icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

momamo
26. okt 2011

Kocky som 13DC a od nedele prebehla ovulacia, 4 dni pred zacatim ovu sme sa snazilkovali, a predvcerom tiez🙂 od dnes rana ma dost pobolievaju prsia, hlavne strasne citlive na dotyk, moze to nieco znamenat aleboo to je este priskoro..?? A kedy sa asi zacina uhniezdovanie.????

lucica
26. okt 2011

@saranata
@meatfly24
@ejuska79
@backorka Baby očkovanie je pre ženy od 12 do 45 rokov. Ale len pre dievčatá vo veku 12 rokov tušim niečo prepláca poisťovňa. Inak poisťovňa neprepláca nič. Sú potrebné 3 vakcíny a jedna stolí 103,-€.

abriela
26. okt 2011

@saranata @backorka Ked mi zacina mrcha tvrdila som ze teraz mi to vyjde, ze budem tehu a bolo kopu dovodov, preco to tak bude. Uz jem a vsetko je v normale. K darceku - bola len kytica ale bude neskor, ma v plane mi kupi sijaci stoj. Ajked mne na darceku nezalezi, len nech je pohoda.
Teraz oslavuje on, a tiez nemam nejaky skvely napad, cim ho prekvapit. Snad len //, ked spravim test.

abriela
26. okt 2011

@momamo 4 dni pred ovu milovanie = minimalna sanca. Ak ovulka prebehla v nedelu, pondelok - a milovali ste sa v utorok - tiez mala sanca ze si tehu.
A aby si nieco nasledkom tehotenstva citila, tak skoro= malo pravdepodobne.

momamo
26. okt 2011

@abriela milovali sme sa v nedelu vecer, a neviem ale vela som citala ze jedna z najväcsich pravdepodobnosti je prave aj 3-4 dni pred ovu,cez a 3-4 po ovu ...🙂 Len vravim co som citala na roznych strankach a podobne ... Nho uvidime...

momamo
26. okt 2011

@momamo prepac nie v nedelu vecer ale v pondelok vecer

momamo
26. okt 2011

@abriela prepac nie v nedelu ale v pondelok

saranata
26. okt 2011

@abriela
@backorka
ja som si teraz tiež urobila ovu test, a uplne slabulinká čiarka takže ja to tak rátam za také 4-5dní, od zajtra meriam aj BT

backorka
26. okt 2011

@saranata no meraj meraj, aby ste ju neprepasli... mm ma teraz to svoje plodne obdobie, takze sa vystavi a o tyzden, ked ho budem potrebovat bude zase mimo, uz to vidim 😀

saranata
26. okt 2011

@backorka vy máte tie ovule nejak v inom čase vzdy 😀 😀 😀 😀
moj mm plánujezase odíst na ryby a mám silny pocit že sa to risuje zase na to moje obdobie plodne 😀 takže ho zruším asi velmi rýchlo 😀

backorka
26. okt 2011

@saranata teda, on je velmi vasnivy rybar 😀 ale pekny konicek v tejto uponahlanej dobe... len v tomto pocasi sediet pri vode, brrrr 🙂
No veru, tie nase krivky sa asi nepretnu, budem musiet vytiahnut tazke zbrane ako sietkovane pancusky a pod 😀 😀 😀

saranata
26. okt 2011

@backorka tam ide o tu atmošku , s partiou na dve noci , len chlapi...no radšej ako keby mal mat ine zaujmy ako niekde sa ožierat a podobne, v lete s ním chodíme aj my

backorka
26. okt 2011

@saranata ano? chodite stanovat? ja som bola dvakrat, celkom sa mi to pacilo, az na to ze ja nosim sosovky a tie si davat v stane to nie je bohvieco 😀

saranata
26. okt 2011

@backorka ja to mám rada ked sme dobrá partia, tento ani minulý rok som nebola s malinkou ale na rok už ideme zase všetci, teraz som bola len cez den a večer ma odviezli domov
no a ten buduci rok pojdeme len ak sa nezadarí , lebo to už budeme zase malinky do stanu 😀 😀 😀

