icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

beeruska1
21. júl 2011

@backorka tak narodeniny si musis vychutnat 😉 ved aspon z kazdeho trosku 😝 A prajem vsetko najlepsie a nech sa ti splni vsetko po com tuzis - a babatko nech sa nezdrziava uz tam kdesi v nebicku 😉
Drzim palce s tou trenerkou, myslim ze je to dobry napad - mna cvicenie bavilo vzdy len vtedy, ked som vedela, ze to robim spravne. Tak s trenerkou to je urcite motivacnejsie 🙂
Inak vcera ma manzel objal a povedal mi, ze si je isty, ze som tehotna. Dost mi to vyrazilo dych a tak som si dnes rano robila test, dost skepticky, kedze predtym vysiel negativne, no a dnes tam bol slabulililililinky duch 😵 tak som skakala od radosti, je to vidiet len pod urcitym uhlom natocene spravnym smerom k svetlu, ale je tam 🙂 a predtym som ho tam vzdy hladala a nikdy tam nebol ani naznak. a teraz je tak som uuuuplne stastna a o dva dni si urobim dalsi, ci bude silnejsia ciarocka 🙂 No ale tie prsia mam raz take a bolia ma neskutocne stale. A podrazdena a citliva som tiez sialene - dufam ze to prejde lebo chudatka ludia okolo mna 😅

backorka
21. júl 2011

@beeruska1 Dakujem za prianie 🙂 vsetko sa splni, len kazde cche svoj cas, tak musim byt trpezliva 😉
Jejoo tak ty si fakt v tom! To je parada! Nech ciarocka silnie a silnie ti prajem! A podrazdene a citlive predsa byvame kazdy mesiac, tak nech to okolie respektuje 😀
Jooj ale to pojdes do novej temicky, vsakze?

katus193
21. júl 2011

kocky teda nam sa to tiez konecne podarilo ,nas anjelik nam poslal svojho surodenca 🙂 zatial mam tiez iba velmi slabucku ciarocku ale verim ze bude len silniet.Vsetkym vam tu drzim palce,aby ste mali svoje vysnivane babatka v brusku cim skor 🙂

beeruska1
21. júl 2011

@backorka Dakujem 🙂 🙂 🙂 Dufam ze to vyde, strasne sa tesim - zatial co som bola v praci, tak tam zosilnela, tak teraz je vidno lepsie, aj ked to nic neznamena, ale predsa aspon viem ze sa mi to nezdalo 😀
na tejto stranke sa este moc neorientujem, tak uvidim k akej teme sa pripojim 🙂 ale ved tato je vystizna 😉
dufam ze to vyde a prajem to aj vsetkym co sa snazite 🙂 z celeho srdca 😵

katus193
21. júl 2011

@beeruska1 mohla by si sa pridat do marcoviek 😉 asi tiez budes mat marcove baby 🙂

micika
21. júl 2011

@saranata
ahojky suhlasim s tebou ze netreba na to az tak mysliet, potom to pride akosi samo.
apropo k tomu jonasovi si bola u neho alebo ako to funguje? viem ze sestre cez net zaslal nejaky vypocet ale to uz je 7rokov dozadu. A vyslo im to...... aj miminko a aj chlapec. 🙂

micika
21. júl 2011

@saranata
sorry vidim ze ohladom jonasa si uz pisala tak to idem nastudovat.... 🙂

micika
21. júl 2011

@backorka
ahojky no ovu mi vychadza tyzden pred dovolenkou, ale zaciname snazilkovat tak nejako na nahodu....zo zaciatku sa nezameriavam na ovu.
Asi az ked sa nic nepodari take dva tri mesiace.

saranata
21. júl 2011

@micika hej písala som už o tom ako a čo...moja sesternica si dala u neho počítat dceru už tiež dávno pred 10 rokmi tak som tam poslala prihlášku , som zvedavá ked vela ludí hovorí o tej jeho metode počatia , tak si to odskusam na sebe 😀 každý mesiac sa mi strieda pohlavie tak budeme skusat každé ním určene dni a uvidíme či vyjde chlapec alebo dalšia bambulka 🙂 🙂 🙂

micika
21. júl 2011

@saranata
no ja som o nom vedela len som myslela ze uz nefunguje lebo segra si to dala dost davno. Chceli prveho chlapca a vyslo im to a aj druhy. mozno je to len nahoda ale nemala nijake problemy otehotniet tak to skusime aj my. Ked nic ine aspon je to take ukludnujuce. My tiez zaciname len teraz ale to tak ze to nechavame na nahodu lebo riesime svadbu, stavbu a ine veci takze sa az tak nesustredime. 🙂
🙂 asi sa zamyslim aj nad pohybom kedze dost bab tu riesi chudnutie a cvicenie

saranata
21. júl 2011

@micika no to riešim aj ja to cvicenie, každý den bicyklujem hodinku a je to fajn 🙂 😀 😀 😀 , my chceme tretie babatko a je nám jedno čo to bude ale hlavne nech bude a nech je zdravé, tak to vyskušam a uvidím či to vyjde

micika
21. júl 2011

@saranata no ja cvicim 2x do tyzdna. A k tomu prechadzky so psom.
Pre nas to bude prve mimi tak by bolo fajn keby sme dlho necakali. 🙂
Chceli by sme skor dievcatko ale ratame aj s chlapcom hlavne ako hovoris nech je zdrave. Uz som pisala Jonasovi tak uvidime.
Dufam ze o rok uz budeme porovnavat ci sa strafil a ci to vyslo podla neho.

