V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@summer_103 nevahaj, sprav calamadu
@mima1983 podla man je to 100% 😉
@saranata moja to robila 1x bezomna, tak nieco pokafrala 😀
@meatfly24 inac ja som mala prave tento problem ze mi konci zmluva a tiez som myslela ze som nejak chranena a nemozu ma prepustit ale je to inac, zmluva mi skonci ku dnu kedy ho mam v zmluve urceny a je jedno ze som tehotna 😠 no co uz.Mozno je to u nas inak , neviem.Ale mne je prvorade aby bolo babo v poriadku a inym sa nezaoberam.Hlavne ze budem poistena aby som tu mohla rodit a mat narok na matersku.A inac je dobre ze si platis DNP lebo budes mat aspon pekne peniazky z toho.JA som si to tiez platila ale potom sme to zrusili, ked sme isli vonku.A inac dobre si to napisala ze mas domcek na kolieskach v brusku 😀 😀 😀 som sa aspon zasmiala
@maminka142
@backorka ahojte zienky..tak dnesna navsteva u lekara dopadla v celku v pohodicke..akurat som si odniesla recept na dalsie lieky 😠 a kedze su tazke na zaludok tak musim dobrat najskor jedn a potom zacat druhe...ale 3.11. idem na kontrolu vajicka..dufam, ze uz budem mat len same dobre spravy....a vy ste na tom ako?
joj dnes mam take mierne pichanie v podbrusku, uz sa obavam ci to nie je prichadzajuca mrcha 😒
@abriela no ja som mala injekciu teraz prvy krát v živote 😅 A je to uuuužasna vec 😀 Nechápem, prečo som si ju nedavala 😕 Ale možno, že nie každa injekcia je rovnaka 😕 Segru zasa po injekcii, srašne bolievala hlava a potom aj cely zub a muselo to nejaky čas pôsobiť 🙄 Mne ako pichla, tak prešla asi minutka a hned mi vrtala a necítila som absolutne nič a ani hlava a ani zub ma neboleli po tom 😀 Ale ja som tiež alergicka na injekcie, ved už som to tu písala, že naposledy mi nedopichli ani davku, lebo som dva krat za sebou odpadla 🙄 A asi aj preto som si nikdy nedavala u zubara, lebo som mala strach, ale nič to nie je 😉
@b.bardyova neboj už budeš mať len same dobre správy 😉 Ja som pred mrchou, ale tehu nie som 😕 Držím ti palce 😉
@backorka
@saranata
@abriela Tak dievčata na spievankove bolo supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer, neskôr dam aj fotky 😀 Mala stale chytala zahrajkovy gitaru 😀 😀 😀 Bolo uplne super a riadne sa tam vyblaznila a ja s ňou (som pomahala, s detičkami 😀 ) Budeme spať obe, ako v bavlnke 😀 😀 😀 A vy aky mate večer? Čalamadky mate porobkane? 😀
@maminka142 ja mám ja mám a teším sa z nej, 25 pohárov mi vyšlo , to je taký dobrý pocit ked si niečo takéto spraví človek....ja teda zvyknem len uhorky zavarat a odteraz aj čalamadku robím ,mnam
ja mám už nohy na stole , vínko v pohári ...relaxujem a čakám na Adela show 😀 😀
@saranata No ty sa maš, ty maš inu pohodičku už 😀 😀 😀 Normalne mi robiš chute s vínkom, ale zajtra idem na krv tak nejdem špekulovať 😀
No čalamadku, aj ja strašne ľubim a tiež už mam zavarenu 😀 😀 😀
@maminka142 ja z injekcii neodpadavam, len u zubarky. Ako mala osm bola alergicka a pichali ma kazdu jesen a jar, par tyzdnou. Chodievam aj darovat krv, sice tam odpadavam, ale preto, lebo ma nepocuvaju, ked poviem ze chcem vodu a oni otvaraju okno 🙂. Ale odpadavanie a odber je spojeny asi aj s tlakom krvi, lebo ten som napr. naposledy pred odberom mala 90/60.
Takze dnes pekny dnik za nami. Super.
@saranata wau, ty sa mas. Mna boli cely clovek a este citim aj oblicky. Rano som mala pocit ze budem vracat, poobede detto. Des.
@abriela no po celom dni sa teda mám ...som polomrtva, a navyše uplne psychicky vyčerpaná z malej, vonku lialo a celý den tu pištala , potom som ju na 15 minut zobrala von čo som išla na poštu a konec, znova to iste doma až kým nezaspala, dnes bol fakt zlý den čo sa týka malej, všade vliezla, začína mi skákat na gauči , na posteli lezie všade hore kde sa dá no hruza , celý den som v strehu...
