V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@maminka142 ahoj, ja si myslim, ze mal Tvoj doktor na mysli laparoskopiu, t.j, ze sa pozru na Tvoje organy cez kameru, ktoru zavedu cez brusnu stenu, ci je vsetko tak ako ma byt, ci tam nie su napr. zrasty alebo nejaka ina odchylka. Trva to chvilku, nie je to nic strasne. Keby mal na mysli prefuknutie vajecníkov cize pertubaciu asi by mal uz aspon nejake podozrenie, ale stalo sa,. ze tymto zakrokom sa podarilo k otehotneniu..a pedantneho doktora si vaz a pytaj sa na vsetko co Ta zaujima a mas aj pravo odmietnut.
@lin123 cez brušnu stenu? To ako? Tomu nerozumiem 😕
dievčatá myslíte si že v období ovulky, resp. den pred nou, pocas nej a den po, je vhodne milovat sa kazdy den? alebo radsej obden? myslim teraz kvoli dozrievaniu spermii 😕
@ivanka12 prave dnes som sa na to pytala môjho gynekologa, lebo som mu povedala, že som niekde čítala, že sa ma obdeň.. A on mi na to povedal, že obdeň je spravne ak som nejake 3-4, alebo viac dní pred ovulkou... Ale v den ovulky, alebo vlastne deň pred ovulkou je najlepšie každy deň aspoň tri dni za sebou 😀 Takže to mame naordinované 😀
@maminka142 to su zbytkove hodnoty LH , to už nemeraj , aj tak sa počíta ako smerodatný ten prvý ktorý vyjde pozitívne, čiže vtedy stupol LH a nastane ovula do 12-24 čo u teba nastalo takže je to ok
@saranata ja som sa na to pýtala preto, že či som taky pozitívny test mohla mať aj ten 11 DC, ked som nemerala (lebo 10 DC bolo ešte bielo), či už toho 11 DC som nemala ten prvy deň, že kolko to trva kym test byva pozitívny 😕 Ja len konštatujem 😀
@maminka142 cez brusnú stenu priblizne v oblati pupka sa zavedie kamera a cez nu pozeraju organy v brusnej dutine a v malej panve, gynekologovia davaju pravdepodobne kameru trosku nizsie pod pupkom. Je to maly centimetrovy rez.
@maminka142 ked bol predtým ešte uplne biely tak asi nebol hned na druhý den silný , to si nemyslím ,ale ved máš to potvrdene od lekára tak super
@saranata ano mam 😀 Ďakujem, ja už len tak konštatujem, aby som vedela a lepšie tomu rozumela, ako to prebiehalo v mojom tele 😉
@lin123 a robí sa to v narkoze?
@maminka142 hej jasne 😀 😀 😀 😀 tak a za 13 -14 dní tu budeš konstatovat // 😀 😀 😀 😀 😀
v celkovej narkóze, ale ak na to pojdes doktor Ti vsetko doporobna vysvetli, neboj. Takto by si ale mala istotu, ze je vsetko tak ako ma byt resp. budes vediet na com si...Absolvovala si uz niekedy nejaku operaciu? Po operaciach mozu vznikat zrasty a tie mozu zapricinit problemy.
@maminka142 v celkovej narkóze, ale ak na to pojdes doktor Ti vsetko doporobna vysvetli, neboj. Takto by si ale mala istotu, ze je vsetko tak ako ma byt resp. budes vediet na com si...Absolvovala si uz niekedy nejaku operaciu? Po operaciach mozu vznikat zrasty a tie mozu zapricinit problemy.
