V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@backorka jasne, vsetko pre ne vydrzime 🙂 len nech ich uz mame 🙂 to je sranda, normalne na nic ine po cely den nemyslim, som tym uplne pohltena a uz neviem, aku stranku o tehotenstve by som este nasla 🙂
akurat ta podrazdenost je hrooznaa :( najhorsie je to v robote, ale tak co uz, nejako to vydrzim a potom si budem vychutnavat krasne chvile s babatkom 🙂 joj, s touto predstavou budem dnes zaspavat... 🙂
No mas pravdu, to cakanie bolo hrozne, ale stalo to za to 🙂 uz len nech sa to vsetko krasne podari bez problemov, verim tomu ze ano a potom sa vsetky posunieme do inej temy 😝 (apriloviek este moc neni, tak sa poponahlajte, nech tu netrcime same 😀 )
@backorka neviem, skôr by nemalo asi zmysel, keďže mám 35 dňový cyklus. celkom sa mi takto ustálil. mala som aj 45dňový, ale klop klop, držím sa. takže skôr testovať by šlo dosť do peňazí, lebo ja si teplotu merať nechcem, ja len tieto testy. a cítim aj v podbrušku, že sa niečo deje, tak budeme skúšať s drahým 🙂 😝 🙂
@cenculinka tak teda nech ti to vyjde tak ako si prajes 😉
@beeruska1 uplne ti rozumiem, ja ked som si uvedomila, ze by som tiez chcela uz mimi, tak som bola skoro non-stop na koniku, az to nebolo zdrave, a to nechcem vidiet co pride ked budem aj ja v tom 😀
Este stastie ze neexistuje aj modra cinka alebo nieco podobne o chudnuti, lebo to by som mohla dat rovno vypoved z roboty 😀 😀 😀
@beeruska1 chi chi ja ked som bola tehu, tiez som vsetky stranky presla, dokonca som uz mala prehlad, ze ktora stranka kopiruje text inej stranky 😀 som potom bola este aj na to nahnevana, ze citam stale to iste dookola 😀 no a samozrejme, kedze som bola tehu, tak nervy maximalne som kvoli takej blbosti vedela mat. chudak moj mm 😎
@backorka idem testovať. to jasné 😀 kol jednej druhej. tak ako včera. ale môj je taký ťutik občas. že keď som povedala, že ešte len budem mať ovu, tak sa na mňa pozrel a povedal, že to sme teda zbytočne predtým robili? 😀 inokedy ma "otravuje" každý večer, niekedy aj cez deň a teraz toto zapotí. v mužoch sa asi nikdy žena nebude vyznať. 😀
inka babenky, ja som totalny maniak. vcera vecer som taka unavena bola z prace, ze predstava akejkolvek aktivity v oblasti "manzelskych povinnosti" mi pripadala maximalne vycerpavajuca 😝 ale mam pevnu volu, takze som sa "prinutila" manzelovi sa povenovat 🙄 😀 hned nato som kukla do kalendara, ze kedy bude dalsi den v mojich tehu planoch, ked budem musiet zase nejaku aktivitu v tejto oblasti podniknut 😕 ale co by som pre moje buduce mimino nespravila 😀
@cenculinka
@darinkazv
U nas to je tiez teraz vtipne.... dlho dlho bol mm ten co chcel a ja som odmietala kvoli unave alebo proste len z vlastnej pohodlnosti, stacilo mi to raz do tyzdna (ale zato poriadne 😎 ) a teraz sa to otocilo, ja som ta co chce a mm sa vyhovara horsie ako zenska a vravi ze to musim pochopit, lebo take iste pocity som mala aj ja... no a samozrejme najradsej by chcel rano, no na porazenie 😀
@backorka jaaaaaaj s chlapmi je to strasne 😀 zasadne robia veci naopak ako my 😀 chi chi a ked povedia, ze sa im venujeme len preto, ze chceme deti, tak ma moze porazit 😠 ako keby oni nechceli 🙄
@backorka
@cenculinka
@darinkazv
😀 😀 😀 toto je asi všade, teraz máme dovod aby sme chceli stále 😀
treba ich nechat pre našimi podnými dnami poriadne "vyhladovat" 😀 😀 😀
inak my sme to mali včera parádne 😀 😀 😀 staršia pozerala nejaký film ktorý nemal konca, a krpatá zase mala svoje užasne noci ☹ idu jej zubky takže fakt sme si to užili 😀 😀 😀 tak sme si museli počkat poriadne do noci , čiže sme už takmer spali , ale ked musíš tak musíš 😀 😀 😀
baby keby sme tak vo vsetkom boli take zasadove a odhodlane 😀
inak ako to budete riesit, ked uvidite //? ja som po kyrete a ked uvidim opat //, tak s najvacsou pravdepodobnostou ma gyndos posle na PN a ja sa samozrejme nebudem branit, lebo do prace dochadzam 40 km, v aute celu cestu pri soferovani nadavam ako pohan na osdtatnych vodicov a v banke nervy maximalne ma niekedy z blbych ludi chytaju 🙄
@cenculinka Mne sa uz aj kamoska vysmiala ze teraz chcem len kvoli babu, ale ja si myslim ze s akonecne dostavam do normalu, lebo antikoncepcia, ktoru som brala veeeela rokov vo mne uplne zabilaja akukolvek chut 😒
