icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

maminka142
21. okt 2011

@backorka aj ja chodím 11 DC na folikometriu 😀

backorka
21. okt 2011

@maminka142 ty si bola asi len dvakrat tento cyklus, nie? ja budem musiet ist viackrat, kym sa dopracujeme k velkosti aku potrebujeme 😀

maminka142
21. okt 2011

@backorka tento cyklus som bola len raz a to prave ovulka, už prebiehala, lebo som išla až 13 DC 😝 Ale ja som tiež chodila viac krat 🙂 Napríklad minule mi meral len 16 mm a povedal mi, aby som prišla o tri dni zasa, že ako podrastol 😀 A ked mal 22 mm tak už to bolo ok 😉 Potom už len dufík 😀

mima1983
22. okt 2011

@backorka nooo, uz dnes rano male spinenie ☹ takze myslim ze menzes je tu ☹ hmm

maminka142
22. okt 2011

@saranata
@backorka
@abriela
@meatfly24
@ivanka12 dobre ránko dievčatá, kde ste všetky? Aky mate víkendík? 😀 Ja dnes pokračujem takto 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4
@saranata prepač, že ťa stale s tym otravujem, ale chcem sa ťa opýtať, že nevieš kedy pred mrchou (kolko dní-hodín) krčok zmäkne? Včera som to kukala na nete do 23.30h 😅 Ale nedopatrala som sa k tomu 😕 Minule som našla super stranku o tom uplne podrobne a už ju akosy nemôžem najsť 😕
Pekny víkendík prajem vam všetkym 😎

minerwa
22. okt 2011

Ahojte snažilky, včera som mala hnedkastý výtok a neviem či je to prichádzajúca mrcha ktorá má prísť v pondelok a toto bolo len špinenie. Robila som si dnes test a je negatívny som v 28 DC. Tak mám smutné ráno : -(.

mima1983
22. okt 2011

@minerwa aj ja ma smutne rano, male spinenie, trosku bolesti v podbrušku a pocit ze ide menzes :-/ a tento vikend mam aj dostat (alebo nedostat), ale vidim to, že dostanem ☹ ja som si test pred menzesom nerobila, sice som velmi zvedavy tvor, ale načo plytvat testom 🙂 takze vidim to na 3.mesiac neúspešny ☹ hmm

minerwa
22. okt 2011

@mima1983 Počaj do nedeľe a keď nedostaneš urobis si v pondelok ráno testík a uvidíš : -)).
Možno je to uhniezďovanie drobčeka : -). Držím palčeky.

mima1983
22. okt 2011

@minerwa ale zevraj uhniezdovanie je tak do 7 dni od styku, som tu niekde citala, a teda to uz mame za sebou, teoreticky by to uz malo byt uhniezdene ,keby aj.... no uvidime.... uvidim ci to spinenie len zostane, alebo co.... alebo dostanem normalne cervenu vlnu...

minerwa
22. okt 2011

@mima1983 Veď uvidíš, daj potom vedieť. OK?

mima1983
22. okt 2011

@minerwa jasne.... a dakujem za pozitivne myslenie, ale myslim ze tentokrat to nevyšlo :-/ ....

maminka142
22. okt 2011

@minerwa ahojkaj, špinenie nemusí ešte znamenať ms 😉 Meriaš aj teplotku?

maminka142
22. okt 2011

@mima1983 to mi je luto, ale pokial maš len špinenie, tak je to ok 😉 Vela žien v období ms ma špinenie, aj ked su tehulky 😀

minerwa
22. okt 2011

@maminka142 Ďakujeme za povzbudenie. Len keby testík ukázal dve čiarky bolo by to istejšie 🙂).

mima1983
22. okt 2011

@maminka142 zatial len to.... uvidim, ci sa to dnes viac rozbehne alebo ne....

maminka142
22. okt 2011

@minerwa Ja viem, ake su to stresy a stale testy, su, ako sneh 😠 Včera som si akurat čítala tu na MK jeden príspevok, ako jedna písala, že čo ma robiť, lebo je 34 DC a test nič neukazuje, ale ani mrcha nechodí, ale mavala aj 35 dňove cykly takže to bolo ešte v norme 😅 Na koniec sa rozhodla, už nerobiť testy a ísť ku doktorovi na krv a bola tehu 😀 😀 😀 Ak chceš ti kuknem v akej teme to bolo a môžeš si to aj sama prečítať 😀 Nie vždy testy hned ukazuju tehu 😉 A robievaš si s citlivosťou 10?

