icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

abriela
15. nov 2011

@saranata @backorka Dievcata, co to robite? 😨 Aspon jedna z vas dalej nemusela kopirovovat predchadzajuci mesiac

saranata
15. nov 2011

@backorka ale toto ešte nemusíš brat za velký pokles 🙂 testovala si aj dnes?

backorka
15. nov 2011

@saranata dnes nie, otestujem zajtra ak dovtedy nepride mrcha....
@abriela ja este bojujem 😀

saranata
15. nov 2011

@backorka len bojuj dalej , sme sa dohodli že chcem motiváciu nie? tak šup

maminka142
15. nov 2011

@saranata
@backorka dobre ranko dievčata, ved ste klesli len minimalne a nie ste pod čiaru 😉
@abriela a ty ako pokračuješ? Ja takto zatial a ak zajtra zasa klesnem, tak ano len netušim kde sa moja ovula zabudla 😕 http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4

abriela
15. nov 2011

@maminka142 zajtra uz neklesnes. Postupujes presne ako ja, mas V ako ja vcera http://www.fertilityfriend.com/home/356a0c , len si den za mnou 🙂 .
Dnes som stupla na 37, takze ovulka u mna bola v nedelu, ked si drahy daval pozor 😒
Vcera u vas snazenie bolo, ak je telo pripravene a ste obaja zdravi, tak vam to teraz vyslo. Drzim prsty.

leann245
15. nov 2011

Ahojte zienky, nestiham to tu zatial citat, prebehla som si v rychlosti grafy a mozem vam k tomu povedat asi tolko, ze ak sa vam tie vase zdaju nie velmi pozitivne, tak si pozrite moj a hned sa vam tie vase budu zdat super, aj ked mozno este tento mesiac bez pozitivneho tehu testu 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/35e10e
@backorka ty ides perfektne, ja uz to vidim uplne jasne, si proste tehu...uz mas aj lutealku o den dlhsiu ako predosle cykly, a ta sa zvycajne nemeni, takze sa zacinam intenzivne s tebou tesit 😀 A minule si sa ma pytala, ci zo mna mm necitil ovulku...tak vcera vecer mi pred spanim len tak zrazu oznamil, ze citil vcera vyrazne ovulku (bola som cely den na sluzobke v BA a prisla som domov o 11 vecer, tak ze to citil velmi intenzivne vtedy). Hmmm, uvidime, ci sa nemylil...o par dni to bude jasnejsie 🙂

maminka142
15. nov 2011

@abriela no super, ty už si krásne stupla 😀 No neviem, ja vždy stupam dosť neskôr 😖 A je ťažko povedať či niečo vyšlo, každy mesiac sa snažíme rovnako a nič 😝 No ved uvidíme 😉

maminka142
15. nov 2011

@leann245
@backorka fuha, muži dokažu cítiť ovulku? 😀 Baby myslite stale pozitívne a bude to 😉

leann245
15. nov 2011

@maminka142 ved ja napriklad myslim velmi pozitivne, len moje hormony to este nezaregistrovali 😀 😀 Ja som to tiez este nepocula, ale moj muzik mi takmer bezchybne urcuje ovulku, ktora sa nasledne aj teplotami potvrdi...neviem, ako je to mozne, ani on to nevie vysvetlit, proste mi to citi z dychu 🙂 A tebe to urcite uz tentokrat vyslo...vsak vianoce sa blizia, tak uz je najvyssi cas 😉

maminka142
15. nov 2011

@leann245 hihi, no môj by mi povedal, že ovulujem stale, kedže ho stale naháňam do snažilkovania, aby sme to nahodou neprepasli 😅 Ale, už to nejdem brať tak važne, už ho necham vydychnuť, ved ak to ma prísť to príde 🙂 A nebojkaj do vianoc to stihame všetky, musíme v to veriť 😉

summer_103
15. nov 2011

@maminka142
@leann245
@abriela
@backorka
@saranata
Ahojte vsetky. Bola som dnes u lekara po tie vysledky. Takze hormonalny profil mam ukazkovy, to je fakt super. Az na to, ze na // pod vianocnym stromcekom mozem zabudnut... ☹ ☹ ☹ ☹ Na kultivacii mi vysla pozitivna ureaplazma, to som este fakt nemala... Takze mam antibiotika na 3 tyzdne a az mesiac po ukonceni liecby idem na kontrolny ster. Taktiez sa musi preliecit partner. Dovtedy styk len s prezervativom. Je mi do placu a naozaj na tom neviem najst nic pozitivne, takze asi nachvilu zmlknem aby som vam tu nekazila optimisticku naladu. Vsetkym vam drzim silno palceky, aby ste boli tehulky cim skor...

