icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

backorka
16. okt 2011

To je este zo stredajsej navstevy, take krasne fotky nam urobila Liankina mamina so svojou zrkadlovkou 😉

summer_103
16. okt 2011

@backorka krasne fotky, velmi ti to pristane 🙂 hotova maminka ;)
No to je zaujimave, aj ja to tam mam take cele akoby spuchnute.

ivka_alex
16. okt 2011

my ideme na to tak, ze teraz vysadene lieky, par mesiacov nie na ostro, tesim sa ze cyklus mam pravidelny lebo poznam baby co vysadili lieky a cakaju na cervenu uz niekolko mesiacov ☹ tak po 3 - 5 mesiacoch ako nam dovoli dr. ideme na to 🙂)

ivka_alex
16. okt 2011

@backorka krásny vlasáč 🙂

saranata
16. okt 2011

@backorka nič ine tam neni ak si z tejto planety 😀 😀 a testovala si dnes?

a krásne fotky

backorka
16. okt 2011

@saranata dnes som netestovala, budem zajtra, ak neklesne teplota pod ciaru...

saranata
16. okt 2011

@backorka oki, tak daj ráno vediet, moc držím palc
ja mám teraz Jonáša od 19-24.10. takže NAJ 23.10 čo je hned po mns, hm skusime a teraz máme dievčatko aj s DZ 🙂 🙂 🙂
tento mesiac to už musí vyjst, my máme v novembri vyročie také podstatne a ja nemám stále darček tak si ho musím zamiesit 😀 😀 😀 😀

maminka142
16. okt 2011

@backorka hm, to je dobre, že je tvrdy 😀 A to, čo si si vytiahla, to môže byť to špinenie, ktore si dnes písala 🙂 Tak uvidíš zajtrajšiu teplotku a dufam, že stupneš a budeš stale hore 😉

backorka
16. okt 2011

@saranata jasne, skusajte, urcite to teraz vyjde a budes mat krasny darcek ale podla mna by bol este krajsi, keby to bol chlapcek 😉

saranata
16. okt 2011

@backorka nech je to čo chce, bude to naše a milované, chlapca máme už velkeho(muž má z prveho manzelstva)takže on prvorodeneho má , a tu máme zatial babinec doma, ja sa poteším rovnako 🙂 vlastne my všetci styria🙂

a ty testni ráno možno tam predsa budu // 🙂 🙂 🙂

backorka
17. okt 2011

@saranata Dobre ranko, takze // nie su, som 1 DC, ale teplota mi stupla, haha, kukni graf, ten spodny
http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
Dobra sprava je, ze sa mi cyklus skratil o 1 den, takymto tempom za pol roka budem mat spat svoj 28 dnovy, super, nie? 😀 😀 😀

saranata
17. okt 2011

@backorka no to mi je luto, tá teplota neviem čo ti blbne
a cyklus sa ti upraví neboj a nebude to po jednom dni ale po celom tehotentstve 😀
lebo som presvedčená že som to tento mesiac pokašlala ja s tou mojou chorobou a ty si sa tak pridala so solidarity 😀 😀 takže tento cyklus už bude uplne že NAJ a tie // tam konečne budu

backorka
17. okt 2011

@saranata hii, mas pravdu, nevadi ze sme si to o mesiac odlozili, budeme mat levikov, ja som levik, julovy, my sme od zaciatku chceli levika, takze toto doteraz boli len skusky a teraz to uz vyjde na milion percent 😀
Ale aj tak sa na piatok alebo na pondelok objednam k dokine, myslis ze sa mam hned aj na krv, alebo az po konzultacii s nou? (to je otazka aj pre @maminka142, kedze si absolvovala nejake vysetrenia 🙂)

saranata
17. okt 2011

@backorka ja som augustový levík zase, tak budeme mat pekne narodeniny 🙂 🙂

meatfly24
17. okt 2011

Ahojte kocky tak ja sedim u dokiho a idem opat na hcgcko aj na UTZ tak drzte paluchy...

