icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

backorka
5. aug 2011

@cenculinka a kolko dnovy cyklus mavas? vytok by mal byt taky hustejsi tahavy soplik 😀

cenculinka
5. aug 2011

@backorka cyklus 29 dnovy, "soplik" som podrobnejsie nestudovala 🙂 takze? 😉

saranata
5. aug 2011

@cenculinka može byt, pred ovu tak tri dni býva bielkový hlien ktorý potom už počas ovu býva priesvitný a vodový -čiže najvhodnejší pre spermie, nemeriaš si BT?

prečítaj si
http://www.lpp.sk/index.php?option=com_content&...

backorka
5. aug 2011

@cenculinka takze si ovu mala asi 15 DC, cize dnes alebo vcera si najplodnejsia, a kedze na tom pracujete obden, tak nemate co pokazit, lepsie sa snad ani neda 😀

cenculinka
5. aug 2011

@backorka
@saranata hahaha babenky, este ze va stu "mam", nemusim guuuuglit miliony stranok :D vcera vecer bolo "snazilkovanie", ale vzhladom k bolestiam brucha a prsicok zrejme poistime este aj dnes :D boooooze, keby nam to tento mesiac vyslo, bola by som happy fest :D

backorka
5. aug 2011

@saranata dobr stranka, precitala som s o BT 😅
@cenculinka tak o 2 tyzdne budeme cakat happy info 😀

saranata
5. aug 2011

@backorka ja som sa na tejto stránke pred rokmi učila o BT a podobne 🙂 🙂velmi dobrý popis a graf s analýzou ovulácie si možeš urobit na www.fertilityfriend.com, stačí sa tam zaregistrovat ...zadaš si do grafu udaje a system ti to vyhodnotí a presne ti ukáže kedy je ovula...
ak si meriaš teplotu a zapisuješ tak ovula nastáva po 6 nízkych teplotách a následne prudke zvýšenie teploty ktorá sa drží v rovnakej línii aspon tri dni, takže den zvýšenia je ovulácia...

@cenculinka držím palčeky 🙂 ak máš 29 dnový cyklus tak sa vlastne od 11 do 20 dna snažte , stačí obden a nič vám neujde aj ked nevieš presne kedy je ovula 🙂

darinkazv
6. aug 2011

@saranata ahojky. no, ja mám dostať mns 15teho. už štvrtý deň ma pychá v podbrušku a hroooooooooooooozne ma bolia prsia. ale tak, že aj dotyk trička mi je protivný. a niekedy mám pocit, keď si sadnem, ako keby som si sadla na sto nožov. takéto stavy som väčšinou mala vždy týždeň pred mns. tak neviem, čo si o tom myslieť. ak ma mns prekvapí a príde skôr, tak ma klepne 😒 nemusela by vôbec prísť ☹

@mima1983 vitaj 😉 aj ja som mala predsavzatie, že schudnúť kým budem tehu. ale ako píšeš, dlho by to trvalo. čo už. schudnem po tom, pri dvoch deťoch. v prvom tehu som pribrala len 4kg a deň po pôrode som mala ešte o 5kg menej, ako pred tehu. 😉 a moja malá vážila pri narodení 4020g 😀

anuliiik
6. aug 2011

@babula108 tak ja to nezvladam vobec nejako ukazkovo...ale co mam robit? teraz len cakam na ten blby januar aby sme mohli zacat 🙂

saranata
6. aug 2011

@darinkazv držím palce aby neprišla 🙂

backorka
7. aug 2011

@anuliiik a to by velmi vadilo, keby ste zacali skor?
@saranata uz som zacala s tym grafom, ms stale nikde, ale teploty sa drzia na 36,7, co je malo na tehu, takze zajtra, najneskor v utorok ju ocakavam 🙂
@darinkazv a to ta vzdy cely tyzden pred ms boleli prsia ako pises?

darinkazv
7. aug 2011

@backorka áno. vždy týždeň. lenže teraz mi to začalo 2 týždne pred očakávanou ms. a keď som si sadala, tak jak na nože. teraz to ustúpilo, už to necítim pri sadaní. ale občas ma pichne na pravej strane. no prsia mám stále také citlivé. už som taká nervozna. fakt mi vadí aj to, že sa mi ich tričko dotýka. 😒 asi som niekde prechladla, lebo aj kríže ma sem tam pobolievajú, cikať chodím často. a k tomu tie prsia. tak miesto tehu som asi prechladla. sa "teším" ☹

mima1983
7. aug 2011

caute baby, chcem sa spytat, tretí den užívam Femibion 800 a mám odvtedy velmi riedku stolicu, takmer len vodu :-/ bude to pravdepodobne z toho... mali ste aj vy tieto "stavy"??? 🙂

anuliiik
7. aug 2011

@backorka no to neviem. ale tak po tomto vsetkom by bolo asi dobre dat sa uplne doporiadku. uz ci zacneme o 3 mesiace alebo o 6 je jedno. ja by som chcela teraz 🙂 a to nemozme

saranata
7. aug 2011

@mima1983 tak s týmto skusenost nemám , a nemám ani pocit že by to mohlo byt sposobene s užívaním femibionu...možno si zjedla niečo čo ti nesadlo , ale nikdy nevieš .....len toto mi nejde dokopy že by to bolo femibionom
kup si v lekárni čučoriedkový čaj -na hnačku super vec 😀

saranata
7. aug 2011

@darinkazv toto mi príde skor na ovuláciu moja, meriaš si BT?

