V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@backorka juj tak to neviem , aj ja by som ho niekedy chcela
a toto je inak obvyklá narodeninová a vianočná túžba mojej mamy, tak by ma to tiež zaujímalo 😀
ja mám vybavene deti, moju sestru, ešte našich a svokrovcov musíme vyriešit, my s mm si ideme kupit asi plazmu alebo LCD novu ale taku vačšiu sme sa rozhodli že si kupime tento rok takýto spoločný darček , ved my si stále niečo kupujeme tak na vianoce nemusíme zase prehánat 🙂 🙂
a ten najkrajší darček je ešte len na ceste...tak na polceste už dúfam 😉
@saranata Mna uz tiez mm trapi ze co chcem na vianoce, ja by som tiez najradsej spolocny darcek, satnik na chodbu, ale to by sme sa museli velmi plesknut po vacku, takze to asi nepojde, kedze musime kupovat darceky vela clenom rodiny...
Inak dobre ranko, ako teplotka? Ja som si dnes namerala teplotku aku mavam daaaleko po ovulacii, ako by si chapala tento graf? http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
Neviem ci to nebude aj tym, ze som vcera zacala brat ten Lutenyl, cize umely progesteron...
@backorka no podobne,tento rok sme sa dohodli takto, ale uričte nejaku drobnost ešte musím kupit aj mm, ale najradšej by som mu dala tie //, taký malý darček 😀 😀 😀
a graf , mohla prebehnut ovula ak to pojde dalej hore , aj podla hlienu ktorý si uviedla si myslím že áno
mne dnes teplomer pípol a konec, baterka v keli takže neviem do akej miery je to smerodatne ale takto
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4 , nejaký vačší pokles tam nebol
včera bol ovu test so silnejšou čiarkou ale stále nie pozitívny tak uvidím dnes čo bude, poobede urobím posledný , ale vyzerá to tak tiež aj podla hlienu, bolesti tento mesiac vobec nemám také obvykle tak neviem
Dobre ranko kocky. Tymto cyklom kopirujem minuly rok, dufam ze cely 😀 a tato mrcha je tento rok posledna. Pondelkove cervene vinko, brusaky zabrali. Dnes mam 2DC.
@maminka142 tento mesiac ideme rovnako
@leann245 Minuly mesiac sme zacinali spolu a kde sa stratila tvoja ovulka, ked ja o cca 9 dni cakam dalsiu.
@backorka zeby bola ovulka ten 12DC?
@saranata no veru na ovulku to nevyzera, skor kopirujes minuly mesiac, len 2 dni zaostavas.
@saranata a ty este stale beries sarapis? mozem ho ja brat naraz s tym lutenylom, nevies? a si hovorila, ze ma 3 take teplomery, nie? ja tiez dnes este urobim ovu test, pred tym ako pojdem k dokine, ale aj vcera som ho mala totalne negativny...
Juj ani nehovor, tie // to by bol uzasny darcek, boli by to krasne vianoce, ked by sme to oznamili pod stromcekom celej rodine, lebo budeme spolu v nizkych tatrach medzi sviatkami aj na silvestra...
@abriela no je to mozne ten 12DC, podla toho co hovorila doktorka, ved dnes uvidime ci tam bude dalcie vajicko, alebo len pripravena maternica, lebo ak by som teoreticky bola 5 DPO, tak neviem co tam moze vidiet...
Tak tebe to uzasne vychadza, normalne nechapem 😀 a ak by bola ovulu ten dalsi vikend u teba, tak bude uuuurcite uspesna, najuspesnejsia, verim tomu, tak sa setri aby si nahodou neochorela...
@abriela nie ved ovula len bude , sa to posunulo , rátam tak zajtra, ak dnes vyjde ten test silnejšie
@backorka sarapis teraz neberiem , lebo kojím 🙂
a mám tri len cyklus a mám merat jedným teplomerom tak som to nechcela menit ale on pipol a potom vypol takže meral asi ešte dobre, to je jedno pokles tam nebol kedze nameraná hodnota bola takáto už pre vypnutím , zajtra zoberiem druhý alebo tam dám baterku novu
@abriela dobre ranko aj tebe 😀 My sme tiež popíjali vínko a pomohlo to 🙂 Som rada, že sme na tom takto rovnako 😀 Mam na mysli, že sme na tom rovnako s mrchou, lebo vždy ked ja som mala mrchu, tak tu mali kočeny už ovulku, alebo naopak 😕 A je fajn, ked ma niekto ovulku, ako ty 🙂
Držím ti moc palce a hlavne vo vzťahu, až je všetko ok a čoskoro z tej lasky vykvitne mala bublinka 😀
@maminka142 dakujem. Inak to ani nemohlo byt, ked sa ja som bola minuly mesiac tvoj motivator a ty moj 😉
@abriela nebojkaj, teraz budeme obe naraz tehulky 😀 Už sa tešííím 😉 Nech už radšej preberame naše tehu príznaky 😀 😀 😀
@abriela ved to by aj mna zaujimalo...ja som tu taka samostatna jednotka, s niekym zacnem cyklus a ked on ma druhu ovulku, tak mne konecne pride ta prva...no co narobim, moj organizmus je pohodak a ide si svojim tempom 😀 Dufam, ze mi pri decembrovej navsteve na gynde neda nejake umele hormony...to by som fakt nerada...
