželom začali naplno snažilkovať. zatiaľ je to vo fáze náhodnosti. od budúceho mesiaca to bude už fáza plánovania "na sekundu" 😀

beeruska1
7. júl 2011

caute babyyyy 🙂 pridavam sa k vam, vcera som bola u doktora, lebo som stale nieco citila v podbrusku a testy negativne, MS bola tiez, tak som sa dost bala ze to bude nejaka cysta alebo niceo blbe a nakoniec som zdrava jak repa a mam vraj nejaky zvacseny folikul, z toho co hovoril doktor som pochopila, ze to je asi dobre, tak sa snazime tento mesiac zase a uz sa tesim aj na to snazenie, aj na to dufanie a najviac na ten krasny vysledok, ak sa to konecne podari 😀 vsetkym vam drzim palce a dufam, ze v tom 2012 budeme vsetky maminkou 😎

merryn
7. júl 2011

Ahojte dievčata...tak mrch dosla naisto...nevadi...ide sa dalej...🙂este zajtra do prace a čakaju ma sedem dni volna...tak nech mrcha rychlo skonci ze sa ide na to🙂)))

rybicka3
10. júl 2011

Ja tiez hlasim 2DC ☹ ale nevadi. Hor sa do dalsieho kola 😉

minerwa
10. júl 2011

Ahojte Babulky, s manželom sme sa rozhodli, že by sme sa začali v septembri pokúšať o bábätko. Menzes som mala pravidelný od 14 rokov. Len minulý mesiac mi jeden cyklus vynechal. Bola som aj na prehliadke, tehotná nie som, vraj je to len hormonálna nejaká zmena. Dnes by som mala dostať ale zatiaľ žiadne príznaky vedlajšie tomu nenasvedčujú. Verím, že sa to všetko upraví a nebudem musieť chodiť na vyvolávačky... : (( a budem v roku 2012 maminkou.

cenculinka
11. júl 2011

ahojte babenky, tak aj ja sa pridavam k buducim maminam roku 2012 🙂
chi chi dufam, ze to pojde tak, ako si predstavujeme 😀
mozem sa spytat jednu zakladnu otazku? nie som zbehla v tychto vsetkych snazilkovskych skratkach a zle sa mi potom orientuje. co znamena skratka DC? 😖 😒 😉 😝

saranata
12. júl 2011

@cenculinka ahoj , tak držíme palce a nech sa darí, skratka DC označuje den cyklu 🙂

minerwa
12. júl 2011

Ahojte Babulky, stále nič :(. 😢

saranata
12. júl 2011

@minerwa hlavu hore...vyjde to nabuduce 😉

backorka
14. júl 2011

@saranata
@minerwa
@cenculinka
@rybicka3
@merryn
@beeruska1
@darinkazv
@linda81
Tak snazilky ako pokracujete? Ja mam zrovna mrchu a po nej znovu budem testovat OVU a uzivat si s mm horuce chvile 🙂 aj ked teraz je strasne horuco aj mimo spalne 🙂))

merryn
14. júl 2011

@backorka tak mi začiname druhe kolo snazenia🙂uvidime...dufam ze sa to tentoraz podari🙂 držim palce vsetkym...

janulka54
14. júl 2011

Ahojte 🙂 pridavam sa k vam, dufam ze buduci rok uz budeme traja 🙂 zaciname asi az od novembra kedze teraz by som mala dostat lieky na imunitu a pocas nich nemozem zostat tehotna, tak musim snazilkovanie odlozit az na november... dufame ze to vyjde co najskorej a malu zubrienku budeme mat pri sebe 🙂

saranata
14. júl 2011

@backorka stále čakáme na ovulu 🙂 🙂 mám 1DC momentálne, takže musíme si počkat, ovulu mám za 16 dní podla mojho cyklu a termín od Jonáša máme od 24-27 jul takže budeme skusat 😀 😀 😀
všetkým držím palčeky

babula108
14. júl 2011

No ja by som sa mala stat mamou na prvý termín 18.1. 2011 ale bojím sa či to dovtedy zvládneme lebo dnes mám akési slabé špinenie a také napätie v brušku ako na menzes hoci sme už zvládli kritické 3 mesiace teraz sa bojím či je všetko ok. Môže byť že sa mi rozťahuje maternica neviete mi prosím poradiť? Keď som s tým bola u lekárky v minulý piatok tak bolo všetko ok aj bábo sa hýbalo aj srdiečko mu bilo tak ja neviem či mám zase hneď utekať alebo čakať. Už sa cítim ako hypochonder čo si stále niečo namýšla.

minerwa
14. júl 2011

@backorka držím palčeky : -)).