backorka
7. aug 2011

@mima1983 mne sa tiez zda, ze to mas skor poriadnu crevnu chripku... dobry je immodium plus, zuvacie tabletky, tie ti to hned zastavia...
@anuliiik tak snad vam to ubehne ako vychor aby ste mohli na to znovu skocit 😉
@darinkazv tak to je dost mozne, ze si prechladla 😒

darinkazv
7. aug 2011

@saranata nemeriam. ale ovulu som mala určite vtedy, keď som mala mať. podľa hlienu to viem. teraz nemám žiaden a tieto problémy mám už od pondelka či utorka. tak nejak. na ovulu by boli dlho tieto príznaky 😒

darinkazv
7. aug 2011

@saranata ja som si len teraz tak zo zaujímavosti zmerala digitálnym a ukázalo mi 38,4. ja sa moc do týchto teplôt nevyznám. ale ťažko to takto určiť, keď si nemeriam pravidelne.

saranata
7. aug 2011

@darinkazv dost vysoká teplota.....ale aj tak to sa meria v rovnakom čase každý den , a nie je podstatná vyška teploty tam ide o tu krivku v grafe

no ved uvidíš, ak by išlo o uhniezdenie tak sa ti už uvolnuje hormon HCG a može to sposobit vačšiu BT a tie zmeny v tele ale aj to by bolo moc skoro aby si to cítila...no tak ti neostáva nič iné ako čakat, alebo si zajtra a dalšie tri dni odmeraj v tom istom čase napr. ako vstávaš BT a zapíš si hodnoty a potom mi napíš , držím palce aby ti to vyšlo 😀 😀 😀

darinkazv
7. aug 2011

@saranata ja moc pochybujem, že by šlo o tehu. za posledné dni som si spravila 4 testy a všetky negatívne. z prvého ranného moču. ale skúsim si pomerať teplotu a napíšem ti potom. 🙂 ďakujem

saranata
7. aug 2011

@backorka nie je podstatná vyška teploty tam ide o tu krivku ako a kedy stupla a podobne , a nemusí byt ani vyššia ako 37 , to nie je pravidlo ak má niekto nižšiu teplotu
príklad ked som merala pred druhou tehu tak som mavala ovulu nad 37 teraz mám ovulu a teploty su len nad 36,7, pošlem ti graf do IP a pozri sa ...
pošli mi aj ty svoj graf a pozriem sa na to , stačí ked to skopíruješ do počítača ako uložit obrazok a potom pošleš v správe

saranata
7. aug 2011

@darinkazv ak išlo len teraz o zahniezdenie tak ti to žiaden test nezachytí , ani tie dokonale čo slubuju vysledok 5 dní po styku , treba čas, kolký den cyklu si teraz ,,,,,,,,,,,,, kolký den od tej tvojej ovule je ?

zuzky1104
7. aug 2011

Ahojte, ja sa k Vam rada pridavam 🙂

saranata
7. aug 2011

@zuzky1104 vitaj , tak vela zdravia v tehu, a nech všetko ide ako po masle 🙂 🙂

saranata
7. aug 2011

@backorka tak posielam sem nešlo mi to do IP, dnes som 9 den od ovule a stupla mi znova teplota tak uvidíme 🙂
ovu som mala teraz 16 den, čo inokedy mám 19 , asi je to tým že som začala cvicit neviem

linda81
7. aug 2011

@mima1983 caw..ja beriem femibion 3 mesiac a skratilo mi to cyklus ako som zacala brat.Inak nemam ziadne problemy, takze sa tesim, mala som bezne aj 45 dni a teraz som mala 2 x 32 cyklus.

backorka
7. aug 2011

@saranata ja mam v grafe zatial len tri dni, takze sa z toho neda nic vycitat, hlavne ked som pred ms 🙂 akurat mi tam dalo, ze pred tymi troma dnami som akoze bola 1 DC, to potom budem musiet zmenit nejako... budem merat cely dalsi cyklus a potom ti ho poslem, uz ked mi zaznamena ovu 🙂 tvoj vyzera nadejne podla mna, aj teplota ti stupa...
@darinkazv bud trpezlia s tym testovanim, takto sa velakrat zbytocne sklames....

cenculinka
7. aug 2011

@backorka @saranata boze baby, ja som analytik jak slak, ani len na tej ovustranke sa neviem zaregistrovat 😠 stale dookola ma to pyta moj mail a nic ... aj na maily som bola a nic mi neprislo 😖 ale pevne verim, ze uz ten graf ani nebudem potrebovat, som 18 DC z 29, takze mrcha uz nepriiiiiide 😀 😀 😀 (sa spolieham)

saranata
7. aug 2011

@backorka kiežby ..aj ked je to len 9 den po ovule, ale zvykne po zahniezdení znova vystupit ešte vyššie tak uvidím , nebudem sa ešte tešit, už som mala aj v minulosti také poklesy pred mns že ma skoro vystrelo 🙂 🙂

ak ti príde mns tak začni hned tým dnom , zaznač si dni mns a potom udaje o meraní teploty a to sa ti vyhodnotí