V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@leann245 ahojkaj 🙂 To mi je luto, že si bola chora 😒 Ale hlavne, že už si ok 😉 A kolky DC si dnes?
No aj ja som rada, že už to hrozne spanie prešlo, lebo som hovorila aj segre, že ak to potrva nejaku dlhšiu dobu, tak ma asi odvezu na psych., liečenie 😀 Ale, už je to zasa moje krasne dievčatko 😀 😀 😀
@maminka142 to su tie detske obdobia..zatial ich poznam len od kamosiek a sesternic, ale uz sa neviem dockat, kedy budem mat takeho maleho huncuta/huncutku doma 🙂 Dnes som 16 DC...minule som mala ovulu na 35.den, takze u mna je to nevyspytatelne, klasika 🙂
@saranata no moja ma dva a pol 😀 Ale ten vlačik vyzera zaujímavo 😀 Ake je to asi velke? To lego tiež ma a aj nie postielku, ale kolisku pre babiky 😀 A ešte čo sa mi oplatio kupiť tak minuly rok som jej kupila taku tu penovu podložku, ale tu najhrubšiu a asi aj najväčšiu 🙂 Myslim, že v jednom baleni boli 4 kocky, tak som jej kupila 3 balenia a kupila som jej to zo zvieratkami a doteraz ked na tom sedí, tak rozobera a sklada naspäť 😀 Sa mi to páči, lebo musí pri tom rozmyšlať a skladať 😀 A na ten stôl zo stoličkami sa chystame do ikea kupiť, lebo nikde sme taku nevideli 😀 Len sa rozhodujeme, či ísť na ňu do BA, alebo Ostravy 😉 Tak ti držím palce, až zoženieš pekny kočík 🙂
@leann245 nebojkaj, už čoskoro budeš mať huncuta/huncutku doma 😀 Možno ťa ovulka prekvapí aj skor 😉 A užívaš niečo na upravu cyklu?
@maminka142 v to verim aj ja...a nie len ja budem mat doma poklad, ale aj vsetky kočky z tejto temy, uz coskoro 😉 🙂 Uzivam stvrty mesiac sarapis a druhy tyzden aj gynex, a potom probiotika...a ty?
@leann245 o sarapis som počula vela, ale ten gynex nepoznam 😕 Ja na upravu mam duphaston užívam ho od 17 DC do 26 DC a mrcha chodí do troch dní po doužití, teda u väčšina žien 😀 U mňa prišla na štvrty deň, ale max do siedmeho dna príde 😀 Upravuje to cyklus a aj pomaha udržať plod prípadnemu otehotneniu 😉 Teda tak mi to vysvetlil môj gynďak 😀 Neboj už sa budeme čoskoro zaoberať tehu príznakmi 😉
@saranata Ešte som zabudla dodať, že mala dostala od svojho ocinka autíčka na dialkove ovladanie a ešte jej chcel kupiť vrtulnik na ovladanie, ale som ho stopla 😅 Vieš si asi predstaviť, ako to potom funguje 😀 On sa hra a mala pišti, že aj ona chce, tak sa potom striedaju 😀 Ach tí chlapi, to su fakt večne deti 😀 😀 😀
@meatfly24 kukla som si o tom botoxe vlasov na nete a nie je to to čo som ja myslela 😀 Ta kura, čo mne spomínala moja kadernička je velmi škodliva, musia to dokonca robiť v ruškach 😕 Ale mi vysvetlovala, že na vlasy je to priam zazrak... Že najskôr otvoria štrukturu vlasov a potom asi na 2 hodinky daju ten pripravok a potom si nemusíš davať ani žiedne balzamy nič, že tie vlasy maš uplne napite a vydrží to par mesiacov... Ono to je, ale viac na suche a farbene, alebo zničene vlasy 🙂 A ja ich mam straaaašne suche, tak nad tym uvažujem 😉 Ale aj tak pre istotu povedz kaderničke, že si tehu 😉
@maminka142 🙂 nemyslis nahodou brazilsky keratin ? to som si chcela tiez dat ale je to moc drahe... ja myslim nakuto kuru .::: http://kadernicke-potreby.com/regeneracia-vlaso...
myslite baby ze mozem?
