V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@gebrlinka vitaj 😉
@maminka142 dakujem 🙂
@backorka Tento rok, som mala mat levika, ci skor levicu. Takze ak sa to v novembri podari, vrati sa mi len nasa Kika. Lekari radia po cisarskom cakat, pretoze maternica je narezana, moze prasknut, musi sa zahojit. Mas stehy z vonku aj z vnutra.
@maminka142 Bolo to nase prve snazenie,ale netrafili sme sa. Co uz. Male potvorky mozno preziju, ale ked sa snazis kazdy den a niekedy 2 az 3 x do dna - tak o kvalite sa asi neda rozpravat. 😀
@abriela fuuuha, tak to si ja neviem ani len predstaviť, že 2-3 krát do dňa 😕 😀 A inak ja som mala tiež cisarsky a doktor mi kazal rok čakať 😅
@gebrlinka nebojkaj vyjde nam to všetkým 😉 Kedy ti príde ovulka? 😀
@gebrlinka vitaj, prajem prijemne snazilkovanie a cim skor //
@maminka142 v pondelok 24.10.by mala prísť,čítam práve to meranie teploty,ešte som to neskúšala...
@summer_103 dakujem podobne 🙂
@maminka142 rok je min. cakacia doba. Preto ma prekvapilo, ze moj doki nenamietal.
@saranata kde si? ako tvoja choroba?
@gebrlinka super, tak nech pekne príde tak, ako ma a hlavne nech je uspešná 😉 A meranie bazalnej teploty je dobrá vec 😀 Ja som to začala kombinovať tento mesiac prvy krat ešte, aj s ovu testami a vedela som presne, kedy bola ovulka 😀 Tak meraj spolu s nami 😉
@abriela no vraj, už aj ked otehotnieš, minimálne po pol roku, po cisarskom, tak je to ešte ako tak ok, ale naj je nechať ten rok pauzu 🙂 Teda aspoň mi to tak vysvetloval môj doki 🙂
ahojte, no my sme sa tento cyklus moc neposnazili, opat mam mykozu, idem z toho zosaliet, ako sa ma nam zadaritt, ked musim chlapa odstavit?
A tentokrat mam 15dnovu liecbu, tak snad sa uz toho konecne zbavim a mozme snazilkovat. Inak, rozhodla som sa skoncit s duphastonom, brala som styri cykle a budem pokracovat v piti alchemilky a kupim si befoli. Co na to poviete?
@backorka ahoj no konecne sa mi vratil usmev ale uvidime do kedy 😀 a ja som sa najskor rozpravala s dokim a ten ma dal na krv a potom na vyter..a doteraz to je tak
@maminka142 drzim palceky aby sme mali kazda male babatko 😀
@lin123 ahoj ..a nema sa aj tvoj partner s tebou preliecovat??mne to odporucil moj doktor, ze ked nieco taketo nastane mal by aj partner sa preliecovat
@b.bardyova manzel nema ziadne problemy...pre istotu mu davam probiotika super dophilus, su urcene na plesnove infekcie..tak verim, ze to staci...
@lin123 jaj lebo moj doki mi povedal, ze ked to mam ja tak to ma aj moj manzel a treba oboch preliecit
@b.bardyova moja doktorka sa ma opytala, ci ma manzel tiez nejake problemy, priznaky a kedze som jej povedala, ze nie, tak lieci iba mna. Myslis, ze mu mam ist kupit nejaku mast dolekarne? Staci ja taka bez predpisu?
@b.bardyova ano jasne, držíme si palce 😉
@summer_103 ahojky, nevadi, levikovia su nasi na milion percent 😀 tak tu bude tento mesiac ziva diskuzia, kedze viacere mame podobne cykly 😉
@b.bardyova uz som sa objednala na piatok, tak som zvedava co mi povie, ak to bude chciet odflaknut, tak na nu vybehnem ze ved si platim nemalo penazi za sukromnu, takze nech sa snazi aby sa nam podaril levik 😀
Inak kamoska ma vcera prekvapila, vravi mi, ze dokina sa bude pytat ze ako intenzivne sa snazime... na to som doteraz nemyslela, co jej mam povedat? lebo akoze cez plodne dni je to viac, ale inak sa nepretrhneme...
@abriela nam dvom sa nastastie choroba zatial vyhyba 🙂
@saranata a vy ako dnes? uz je muzovi lepsie?
@lin123 fu toneviem, lebo doki predpisal mojmu manzelovi rovnake lieky ako mne, treba sa asi na to spytat
@backorka 😀 aj mna sa to opytal a som povedala, ze cez plodne dni sa snazime viac a mimo tak povolnejsie 😉 a musis byt pripravena, ze na jeden cyklus ti spravia max.dve vysetrenia .. ☹ drzim palceky
@b.bardyova to je dobre teda aspon u nas to bolo rovnake... ja som dostala lieky MYCOMAX s tym ze su tri v baleni na dlhsie obdobie dve som zobrala ja jeden zobral drahy a od vtedy musim sto krat zaklopat nic ...ani naznak mykozy a to som mala problemy, a liecila som sa uz hocicim, cipkami, zabalami, a neviem este cim... lkenze stale to ostalo len pri liecbe mna ... akonahle sa liecil drahy vtedy sa to dalo dokopy 🙂

@meatfly24 neboj, to ti len prospeje a hlavne v tychto prvych dňoch...