V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@maminka142 ty si bola asi len dvakrat tento cyklus, nie? ja budem musiet ist viackrat, kym sa dopracujeme k velkosti aku potrebujeme 😀
@backorka tento cyklus som bola len raz a to prave ovulka, už prebiehala, lebo som išla až 13 DC 😝 Ale ja som tiež chodila viac krat 🙂 Napríklad minule mi meral len 16 mm a povedal mi, aby som prišla o tri dni zasa, že ako podrastol 😀 A ked mal 22 mm tak už to bolo ok 😉 Potom už len dufík 😀
@saranata
@backorka
@abriela
@meatfly24
@ivanka12 dobre ránko dievčatá, kde ste všetky? Aky mate víkendík? 😀 Ja dnes pokračujem takto 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4
@saranata prepač, že ťa stale s tym otravujem, ale chcem sa ťa opýtať, že nevieš kedy pred mrchou (kolko dní-hodín) krčok zmäkne? Včera som to kukala na nete do 23.30h 😅 Ale nedopatrala som sa k tomu 😕 Minule som našla super stranku o tom uplne podrobne a už ju akosy nemôžem najsť 😕
Pekny víkendík prajem vam všetkym 😎
Ahojte snažilky, včera som mala hnedkastý výtok a neviem či je to prichádzajúca mrcha ktorá má prísť v pondelok a toto bolo len špinenie. Robila som si dnes test a je negatívny som v 28 DC. Tak mám smutné ráno : -(.
@minerwa aj ja ma smutne rano, male spinenie, trosku bolesti v podbrušku a pocit ze ide menzes :-/ a tento vikend mam aj dostat (alebo nedostat), ale vidim to, že dostanem ☹ ja som si test pred menzesom nerobila, sice som velmi zvedavy tvor, ale načo plytvat testom 🙂 takze vidim to na 3.mesiac neúspešny ☹ hmm
@minerwa ahojkaj, špinenie nemusí ešte znamenať ms 😉 Meriaš aj teplotku?
@mima1983 to mi je luto, ale pokial maš len špinenie, tak je to ok 😉 Vela žien v období ms ma špinenie, aj ked su tehulky 😀
@maminka142 Ďakujeme za povzbudenie. Len keby testík ukázal dve čiarky bolo by to istejšie 🙂).
@maminka142 zatial len to.... uvidim, ci sa to dnes viac rozbehne alebo ne....
@minerwa Ja viem, ake su to stresy a stale testy, su, ako sneh 😠 Včera som si akurat čítala tu na MK jeden príspevok, ako jedna písala, že čo ma robiť, lebo je 34 DC a test nič neukazuje, ale ani mrcha nechodí, ale mavala aj 35 dňove cykly takže to bolo ešte v norme 😅 Na koniec sa rozhodla, už nerobiť testy a ísť ku doktorovi na krv a bola tehu 😀 😀 😀 Ak chceš ti kuknem v akej teme to bolo a môžeš si to aj sama prečítať 😀 Nie vždy testy hned ukazuju tehu 😉 A robievaš si s citlivosťou 10?
@mima1983 tak nech sa už ani nerozbehne 😉
@maminka142 dakujem, ale nevidim to ružovo..... teda vidim to jasne červeno... 🙂
@mima1983 ty tiež nemeriaš teplotu, že? 😕
@maminka142 zatial ne.... prve dva mesiace sme to brali len tak... teraz tretí som si vypočítala plodne dni..... mozno si kupim ovu testy, ale este neviem.... este ale asi ne....
@mima1983 vela to pomôže... Ja si meriam teplotu, ešte si to potvrdzujem ovu testami a dokonca ešte chodím aj na folikulometriu 😉 A som si ista, kedy je ovulka 🙂 Ale hlavne pred ms, viem či to vyzera na ms, alebo tehu... Vždy 2 dni pred mrchou klesnem a nemusím byť v strese, či som tehu, alebo nie, lebo podla teploty to viem vopred 😉 Držím palce 🙂
@maminka142
mima1983
áno robievam si s citlivosťou 10.
Uvidíme do pondelka či príde mrcha a čo bude ďalej : -). Špinenie nie je červené skôr hnedé. Uvidím, dám vedieť.
Ja si tak isto nemeriam teplotu. Ale robím si ovulačné testy.
@maminka142 ahoj lekar povedal, ze mozme sa aj snazilkovat 🙂 ,ze clovek nikdy nevie ale 🙂 skor to vidim na pomoc lekarov 😠
@backorka ahoj.to sa tesime, dufame, ze dalsie komplikacie nenajdu ☹
a zacali sme rekonstuovat .teda trosku -musime si zutulnit spalnicku 🙂
@maminka142 aký teplomer si mám ísť kúpiť do lekárne? Akú značku a typ používaš? A aké hodnoty by mali byť pred mrchou a aké keby som bola tehulka?
ĎAKUJEM
@b.bardyova tak to je super, že sa môžeš aj snažilkovať 😀 Držím palce 😉
@maminka142 dobre ranko, u nas je dake zamracene pocasie. Chystame sa dnes ale ist kupit farbu, lebo chceme vymalovat spalnu. Aj plavajucu podlahu uz mame doma, a objednali sme aj novy nabytok. Tak sa nebudeme nudit najblizsie dni, ale tesim sa 🙂
ja dnes takto, ziadna zmena 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/37d62f
@minerwa Baby tu používaju väčšinou dvojdesatinkove teploty priamo na meranie BT 🙂 Ja som si kupila obyčajny digitalny, ale ten dvojdesatinkovy je presnejší 😀 A ake hodnoty maju byť pred mrchou? Ono vždy take 2 dní pred mrchou je vyrazny pokles teploty... Kludne kukni moje grafy, ako som minuly mesiac klesla pred mrchou... Vždy ked idem s teplotou dole, tak viem, že do dvoch dní pride mrcha a kebyže sa držím stale hore, tak som tehu 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4
@ivanka12 Tak to poznam, take prerabky 😀 Ale potom uvidíš, ako sa tam budeš dobre cítiť v takom vynovenom 😀 😀 😀 teplotky maš krasne, len sa pekne držkaj hore 😀 Maš peknu líniu, ja stale akosy skačem, ale u mňa je to v norme 😀 Kedy ideš testovať? Ja už som taka nedočkava, ale musím ešte vydržať 😀

@backorka aj ja chodím 11 DC na folikometriu 😀