@maminka142 no tieto veci na ovládanie -máme doma neurekom , lebo tato je vášnivý blázon takže toto sa jej páči velmi
@maminka142 no moja, nezabudaj, ze tento mesiac, ak tepolota neklesne tak sa pridam len k tebe 🙂 . U vas je to jasne, a musi to byt tento mesiac, a obe vieme preco 😀
@leann245 uz si mi tu chybala, kedze tento mesiac sme zacali obe rovnako
@backorka a všetky kočky ktore sa snažia schudnuť.
Od dnes sa začína 4. lunárna fáza, kedy má Mesiac na organizmus rozširujúci vplyv. Tento deň je preto ideálny na začiatok sedemdňovej očistnej kúry (až do novolunia) a tiež začiatky redukčných diét. Čo v týchto dňoch do novu urobíme pre svoje telo v rámci očisty, to bude mať veľmi silný a dlhodobý efekt.
Určite obmedzme prísun ťažkých jedál a najmä alkoholu či kávy.
Riešenia rodinných kríz radšej odložme na iný deň – nemusíme totiž „triezvo“ uvažovať a mohli by sme ešte viac skomplikovať situáciu.
@meatfly24 no je to niečo podobne, ale nie je to konkretne ten brazilsky keratín, je to niečo kvalitnejšie 😉 Opytaj sa pre istotu kaderničky, či to dava aj tehulkam, mam na mysli ten botox na vlasy 😉 Ale ja by som sa radšej zdržala takychto veci, kebyže som tehu, ale to je len môj nazor 😉
@abriela ano budeme obidve tehu uvidíš 😉
Inak tieto veci by si tu mohla písať častejšie, to by sa mi šiklo vedieť, kedy je čas na ake veci 😀 Takže oddnes začíname s očistnou kurou 😉
@abriela
@maminka142 ja som si na ocistenie prave dala zopar malych merci cokoladok 😀 😀 😀
@summer_103 🙂)) hahaha ja si dam zachvilu na ocistenie faaajny rezen :D
@abriela ved som sa uz na vas patricne tesila, ked som tu dlho nebola 😉 zacali sme sice spolu, ale s ovulkou si ma predbehla taaaak ze az...xixi...ja viem, co sa ovulky tyka, tak som slimak a nestiham za nikym... 😀 Ale ked teraz ostanes tehu, tak budes moja inspiracia a kedze sme spolu zacali cyklus, tak budem tehu aj ja...v tom istom cykle, len trosku neskor... 🙂 🙂
@maminka142 teraz mi akurat pisala jedna kadernicka ze je to uplne v pohode,... 🙂 ze mozuem ze to nema nic spolocne s takymi tymi agresivnymi vecami... taze si myslim ze je to ok 🙂 a co melir?
@leann245 Niekde zaostavas, inde predbiehas 😀
@summer_103 @meatfly24 Ja som po hrstkovej polievocke, spenatovych haluskach s nivou omackou s hubami a robim cajik a k tomu minonky 😀 .
