V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@abriela
@backorka
@saranata baby inak zajtra idem ku zubarke pomoc 😕 Ja mam uplnu paniku zo zubarov 😝 Naposledy som bola v marci a teraz idem ku sukromničke, ktora vraj robi straaašne dôkladne a nič nezanedba, tak som zvedava 😕 Najde mi 10 kazov a ma šibne 😅
A potom večer v mirage otváraju nový detsky obchod a bude na tom otvorení koncert jednej detskej skupiny SPIEVANKOVO, mala ich strašne zbožňuje, tak už sa tešíííííííííííííííííííím (asi viac, ako mala 😀 ) Ja len dufam, že tam nebude velky natresk 😎 A vas čaka aky dník zajtra? 😉
@backorka light pukance 😀 😀 😀 . Ja akurat tlacim slane arasidy. Ale dobre, ze pises o kukurici, musim uz vytiahnut sulky z mraznicky, nech je prazdnejsia.
@maminka142 fit salat je zo surovej kvasenej kapusty 😀 . Mne ovela viac chuti sackova kapusta ako domaca. Mozno preto ze som ju jedla zatial len par krat.
Ja mam zajtra pracovny utorok. Jeden z dvoch dnoch v tyzdni ked mam v praci povinnosti a musim tam byt 😝. Ale pohodicka. Vdaka @backorke som sa dnes pozrela na stranku modrej strechy a nasla inspiracie na tvorive vianocne drobnosti.
Zajtr adrzim u zubarky palce, aby nic nebolelo. A podla luny nieje zly cas na zubara 😀. Ja som objednana az na 7.11. 😖
@maminka142 ja mám zavarací den 😀 😀 😀 😀 dnes sme robili čalamadu , zajtra ju dám do pohárov a hotovo, neviem kolko to bude pohárov ale teším sa,
a uvidíme podla toho ako bude vonku , určite pojdeme von, zase po hovienkach slapat ako dnes, ma šlak trafí 😖
@maminka142 prepni sa hore v prvavo na modrostrechu. Prihlasenie ako tu nick/heslo. A pozri albumy janky64 a gemini06
http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/gemini06/al...
http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/janka64/alb...
Vianocne a tvorive inspiracie.
@saranata pukance, calamada - vsetko dietne 🙂, aj ked calamadka je asi na zimu.
@saranata
@abriela
Ja mam velmi rada calamadu od mojej babky, a este radsej sudkovu zeleninku na kyslo, mnam 🙂
Co sa tyka pukancov tak ten posledny vyskum sa mi velmi paci 🙂 mam to ako s horoskopmi, verim ked mi to vyhovuje 😀
@maminka142 ach, zubar je fuj, ale zvladnes to! Ja zajtra len robotka a zumba...
Babulky, je tam slabulilinka druhaaa čiaročka!!!!!!!! Slabunka ale volnym okom viditelna! teda snad nemam vidiny 😀 ... čo teraaaaaz???? zajtra opakovať test, či až pozajtra, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 🙂
@saranata nuz ja mam este obe babky, ale co sa tyka pecenia, tak su na tom biedne, nepecie ani jedna.... a s varenim je to tak, ze jedna vari strasne tucne a pozna len sol a korenie a zaplazku a druha vari zase prehnane dietne, cize bez chuti... tak by som brala babku, ktora by ma naucila tahanu strudlu 😀 ale zato svokra je kucharka ako sa patri 😉
Zienky som tu po dlhej dobe, predovsetkym gratulujem a prajem vela zdravia buducim mamickam..Mam otazocku, mozem mat pri nepravidelnej (27-32) ms ovu na 11DC....?? Pretoze viem ze vzdy ked mam ovulku tak ma pobolieva podbrusko a mam pocit ,,mokra" ....A od nedela sa presne toto so mnou deje ..🙂))) Prajem vam vsetkym krasny den🙂)
inak dobre ranko babulky 🙂 tak ja som sa vcera neozvala uz lebo som nejak sspala cely den... rano som stravila u dokiho tri hodiny bolo tam milion ludi pomedzi to sa milion ludi samozrejme predbehlo... tak mi trosku prislo aj nevolno ale prezili sme... isla som opat na UTZ... tak mam uz aj prvu fotku..s tym ze vsetko je v poriadku, ze bublinka rastie ze od buduce tyzdna uz nebudeme meriat domcek ale uz konkretne plod 🙂 srdiecko este nebolo na monitore... ale doki mi povedal ze tam je urcite tak som to dalej nerieisla 🙂 hovoril ze to krasne rastie ze mam prist opat na buduci tyzden vpondelok uz na srdiecko original a asi aj na knizku ale tak rozmyslam ze opojdem az o dva tyzdne nech to mam uz na isto lebo takym to stylom budem do konca teho mat spravenych milion ultrazvukov .. :D tak neviem... pod sona dnes zaciname 8 tyzden cize 7tt+0 podla MK asi az zajtra 🙂 ale to je jedno hlavne ze sme zdravi... len jedno co tak mna ta unava asi zabije...ale inak vsetko ok okrem toho ze uz teraz sa citim ako muflonica ale to som vam uz vravela 🙂))
a co vy? kto je nova tehulka ---teda okrem mimi 🙂)) kto sa ide testovat ? co dnes chystate? my dnes asi romantikus kino 🙂 ale to najskor musim prezit osem a pol hodiny v robote bleeeeee 🙂
@meatfly24 tak urcite hned nepoletim k dokinu, ked este ani sama s urcitostou neviem ci som tehotna.... baby mi tu pisali, ze to bezne mavaju, taketo spinenie aj 5 dní a potom to prestane.... tak uvidim... kazdopádne si spravim este min. 2 testy a az potom, najskor buduci tyzden by som ked tak isla.... ale este je skoro o tom spekulovat, este to neni isteee.....
Dobre ranko kocky
@saranata @backorka Nedas recept, aj ked tam sa velmi vymyslat neda. Ja som sa o varenie a vsetko mozne zaujimala. Ked som idisla z domu, mama mi volala ako sa roi puding, pravdielne cez vikend vola, ako spravit zakusok, ako sa nieco vari 🙂
@mima1983 takze vcera som sa nemylila. Gratulujem. Dalsi test robit netreba, ked mas // aj ked slabe.

@abriela a to mam ze light pukance, veris tomu? 😀 ja viem ze kukurica parti medzi najtucnejsiu najsladsiu zeleninu, ale ja milujem pukance 😀 a naposledy som dokonca citala, ze z kukurice sa nepribera... ale mne je to jedno, ved netlacim skvarkovu pomazanku 😀