V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@saranata Ahojkaj 😉 Dnešny deň bol suprovy 😀 Boli sme väčšinou vonku sa "vyblázniť" a ešte to musíme využiť, kým je taketo krasne počasíčko 😀 Len mala si zmyslela, už druhy deň, (aj na obed a aj večer), že ona nejde spinkať a hotovo 😖 Nepomaha nič, ani sluby, kam všade pôjdeme, keď sa vyspinka a ani čítanie rozprávok ( čo doteraz sa na ne vždy tešila...) Tak jej poviem, že nemusí spinkať, ale len si oddychneme a poležíme si, ale aj tak je proti... Tak snaď je to len nejake obdobie, ktore rychle prejde 😀 A ty si mala aký dník? A ako sa cítiš? Ozi práve som dočítala ten članok, čo si tu dala, pre @backorka a je to naozaj super članok 🙂
@saranata Ahojky, my sme mali krasny podvecer, boli sme sa korculovat s kamosmi a potom na sushi, jedla som uz sice aj lepsie ale nevadi 🙂 a podla testu co som si teraz robila sa konecne k niecomu blizim 😀 inak dnes mam ukazkovy ovu hlienik... a vy ste mali aky den? Je vam uz lepsie?
@maminka142 no to začína obdobie vzdoru 🙂 pevne nervy 😉
ja som bola poobede bezdetná, segra mi zobrala deti von, a ja žiadny veget 😀 😀 😀 žehlila som asi tri hodiny, potom dalšie prádlo a pranie, vešanie atd atd, ale stihla som všetko a teraz mám klud 🙂 🙂 a doslova nohy na stole a cpem sa pukancami fuj ale čo už somnou, dnes si zaslužim
a hej celá tá stranka je dobrá
@backorka jeeeeeej super ovulaaaaa 😀 😀 😀 tak sup na to 😀 😀 😀 najplodnejšie dni máš teraz tak držím palce, a budeme odpočítavat 😉
ak máš dobrý hlien tak určite sa vrhni na toho chlapa čo máš doma po ruke 😀 😀 😀
sushi nemusím, aj ked jedla som už aj dobre ,ale nevyhladavam to,, podobne ako slimáky 😀 😀 😀 tie robí muž skoro furt,
ja mám pocit že ja som na tom asi najhoršie , deti su pomaly ok , aj ked krpec stále soplí, a to odsavanie to je radost,
@saranata to hej, odsavanie vysavacom je brutal... ale to este nie je pozitivny test, ten bude asi zajtra a ovula teda pozajtra, nie? Skusim dnes teda zautocit, ale co z toho bude netusim 😀 ved aj zajtra to este stihame poistit, ak sa nam ovsem bude chciet, lebo prideme neskoro z kina... nooo slimaky som este nejedla 🙂
@saranata no ved, už to tu asi mame a myslela som si, že mňa to obdobie vzdoru obíde 😀 No aj tak si dobra na to, že sa necítiš moc dobre a tolko robotky si postihala 😀 Tvoj mužíček ťa musí na rukach nosiť za to, že ma doma, aku šikovnu ženu 😀 😀 😀 A nech teba a aj tvoje detičky chorôbky, už obchádzaju 😉
@backorka ale je to učinne najviac, aj ked je to hnusne, a už to mám pocit zvláda lepšie , jej najviac vadí to ako hučí vysavač lebo sa ho bojí hehe
ak by bola pozajtra tak to su najlepšie dva tri dni pred tebou 😀
no slimáky sme mali už všade v BA ale mm ich robí ako profesionál 😀 😀 😀 mne to stačí síce raz do roka , ale všetci k nám na ne chodia 😀 😀 😀
a na čo idete do kina?