@lin123 fuha o tych zrastoch som nevedela 😕 pred dvoma rokmi som bola na cisarskom 😉 To je asi niečo podobne, že? 😕
@saranata juuuuuuj, tak to dufam 😀 To by som vas tu všetky vystískala, aj cez pc 😀 😀 😀 😀 😀 A ty už zajtra budeš mať //, už sa tešíííííííííííííím 😀 😀 😀 😀 😀
@maminka142 no super ze si sa opytala 😉 uz nad tym dumam dobre 3 dni 😀 my zatial snazilkujeme obden, ale tak potom budeme teda kazdy den a snad to vyjde 🙂
@maminka142 🙂 🙂 🙂 ak ich nájdem , myslím tie testy, neviem kam som to dala, ak ráno klesnem na teplote ani testovat nemusím ....
je mi tak zle ale to je asi z choroby takže vooobec netuším 🙂
@ivanka12 no ved aj my sme sa snažili vždy obdeň, ale radšej som sa ho na to opýtala, aby som niečo neprešvihla 😀 U mna dnes prebieha ovulacia, takže sme sa snažili včera, ešte dnes a pre istotu aj zajtra 😀 Teda, ak to mm zmakne 😀 😀 😀 Držím palčeky 😉
@maminka142 dakujem ti za cenne rady 😉 este by ma zaujimala jedna vec...kedze som len zaciatocnik v merani BT tak sa chcem opytat ze ked mi v grafe stupne teplota, tak to signalizuje bliziacu ovulku alebo uz prave prebieha?
@saranata Ale zlatíčko, to nie je s choroby 😀 😀 😀 Ach, keby som to vedela rano, tak ti posielam mamatest10 prvou triedou 😀 😀 😀 Musíš ich niekde vykutrať 😉 Som už taka nedočkava, lebo viem že aj s backorka ste tehulky, ja to vidím na dialku 😀 😀 😀 😀 😀
@maminka142 mala si cisarsky? Myslim si, ze prave preto Ta chce Tvoj doktor poslat na laparoskopiu, aby sa presvedcil, ci nemas zrasty. Zrasty po cisarskych rezoch sa zvyknu vyskytnut.
@ivanka12 ahoj, dakujem za podporu... ty pekne cakaj a snazte sa obden, ked uz bude prichadzat ovula, tak kazdy den, aj ked nam sa este ani raz nepodarilo milovat presne v den ovule 😒 ...
@summer_103 ahoj, tak ty vyzeras nadejne si tymi pocitmi... ja mam tiez vselijake, uz asi 3 dni v podbrusku, dnes dokonca trochu silnejsie, inak prsia ma nikdy nebollli, ani teraz ma nebolia, a otrasnu naladu mam uz dva dni, ale to som mavala mozno aj pred tym, ze som bola mrchava, ale nikdy som si to nespajala s PMS, takze neviem...
@maminka142 ja som mala pozitivne dva dni po sebe a moja kamoska 4 dni, ale to asi preto, ze si testy robievala rano, aj ked nie z prveho mocu... kludne si urob aj zajtra test a uvidis ze uz bude zase negativny...
@saranata ach, nech neklesnu laskavo, ja sa tak citim, ze ak to nie je tehu, tak potom asi starnem, lebo takto cudne mi nikdy nebyvalo...
Teraz som sla domov elektrickou a po 15 minutach som uz musela predychavat ako mi bolo blbo, a to som pritom sedela pod oknom a ani ziadny smradlavy bezdak nebol okolo... no asi hodinku mi bolo nevolno, fuj... teraz uz mi je lepsie, ked som doma na gauciku, ale podbrusko si citim stale...
@maminka142 dakujem za prispevok k spermiam, toto som nevedela.
@ivanka12 Ano ked stupne teplota, tak prebieha ovulacia, ale presnejšie po štyroch nízkych teplotkach a štyroch vysokych je ovulacia 😀 Príklad môj graf ti prikladam http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 U mňa ovulacia prebieha prave dnes, čo som dnes mala potvrdene, aj od lekara a aj ovu test som mala od včera pozitívny 😀 A už by som mala len stupať a byť už stale hore 😀 U mňa byva teplotka tak 37-37,2 😀 alebo by som už vlastne nemala klesnuť na tych 36,5 ako doteraz 🙂 Vlastne jeden pokles vždy mavam 😀 Držím palce 😉

@saranata oslovujem teba ako odbornicku... 🙂 myslis ze babo moze mat v 5tt 4,81mm? ja som sa docitala tak maximalne o 2milimetroch a nie o skoro piatich ... hm ci to ja sa mylim? pri hcg 1200 cca ? sa mi to zda nejako moc... to je len otazocka... mozno mam ja myline info... hm?