icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

meatfly24
25. okt 2011

@mima1983 juj ako sa citis? asi tomu velmi este neveris co? ale urcite ked tam je slaba tak bude silniet... 🙂 ktory to si dnes DC ?

meatfly24
25. okt 2011

@backorka ved to niekedy si hovorim ze radsej by som vracala ako ta unava...minuly tyzden som z prace chodila s placom ... to bola tak neznesitelna unava neskutocna... asi som taku nezazila.... ale tak prezijeme...
no neviem drahy vyberal takze neviem na co idemevobec 🙂

katus193
25. okt 2011

KOcky velmi vam prajem aby ste cim najskor vsetky nasli krasne // 🙂 🙂 🙂 aby ste boli stastne tehulky 😉 😉 😉
@mima1983 moja a tebe gratulujem lebo ta slabucka ciarka znamena tehotenstvo 😉

mima1983
25. okt 2011

@meatfly24 dnes je to 30DC...... citim sa stale rovnako, vcera som citila este malinko podbruško, dnes nic, len teda prsia mam citlivejšie, ale inak nic..... a mierne v šoku! samozrejme v dobrom! ale som tak vnutorne roztrasená 🙂

saranata
25. okt 2011

@meatfly24 hej ja viem, jasne ked začne nejaký problem treba íst skor, ale spinenie v tomto období je normálne, pokila tam nie je silná prímes krvi tak je to v pohode 🙂

katus193
25. okt 2011

@meatfly24no ja som na tom tak isto s tou unavou, to pride z nicoho nic a uplne sa mi oci zatvaraju a ked si nelahnem tak som schopna zaspat aj postojacky 😀 ale asi je lepsia ta unava akoby ti malo byt zle, lebo mne je zle kazde rano ☹ a myslim ze to najhorsie este len pride okolo toho 8tt

backorka
25. okt 2011

@meatfly24 a co sa nehodis na pnku? dokina by ti ju urcite dala, aspon by si si oddychla, aj tak je teraz chripkove obdobie...
@mima1983 uz si rozmyslala nad tym ako to povies pritelovi / manzelovi?

mima1983
25. okt 2011

@backorka manzel vie ze mi mrcha mešká, a kazdý den už asi tydzden sa ma pýta, či ste tehotní 😀... a ja stale ze neviem! aj dnes ráno, prišiel z nočnej, a ja že neviem 😀 ha ha ha.... až ked si spravim dalsie dva testy a teda budem to jasne vidiet, tak potom mu to poviem.... ale chcelo by to nieco originálne, tak potom mi poradíte, že čo také 🙂

meatfly24
25. okt 2011

@katus193 uvidime dnes ho zacina ten osmy tak som zvedava ale tak ja zatial nic... klopklopklop okrem bolesti prs - ale neskutocnych - a tej prisernej unavy a obcasnej chuti jak po klincoch necitim nic... nie je mi zle iba ma obcas napne 🙂 ale tak to neberiem za nic hrozne... 🙂 tak som zvedava co bude dalej 🙂 a hej citim sa ako muflonica :D

maminka142
25. okt 2011

@mima1983 gratulujeeeeeeeeeeeeeeem 😀 😀 😀 Kde je foto? 😀

meatfly24
25. okt 2011

@backorka ved uz som rozmyslala ... uvidim ze ako mi bude , na bud tyzden je volno aj v utorok tak mozno zoberem dovcu alebo pcko v pondelok a si spravim predlzeny vikend... neviem no... ale ked to tak bude pokracovat tak by som asi sa dala vypist v tom 4tom mesiaci... uvidim no---
inak k tomu kinu ...drahy sa nevedel rozhodnut takze dnes mame kino den :D o 4tej ideme na muzi v nadeji alebo na ide len o sex (teraz neviem ktore mi vravel) a o 6tej prebehneme na LOOVe 🙂))) akoze niekedy s tych jeho spontannych napadov nemozem :DDD

minerwa
25. okt 2011

@mima1983 FOTO, FOTO : -)))

katus193
25. okt 2011

@meatfly24 tie prsia aj mna strasne bolia a uz teraz mam take naliate ze onedlho budem musiet zmenit velkost 😀 a ty mas aj fotecku z prveho UTZ alebo este ti nedal??A tehu knizku??