a čo je nahoršie skončilo nám naše poobedne vyspávanie, doteraz spala aj tri hodiny teraz ledva hodinu a pol , a to je moj konec 😀 😀 😀 😀 😀
@saranata uff, tak to nezavidim. Caka vas rusne obdobie a vonku nie vludne pocasie. Musis doobedu doma robit preteky v skakani, lozeni, samozrejme len vo vyhradenom priestore, aby sa unavila a spala 😀
Na vychode dnes bolo aspon krasne. Okolo obeda skoro po tyzdni vyslo slniecko. Mame aspon nieco lepsie ako v Blave : 😉
baby myslíte si že 3 dni po nechránenom styku môžem byť tehu, mám divné ťahanie v podbrušku, pri malom si to nepamtám, že by som to mala , a je mi celý deń tak čudne
@saminko3 tak 3 dni po nechránenom styku ešte v tele nie su možne žiadne pre ženu citelné zmeny, nehovorím že nemože byt z toho neskor rozvíjajuce sa tehu , ale žiadne pocity by žena v tomto stádiu nemohla mat, kedže ešte ani zygota nie je uchytená vo vystelke maternice a neprodukuje HCG
Ahojte kočky,poradte...meriam si teplotu teraz 1.mesiac,celý čas mám 36,6,včera mi klesla na 36,3 a dnes skočila na 36,7...je to ovulka? či to nič neznamená? 😝
@gebrlinka ahojkaj, ukaž graf 😉
@maminka142 ty ukaz graf a testik s // 🙂
@maminka142 nemám graf,ja si to len tak zapisujem na papier 🙂
@backorka
@maminka142
ahojte baby, dnes som chcela začat merat a zabudla som 😀 😀 😀 , tak skusim od zajtra 😉
ja teraz začínam upratovat byt a hned ako to bude možne idem von s malou, lebo ešte jeden den ako včera a končím
aj keby lialo ideme von 🙂
@saranata tak chodte do auparku alebo co 😀 ja som zatial takto http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c, vcera som si len tak zo srandy urobila ovu test, a ciarka bola celkom silna, ako keby prichadzala ovulka, ale pochybujem ze by mi zrazu skocila tak dopredu, jedine ze by sa zlakla folikometrie 😀 inak zajtra ideme s mm do medifery ho osobne objednat na spermiogram (ze to tak treba, mi pisala doktorova sestricka...) ale ze 43 eur chcu za ten rozsireny, dost, nie?
@saranata @backorka @maminka142 Dobre ranko kocky. Mne je znova zle,no tehu asi nebudem, lebo na to aby mi bolo rano zle by to bolo velmi, velmi skoro.
@saranata ja snivam o tom, ze skusim bezplienkovu metodu hned od narodenia, aj ked asi to bude koncit este horsie ako teraz u vas 🙂 .
@backorka aky bol film a naco ste boli? Oplati sa ist na to?
Tie co chu ocistu nezabnite dnes je nov- 12 hodin pred a 12 hodin po dieta. Cize dnes od 10tej, do zajtra.
Prvý deň lunárneho cyklu je veľmi dôležitý. Myšlienkové predstavy, na ktoré si nastavíme myseľ teraz na začiatku, sa môžu preniesť na celý lunárny cyklus a môžu sa aj uskutočňovať. Preto po celý deň zaháňajme negatívne myšlienky. Myslime pozitívne, vytvorme si silnú predstavu vlastného zdravia, pokojnej mysle a pod. Vhodné sú pozitívne afirmácie. Dnešok skúste využiť aj na záležitosti, ktoré ste doteraz odkladali.
Takže povinné myšlienky ako sa na testoch objavia // a ako sa budete tešiť.
@abriela ja nie som zastancom bezplienkovej komunikačnej metody a myslím že je to len zase vymysel žien ktore sa nudia a polovica z nich to doma nezvláda, tá ktorá má dve male deti nemá na toto čas
vela som o tom prečítala a aj ked som od narodenia s detmi v neustálom kontakte toto je na mašlu ak by si to chcela uplne dodžiavat a v podstate sa nosia bavlnene plienky voči ktorým nič nemám , ale dieta sa aj tak plynule uplne nenaučí a ak aj áno tak zhruba v tom čase ako sa odnaučí aj dieta od plienok
@backorka Z coho mi je zle, neviem. Rano vypijem caj, umyjem zuby a idem do prace. Po ceste mam pocit, ze budem vracat.
Graf nic nepovie http://www.fertilityfriend.com/home/356a0c . Dnes mam 22 DC, a ak pride mrcha tak ju ocakavam v piatok, resp. cez vikend. Tento mesiac bolo prve snazilkovanie, ale ovulka bola kto vie ci v pondelok, ci v stredu. Vymazala som jednu teplotu. A tehu ani velmi nechcem byt, pretoze som mala dost stresov a bala by som sa, ze to dopadne ako predtym. ajked kupim test a skusim ho.
Bezplienkovej komunikačnej metody - od narodenia dieta bez plienok. Matka reaguje na podnety kt. dieta vyjadruje a tak vie kedy mu treba vykonat potrebu. Chce to trpezlivost a tu ja velmi nemam. Ale rada by som to aj tak skusila.
Luna je vo Vahach a aj ta podporuje romantiku. Prajem krasny dnik s mm.
@abriela Kludne mozes byt tehu... nie je ti zle od hladu? Ale chapem ze tento mesiac nie si tehotensky naladena, aj kvoli chorobe aj kvoli tym neprijemnostiam s frajerom... co ti vlastne dal k narodkam?
No neviem, bez tych plienok sa mi to zda dost narocne, neviem si to predstavit...

@summer_103 je to lahke neboj a fantasticke