Mne vynechal jeden cyklus a teraz druhý mi už mešká 4 dni. Tehotná nie som mám to potvrdené od lekára. Som z toho na nervy, čo sa deje :/. Ak nedostanem bude mi musieť doktor pichnúť vyvolávačku :(. Nikdy som s tím problémy nemala od 14-tich mám pravidelný cyklus. A zrovna teraz sa to musí pokaziť, keď sa chceme začať aktívne snažiť : -((.

backorka
14. júl 2011

@minerwa A nebola si chora alebo nieco take? Aj ta psychika urobi vela, ze na to teraz intenzivne mylis... ale keby sa to dalo, nemysliet na to, vsak? 🙂
Drzim palce aby sa rychlo dostavila, prvy a posledny krat na najblizsich 10 mesiacov aspon 🙂)

saranata
14. júl 2011

@minerwa no to je presne tá psychika, to sa všetko hned prevráti naruby, netreba s tým dýchat celý den, zvolna a nechat tomu čas, určite to vyjde 😉 🙂 🙂 🙂

minerwa
14. júl 2011

@backorka mala som problémy so zubami pred mesiacom a asi preto som nedostala. Len neviem prečo mi to mešká aj teraz.

ĎAKUJEM si veľmi zlatá 🙂

minerwa
14. júl 2011

@saranata ĎAKUJEM : -)) za povzbudenie.

cenculinka
14. júl 2011

chi chi tak ja uz na odporucanie babeniek vramci tejto temy pocitam dni, kedy budem moct "ocikat" test 😀
len aby neprisla mrcha dovtedy 😠

rybicka3
14. júl 2011

@backorka no mne akurat konci mrcha a dufam ze sa uz najblizsich 9 mesiacov ani nevrati 🙂 takze teraz uz iba cakat na ovulku a ideme na to 😉
drzim palceky vsetkym snazilkam ktore zacinaju nove kolo 🙂 tentokrat nam to vyjde 😉

backorka
15. júl 2011

@rybicka3
@cenculinka
@minerwa
@saranata
Nuz zeny, bola som nutena sa nad sebou zamysliet a kedze mam dost nadvahy (ved ja uz nenavleciem ani snubny prstienok :(), tak som sa rozhodla, ze na chvilu vsetku svoju pozornost presuniem na chudnutie a plodenie deti pojde bokom... takze od teraz zdrava strava a ziadne OVU testy, proste milovanie kedy bude chut a nalada... drzte palce, nech sa mi to podari aspon par mesiacov vydrzat, ale ked mi dietovanie prekazi vynechana menstruacia a dve ciarocky, tak sa nenastvem 🙂)

saranata
15. júl 2011

@backorka to je vcelku dobrý nápad, ja som sa tiež pri druhom dietati ked sa nedarilo rozhodla začat cvičit a zdravšie papat a dala som dole 8 kg , takže si myslím že aj to vela pomože, človek sa cíti lepšie , a dobré psychicke rozpoloženie pomože ku všetkemu🙂
tento týžden som začala každý den taku hodinku na bicykli a je to fajn, zmena stravy , odlahčenie organizmu a hlavne sa zaoberám niečím iným🙂
inak OVU testy su strašnou brzdou a zbytočne človeka deptaju a potom ani to milovanie sa s mužom nie je to čo by malo byt, a tieto veci sa silit nedaju, mala som obdobie kedy som si ich robila ale akurát ma to stálo peniaze a nič z toho...toto už nebudem robit, a navyše po dvoch detoch viem presne kedy ovulujem a nemusím testovat a ani merat...🙂 každá ktorá sa bude dlhšie sledovat to časom bude vediet 😉
takže cvičme, zdravo papajme a takto za rok budeme maminami 🙂 😀 😀

minerwa
15. júl 2011

@backorka ako píšeš, keď človek veľmi niečo chce tak väčšinou to má iný spád ako by chcel.
U mňa všetko po starom stále sa nedostavila menštruácia tak som z toho na nervy :(. Bojím sa, že budem musieť chodiť na vyvoláčky.

Ja šport praktizujem už asi mesiac a cítim sa super 🙂. Takže ak by si chcela môžeme si ísť niekedy aj spolu zacvičiť 😅

minerwa
15. júl 2011

@saranata páči sa mi tvoje motto:
cvičme, zdravo papajme a takto za rok budeme maminami stojí to za vytlačenie a nalepenie minimálne na chladničku 😀

minerwa
15. júl 2011

@darinkazv držím palčeky aby to vyšlo bez plánovania a boli ste milo prekvapení 🙂)

backorka
15. júl 2011

@minerwa jej dakujem za pozvanie... este som sa vsak nerozhodla co budem praktizovat... chodievala som na zumbu a moc ma bavila, ale ako nastali horucavy tak som s tym sekla... a potom som sa aj dozvedela, ze moja velmi vysoka tepova frekvencia pri takomto cviceni nie je vhodna na chudnutie, ze to sa potom spaluju cukry a nie tuky, alebo take nieco... rozmyslam cim pravidelnym to nahradit, ale fakt zatial neviem :( mozno plavanie, alebo klimatizovane fitko...
Ty ako a kde cvicievas?

minerwa
15. júl 2011

@backorka ja chodievam na aerobic a cvičím aj doma na bicykli : -)). Však keby si sa rozhodla tak daj prípadne vedieť 😉