maminka142
25. okt 2011

@momamo ahojkaj, jasne, že môžeš mať ovulku, aj 11 DC 😀 Ja mavam cykly, ako ty 🙂 Dokonca až 34 dňove a mala som 12-13 DC ovulku 😀 😀 😀 Ktoru som mala potvrdenu aj ovu testami a aj od lekara 🙂

momamo
25. okt 2011

@maminka142 Ahoj takze ked to uz citim od nedela tak ju mam stale nie...??? Zeby som si dnes kupila ovu testy a testla sa ...??? Co povies ...Joj,, normalne taky usmev na tvari, a to sme sa este aj vecer tulili🙂))) Kiez by to uz konecne vyslo ...

backorka
25. okt 2011

@meatfly24 haha to vazne idete na dva filmy po sebe? to je pecka, tak sme este neboli 😀 😀 😀 velmi dobre je hlupa blazniva laska

meatfly24
25. okt 2011

@katus193 no ked ti poviem ze ja som nosila Acka prinajlepsiom mensie Becka a zrazu a to som estele len na zaciatku nosim uz Ccka ? :DDD nie z prveho ... bola som v 4tt lenze nebolo nic vidno potom ma zavolal doki o tyzden tak uz bolo vidno ale to mi foto nedal a kazal prist opat o tyzden zeby malo byt uz srdiecko... ale nebolo, len bolo vidno ze plod rastie ze aj ta bublinka rastie tak ze je vsetko ok a dal mi fotku, 🙂 s tym ze opat o tyzden ale kaslem na to pojdem asi az o dva lebo chcem uz dostat aj knizocku 🙂

meatfly24
25. okt 2011

@backorka ako my sme tiez este takto neboli ale tak ako na taketo obcasne vypadky som si uz u draheho zvykla 🙂))) idem pozriet co ide lebo on chce ist na love tak driuhy vyberiem ja :D

katus193
25. okt 2011

@meatfly24 tak s tym cislovanim podprdy som na tom podobne 😅 takze sa celkom aj tesim ze konecne tam nieco budem mat 😀 tak to je super babatko krasne rastie takze to znamena ze srdiecko je uz teraz 🙂 ja sa uz neviem dockat a to musim vydrzat az do 11.11 nechapem preco niektory dr objednavaju aj kazdy tyzden a niektory az za tri??Koly tomu srdiecku aby ho bolo vidno myslis???

maminka142
25. okt 2011

@momamo nebojkaj všetkym nam to tu vyjde 😉 A kolky DC si dnes? Teplotku nemeriaš? Ovu testy sa robia od takeho 11 DC (teda, ako u koho) Ale kedže ja mam nepravidelny cyklus, tak som minuly mesiac robila od 10 DC 😀 A ešte sa mi to neskor potvrdiolo aj teplotkou a aj doktorom 😀

meatfly24
25. okt 2011

@katus193 neviem no... doki mi povedal ze srdiecko tam je lebo proste je to vsetko tak presne ako ma byt takze aj to tam musi byt... len s tym ze monitor to este nezachytil... jedine som sa dozvedela ze do o dva dni dopredu lebo podla mrchy by som mala byt 6tt+5 a som 7tt+0 ale to je jedno... neviem preco ma objednavak kazdy tyzden... tak som jedine nervna z toho ze musim stale z roboty sa vyhovarat a vymyslat hlupe vyhovorky lebo sef to este nevie... :D tak preto rozmyslam ze pojdem az o dva to by som mala byt cca v nejakom 10tom tak to by malo byt akurat nie? 🙂 ako sa inak citis 🙂

momamo
25. okt 2011

@maminka142 Tak dnes som 12DC, hned po praci pojdem kupit ovu testy, a co sa ich tyka ake su najlepsie a naspolahlivejsie, neviem nikdy som si ich nekupovala, nejaka znacka alebo tak podobne, vies mi prosim ta poradit..???