backorka
26. okt 2011

@saranata alebo ty budes moc velka do stanu 😀 vies ako to myslim 😉

saranata
26. okt 2011

@backorka 😀 😀 😀 😀 juuuj chcem byt velká do stanu, máme ich dost tak budem mat jeden sama 😀

saranata
26. okt 2011

@backorka a ty ako s grafom ? ziadny neviem nájst

lusita
26. okt 2011

Ahojte baby,chcela by som sa vas opytat:s priatelom sa snazime o dieta,ms mi meska,tehotenske testy vsetky pozitivne,tak som behla k dok.a vzal mi krv..no a tam nic..ako je to mozne?som teda tehot.alebo je to len plany poplach??dajte mi prosim niekto vediet,lebo som cela vynervovana..

backorka
26. okt 2011

@saranata nie? dnes som ti davala do jednej spravy link, tu mas este raz http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c 🙂

saranata
26. okt 2011

@backorka asi som slepá ale nevidela som ho
možno budeš mat skor teraz ovulu, berieš ešte sarapis?mne to hodilo hned na 14DC ovulu

backorka
26. okt 2011

@saranata jasne beriem ho, ale pochybujem ze by sa mi takto posunula... no ved uvidime, zajtra idem na ten utz... prave mi volali z iscare, tam pytaju 10€ za spermiogram a 10€ za konzultaciu vysledkov ak chceme, takze nie je o com... 🙂

saranata
26. okt 2011

@backorka tak jasne chod tam radšej
a inak može ti to posunut mne hned prvý mesiac zo 40 dnoveho cyklu na 28 dnový a uzkazková ovula 14DC

backorka
26. okt 2011

@saranata no ved uvidime 😉

summer_103
26. okt 2011

@backorka ahoj, tak to je teda pekny rozdiel. Nas posiela moj dr. do Gynfivu na Zahradnickej. Zatial som tam nevolala, lebo som to este nepovedala drahemu. Tvoj manzel to berie v pohode?

ivanka12
26. okt 2011

ahojte kočky. Ako sa máte? Ja mám dnes zlý deň. V prvom rade spálňa, ktorú sme si objednali, konkrétne sklenené dierka na skrini, nám dodali celkom rozbité, ciže to reklamujeme. V práci neskutočne veľa roboty, až ma hlava z toho rozbolela. A plno starostí.

Inak pokračujem takto: http://www.fertilityfriend.com/home/37d62f

saranata
26. okt 2011

@ivanka12 no toto poznám,my sme mali toto ale s kuchynskou linkou, pevne nervy
graf zatial ok, smerodatne budu najbližšie tri teploty si myslím držím palce 🙂

leann245
26. okt 2011

@abriela @backorka juuuj, neviem sa sem dostat na MK...tento mesiac je mi tazko urcit ovulu, mala som dlhsie zvysenu teplotu kvoli tym virozam, takze mi ju tento mesiac podla mna ani neurci tak, ako realne bola/bude...drahy zo mna citil ovulku v piatok 21.10. a aj v sobotu 🙂 Ale vsak ona pride, ked sa rozhodne...nic s tym nenarobim. Idem si precitat tych 5 stran prispevkov, nech viem, co mate nove 🙂

saranata
26. okt 2011

@backorka v nedelu sa mám stretnut s kamoškou , tá za 6 týždnov rodí , tiež tretie dieta, tak jej idem vychytat bruško, nech sa potom rýchlejšie podarí aj nám, tak sa mi to nejak podarilo aj pri malej teraz , susedu som stretla pred porodom a sup za mesiac som bola tehu 😀 😀 😀 😀 😀

saranata
26. okt 2011

@leann245 a možno práve teraz ked ani nebudeš vediet tak sa podarí a budu //

katusap
26. okt 2011

@ivanka12 nemala si ovulku az 14 DC?