@meatfly24 no pekne tehu proznaky mas, len si ich uzivaj, potom ti budu chybat 😉 a brusko je krasne, nic nestahuj, netreba 🙂
@leann245 caukoooo, a snazite sa? lebo ovulku mozes mat uz kazdym dnom podla mna, urcite nebudes mat taky dlhy cyklus ako ten posledny nepodarok 😉
@abriela ja som si rpave bola ulovit papardele so spenatom, pestom a susenymi paradajkami, ale musia na mna pockat do 13tej, uz teraz mi tecu slinky 😉 mnam, inak ten tvoj kremes, dala by som si 😀
@maminka142 moja kamoska potrebuje nieco take ako ty pises, lebo ma od farbenia strasne znicene vlasy, niekde az spalene... vraj pojde na nejaku kuru, co stoji cez 100 eciek a ze si potom par dni nemoze umyvat, cesat ani davat do copu vlasy... ja mam nastastie celkom zdrave vlasy, na melir chodim tak 3x do roka inak nic 😀
@backorka ano presne, je to teraz taka novinka a presne ako píšeš 3 dni si nemôže po tej kure nič robiť s vlasmy, ani si ich dať do copu, ani časať, ani umyvať... Tieto 3 dni sa musí vydržať, čo bude pre mňa kríž. lebo ja neznašam doma rozpustene vlasy a umyvam si každy druhy deň aniekedy aj každy deň 😅 No ved ja tiež chodím len na melír asi tak často ako ty, inak nič, ale ja mam ich dosť suche a použivam na ne aj vosky a oleje a rozmyšlam aj nad touto kurou 😀 Ale čo tvoja kamoška píše to je akesy dosť drahe 😕 Mne ta kaderníčka spominala o 50 eurach 😕 Ale to asi ako kde 🙂
@meatfly24 melír je v pohode, ale ja som si ho dala prvy krat, až po prvom trimestri 😀
@maminka142 ja som objdnana na 22.12. a to by som mala byt v druhom takze ok 🙂 chcem vyzerat na vianoce k svetu :D
@meatfly24 hihi, ja tiez chcem ist tesne pred vianocami 😀
@maminka142 asi je to to iste, ale to vies, blava a nejaky lepsi kadernicky salon a hned je ta cena uplne premrstena 😀 ja si tiez umyvam kazdy druhy den rano, a to uz vecer pred umytim su ze fuj, ale kazdy den si ich nemienim umyvat, to sa mi nechce 😀
@backorka no ono to môže byť aj niečo ine, lebo že je to tomu dosť podobne, čo už teraz fičí 😀 Ale vraj to, čo vyšlo ešte len teraz tak to je menej škodlive a viac to vlasom pomôže 😕 Ved to je jedno, hlavne aby to pomohlo 😀 A kedy na to ide ta kamoška?
@maminka142 tusim az niekedy v decembri, ze to pride robit niekto iny do toho kadernictva...
@backorka potom daj vedieť, ako dopadla 😀 Mne zasa hovorila, že to robia normalne oni, ale s ruškom a že robia iba jednu zakazničku za deň, lebo je to škodlive 😕 Ja tiež nad tym dosť premyšlam, ale odradza ma to, že sa teraz snažíme o babo a nechcem s takymito škodlivami začínať teraz 😅 Ale ak nebudem tehu tak to asi skusim 😉
@backorka u nas je tiez pocasie pod psa, prsi cely cas a je tma. Som rada, ze som uz doma z prace. Ani vonku sa mi nechce vyjst 🙂 inak suhlasim s tymi neutralnymi farbami 😉
@maminka142 teplotka este iste stupne. Ved ste sa predsa poctivo snazili 🙂 to musi vyjst 😉
@meatfly24 krasne brusko, naozaj. Malicke uz zacina vykukat 😉
prikladam aj graf: http://www.fertilityfriend.com/home/37d62f
@ivanka12 no to dufam, lebo na klesanie je ešte aj tak skoro 😉 Ty maš krasny graf, tak sa pekne držkaj stale hore 😀

@maminka142 ja som si píslala zoznam a teraz vyberám, tak my máme rok a pol a čo som kupila už je vlačik s kolajnicami , on ide spieva a vezie zvieratká v Dračiku som kupila , sa mi to velmi páčilo, Lego duplo, kočík a postielku pre babiku, kuchynku a riadiky, take rozvojove hračky na rozvíjanie motoriky rúk, tabulku na písanie a kreslenie, ....toto mám teda okram kočíka ten idem objednat , a neviem asi aj stačí nie? minulý rok som to prehnala a bola malá tak z toho ani nič nemala , ale to je na nezaplatenie tie detske očká a radost nie??? 😀 😀 😀 a ešte stolík a stoličku do ikea idem kupit