V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@saranata viem ze to je mnoho starostlivosti, a ze kon ma cenu auta to ani nehovorim, ale su to nadherne zvierata a jazdenie musi byt uzasne, aj pre dospelych aj pre deti...
No akoze ja som nafucana skoro furt, ale toto je na jednom mieste dlhsiu dobu... tak ja si budem nahovarat, ved nevadi, do pondelka sa to snad rozhodne 😀
@backorka ... sem-tam smirujem, ked sme planovali toto druhe babo, chodievala som castejsie, aj ked som tak vela neprispievala... Grafy vyzeraju nadejne. Ak mas nieco od dr. na udrzanie plodu pri uspesnom oplodneni, dober poslednu tablety a ked nepride do 3 dni ms, testuj... aspon ja som to tak mala, brala som Duphaston a do 3 dni neprisla ms, testla som a bol tam duch, neskor ciarocka silnela a ked vsetko dobre dopadne, v juni budem dojnasobna maminka... 😉 Drzim palceky... 😉
A este k tomu nafuknutiu, ja som bola nafucana asi prvy mesiac vkuse... je to dobry znak
@z.vrablova dakujem za povzbudenie, zajtra mam posledny krat Lutenyl...
@saranata ano som tehu, len ci o tom vie aj moja maternica 😀 😀 😀
Dobre ranko baby 🙂 Ja som tiez nafuknuta, ale to mam tak vzdy tyzden pred MS, takze to ratam k PMS priznakom. Bodaj by to znamenalo tu fazulku v brusku @backorka dobre si to popisala 😀 Kukla som tvoj graf a tesim sa s tebou.
Inak na ten film s Justinom chceme ist aj my, tak som rada ze je dobry, lebo som mala pochybnosti aky bude. Sa mi paci, aky ste s tvojim muzom akcni, stale niekam chodite 🙂 my nejak nestihame... Chcela som sa ta este spytat na tie kurzy varenia, su v BA? Take nieco by ma velmi bavilo, ale este som na to nikde nenatrafila. das tip?
@saranata ty si dobra,takto zabudnut na tehulkovsku navstevu 😀 to bude ta tehotenska skleroza, uz som o tom pocula 😀
@abriela
@leann245
@maminka142
@abriela @backorka @maminka142 @saranata @summer_103 Ahojte zienky, juuuj, ale nam to tu v niektorych pripadoch vyzera uuuzasne, vsak backorka? 😉 Uz nech je vikend a vieme, ako budes pokracovat...
Ja som bola v kine cez vikend, asi po 8 mesiacoch, boli sme na Love, co uz vsetci videli a mm na to nechcel ist, ale ked som povedala, ze ja by som na to sla, tak hned kupil listky 😀 Tak aspon trochu kulturneho vyzitia pri mojom aktualnom "stavbarskom hobby" 🙂
@saranata ty si mala teda skvely program, aj ked trochu zabudnuty...hlavne, ze si bola doma a tehulka kamoska necakala na teba pred dverami, ako sa raz stalo mne, ale ta moja samozrejme nebola tehotna...u teba to jednoznacne pripisujem tej tehu skleroze, ci ako to tu niekto pisal 🙂
A aby sa vam vase grafy zdali pekne, tak pripajam ten moj:
http://www.fertilityfriend.com/home/35e10e
@summer_103 hej hej, chodime casto niekam, a pritom mam stale pocit ze nic nestihame 😀 uz som bola v dvoch skolach varenia a tato druha je jednoznacne lepsia, je v BA pri Mileticke, je to cele nove, velmi pekne, super zariadenie, milion vybavenia, cena akurat, mili kuchari, vsetko sa po kurze zje a nemusis upratovat 😀 je to http://www.chefparade.sk/, uz som bola u nic na dvoch kurzoch a velmi sa mi pacilo 🙂
@summer_103 😀 😀 😀 vieš čo ja som doma už dlho asi , a niekedy ani neviem aký je den...to sutie ženy na materskej, priprav sa na to 😀 😀 😀 😀
@saranata tesim sa na to, aj ked ja som aj teraz taka skleroticka, ze som schopna si zabudnut aj hlavu 😀 😀 😀
@summer_103 no tak potom ani nebudeš vediet ako sa voláš 😀 😀 ale hlavne že budeš tehu 😀 😀 ....však ti potom povedia kto si čo si 🙂 🙂
