V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@saranata @backorka Ked mi zacina mrcha tvrdila som ze teraz mi to vyjde, ze budem tehu a bolo kopu dovodov, preco to tak bude. Uz jem a vsetko je v normale. K darceku - bola len kytica ale bude neskor, ma v plane mi kupi sijaci stoj. Ajked mne na darceku nezalezi, len nech je pohoda.
Teraz oslavuje on, a tiez nemam nejaky skvely napad, cim ho prekvapit. Snad len //, ked spravim test.
Ahojte baby,chcela by som sa vas opytat:s priatelom sa snazime o dieta,ms mi meska,tehotenske testy vsetky pozitivne,tak som behla k dok.a vzal mi krv..no a tam nic..ako je to mozne?som teda tehot.alebo je to len plany poplach??dajte mi prosim niekto vediet,lebo som cela vynervovana..
@saranata nie? dnes som ti davala do jednej spravy link, tu mas este raz http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c 🙂
@backorka ahoj, tak to je teda pekny rozdiel. Nas posiela moj dr. do Gynfivu na Zahradnickej. Zatial som tam nevolala, lebo som to este nepovedala drahemu. Tvoj manzel to berie v pohode?
ahojte kočky. Ako sa máte? Ja mám dnes zlý deň. V prvom rade spálňa, ktorú sme si objednali, konkrétne sklenené dierka na skrini, nám dodali celkom rozbité, ciže to reklamujeme. V práci neskutočne veľa roboty, až ma hlava z toho rozbolela. A plno starostí.
Inak pokračujem takto: http://www.fertilityfriend.com/home/37d62f
@abriela @backorka juuuj, neviem sa sem dostat na MK...tento mesiac je mi tazko urcit ovulu, mala som dlhsie zvysenu teplotu kvoli tym virozam, takze mi ju tento mesiac podla mna ani neurci tak, ako realne bola/bude...drahy zo mna citil ovulku v piatok 21.10. a aj v sobotu 🙂 Ale vsak ona pride, ked sa rozhodne...nic s tym nenarobim. Idem si precitat tych 5 stran prispevkov, nech viem, co mate nove 🙂
@backorka v nedelu sa mám stretnut s kamoškou , tá za 6 týždnov rodí , tiež tretie dieta, tak jej idem vychytat bruško, nech sa potom rýchlejšie podarí aj nám, tak sa mi to nejak podarilo aj pri malej teraz , susedu som stretla pred porodom a sup za mesiac som bola tehu 😀 😀 😀 😀 😀

Kocky som 13DC a od nedele prebehla ovulacia, 4 dni pred zacatim ovu sme sa snazilkovali, a predvcerom tiez🙂 od dnes rana ma dost pobolievaju prsia, hlavne strasne citlive na dotyk, moze to nieco znamenat aleboo to je este priskoro..?? A kedy sa asi zacina uhniezdovanie.????