@maminka142 dakujem , hehe síce máme doma milion vecí ale už bola kríza čo na seba tak som musela zehlit či sa mi chcelo alebo nie, takže smola 😉 tak sa mi naplnili dnes skrine....skoda že len nachvílu ☹
a to obdobie vzdoru tomu sa nevyhneš , rozdiel je len v tom ako to kto zvládne, ja hovorím ked je zle tak to treba riešit ale ked je moc zle tak nevšímat a prejde to, zaručene 😀 😀 😀 😀
@saranata No to poznam, ked už pomaly nie je čo na seba, Keď treba žehliť, ale to pozna, asi každa z nas 😅 Niekedy sa proste neda mať všetko "vyškaltulkované" 😀 No a to obdobie vzdoru, už som si aj prestala niektore vecí všímať 🙄 Lebo čím sa viac rozčulim, tak tym ma viac hnevá 😒 Ale ako to príde, tak to rychle, aj odíde a zasa je to ok 😀 😀 😀
@maminka142 presne tak, suhlasím a každá žena ktorá má deti toto pozná, a su doležitejšie veci nez tip top poriadok v byte 😀 😀 😀 😀 ja sa snažím furt a ....... 😝
a ten vzdor presne ako si povedala tak ako príde tak odíde 🙂
@maminka142
@backorka
@abriela
@leann245
@meatfly24
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4
čaute žienky , dobré ránko, ja dnes 3DPO, včera také krče vo vaječníkoch že neviem čo to malo byt, som normálne musela ležat chvilu a potom to prešlo 😖
a vy ako? ako teploty backorka? mrcha dorazila leann245?
Ahojte, pripajam sa do tejto diskusie 🙂 Tiez sme vo faze snazenia sa, velmi dufam, aby to uz bolo v tom roku 2012, pretoze sa snazime uz 2,5 roka. Tento mesiac to vyzeralo nadejne, ovu bola, sexik tiez, dnes som 28DC, tak som dufala, ze mrcha nepride, ale nejako ma pobolieva brucho ako pred mrchou, tak som uz prestala verit, urcite to bude ona :-/ Test velmi nechcem skusat, chcem este pockat aspon do piatka. Tak uvidime 🙂 Este stale mam malu nadej 🙂
@saranata Dobre ranko, dobru spravu mam, nezmrznem! 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c takze ovula bola bud vcera alebo je dnes, vajecnik som zatial nejako vyrazne necitila a krcok sa mi zda tiez stale rovnaky, mozno o trosku maksi...
Ale vcera snazenicko nebolo 😒 po prve, ja som skoro zaspala, kym sa mm dosuchtal z kupelne, ale po mini naznaku odo mna ma silno zchladil ze co by som chcela, ze je uplne vystaveny z roboty a korculovania a proste je mrtvy... ja som bola tiez, takze mi to az tak luto nebolo, ale pekne som mu vysvetlila, ze nech si laskavo nacvici lepsie reakcie ako keby som od neho chcela vymalovat byt alebo co! vravim mu ze sa to hovori takto: " zlatko dnes nie, ale zajtra ti to vynahradim dvojnasobne"... no tak zmlkol a zaspali sme asi za 3 sekundy 😀
Tak uvidim ci dnes po kine bude viac sily, snad hej, rada by som to poistila, ked som sa konecne dockala tej ovulacie, ved podla tychto dlhych cyklov bude dalsia o 5 tyzdnov!!!
No tie tvoje krce neviem, ale kombinacia choroby a mega upratovania asi urobila svoje...
@abriela
@leann245
@saranata
@maminka142
@backorka
@maminka142 ahojte zienky dobre ranko sa praje... ale ste toho popisali vecer...asi sa uz budem neaktualne zapajat ze aky som mala vcera dni co? alebo aspon tak v skratke... cely den v praci s tym ze som strane chora... teda tak ako som bola pred troma tyzdnami co som brala ATB tak som tak na tom aj vcera bola... taze som prisla domov najedla sa vypila so susedou kafe a isla si lahnut...drahy bol na hokeji a uz len si pamatam ako ma asi o 7mej zobudil ze si mam dat nieco nejaku tabletku vypit caj... a potom uz len postel si pamatam... uz mi je ledpie len kaslem jak stary tuberak... takze tot moj vcerajsi velmi "zaujimavy den " 🙂) dnes ho planujem ozivit... nepojdem na kavu k susede ale k sesterke :DDDDD inak vcera pod vplyvom tych neobvyklych bolesti som si bola kupit test desiatkovy... taky aky mi v sobotu 25 DC absolutne nic neukazal...ze sa rano testnem... ocikala si papierik test som dala mimo... a pocas toho jak som si umyvala vlasy som sa rozhodla ze sa na test ani len nekuknem :D takze som sa testovala ale vysledok neviem :DDDD a si predstavte vcera bolest prs jak pred mrchou... a dnes nic :D normalne sa smejem z tela mojho bo uz nevie co od rozkose...takze tak...
