V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@aliaxa držím palce 😀
aj ja chvem byt maminou, tento rok nestihame, pride moj princ na buduci mesiac a snazilkujeme....... 😉 dnes v noci sa to podobalo trosku na menzes idem k doktorke zajtra uvidime, davno som tak necakala na mrchu ako tieto dni po laparoskopii..... 🙂 🙂
@summer_103 ahojky, odpisujem az teraz... mm je rpaveze nejaka svetla vynimka, on sa ma uz 3 mesiace pyta ci nema ist na to vysetrenie a ja som mu vzdy povedala ze nie, ale teraz ho objednam a nastastie s tym nema ziadny problem... proste aj on je zvedavy ake prekvapka ma v tych kinder vajickach 😀
@leann245 ale to je dobre, mozno sa prave teraz zadari, ani nevies ako 😉
@saranata ahaa, takze som sa mala takto nakazit? no mala som dve tehu kamosky, ale bruska som sa im nejako hambila ohmatavat 😅
@maminka142 no idem ho dnes objednat, na zajtra ak sa podari... iscare je dost zname centrum asistovanej reprodukcie, mali by tam byt profici, tak snad to bude v pohode 🙂
@saranata
inak vcera sme mali super vecer, najskor sushi, potom vyborny dezertik a potom Lóve v kine, dobry film to bol, len hlavnu postavu hral dost slaby herec...
Dobre ranko vsetkym inak 😉
@backorka no treba chytat bruško ale zase treba vediet komu si to možeš dovolit 🙂
sa hovorí že do roka a do dna sa staneš matkou, je to vysoko nákazlive 😀 😀 😀 😀
ja si v nedelu ešte vychytám bruško lebo jej hrozí aj predčasný porod tak nech mi neporodí dokial prídem 😀 😀 😀
neviem ten film Love ma nijako neláka, slovenská filmová tvorba celkovo, skor si pozriem český film, aj ked treba podporit určite aj ten náš priemysel filmový 🙂
začínam na mojich predovu teplotkách
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4 aj ked som bola celu noc hore zase takže to mohlo byt aj menej
@saranata ceske filmy mam aj ja moc rada... ani nestiham pozerat vsetky co by som chcela, strasne rychlo tie filmy produkuju, ci uz ceske alebo ine... no ty pomaly aj kazdym dnom mozes ovulovat, ja neviem kedy http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
Ale sranda je, ze aj vcera som si robila ovu test, a druha ciarka bola dost silna, len o malo slabsia ako som mala minuly mesiac, ked som si myslela ze mam ovu... mam nejaky zvyseny ten hormon... dnes idem o 11tej na utz...
@backorka ja som mala včera slabunku čiarku tak ja rátam tak na prelome mesiaca ako vzdy ovulu
ale ty ju možeš mat skor, ked simala takmer pozitívny ovu test, ak bol včera taký tak zajtra by mohla byt ovula ak nie dnes, ale to už ty musíš vediet aj hlien a ostatne
česke mi bud donesie kamoška skor na dvd , do kina nechodím na česke filmy, alebo potom zachvílu je to na HBO tak si na to vzdy počkám a tým že ich je vela tak stále niečo je
Dobre ranko kocky. U mna to vyzera ze dorazi mrchajza, pretoze, 2 dni po sebe rovnake teploty a na dalsi den dojde. Aj ked mi je aj dnes nanic http://www.fertilityfriend.com/home/356a0c
@saranata Dnes idem za nasou sekretarkou a pochytam brusko. Este som t nikdy nerobila, ale rada by som to skusila. A ked viem, ze to ma taky ucitok, tak uz nebudem vahat 😀
@backorka mas dobreho mm ze k tomu pristupu takto. UTZ mas kvoli folikulam?
@maminka142 dalsia asi tento mesiac nebudem.
@abriela tak ale zatial sa drzis dost vysoko s teplotou... ano ano, idem na prvu folikulometriu, sama som zvedava co tam dokina najde, dam potom vediet 😉
@saranata no praveze hlien nemam este, zdalo sa mi pred 4 dnami, ale to bolo malinko... keby som nemala taku silnu mrchu, tak si aj pomyslim ze som tehu 😀
@backorka daj potom vedieť, ako to dopadlo, alebo skor, ako to prebiehalo, až môžem mm na to pripraviť 😀
@abriela ved ešte neklesaš 😉 Držím palce 😀
ahojte kocky... som tu nebola mam pocit roky 🙂 a to len dva dni... 🙂 prepacte mi 🙂
ako sa mate? co to som vas zbezne pocitala... calamadka vyzera fantasticky asi sa do nej pustim aj ja hoc este nemam spajzu uplne zabehnutu ale chcem do prichodu babatka vediet vsetko varit piect - mna to velmi bavi lenze mamca vzdy navari a tak mi je luti plytvat len koli tomu ze by som jej spravila napriek 🙂) normalne ste ma navnadili...