Ja nastastie nemam stresy v praci, klop klop, a cesta mi trva 30 minut MHD alebo 15 minut autom, ale tiez by som to nerada aspon prve dva mesiace vytrubovala... akurat sa bojim tych nevolnosti... my sme tu same zenske a tym to dojde hned urcite 😅
Uvidis, mozno potom tvoje mimi v brusku bude na teba posobit maximalne upokojujuco, akoze ty si uz predsa niekde inde, tak vsetkych blbcov budes mat v pazi 😝
A budes jazdit pomaly a vsetci budu nadavat na teba 😀 😀 😀
@saranata tak to ste fakt dobri, ja deti nemam a veru niekedy by ma nedonutil ani keby vybalil prsten od ALO 😀 😀 😀 ci pockat, tak to by asi zabralo 😀 to vyhladovanie u nas nezabera, lebo on si to proste urobi sam a kedze by ti bojovnici mali byt aspon dvojdnovy tak to je cele naprd 🙂
@cenculinka ja sa budem pýtať na PN, aj keby mi to hneď dr. nenavrhla. ja mám robotu, kde celý deň stojím na nohách a naťahujem sa s ťažkým tovarom a často nervy s hlúposťou ľudí. chcem mať kľud, keď budem tehu. nech je aj dieťatko kľudné. lebo to všetko na tie naše drobce vplýva 😉
ved prave, sa clovek "natrapi", kym vobec otehotnie a potom to este aj nedopadne dobre (teda aspon v mojom pripade). potom znova trapenie, cakanie a trapenie s otehotnenim a zase si este aj v robote zrat nervy? to v ziadnom pripade 🙂
@cenculinka ja som to zažila pred 7 rokmi. týždeň pred vianocami sme prišli o malinké. a dostala som sa z toho až po narodení dcérky (bolo to 2roky na to) a teraz mám obavy, či sa mi podarí stať znovu maminou. teraz som si šla robiť zase ovu test a iba jedna čiarka. a čo ma vyľakalo, že mám úplne priesvitný moč. čítala som, že je to dobre, že veľa pijem. ale dnes som dokopy 0,5l vody vypila. inokedy vypijem aj 2 litre doobeda a moč žltý a teraz toto. 😒
@backorka tak keby mal byt zakaždým prsten od ALO, tak neviem ako by ste na tom boli kým by ste otehotneli 😀 😀 😀
@darinkazv
@cenculinka baby držím vám palčeky 🙂
@backorka teraz mám 19DC z 35tich. včera som si robila dva. tiež cca o takomto čase. na jednom boli dve čiarky, no jedna len taká slabunká. krátko na to som si spravila znovu, lebo mi to nedalo a tiež boli dve čiarky a skoro rovnaké. a teraz cca v tom istom čase ako včera a na teste len jedna čiarka. od rána som vypila max 0,5l vody. dve hodky pred testovaním ani kvapku. a moč priesvitný a na teste len jedna čiarka. nechápem to. hlavne ma desí ten priesvitný moč. 😒
@darinkazv tak teda OVU testy nerobima dufam, ze ani nebudem musiet 😢 ved nie je to psycho, cikat stale na papierik a cakat, ze co tam bude, a ked je len 1 ciarka, tak by ma ani "romantika" s manzelom nebavila, ked viem uz vopred, ze zbytocna snaha :(
@cenculinka ale tak sex s mužom nikdy nie je zbytočná snaha. však nesexujeme len kvôli urobeniu bábätka. 😉
@darinkazv inak ak máš 35 dnový cyklus tak potom ovulácia by u teba mala byt 21 DC , pretože ak sa vajíčko počas ovulácie neoplodní a neuhniezdi tak za 14 dní sa vyplaví pri mns, takže ked si odčítaš od 35 tých 14 dní tak to aj vychádza, preto máš teraz ešte slabu čiarku...
ja som mávala tento cyklus a toto som riešila s lekárom takže som aj pomocou merania teploty zistila že ovu je až 21 den,
takže podla mna ti teraz začínaju najplodnejšie dni, nakolko ten NAJ plodnejší je práve den pred ovulou 🙂 🙂 🙂
@cenculinka presne, aj ja viem ktore stranky sa opakuju 😀 no a o nervoch mi ani nehovor - dnes som vynadala sefovi - majitelovi firmy, v ktorej robim, tak som zvedava co bude 😕 🙂
@beeruska1 neboj, teraz môžeš nadávať komu chceš. tehotnú prepustiť nemôžu 😀
@saranata ja som si tiež tak myslela. len tieto testy, čo mám, tak tam bola tabulka a v nej, že pri 35 dňovom cykle je to 18 či 19 deň. neviem presne, ako to tam je. tak to ma zmiatlo. len mne dnes mužík ide o 20:00 do práce, tak dnes z toho nič nebude ☹
@darinkazv neriad sa tabulkami , každá žena má uplne inu luteálnu fazu(to je tá od mns po ovulu) ale vzdy 14 dní trvá rozpad a vyplavenie neoplodneneho vajíčka, takže podla testou skušaj a uvidíš bude to skor 21 den, tak zajtra ked bude manžel doma tak sup sa na to 😀 😀 😀 😀 😀 n 😀 nech vám to vyjde 😉
Ahojte.Pridávam sa do skupiny 🙂 Niekedy v marci by sa nám mal narodiť malý anjelik.Dúfam,že všetko bude v poriadku.

cafte buduce maminky 🙂 pozeram, ze niektorym sa uz ukazali // supeeeer, blahozelam a vela zdravicka prajem. moja mrcha prisla presne na cas, skoda, ale buduci mesiac uz nepride!!! aspon dufam. vlozky uz odmietam kupovat, tak nech sa moje telo podla toho zariadi 😀