maminka142
22. okt 2011

@mima1983 tak nech sa už ani nerozbehne 😉

mima1983
22. okt 2011

@maminka142 dakujem, ale nevidim to ružovo..... teda vidim to jasne červeno... 🙂

maminka142
22. okt 2011

@mima1983 ty tiež nemeriaš teplotu, že? 😕

mima1983
22. okt 2011

@maminka142 zatial ne.... prve dva mesiace sme to brali len tak... teraz tretí som si vypočítala plodne dni..... mozno si kupim ovu testy, ale este neviem.... este ale asi ne....

maminka142
22. okt 2011

@mima1983 vela to pomôže... Ja si meriam teplotu, ešte si to potvrdzujem ovu testami a dokonca ešte chodím aj na folikulometriu 😉 A som si ista, kedy je ovulka 🙂 Ale hlavne pred ms, viem či to vyzera na ms, alebo tehu... Vždy 2 dni pred mrchou klesnem a nemusím byť v strese, či som tehu, alebo nie, lebo podla teploty to viem vopred 😉 Držím palce 🙂

minerwa
22. okt 2011

@maminka142
mima1983
áno robievam si s citlivosťou 10.
Uvidíme do pondelka či príde mrcha a čo bude ďalej : -). Špinenie nie je červené skôr hnedé. Uvidím, dám vedieť.
Ja si tak isto nemeriam teplotu. Ale robím si ovulačné testy.

maminka142
22. okt 2011

@minerwa
@mima1983 meranie teploty je naozaj dobra vec a nie len kvôli ovulke, ale teraz by ste vedeli podla teploty na čom ste 🙂

b.bardyova
22. okt 2011

@maminka142 ahoj lekar povedal, ze mozme sa aj snazilkovat 🙂 ,ze clovek nikdy nevie ale 🙂 skor to vidim na pomoc lekarov 😠

b.bardyova
22. okt 2011

@backorka ahoj.to sa tesime, dufame, ze dalsie komplikacie nenajdu ☹
a zacali sme rekonstuovat .teda trosku -musime si zutulnit spalnicku 🙂

minerwa
22. okt 2011

@maminka142 aký teplomer si mám ísť kúpiť do lekárne? Akú značku a typ používaš? A aké hodnoty by mali byť pred mrchou a aké keby som bola tehulka?

ĎAKUJEM

maminka142
22. okt 2011

@b.bardyova tak to je super, že sa môžeš aj snažilkovať 😀 Držím palce 😉

ivanka12
22. okt 2011

@maminka142 dobre ranko, u nas je dake zamracene pocasie. Chystame sa dnes ale ist kupit farbu, lebo chceme vymalovat spalnu. Aj plavajucu podlahu uz mame doma, a objednali sme aj novy nabytok. Tak sa nebudeme nudit najblizsie dni, ale tesim sa 🙂

ja dnes takto, ziadna zmena 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/37d62f

maminka142
22. okt 2011

@minerwa Baby tu používaju väčšinou dvojdesatinkove teploty priamo na meranie BT 🙂 Ja som si kupila obyčajny digitalny, ale ten dvojdesatinkovy je presnejší 😀 A ake hodnoty maju byť pred mrchou? Ono vždy take 2 dní pred mrchou je vyrazny pokles teploty... Kludne kukni moje grafy, ako som minuly mesiac klesla pred mrchou... Vždy ked idem s teplotou dole, tak viem, že do dvoch dní pride mrcha a kebyže sa držím stale hore, tak som tehu 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4

maminka142
22. okt 2011

@ivanka12 Tak to poznam, take prerabky 😀 Ale potom uvidíš, ako sa tam budeš dobre cítiť v takom vynovenom 😀 😀 😀 teplotky maš krasne, len sa pekne držkaj hore 😀 Maš peknu líniu, ja stale akosy skačem, ale u mňa je to v norme 😀 Kedy ideš testovať? Ja už som taka nedočkava, ale musím ešte vydržať 😀