@backorka @summer_103 NO to viete, ja mam teraz noveho doktora, od marca tohto roku (prekladala som si kartu z BA), isla som k nemu ked som zistila, ze som tehu a riesili sme len to...no a teraz som tam bola naposledy na konci augusta, ked som mu isla vitazoslavne oznamit, ze viem, kde je problem, ze mam kratku lutealnu fazu, na co mi on povedal, ze ak sa do decembra nepodari, tak ze ma chce vidiet az potom....no, a do tejto navstevy dokiho som mala cykly 28 dnove (trikrat po sebe). Takze sa mi to cele "porouchalo" az po tejto navsteve dokiho. A ked som mu vravela, ze uz mi doktorka v BA hovorila, ze ak budem chciet otehotniet, tak mi bude treba dotahovat cyklus gestagenmi, tak sa viacmenej tvaril tak, ze to si on musi odpozorovat sam a ze neda na nejake zistenia inej lekarky. Cize tam pojdem az niekedy v decembri, dovtedy to este nechavam na prirodu, sarapis a gynex 🙂
Asi to mam zdedene po mamine, ta mavala velmi dlhe cykly a chodila na vyvolavacky...ale otehotnela ani nevedela ako 🙂
@saranata aj ja uz chcem mat takuto "cistu" hlavu, ze ani nebudem vediet, aky je den....vypadnut z pracovneho procesu, ktory ma nijak zasadne nenaplna a venovat sa tomu, co by ma naplnalo najviac a pri com by som ani nevedela, kde je sever...lebo by to bolo mojim stredobodom vesmiru 🙂
@saranata
@backorka
@summer_103
@leann245 krásne ránko dievčatá vam prajem 😀 Ale ste tu toho dnes stihli popísať 😀 😀 😀 @saranta sa už včera nakazila z tehu bruška 😀 Ešte aj my ostatne sa musíme niekde nakaziť 😀 Grafy mate ukažkove
@backorka sa drží stale hore a @saranta zahniezďuje 😀
@leann245 kedy ideš testovať? Či? 😉
Inak baby aj ja som teraz zblaznena do toho filmu stmievanie 😎 Mam stiahnutu 1,2,3 a už sa neviem dočkať 4, kedy na ňu pôjdeme 😀 Včera som sa trochu chytila s mm, takže kino sa nekona v najbližšej dobe 😠 Strašne ma vytočil 😠 Dnes ma byť vonku zasa krasne slnečno, tak si to všetky krasne užime 😎
@maminka142 ty sa moja mila pekne s muzom udobri, ved mas za chvilku plodne dni! 😉
@leann245 no podla mna by si k nemu mohla ist, aby si pri najblizsej mrche zobral krv na hormonalny profil a hned nasadil nieco na podporu ovulky... takto sa ti to strasne zbytocne predlzi, nemyslis? ked pojdes v decembri, tak budes cakat na dalsi cyklus do januara, potom sa ti to moze upravovat 3 mesiace... ja by som necakala na tvojom mieste 😉
@backorka klesááá ☹ test negatívny...asi z toho nič nebude : http://www.fertilityfriend.com/home/38682d držím palčeky aspoň tebe
@backorka no neviem, lebo ma strašne vytočil 😠 Veď klasika, treba sa pohádať tesne pred plodnými 😠 No uvidíme, ako to pôjde dalej, či dnešny mesiac bude aspoň nejake snaženíčko 🙄 😅
@backorka zabudla som ti odpovedat...ten film sa mi nakoniec aj pacil, dovtedy som pocula kadejake nazory, ale podla mna to bolo fajn 🙂 mas pravdu, moze to potom trvat este dlho, ale rozhodla som sa nechat to trosku aj na vyssiu moc, aspon v medziach, ktore som ochotna este trpiet...a kym dokoncime byt, nech sa trosku vsetko ukludni a nech som v pohode... 🙂 potom to zacnem riesit s dokim, ak sa to dovtedy neupravi.
mrcha jedna,je tu...nechce niekto? berte si ju 😠
@abriela
@saranata
@backorka
@summer_103 ahojte dievčata 🙂 Prave som si urobila ovu test a čiarka bola takmer taka silna, ako kontrolna 😕 To som z toho jeleň 😅 To je akosy skoro 😕 No asi mi nič ine nezostava, ako sa začať pomalinky udobrovať s mm 😀
ahojte ja sa nenapadne pridavam k vam pisem uz vsade hi hi ja som mislela, ze vsetci ste mamimy, podla nadpisu, ale nie takze buduce mozno som aj ja a prave riesim, ci sme sanzilkovali dobre a cakam este 11 dni a ma prist mrcha 😀 😀 😀 😀 😀 , ale dufam, ze to bude chlapcek moj sniva o nom hi hi

@backorka onoje to jeden z prvých príznakov ked sa ti zdá akoby si mala nafučane brucho, to myslím vážne
aj ja som chcela vzdy kona , moja mama hovorí že na dochodku si kupi, ale oni maju dom