@backorka na co ste boli v kine? my sme v utorok boli fakt nakoniec na tie dva filmy o stvrtej sme sli na Ide len o sex - no tak sme sa dobre uz velmi dlho nenasmiali... film bol uplne super podla mna... a ta herecka bola podla mna neskutocne krasna tak som na nu tak vkuse zirala ze jake ma oci krasne atd... 🙂 aj justin bol v pohode :DDDD a potom sme o siestej vyleteli zo saly hned do druhej saly na Loove - a zo zaciatku sme kukali na seba ze ako to co je - janko mi vravi ze milacik ked chces mozme ist :DD lebo trosku boli preafektovane tie herecke vykony niektore... ale ako celkovy dojem z filmu brutalny lebo ani by ma nenapdalo ze to tak skonci..,. ako fakt super film to bol nakoniec :D
@saranta nemozes mi este raz skopirovat recept na tu calamadku lebo sa mi to nechce hladat v dave 🙂)) dakujem
@abriela netesutjes? 🙂
@maminka142 preco by si nemohla byt tehu ? 🙂
no vam poviem ze to tehotenstvo to je kazdy den novy pocit, novy stav, ale co mna najviac zabija su vykyvy nalad... baby keby ste vedeli jak mne obcas prepne a co ja vystrajam..ja sama seba nespoznavam kokos ako fakt... toto som necakala :D ale tak drahy to celkom este zvlada :D
inak vsetko ok akurat si vychutnavam slabulinku kavicku aj Ccko vitamin a snazim sa pracovat 🙂
a co vy aky mate den ? co chystate na dnes? ja asi idem s mamacou trochu na nakupy kedze sa zacinam zvacsovat a moje melony nejak nedovoluju mi zapnut ani jednu budnu na zimu :D
inak hej baby aky mate nazor na duphaston ? - ako to ze ho beriem preventivne... leboo ja zasa nechcem aby som sa dopovala na silu liekmi ktore ani netreba... teda nemoze babatku nejak uskodit teda nie uskodit ale ...no chapete ne...ze ked sa vvyyvija s nim ... chapete ma ne? 🙂)) neviem sa vykoktat 🙂
@meatfly24 lebo u som bola aj na krvi a hned včera som mala aj vysledok 😉
@saranata to važne pomôže chytať bruško tehulky? 😀 😀 😀 Ja na taketo veci verím a mam aj poblizku tehulku, segru 😀 😀 😀
@maminka142 jaj tak to som sa nikde nedocitala medzi starsimi prispevkami :D tak dobre no ... skoda... a koli comu si bola na krv? si mala tak dohodnute s dokim co ste sledovali ovulku ci ?
@maminka142 @backorka Teploty su take ako zvycajne. Na zaklade analyzy grafom, som zistila, ze ak je 2 dni stala hodnota dojde zvycajne mrcha. Z 5 cyklov tak bolo 4x.
@meatfly24 netestujem, lebo necitim napatie v priasiach. Toto povazujem za moj priznak tehu. Ako ten cas leti - ved nedavno si tu pisala, ako ti je zle, co ta boli, ze si robila testik a uz mas 8 tyzdnou za sebou.
@meatfly24 ahooj 🙂 haha tie nalady, na to sa tesim aj ja 😀
Boli sme tiez na Looove, a mali sme podobne pocity ako vy... ten chalanko v hlavnej role, no neslo mu to, na tych sladkych dialogoch sme sa museli strasne smiat 😀 ale ako pribeh sa nam to pacilo, aj ked koniec trochu nerealny, pvedzme si pravdu 🙂 nooo anooo Mila Kunis je mooooc pekna herecka, ja sa tiez rada kukam na pekne zeny, haha 😀 no s tym duphastonom ti neviem povedat, nemam s nim ziadne skusenosti...
@maminka142 jasne urcite napisem, ak sa mi ho podari objednaz na zajtra... budem tam volat az cestou od dokiny, lebo tu v robote sa neda telefonovat bez toho aby to vsetci poculi, grrr 😠
@maminka142 vcera som citala o tvojom HSG - hmm, kricim aj za teba - nie, nie, nie - tak to dopadnut nemalo
@maminka142 tak šup za nou 😀 😀 😀
@abriela
@backorka
žienky idem ja von s malou , lebo začína psychoza, už len nosí topánky a papa papa, konečnááááá 😀 😀 😀
ale musím íst aj tak nakupit do DM takže som tu okolo obeda, papa
@meatfly24 to som bola naschval kvôli HCG, aby vedel, či mi ma nasadiť dalšie lieky 😉
@abriela ved d vianoc to hadam fakt stihame 😉 A dufam, že ty už si tehu 😉
@saranata @maminka142 @backorka Kocky som teta maleho Adriana narodeneho pred par minutami 51cm/4700g 😀
@abriela gratulujeeeeem k synovčekovi 😀 😀 😀
@backorka prosím ťa môžeš mi dať link na internetoveho Jonaša? Vždy to stratím a už 2 hodiny to hladam na nete 🙄 Ďakujem 😉

@jasin 😀 tak vitaj, že si zavítala, aj ku nám 😉