snazilkas
17. okt 2011

@meatfly24 ahoj, daj hned vediet ako si dopadla 🙂 🙂 🙂 To uz budete mat aj srdiecko snad 🙂

abriela
17. okt 2011

@saranata @backorka @maminka142 @leann245 @summer_103 Dobre rano kocky. Vidim, ze // nepribudaju ☹ a mne teploty nejaku skacu a ovulka sa odialuje http://www.fertilityfriend.com/home/356a0c.
Dnes idem k lekarovi, ten mi aspon potvrdi, ci ovulka bola ci nie.
@meatfly24

saranata
17. okt 2011

@abriela ahoj , no asi ešte nie, aspon podla teplot, my sme si posunuli hranicu na //, takže tento mesiac vyhlasujeme za ten uspešný , takže neboj ovulka príde čoskoro

b.bardyova
17. okt 2011

@maminka142
@backorka ahojte🙂 tak uz som domka od dokiho...sice musim brat antibiotika kvoli nejakym infekciam a vysledky z krvi pridu za tri dni ..ale doki mi povedal, ze by to nemalo byt viac ako rok a budeme mat babatko 😀 tak som taka vyrehotana ...tesim

meatfly24
17. okt 2011

@snazilkas
@abriela
@saranata
@backorka
@summer_103 ahojte zienky 🙂 takze mame cca 2 mm a plavame si v cca 2centrimetrovom akvarku... srdiecko sice este nebolo ale buduci tyzden uz mozno bude... zaklad je ze bublinka je tam je v maternici a nie mimo nej ... ajje aj vo svojiom vacku... 🙂)) juj baby... asi sa rozplyniem 🙂))) samozrejme preventivne duphaston... a moj lekar nemal chyby a neviem ci to mal hovorit ale kazal mi pri hocijakom blbom pocite hocijakom pichnuti zaboleni a podobne volat al hned prist... ze mam robit paniku radsej ako keby sa nieco malo stat ... zlaty len pri mojich stresingoch a haluskach v hlave tam budem asi casto :DDDD

backorka
17. okt 2011

@abriela ahojky, no aj ked ovu este nebola, tak z toho vasho mega snazenicka tam urcite na vajko pockaju nejaky silny bojovnici 😀 kedy budes zase s drahym?
@meatfly24 drzime palceky, rychlo sa ozvi potom 😉

backorka
17. okt 2011

@b.bardyova ahoj, tak to som rada ze si optimisticky naladena, potrebovala si to 😉 nam to zase nevyslo, takze tiez chcem nabehnut k doktorke. Myslis ze mam ist hned na krv, alebo az po konzultacii s nou?

summer_103
17. okt 2011

Dobre ranko prajem vsetkym,

@backorka to mi je teda luto ☹ ale pekne ako @saranata povedala, si sa k nej pridala zo solidarity 🙂 Ja sa asi cochvila tiez pridam...

@meatfly24 kraaaaasneeee, musi to byt nadherny pocit 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 prajem nech je aj nadalej vsetko ako ma byt a uzi si tehulkovanie a prilis sa nestresuj 🙂
@abriela drzim palceky daj vediet ako si dopadla.

Baby mne mrcha este nedorazila... Nemohla som rano spravit test, lebo v pondelok vypravadzam polovicku do prace a vstavame spolu. Vrati sa az zajtra vecer, tak eventuelne, ak mrcha nedorazi, mozem testnut zajtra rano. Dnes som 28 DC, posledne 3 cykly som dostala mrchu na 27, 28 a 27 den. Ja si bazalku nemeriam, ale len tak zo zaujimavosti som si vcera vecer odmerala dolu (37,5) a v puse (37,1) a dnes rano v puse 37,2 a dole 37,3. Ja viem, ze to nie je smerodatne ked nemeriam pravidelne, ale co na to hovorite? Krcok je stale tvrdy a vysoko a ledva si ho nahmatam, aka som vnutri spuchnuta. Lenze vcera ma bolelo dost silno brucho, akoby som uz mala mrchu, len bez takych celobrusnych krcov ktore mavam. Citim len maternicu a krize. Boze a v noci som sa stale budila, ci som nahodou nedostala...

