V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@backorka krasne fotky, velmi ti to pristane 🙂 hotova maminka ;)
No to je zaujimave, aj ja to tam mam take cele akoby spuchnute.
my ideme na to tak, ze teraz vysadene lieky, par mesiacov nie na ostro, tesim sa ze cyklus mam pravidelny lebo poznam baby co vysadili lieky a cakaju na cervenu uz niekolko mesiacov ☹ tak po 3 - 5 mesiacoch ako nam dovoli dr. ideme na to 🙂)
@backorka oki, tak daj ráno vediet, moc držím palc
ja mám teraz Jonáša od 19-24.10. takže NAJ 23.10 čo je hned po mns, hm skusime a teraz máme dievčatko aj s DZ 🙂 🙂 🙂
tento mesiac to už musí vyjst, my máme v novembri vyročie také podstatne a ja nemám stále darček tak si ho musím zamiesit 😀 😀 😀 😀
@backorka hm, to je dobre, že je tvrdy 😀 A to, čo si si vytiahla, to môže byť to špinenie, ktore si dnes písala 🙂 Tak uvidíš zajtrajšiu teplotku a dufam, že stupneš a budeš stale hore 😉
@saranata Dobre ranko, takze // nie su, som 1 DC, ale teplota mi stupla, haha, kukni graf, ten spodny
http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
Dobra sprava je, ze sa mi cyklus skratil o 1 den, takymto tempom za pol roka budem mat spat svoj 28 dnovy, super, nie? 😀 😀 😀
@backorka no to mi je luto, tá teplota neviem čo ti blbne
a cyklus sa ti upraví neboj a nebude to po jednom dni ale po celom tehotentstve 😀
lebo som presvedčená že som to tento mesiac pokašlala ja s tou mojou chorobou a ty si sa tak pridala so solidarity 😀 😀 takže tento cyklus už bude uplne že NAJ a tie // tam konečne budu
@saranata hii, mas pravdu, nevadi ze sme si to o mesiac odlozili, budeme mat levikov, ja som levik, julovy, my sme od zaciatku chceli levika, takze toto doteraz boli len skusky a teraz to uz vyjde na milion percent 😀
Ale aj tak sa na piatok alebo na pondelok objednam k dokine, myslis ze sa mam hned aj na krv, alebo az po konzultacii s nou? (to je otazka aj pre @maminka142, kedze si absolvovala nejake vysetrenia 🙂)
Ahojte kocky tak ja sedim u dokiho a idem opat na hcgcko aj na UTZ tak drzte paluchy...
@saranata @backorka @maminka142 @leann245 @summer_103 Dobre rano kocky. Vidim, ze // nepribudaju ☹ a mne teploty nejaku skacu a ovulka sa odialuje http://www.fertilityfriend.com/home/356a0c.
Dnes idem k lekarovi, ten mi aspon potvrdi, ci ovulka bola ci nie.
@meatfly24
@maminka142
@backorka ahojte🙂 tak uz som domka od dokiho...sice musim brat antibiotika kvoli nejakym infekciam a vysledky z krvi pridu za tri dni ..ale doki mi povedal, ze by to nemalo byt viac ako rok a budeme mat babatko 😀 tak som taka vyrehotana ...tesim
@snazilkas
@abriela
@saranata
@backorka
@summer_103 ahojte zienky 🙂 takze mame cca 2 mm a plavame si v cca 2centrimetrovom akvarku... srdiecko sice este nebolo ale buduci tyzden uz mozno bude... zaklad je ze bublinka je tam je v maternici a nie mimo nej ... ajje aj vo svojiom vacku... 🙂)) juj baby... asi sa rozplyniem 🙂))) samozrejme preventivne duphaston... a moj lekar nemal chyby a neviem ci to mal hovorit ale kazal mi pri hocijakom blbom pocite hocijakom pichnuti zaboleni a podobne volat al hned prist... ze mam robit paniku radsej ako keby sa nieco malo stat ... zlaty len pri mojich stresingoch a haluskach v hlave tam budem asi casto :DDDD
@b.bardyova ahoj, tak to som rada ze si optimisticky naladena, potrebovala si to 😉 nam to zase nevyslo, takze tiez chcem nabehnut k doktorke. Myslis ze mam ist hned na krv, alebo az po konzultacii s nou?
Dobre ranko prajem vsetkym,
@backorka to mi je teda luto ☹ ale pekne ako @saranata povedala, si sa k nej pridala zo solidarity 🙂 Ja sa asi cochvila tiez pridam...