co dnes planujete? kto dostal mrchu? kto mal ovulku? a kto je tehu? cakam novinky 🙂))
ja dnes v robote mam take mensie deadline-y....takze aspon mi to rychlo zbehne...
pekny dnik a pripajam moj graf.... moja teplota sa zblazila :D zblaznila preto lebo som uz ocakavala uplny pokles a bola zmierena s tym ze pride do rana mrcha a ona si len tak y nicoho nic stupne... noramlne ma nastvala... :D
http://www.fertilityfriend.com/home/3742b4
@backorka to je super, stačí ešte dnes poistit ak teda nebude znova "mile " odmietnutie 😀 😀 ale to su chlapi, nikdy nepovedia čo by sme my chceli počut 🙂 🙂 🙂
ten krčok už to že si citila že je makkší to stačí, nemusíš ho neviem ako skusat , takže super ovula bola 😉
daj mu redbull pred kinom nech ti tam nezaspí 😀
tak vela zdaru a o 10 dní budeme čakat //
@backorka juchuuuuuuuuuuuuuuuuu ty ovulujeeeeeeees 🙂)))) gratulujem k dvom ovu ciarkam konecne... si dali na seba cakat... inak take reakcie u nas sice nie su...lenze ja som taka tepša ze ja sa urazim aj za to co si ty pisala... ze milacik dnes nie zajtra ti to vynaradim... na take to cveci som velmi podrazdena... a reagujem dost nevhodne :DDD ale na druhej strane ked on chce a ja nie ... tak on reaguje na moje odmietnutie uplne milo ... ale poznam to sklamanie ... ze chcem velmi a nic... 🙂 a pocuj ste sa snazili predvceraom alebo teraz ... teda kolko dni pred ovulkou ?
@meatfly24 jajj ty si dobra klamarka, co nepriznas ze ta ta teplota potesila a ze mrchu vobec necakas? 😀 ale ze si sa nekukla na test to nechapem 😀 no krasne sa vyliec, ale nedavaj si ziadne silne lieky, ved co ak si tehu???
Ja dnes po robote fitko a potom kino, tak sa tesim... a ovulu mam teraz 😀
@saranata no tym // u seba nedavam moc velku nadej ale za to u teba hej! 😉
@backorka no teraz uz ju necakam... all vcera po tom poklese som sa uz nastelovala na alternativu mrchovsku... 🙂) no nekukla sa lebo nechcem byt sklamana... tak som ho ocikala a nechala nepovsimnuty... a ked mrcha pride tak sa s tym asi skor zmierim ako ked budem kukat na negativny test a uz dopredu sa budem pripravovat na mrchajznu... :D juj fitko... my sme vcera mali ist do kina ale bol hokej :/ no nevadi asi by som koli chorobe z filmu vela nemala... a na co idete... ? my sme chceli ist na ide len o sex....
inak drzim palce aby to vyslo ... teda aspon u teba aj saranty lebo permanentky a volne tehu miesta su uz vsetky volne... 🙂
@saranata ahoj, pravdaze sme to uz riesili s lekarom, vlastne uz po roku, potom chvilu pauza, kvoli organizovaniu svadby, ale stale sme sa snazili a teraz opat zaciname s pomocou lekarov. Ja mam dost rozhadzany cyklus, vzdy inak, niekedy ako hodinky, niekedy o par dni neskor pride mrcha. Ale teraz som brala cely cyklus lieky, takze mrcha by mala prist do soboty, t.j 31 DC, doky povedal, ze ak nepride dovtedy, tak som tehu 🙂 Ale mam ten pocit, ze sa uz blizi 🙂 No co uz, tak to skusime dalsi cyklus. Aj ked nadej zomiera posledna 🙂
@meatfly24 preco si sa nepozrelaa????? Juuuuj, to by bolo super, keby ti to vyslo, mozno tam doma na teba cakaju dve // a ty o tom ani nevies 😀 😀 😀 Ale mam ten isty problem, ze asi lepsie budem zvladat, ked pride mrcha ako negativny test :-/ Ja uz mam priznaky ako pred mrchou, tak som zvedava. Asi sa dnes testnem poobede 🙂

@abriela ja mám pred mrchou nenormálnu chut na sladke ale strašnu, ja aj za celý mesiac nezjem tolko čo za tieto dni 🙂 🙂 🙂