abriela
15. nov 2011

@summer_103 mrzi ma to. Ale tes sa, ze ste aspon hormonalne v poriadku, ze niesi este tehu a ze neohrozujete fazulku. Vsetko sa da do poriadku a v roku 2012 budes maminou.

saranata
15. nov 2011

@summer_103 tak ako napísala @abriela, dás sa do poriadku a ešte nás možno aj predbehneš , tak neklesaj na duchu a kludne tu bud , nikomu nebudeš kazit náladu🙂
je mi to luto , ale musí to byt tak to vydrz a bude dobre

maminka142
15. nov 2011

@summer_103 to mi je ľuto, ale na druhej strane by som sa velmi tešila, že ti na to prišli... Moja sestra pred dvoma rokmi kvôli tomu potratila ☹ Teda lekar jej povedal, že je to viac, ako pravdepodobne, že to jej vyvolalo potrat ☹ Takže na tvojom mieste by som bola rada, že ti na to prišli včas a teraz sa preliečkaš a šup, šup na to 😀 Radšej si človek počka a ma zdrave a donosene dieťatko 😀 Nebojkaj všetko bude ok a možno nas ešte aj predbehneš 😀 A určite si tu s nami aj naďalej píš o pocitoch, budeš to lepšie zvladať, akoby si sa s tym trapila sama 😉 Teda aspoň mne to pomaha, ked ma niečo trapi a s niekym sa o tom podelím 😉
Veď my sme si tu oporou v dobrom aj v zlom 😀 😀 😀

leann245
15. nov 2011

@summer_103 ahoj, dva mesiace nie su naozaj vobec dlha doba a mat hormonalny profil v poriadku je podla mna skvela sprava. O dva mesiace mozes byt tehulka...zatial co napr. ja s totalne rozhadzanymi hormonmi si ich mozem davat dokopy aj dalsi rok. Takze to naozaj neber vobec ako negativnu spravu, ale velmi pozitivnu, ako pisu aj kočky, ze s tym velmi rychlo nieco spravis a v uspesnom snazilkovani vam uz nic nebude dalej branit. Vela z nas tu bojuje s roznymi komplikaciami, ktore stazuju otehotnenie, a aj preto si tu piseme...tak nam odtialto neodchadzaj, lebo by si nam chybala 😉

momamo
15. nov 2011

Zienky dnes som 6 DC,,tak sa tesim..🙂))) A poviem vam len jedno v roku 2012 budem mamčou🙂)) TAK AKO VY!!

summer_103
15. nov 2011

@abriela
@leann245
@maminka142
@saranata
Ste strasne zlate, dakujem vam za podporu. Som z toho uplne rozhodena, slzy na krajicku. Tak najprv sa trapim s Hpv a zlou cytologiou, nakoniec to dopadlo lepsie a doktor mi dal este cas na otehotnenie pred konizaciou a teraz namiesto toho aby som sup sup otehotnela, som na silnych antibiotikach, ktore ani nemusia zabrat... Citala som, ze liecba byva dlhodoba, ale v kutiku duse dufam, ze to u mna nebude ten pripad. Mate pravdu, keby som bola tehu, tak by som sa neskutocne o mimi bala a nevedela by som si to ani vychutnat. Uz som si precitala, ze ureaplazmy sposobuju potraty a predcasne porody, takze aspon ze mam sancu sa pred tehotenstvom vyliecit...