@meatfly24 kraaaaasneeee, musi to byt nadherny pocit 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 prajem nech je aj nadalej vsetko ako ma byt a uzi si tehulkovanie a prilis sa nestresuj 🙂
@abriela drzim palceky daj vediet ako si dopadla.
Baby mne mrcha este nedorazila... Nemohla som rano spravit test, lebo v pondelok vypravadzam polovicku do prace a vstavame spolu. Vrati sa az zajtra vecer, tak eventuelne, ak mrcha nedorazi, mozem testnut zajtra rano. Dnes som 28 DC, posledne 3 cykly som dostala mrchu na 27, 28 a 27 den. Ja si bazalku nemeriam, ale len tak zo zaujimavosti som si vcera vecer odmerala dolu (37,5) a v puse (37,1) a dnes rano v puse 37,2 a dole 37,3. Ja viem, ze to nie je smerodatne ked nemeriam pravidelne, ale co na to hovorite? Krcok je stale tvrdy a vysoko a ledva si ho nahmatam, aka som vnutri spuchnuta. Lenze vcera ma bolelo dost silno brucho, akoby som uz mala mrchu, len bez takych celobrusnych krcov ktore mavam. Citim len maternicu a krize. Boze a v noci som sa stale budila, ci som nahodou nedostala...
@backorka myslim, ze doktorka by ti mala povedat, ktory DC mas ist na krv, aby mohla skontrolovat hormonalny profil.
@backorka ahojkaj, to ma mrzí ☹ Bola som si uplne ista, že si tehu... Ale, nebojkaj tvoje babätko čakalo na to, aby bolo levíkove, aby ti splnilo, čo chceš 😀 😀 😀 Takže teraz to už vyjde, aj keby si nechcela 😀 No u mňa to lekár riešil najskôr len pregnylom (injekciou)+ duphaston a k tomu mi povedal, že to mi pomôže k otehotneniu... A ked to nepomohlo, tak na dal na další mesiac pregnyl+ clostil+ duphaston a ani to nepomohlo 😒 A ten clostil sa môže užívať len 3 cykly, potom sa musí dať pauza a potom sa zasa môže pokračovať v liečbe 🙂 Ja ho užívam teraz druhy mesiac a ak to nevyjde budem ešte asi ten tretí a ak to ani potom nevyjde, tak už musí ísť mm na spermiogram... Mne krv brali ešte v apríli a teraz mi hovoril, že aby som prišla 27 DC na krv a ak sa nahodou potvrdí tehu, tak mi musí zasa predpísať duphaston, aby som nebola nahodou bez neho, že ked ho ja doužívam 26 DC, tak hned na druhy deň krv a potom sa uvidí podla vysledkov... Len každy lekar ma iny postup... Ja by som na tvojom mieste išla k lekarke a povedala čo a ako a ona ti da určite zobrať krv a napíše, na ake hodnoty ti treba brať krv... Ja som sa po porade s lekarom napríklad dala zobrať, čiže "odfajknuť" na chlamidie, nikdy predtym som chlamidie nemala, ale vela som o nich čítala a poprosila som lekara, že či by mi nezobrali hned aj na taketo niečo 😅 No proste som chcela byť uplne fit, samozrejme, že by mi to zistil, aj bez mojej žiadosti, ale mala som lepší pocit 😀 😀 😀
@b.bardyova no super, to je dobra sprava 😉 Tak do roka tu snad budeme všetky tehulky 😉
@saranata
@backorka
@abriela ahojte dievčata, tak ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 a od dnes užívam duphaston, tak tie velke "P" tam budem mať ešte 10 dní 😀
@abriela daj vedieť, ako si dopadla u lekara 😉
@maminka142 ten duphaston je asi velmi oblubeny... neviem ci by sme nemali zalozit skupinu BERIEM DUPHASTON 🙂 bolo by nas tam asi kvantum... uz aj dva krat denne... preventivne 🙂
@meatfly24 mne ho tiez nasadi ale zatial povedal gyndos ze netreba ma dopovat "kravinamy" na silu 🙂
ze mame proste skusat a ked to pojde prirodzenou cestou tak to bude naj 🙂
moja mama vsak vcera tvrdila ze som tehu (teoreticky je to mozne no test som este nerobila )
ja sa tehu necitim 😝 🙂

To je este zo stredajsej navstevy, take krasne fotky nam urobila Liankina mamina so svojou zrkadlovkou 😉