V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@maminka142 super, tak pod perinu na dva dni 😀 😀 😀 😀
Ahojte babenky. Tak ja sa pripájam včera mi oznámila doktorka že som tehu podľa HCG som strašne rada najrdašej by som to vykričala do celého sveta, že konečne po 9mesiacoch je to úspešné aj ked som iba v 3tt ale aj tak ma t veľmi teší 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@saranata ahojky, tak dnes mi dve dr. potvrdili, že na tie bolesti hlavy paralen vôbec nie. ale ibalgin. dokonca aj v pôrodnici u nás že na bolesť dávajú ibalgin. jednoducho to zloženie paralenu nie je vhodné. ja si radšej preistotu asi nedám nič. dokiaľ sa to dá ako tak zniesť. ☹
@backorka ahojky, tak mi to zatiaľ nemáme ustálené, aj keď to už 2 rázy vypadalo, že už sme sa na 100% rozhodli. ale zatiaľ pre dievčatko: Karolínka, Adelka a pre chlapca Filip, Matej. tak uvidíme. možno sa nám bude ľahšie uvažovať, už keď budeme vedieť pohlavie. sa zameriame len na "jednopohlavné" mená 😀
@saranata je ten test, taky aky by mal byť? No neviem, kedže zajtra idem na sono 😕
@maminka142 hej uplne , taký by mal byt 🙂
@saranata no super 😀 Aku mam z toho radosť 😀 Len neviem, ako to pôjde dalej, kedže mm je akysy chorý a dnes je cely deň na Theraflu 😠
@maminka142 no to su už asi všetci chorí dokelu , tieto virusy sproste
@majulosa waaw tak to ti gratulujem a prajem ti to 🙂 super je to naozaj super..mala si dobreho tusaka 🙂 a cudo, ze si sa nebala vobec nieco tusit lebo ja by som sa uz bala ze ci to vyjde .., a dost skoro vies o tehu v tretom tyzdni..ale tak je to dobre, prajem ti aby vsetko islo ako po masle.. 🙂 🙂 ale na ultrazvuku este nebolo vidno nic?
@abriela Ďakujem, ani nechcem počuť ... 🙂 trošku sa bojím ísť zajtra na krv a potom čakať na výsledok, lebo mám taký úplne slabulinký výtoček a je taký skoro neviditeľne ružovučký a toho sa bojím ... No, uvidíme, možno to nič neznamená, ale už som si tiež niečo prežila ... a dobré to nebolo.
@maminka142 Ďakujem veľmi pekne 🙂 😉
@majulosa ahoj a gratulujem , čo sa týka lekára naozaj stačí íst k nemu v tom 6TT do PM , potom je už aj srdiečko vidiet...takto je každá sklamaná že tam nič nebolo vidiet a že bolo HCG nízke, ja som lekárovi vzdy zavolala že test pol pozitivný a dohodla si termín tak ako som písala v tom 6 tt
držím palčeky
@maminka142
@backorka
@abriela
kde ste všetky? pod perinami ??? 😀 😀 😀 😀 ja možem trochu dýchat a ani jedna tu neni??? 😀 😀 😀 😀
baby ja som z toho uz taka smutna, ze si myslim ze to uz ani nepride aj vy ste z toho take deprimovane?
@saranata dobre ranko, tak uz ti je lepsie? co tvoja teplotka dnes? Ja takto:
http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
Vcera sme boli pozriet mesacnu Lianku, tak som si ju poriadne pochytala, povarovala, krasne to bolo, mala bola uzasna, ani velmi neplakala 🙂 Ked pridem domov, tak sem hodim jednu fotku z mobilu...
@maminka142 ahojky, no testik si mala krasny, fakt, zamiesili ste? este aj dnes mozte a vobec nevadi ze predvcerom ste nie, treba aj nacerpat nove sily 😉
@darinkazv ahojky, no strasne to uteka, ved len pred chvilkou si si nasla // a uz si v druhom trimesti 😉
@saranata
@backorka
@leann245
@abriela dobre ránko dievčatá 😉 Ako je tebe saranta? No babule, ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 Aj, ked mam vyššiu teplotku, tak si myslím, že ovula ešte nebola, teda som si tym ista 😀 Ja ešte stupnem na 37-37,2 a budem sa stale držať hore, teda dufam 😉 Prave sa chystam k dokimu, tak držte palce, až mi zasa nenatlačí ten pragnyl 😠 A ozi viete mi povedať svoj nazor na to, či spermie môžu zabiť antibiotika (tie zatial mm neužíva), alebo Theraflu? Lebo Theraflu užíva stále 😠 😕 Ďakujem a pekny zvyšok dníka a už nech je zajtra, aby som videla
@saranata
@backorka pozitívne tehu testíky, aby som sa mohla nakaziť 😀 😀 😀
@backorka grafik mas zatial velmi pekny... kolky den si po a kedy sa chces testnut? 🙂
@saranata ahooj ako sa citis? uz je ti dufam lepsie 🙂 inak co si vysvetlovala majulose ten vypocet ... tak nemozes ho vysvetlit este raz 🙂
@maminka142 jeeej gratulieren ku //ovu ciarockam 🙂 tak len pekne zamiesit nohy hore a uz teraz sa tesim na tvoje dve ciarocky ale tehu 🙂
@majulosa gratulujeeem... ja si na to original potvrdenie dokim musim pockat azz do pondelkka lebo tento pondelok este nebolo nic vidno 🙂 tak sa drz 🙂
@vikad gratulujem... ten strach je asi prirodzeny lebo ja ked som vovlala dokimu o vysledky tak sa mi hlas triasol o 106 ... a aj tak ma schladil ze musim prist na dober o tyzden este raz :D takze len klidek pohodicka ako mi baby to pisali ziadne stresy aby sa babatku neuskodilo 🙂

tak dufam kocky ze onedlho vam tu napisem ze je to potvrdene a v roku 2012 budem maminou 😉