Ty teda ides konecne na ten uspesny cyklus...uz sa tesim na tie statusy na konci novembra...tesiiiim 🙂
@backorka
@saranata
@leann245
@maminka142
@abriela
Ahojte, tak som nazad od lekara. Ovulka urcite prebehla, asi vcera, podla vufucaneho foliku ktory mi ukazal na monitore 🙂 🙂 🙂 Tak dufam, ze sa vajko vybralo na cestu a stretlo krasnu zdravu spermijku 🙂 Doktor vravel, ze to mame dnes este poistit 😀 ale co uz ked drahy odisiel na dva dni prec 😒
Zobral mi stery na vsetko mozne od chlamydii az po ureaplazmy, vraj keby som mala nejaky chronicky zapal, tak to moze branit otehotneniu. @backorka, neviem preco 16 DC, tak ale snad doktor vie co robi. Mozno sa po ovulacii sleduju ine hladiny hormonov. Kedze ja mam pravidelnu menstruaciu, tak nepredpokladam nejaky hormonalny vykyv. Som zvedava ako to vyzera u teba 🙂
@summer_103 neboj, určite vajko stretlo tu najlepšiu spermijku a už sa to tam zahniezďuje pomalinky 😀 😀 😀 Už to vyjde a my všetci ťa budeme nasledovať 😉
@maminka142 dufam, ze to je tak a ak nahodou nie, tak plati termin do Vianoc 🙂 🙂 🙂 a pre vsetky // pod stromcekom 😉
Inak konecne som povedala drahemu, ze ho caka spg a nema s tym ziadny problem, fuuu si neviete predstavit ako mi odlahlo 😀
@summer_103 držím palčeky aby to teraz vyšlo , a to prajem všetkým , budeme mat krásne darčeky pod stromčekom ...v brušku 😉 🙂 🙂 🙂
@summer_103 drzim palec 😉
ahojte kocky dlho som tu nebola... 🙂 prisla som vas trosku nakazit... ako sa mi mate? co je nove? ziadna netestikuje ?
ja dnes zacinam treti mesiac...v pondelok som bola u dokiho videla som krasne srdieckoo nadherne bijuce... aj tehu knizku mam...tak taka som z toho vytrasena... sa tak dolezito citim 🙂)) inak nove nic...stale neblinkam len ma z hoccoho napne ale inak ok...
🙂 prajem vam krasny den a vsetkym vytuzene // 🙂
@summer_103
@abriela
@saranata
@maminka142
@leann245
@backorka
@summer_103
@abriela
@saranata
@maminka142
@leann245
@backorka
čaute baby tak toto je dnešný test , takže zachvílu to prepukne 🙂 🙂
@saranata supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer, takže večer romantika pri vínku a same snažilkovanie 😉 Ktore bude samozrejme úúúúúúúspešneeeee 😀 😀 😀
@saranata krasny testik ti vysiel, ja tento cyklus ovulujem aj bez // na ovu teste 😀
@leann245
@summer_103
@maminka142
@abriela
Ahojte zienky, tak vam idem poreferovat co bolo u dokiny... v podstate som na tom tak ako summer, dokina mi potvrdila ovulku, ze mohla prebehnut medzi 13-15 DC, aj graf som jej ukazala, povedala ze uz som v lutealnej faze... v jednom vajecniku mam splasnuty folik a maternica vraj vyzera taka pripravena a sliznica vysoka ci co... takze este dnes mozme poistit aj my, a potom uz len cakaaaaaat 🙂 ze ten lutenyl mi to tam tak "nacechra" aby sa mi vajko krasne uhniezdilo... no a teraz mam vlastne pockat a ak mi pride mrcha, tak mm pojde na spermiogram, ja na hormonalny profil a dostanem nejake tabletky, teraz si nespomeniem nazov, na prvu fazu cyklu na podporu ovulky...

@leann245 len tak bud starostlivá aj nadalej 😀 😀 😀
@backorka no tak to som zvedavá na to či si po ovu ....lebo teploty tomu nenasvedčuju podla teba....
boli sme nakoniec v ikea , minuli sme kopec penazí ..no klasika, ale bolo dobre , potom ešte v avione nakupit, a tam chodí taký ten vlačik tak sa tam deti vozili a my sme si posedeli na kávičke, to už takmer ani nepoznám 😀 😀 😀
ale mám nakupený aj zbytok čo som potrebovala a ježiško skončil a je hotový 😀 😀 😀