abriela
25. okt 2011

@meatfly24 @backorka Luna je v znameni Váh - dnes, zajtra. Dni vo Váhach sú plné harmónie, romantiky, lásky, vyrovnanosti so sebou samým, no aj vo vzťahoch. Deň vhodný na romantické chvíle, určite nám padne vhod návšteva kultúrneho podujatia či romantická večera s partnerom.
@saranata @maminka142 @mima1983

maminka142
25. okt 2011

@momamo napíšem ti IP 😉

maminka142
25. okt 2011

@abriela juuuuuuj, tak to si ma moooooooc potešila 😉 Dnes ideme aj na večeru a aj na kulturne podujatie 😀 😀 😀 Ty ma vždy tak potešiš, takymito info o hviezdach 😀 Ja to rada čítam, čo robiť a čomu sa vyvarovať 😉

katus193
25. okt 2011

@meatfly24 ja by som to asi tiez tak urobila, ved dva tyzdne ti uz zbehnu a srdiecko bude bit uz ako zvon 🙂 🙂 🙂 a hned a knizku dostanes.Ved ked je vsetko v poriadku tak kludne pockaj.Vidis ja som po dvoch potratoch a myslela som ze ma bude kontrlovat kazdy tyzden a on ma objednal az o tri ale nebudem sa stresovat zybtocne.Jednoducho som v tom ze ked tam uz pojdem tak tam bude uz blikat srdiecko a hotovo.A kedy to chces sefovi povedat? Mas tazku robotu? Ja som akurat tak otehotnela ze tento mesiac mi koci zmluva, takze budem bez roboty ale je mi to jedno aj tak som chcela byt doma aby bolo najmensie riziko, lebo ja mam namahavu robotu kde musim dvihat aj dost tazke veci.No a citim sa celkom ok az na tie ranne nevolnosti a tiez ten spanok a len sem tam na pichne v podbrusku ale inac nic a chute sa mi zmenili, ja som predtym zjedla aj celu cokoladu a teraz som nemala cokoladu od kedy som tehotna a ani banany nemozem a tie som jedla na kila skor mi chuti kysle 🙂 tak neviem ci to nieco znamena.

momamo
25. okt 2011

@maminka142 ok, cakam🙂

meatfly24
25. okt 2011

@katus193 juj az po dvoch tak to ma mrzi :( ale uvidis teraz to uz bude az do konca 🙂 spolu potiahneme 🙂 sefovi asi az po prvom trimestri... mne konci zmluva v januari teda mam ju na rok... ale jedno co viem ze aj ked ju mam na urcitu dobu tak oni ako tehotnu zenu ma nemozu vyhodit je to nejak chranene zakonom... a si myslim ze ani teba by nemali... skus si pozistovat ako to je ... lebo ja som sa rozpravala s jednou ekonomkou a vravela ze aj ked mam zmluvu na dobu urcitu do januara to budem nejaky piaty mesiac oni ze ma jednoducho nemozu vyhodit... neviem no... uvidime tiez mi je to fuk ...platim si aj DNP uz dlho dlho tak dufam ze aj z toho nieco budem maat. ale hlavne nech sme zdrave 🙂 inak to pichanie v podbrusku to mam aj ja ale kazdy den niekde inde 🙂 inak sranda ze ked mi robil UTZ pred tyznom tak na pravej strane bol domcek a teraz bol tak na lavej pri strede :D mam v sebe domcek na kolieskach :D

meatfly24
25. okt 2011

dievcataa - tie ktore este len cakate na // mna teraz napadlo... uz som vam to aj raz spominala---kamoska mi poradila ze existuje taky prasok ktory sa je a zevraj je to dobre na plodnost... ona nemohla mat bejbatko rok a po mesiaci uzivania otehotnela hned po mrche... neviem ci mne sa to podarilo koli tomu ale presne mesiac som to brala a tyzden po vysadeni som otehotnela... takze ja len ako radu alebo inspiraciu ... nie to nic chutne ale ja som to jedla z radostou lebo som tomu verila ze to pomoze 🙂 prikladam foto... da sa to kupit v zdravej vyzive alebo pri sypanych cajoch 🙂