beeruska1
21. júl 2011

@katus193 super, drzim palce, tak sme v tom spolu 😉 dufam ze vsetko bude tak ako ma byt 🙂

beeruska1
21. júl 2011

@katus193 mne to vychadza na 1. aprila 😀

katus193
21. júl 2011

@beeruska1 😨 super datum,uz si sa tam pridala??ja tiez verim ze bude vsetko ok,zatial slabucka iarka na teste ☹ ty si kedy mala mat mrchu?

beeruska1
21. júl 2011

@katus193 este som sa nepridala, citam na nete clanky o tehotenstve 😀 mrchu by som mala dostat teraz v sobotu, tak dufam ze uz nepride a na teste uz budu silne dve // 🙂 ked si mala slabucku, to nevadi, nie je dolezite aka je silna. ja som tiez mala taku slabu, ze som ju snad uz len volou hladala, ale predsa sa objavila - a po prichode z roboty uz bola jasne viditelna - slaba ale viditelna uplne 🙂 tak v sobotu rano skusim test znova, aby bola hrubsia 🙂 skus aj ty o 2 dni, to by mala byt silnejsia 😉

katus193
21. júl 2011

@beeruska1 ja chcem skusit v nedelu,tak snad uz bude silnejsia 🙂 takze ty este nemas mrchu,to je super ze uz mas //

saranata
21. júl 2011

@micika tak to sa teším , snád to vyjde obom...a teda všetkým tu 😀 😀 😀
ale Jonáša možme potom porovnat 😀 😀
@beeruska1 @katus193 gratulujem , ak tam je čiarka tak to je už jasne, ja som tiež testovala teraz pri druhej dcerke už 9 den po a bola tam čiaročka aj ked slabučká ale bola 😉 😉 😉vela zdravíčka prajem 🙂

katus193
21. júl 2011

@saranata dakujem krasne aj tebe vsetko dobre prajem 😉

janie80
21. júl 2011

@katus193 super, blahozelam... 😉 drzte sa a nech uz je teraz vsetko v poriadku a nech si to poriadne uzijes... 😉

katus193
21. júl 2011

@janie80 dakujem si zlata,veru,hlavne nech je vsetko ok.A vy sa snazite?

janie80
21. júl 2011

@katus193 snazime, snazime... dnes som bola u doki... 25DC a ovu nikde... pozrela na vajko, je tam uz pekne velke, takze ovu bude cez vikend... taka som z toho vytesena, ze mame vajko... 😀 v utorok ho ideme skontrolovat, ci ovu bola a aj na krv na HP... tesim sa, ze sa to rozbehlo a verim, ze sa to uz coskoro musi podarit... 😉

beeruska1
21. júl 2011

@saranata dakujem, je to nadherny pocit 😵 aj ja tebe a detickam vela zdravicka prajem 🙂

katus193
21. júl 2011

@janie80 to sa tesim ,aspon sa dobre na to priprav a teda aj mm 😀 neboj podari sa,ja som si cely cas hovorila ze teraz to vyjde a po ovu som mala aj taky vnutorny pocit ze to vyslo a vyslo to,takze mysli pozitivne a podari sa urcite 🙂 daj vediet ako si dopadla 😉 drzim palce

saranata
21. júl 2011

@beeruska1 ten uplne najkrajší pocit na svete-preto do toho idem znova 🙂 ...teda potom na konci príde ten uplne uplne najkrajší😀 😀 😀 🙂 🙂 🙂 ale najprv si vychutnávaj najbližšie týždne

janie80
21. júl 2011

@katus193 jasne, ze dam vediet... vykricim to do celeho sveta... 😀 ale nie... planujeme byt zdrzanlivejsi s pripadnymi dobrymi spravami, lebo uz raz to dopadlo blbo... 😢
ak budem ja OK, tak chce doki poslat mm na spg, tak sa na to uz pomalicky psychicky pripravuje... 😀 ale tvrdi, ze on to moje vajko tentokrat prehovori, nech je rozumne... vieme, ze je na lavej strane, tak mu moze sepkat pozvanky na tento svet... 😀

katus193
21. júl 2011

@janie80 ja som to tiez mala na lavej strane 🙂 a teiz nikomu nic nehovorime ani predtym sme nepovedali a bolo to lepsie,lebo nemala som chut s nikym hovorit.Tak drzim palce 🙂

janie80
21. júl 2011

@katus193 ja som povedala mamke a ta bola taka rada, ze som myslela, ze to od nej vie cely svet... 😠 takze teraz rodicia az ked bude srdiecko, ale s prisnym zakazom niekomu to povedat... 😎

beeruska1
21. júl 2011

@saranata dakujem, je to nadherny pocit 😵 aj ja tebe a detickam vela zdravicka prajem 🙂

jankalac
21. júl 2011

ahojte my sa snazime par mesiacov, dúfam ze uz to vyjde a buduci rok budeme mat druhe dietatko.......... drzim vsetkym palceky, nech nam to vyjde podla nasich predstav 🙂))