maminka142
15. nov 2011

@summer_103 nebojkaj bude všetko ok 😉 Ano je to to o čom som ti písala, že je naozaj dobre, že ti na to prišiel takto predčasne a ked sa vyliečkaš, tak to bude super, neboj a hlavu hore 😉

maminka142
15. nov 2011

@abriela
@saranata
@backorka
@leann245
@summer_103 dievčata, tak ja mam ešte aj dnes pozitívy ovu test 😒 http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 Tak dufam, že
@saranata mala pravdu a ovula bola už včera 🙂

abriela
15. nov 2011

@maminka142 zlatko, ved ma nasledujes, netrebalo ti robit test 😉 . Zajtra stupas 😀

maminka142
15. nov 2011

@abriela no, ak zajtra stupnem, tak si hotova veštica 😀 😀 😀 Bodaj by si mala pravdu 😉

ktore
15. nov 2011

ahojte baby aj ja snazilkujem len zatial na inom fore ale sem tak uz kuknem aj sem posielam vam toto na citanie a pozeranie http://www.starostlivostodieta.sk/0-tyzden/zati...

backorka
16. nov 2011

@maminka142
@abriela
@summer_103 moja prajem ti mega uspesnu a rychlu liecbu, v roku 2012 budes maminkou bez debaty!
@leann245
@saranata
Dobre ranko dievcata... tak teplotka mi pokracuje pekne, kuknite http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c ale testik aj dnes negativny... myslite ze mozem byt tehu?
Este pockam do piatku a volam doktorke, tak sme sa dohodli... kokos ved ja mam pocit ze mi rastie brucho! ja mam asi falosne tehotenstvo 😀 😀 😀

saranata
16. nov 2011

@backorka pekne ideš, ale ak si neni tehotná tak tá zmena bude tými liekmi, ale kruci ten test už si mohla kupit pozitívny 😀 😀 😀

ja dnes končím cyklus a začínam nový dufam takže ovula 2-3 dec...vajko tras sa!!! 😀 😀 😀 😀
dnes pre potrvdenie krásny pokles
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4

backorka
16. nov 2011

@saranata ach jaj, nepaci sa mi to! ani tvoj graf ani moje testy!

abriela
16. nov 2011

@backorka Ja pridem rano do prace, zapnem PC a stranku fertility, tvoj graf (95c) 🙂 a cakam co tam bude. Teploty su dobre ale este stale kopirujes ☹ . Velmi, velmi drzim palce, aby som zajtra rano pozrela na tvoje teplotky a nebola tam naznacena mrcha ale stupanie.

saranata
16. nov 2011

@backorka no asi to má byt na vianoce , tak si musím(e) počkat 😉
darček na výročie nemám tak bude na vianoce,
asi mi to fakt brzdí to kojenie, ale nechcem prestat , ved ona je taká naviazaná ešte na mna ze ee, nechcem ju odstavovat, tak to asi nebude pokým dojčím a ešte aj tá zlaza, no uvidíme
tebe držím palce,

maminka142
16. nov 2011

@abriela
@saranata
@backorka
@leann245
@summer_103 dobre ránko dievčatá 🙂 Nebojte do vianoc, mame ešte čas 😉 ja dnes zatial pokračujem takto http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 ale ratam, že zajtra, alebo pozajtra stupnem na tych 37 😀 Ozi myslíte si, že je možne, že si doktor mohol pomýliť folik s cystou? Vraj sa to niekedy stava ☹
A aký vas čaká dnes dník? Ja som včera prešla pol Žiliny a zhaňala som malej zimne čížmičky a nezohnala som, ale dnes idem pokračovať 😀 V Garfielde mali krasne, ale len číslovanie od 28 nahor a mala ma 25-26 😕 Inak včera v auparku mi jedna predavačka povedala, že zimne topanky pre deti ludia kupuju už v auguste a už je to vypredane a ani tovar nepríde 😕 Tak to som inak nechápala, ved čo som malej kupila pred dvoma mesiacmi, tak už su jej male... A keby som jej kupovala v auguste a mali by jej vydržať aspoň do februara to by som jej musela kupiť o 3 čisla väčšie 🙄 Ale baby v Takku som kupila malej krasny kožuštek, už mali posledny a je jej trošku väčší ale len malinko a je kraaaasny, tak aspoň niečo sme včera kupili 😀
Tak ja idem rychle čosi ukuchtiť, žehliť a na nakupy pôjdem asi až poobede 😉 A vy? Čo vas dnes čaká? 😎