icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

maminka142
13. okt 2011

@lin123 ano mala som cisarsky, ale kvôli tomu ma doki nechce poslať na tu laparoskopiu 😅 Ten ani nevie, že som mala cisarsky, proste toto teraz nerieši 😝 On ma chce na niečo poslať či som uplne ok, či vaječniky su ok, ked sa nedarí 😕 a aj mm bude musieť ísť na spermiogram 😕 No ja sa len budem modliť, aby sa nam to podarilo, aj bez tychto vyšetrení 😅

lin123
13. okt 2011

@maminka142 Tvoj Dr. nevie, ze si mala cisarsky, tomu nerozumiem...rozhodnutie je len na Tebe..drzim palce nech sa zadari cim skor. 🙂 vy sa inak snazite tak dlho/kratko ako my. 😉

darinkazv
13. okt 2011

@backorka držím držím držím palce, nech máš na testíku //. a @saranata tiež 😉 maťka, sa neboj pribratia. keď si budeš dávať pozor a nejesť "za dvoch" ako to niektoré praktizujú, tak priberieš len toľko, čo bude vážiť bábo, voda a placenta 😉 a to rýchlo zhodíš. 😉 😀

vikad
13. okt 2011

@saranata Ďakujem, som z toho nešťastná, naozaj ...

vikad
13. okt 2011

@backorka Vďaka, asi zavolám zajtra sovjej gynekologičke, čo mi ona poradí ...

vikad
13. okt 2011

@summer_103 Ďakujem, ste všetky také zlaté 🙂

backorka
13. okt 2011

@darinkazv juj dakujem 🙂 ja sa akoze budem snazit rapidne nepriberat, ale dalsia vec je napriklad zavodnenie a opuchy, to vsetko ked sa nalepi na moje uz teraz oble telo, ajajaj 😀

ivanka12
13. okt 2011

@maminka142 uz tomu zacinam pomaly rozumiet, len neviem ci z mojich teplot mam cakat este pokles ci uz pride ovulka 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/37d62f

minuly cyklus som mala teploty tiez tych 36,9 - 37,0

maminka142
13. okt 2011

@lin123 Ja som menila doktora a toto je môj novy doktor, no novy už ho mam asi rok, ale hned na začiatku sa ma pytal, prečo som mala cisarsky a už od vtedy to proste neriešil, už na to aj zabudol 😀 Ďakujme moc a aj ja tebe držkam palčeky 😉

maminka142
13. okt 2011

@ivanka12 ty maš teraz graf podobny ako ja 😀 skušala si aj ovu test? Ja som ho tento mesiac vyskušala prvy krat a je to fakt super vecička 😉 Ja si myslím, že ovulku tu maš už o chvílku 😉

ivanka12
13. okt 2011

@maminka142 😀 ja som ho este nikdy neskusala, ale zajtra si asi kupim a vyskusam 🙂 ty si si aky kupila? potrebujem aj ja taky co ukazuje dve ciarky 😀 😀 😀

maminka142
13. okt 2011

@ivanka12 ja nemam testíky s lekarne 😉 Tam su moc drahe, napíšem ti IP (aby ma tu nevymazali, že ake infošky tu davam 😕 ) 😉

backorka
13. okt 2011

To je zo vcera, pristane mi, vsak? 🙂

maminka142
13. okt 2011

@backorka jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, aké krasnučke 😀 😀 😀 Ake je malinke 😀 Ano jasne, že ti to pristane, ty maminka naša 😀

ivanka12
13. okt 2011

@backorka naozaj naaaadherny pohlad, velmi ti to svedci 😉

saranata
13. okt 2011

@backorka zlatučké ste juuuuj, tak a za 8 a pol mesiaca vlastne 😀 😀 😀 😀 😀

darinkazv
13. okt 2011

@backorka ale tak neboj. keď sa aj zavodníš a podobne, tak to po pôrode zmizne všetko. na to, ako si vyzerala v tehu aj tak rýchlo všetci zabudnú 😉 a drobček ti veru pristane 😉

slavka1212
13. okt 2011

@dadkak drzim ti palce 🙂 ja mam termin 12.6.2012 a velmi sa tesim ....tak snazilkujte 😉

lejduska
13. okt 2011

@majulosa to ti verim. 🙂 ked sa budes chciet podelit kludne mozes, je to na tebe

majulosa
13. okt 2011

@lejduska oki dakujem 😉 🙂

lejduska
13. okt 2011

@majulosa nz ved to je radost., ja sa tiez pochvalim ked budem velka neboooj 😀

saranata
13. okt 2011

@backorka
@darinkazv
@maminka142
ako baby? backorka testy nastartovane??
je mam pocit že umrem asi , asi si idem zajtra po antibiotika lebo toto už neni normálne...

saranata
13. okt 2011
mima1983
13. okt 2011

@saranata zaujiiiimavee 🙂

saranata
13. okt 2011

@maminka142
@backorka
to je fakt dobrá stránka , odporučam prestudovat🙂

maminka142
13. okt 2011

@saranata tak to je krasny článok 😀 No ked som si to tak čítala, tak minuly mesiac som tak strašne chcela byť tehotna, že som mala pol tych príznakov 😀 A fakt som si overila, na vlastnom tele, že ak žena po niečom tuži, tak citi aj tehu priznaky, ak aj tehu nie je 😀 Teda, ja píšem, len za seba 😀 juuuuuuuuuuuuuuuj žienky moje, nech už je zajtra a vidím tu // // 😀 Dve naše tehulky 😀 No a dufam, že si si našla ten testík 😀 😀 😀 Ok, tak ja idem pod perinku 😀 😀 😀 😀 😀 Tak držím moc palčeky 😉 Dobru nocku 😉

backorka
13. okt 2011

@saranata jasne ze testik je nastartovany, a ty si ho nasla? ano, chod si prosim ta pre antibiotika, takto to nemoze ist dalej... fajna stranka, tak ja mam asi stvrtinu priznakov 🙂

saranata
13. okt 2011

@backorka tak si tehula jasne 😀 😀 😀 😀
no ved idem zajtra lebo už nevládzem ,a aj malá má strašne dlho nádchu 😒

a test som našla ale neviem či má zmysel testovat keby mi ráno klesla teplota

backorka
13. okt 2011

@saranata ja ako sa poznam tak budem testovat aj ked klesne, akoze pre istotu ci to mozem vecer zapit 😀

saranata
13. okt 2011

@backorka ja budem testovat až ked budem mat dovod, čo teraz tažko rozpoznám ale ak klesne tak nebudem