V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@backorka http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4
klesám takže nič, aj brucho ma už bolí , takže najneskor zajtra dostanem mns, tebe držím palce
ja som kludnejšia lebo by som sa bála keby to bolo teraz pri chorobe asi
@saranata mne mozno tiez zacne zajtra klesat, mozno som mala ovulu v tu nizku tpelotu, ktoru som si vymazala, ktovie...ved zajtra sa uvidi... vcera vecer mi ale bolo otrasne, tlaky v celom podbrusku a k tomu som bola hrozne nafuknuta, otrasne...
je ti uz aspon lepsie alebo si ides pre antibiotika?
@summer_103 ahojky, tak ako, potesis nas dobrou spravou? my so saranata zatial nic...
@abriela kde si sa nam stratila?
@saranata ale mam aj iny teplomer, takze to moze byt aj tym... ale som v pohode, nebudem strasne nestastna ked to teraz nevide... bude o mesiac nas vytuzeny levik a maminka bude este o par kil lahsia 😀
@summer_103 mali sme si v lekarni pytat pozitivne testy 😀 tak sa pekne cez vikend preliec a v nedelu testujeme znovu 😉
@saranata
@backorka
@summer_103 Krasne ranko dievčata 😉 Tak som sa na vas tu tešila a vy takto 😕 Ved ešte nie je nič stratene, kym tu nie je mrcha tak to je ok, ešte testnite v nedelu, alebo pondelok 😀 Baby neviete prečo sa mi neda značiť do grafu? Mam tam normalne graf, napíšem hodnoty, ako každe rano, ale mi to neuloží 😕 Ach no neviem, či niečo u mňa bude tento mesiac tiež 😖 MM je chory, ja začínam byť chora, takže super 🙄 A
@saranata
@summer_103 potom sa ozvite, ako ste dopadli u lekarov 😉 Držkajte sa 😉
@backorka kasli na / ... chcela si byt prekvapena ako ja tak budes ... takze teraz bud strasne nahnevana na tu jednu ciarku ako som bola ja ... a o 4 dni sa testni znova .. 🙂 ale tak ze rano sa testni nepozri na test az ked prides z prace tam bude duch a potom uz vies ako to bude pokracovat :D
@saranata
@backorka
@summer_103
@meatfly24 tak už mi to ideeee http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 Som strašne zvedava, či mi graf označi ovulu tak, ako mi ju potvrdil lekar 😀 A neviete prečo môj graf neukazuje snažilkovanie? Značím si to PM a nie je to tam, teda ja to tam mam, ale tu to neukazuje 🙂 A ozi
@backorka to je jedno, že si si vymazala nizku teplotku, ved ovu testy ti ukazali, že ovulacia bude do dvoch dni nie? Tak vieš presne, kedy si ju mala, či?
dievcata inak mozno hlupa otazka ...ale tehotna som prvykrat... a tak sa len chcem upokojit ze ked mi nic nie je nekrvacam ani nespinim... tak bejbinko je v poriadku ze ? 🙂
@meatfly24 haha, to som robila aj dnes, ocikala som a sla som si umyt vlasy... no 4 dni nevydrzim, v nedelu otestujem znova, ale to uz aj uvidim ako sa bude zajtra pozajtra spravat teplotka...
@maminka142 ahojky, neukazuje ti to, lebo to nemas nastavene, musis ist na sharing-set up a tam si to zafajknes... niekto proste nechce take udaje zverenovat, takze je to volitelne... no tak sa pekne s manzelom kurirujte a starajte sa o fazulku co v tebe rastie... urcite ti uz zajtra zaznaci ovulu, ved to aj teraz si tam mozes skusit napisat zajtrajsiu teplotu a pozriet sa na graf a potom si ju vymazes 😀
@vikad je mi to luto ☹ . Ale nadej zomiera posledna, asi to tak malo byt, a co ma prist pride ked bude na to spravny cas.
@backorka moj vztah je trosku komplikovany a zalubeni sme, ale...Nevadi. Testik nevysiel, ale teploty mas celkom pekne. Drzim palce nech sa drzia. Paci sa mi aj pristup, ak to teraz nevyjde, vyjde to inokedy. Fajn. Ale aj tak za dolezite povazujem vieru, presvedcenie. Jeden z mojich citatou v kancelarii: STANE SA TO, ČO SI PREDSTAVUJEM!
@saranata Daj sa nan do poriadku. Tvoj pokles nic nemusi znamenat, ved sama si tu vcera hodila nejake grafy. Aj ked teraz ked si taka chora, naozaj tehu nieje az tak vhodne.
@maminka142 grafik je pekny, uz len vydrzat a tesime sa tu s tebou z //, ved inak to ani byt nemoze - ked cakat na dalsie vyrocie neplanujes 😀

@saranata dobre ranko, tak akoooo???? ja na teste nic ale teplotka sa drzi: http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c