snazilkas
17. okt 2011

@meatfly24 jeej, tak to sa tesim, ze je vsetko v poriadku. Teraz si uz len uzivaj krasne tehulkovanie a rastuce brusko 🙂 Tesim, tesim, ze to jednej z nas vyslo, teraz uz len vsetky ostatne 🙂 Do konca roka to musi byt. A u mna uz tento mesiac urcite!!!!! 😀

summer_103
17. okt 2011

@backorka myslim, ze doktorka by ti mala povedat, ktory DC mas ist na krv, aby mohla skontrolovat hormonalny profil.

maminka142
17. okt 2011

@backorka ahojkaj, to ma mrzí ☹ Bola som si uplne ista, že si tehu... Ale, nebojkaj tvoje babätko čakalo na to, aby bolo levíkove, aby ti splnilo, čo chceš 😀 😀 😀 Takže teraz to už vyjde, aj keby si nechcela 😀 No u mňa to lekár riešil najskôr len pregnylom (injekciou)+ duphaston a k tomu mi povedal, že to mi pomôže k otehotneniu... A ked to nepomohlo, tak na dal na další mesiac pregnyl+ clostil+ duphaston a ani to nepomohlo 😒 A ten clostil sa môže užívať len 3 cykly, potom sa musí dať pauza a potom sa zasa môže pokračovať v liečbe 🙂 Ja ho užívam teraz druhy mesiac a ak to nevyjde budem ešte asi ten tretí a ak to ani potom nevyjde, tak už musí ísť mm na spermiogram... Mne krv brali ešte v apríli a teraz mi hovoril, že aby som prišla 27 DC na krv a ak sa nahodou potvrdí tehu, tak mi musí zasa predpísať duphaston, aby som nebola nahodou bez neho, že ked ho ja doužívam 26 DC, tak hned na druhy deň krv a potom sa uvidí podla vysledkov... Len každy lekar ma iny postup... Ja by som na tvojom mieste išla k lekarke a povedala čo a ako a ona ti da určite zobrať krv a napíše, na ake hodnoty ti treba brať krv... Ja som sa po porade s lekarom napríklad dala zobrať, čiže "odfajknuť" na chlamidie, nikdy predtym som chlamidie nemala, ale vela som o nich čítala a poprosila som lekara, že či by mi nezobrali hned aj na taketo niečo 😅 No proste som chcela byť uplne fit, samozrejme, že by mi to zistil, aj bez mojej žiadosti, ale mala som lepší pocit 😀 😀 😀

maminka142
17. okt 2011

@b.bardyova no super, to je dobra sprava 😉 Tak do roka tu snad budeme všetky tehulky 😉

maminka142
17. okt 2011

@saranata
@backorka
@abriela ahojte dievčata, tak ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 a od dnes užívam duphaston, tak tie velke "P" tam budem mať ešte 10 dní 😀
@abriela daj vedieť, ako si dopadla u lekara 😉

meatfly24
17. okt 2011

@maminka142 ten duphaston je asi velmi oblubeny... neviem ci by sme nemali zalozit skupinu BERIEM DUPHASTON 🙂 bolo by nas tam asi kvantum... uz aj dva krat denne... preventivne 🙂

cmeliatko
17. okt 2011

@meatfly24 mne ho tiez nasadi ale zatial povedal gyndos ze netreba ma dopovat "kravinamy" na silu 🙂
ze mame proste skusat a ked to pojde prirodzenou cestou tak to bude naj 🙂
moja mama vsak vcera tvrdila ze som tehu (teoreticky je to mozne no test som este nerobila )
ja sa tehu necitim 😝 🙂