V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@backorka no to je ťažko hodnotit , ja som myslela že meriaš od začiatku cyklu a že si tam tie hodnoty vložila ...to neni zle ked to ide viac a viac hore ale ked nevieme predchádzajucu teplotu je to ťažko ....tam ide o tu krivku ako sa hýbe, tak meraj a uvidíš ak nebude klesat a ostane hore a nedostaneš mns tak si urob test, ktorý den cyklu si teraz ? 30 den? ako je v grafe?
@saranata nieee praveze som s tym len teraz zacala, preto som pisala, ze tazko z toho nieco vyhodnotime 🙂 ano, som 30 DC, aj ked ten prvy den som dostala az vecer... ak zajtra neklesne teplota, tak si rano urobim test... ale nemam ziadne ine priznaky, myslim ze na 95% nie som tehu... moja zenska intuicia ma vacsinou nesklame 🙂
zdravím🙂 pridávam sa k vám🙂 tak v skratke- začali sme len nedávo ale aj to asi po ovulke, cyklus mam všeliaký a dlhý, ale bolesti aj spinenie som mala este pred tým než sme na to isli, a to bola pravdepodobne ta ovulka..ale(!) šanca je vždy🙂 dnes si pojdem kupiť ovu test donna, merať sa mi nechce...
@henrietad vitaj... tak teraz ale nebudes testovat ovu, ked uz mas po, ci?
@darinkazv nooo tak to chapem ze si nervozna... ale ked tie blbe testy ti nemusia ukazat ani v 35 DC 😒 pokus sa do piatku zamestnat niecim inym, drzim palce!
@saranata a rata sa 1 DC aj ked prisla ms vecer? ja mavam vlastne 29 dnovy cyklus, ked tak kukam do kalendara 😀 ked dnes ms nepride a zajtra bude negativny test, tak idem zhanat ten presnejsi teplomer... uz mi aj alchemikovy caj dosiel... myslis ze ten je k niecomu? okrem toho mam len kys. listovu, ale beriem ju tak hala bala...
@backorka
jasne, ráta sa den kedy si dostala mns, to je 1 den cyklu ,nerozhoduje čas....
čaje ja neriešim nejako takže neviem ich učinok, skus si dat sarapis soja, velmi dobre pripravuje vystelku maternice a vajíčko sa lepšie uchytí, upravuje aj cyklus ale celkovo dobre posobí , mne sa podarilo otehotniet druhý mesiac čo som to brala, je to uplne neškodne, cele je to na prírodnej báze
brala by som aj teraz ale ešte dojčím takže nemožem
inak mrkni tuto stránku ako sa správaju tie teploty, v roznych prípadoch , pri otehotnení alebo len ovulačne grafy,
http://merenibt.xf.cz/priklady.html#d
ja mám teraz 10 den od ovule,málo na test, hlavne ked sa mi len včera zaznamenalo zníženie a následne zvyšenie teploty ako býva pri zahniezdovaní , takže teraz bud pojdem hore a super, alebo rovno dole a mns príde tak ako má v piatok ☹
@darinkazv aj ty mrkni tieto grafy a uvidíš ako sa zvyknu tie teploty správat pri otehotnení a ovule
http://merenibt.xf.cz/priklady.html#d
pridávam sa...aj ja sa chystám byť maminkou.... 🙂
no ešte nie tak celkom....toto by som nazvala predprípravnou fázou....aby bola psychika môjho priateľa v poriadku....ale už za nedlho....dúfam že sa to čoskoro podarí..... 😉
no u nás je to podobne....kým nemusím...radšej počítanie vynechám....a grafy tiež.... 🙂
@mima1983 to nie su len také grafy a vypočty, ide o to že niektoré ženy nevedia presne kedy maju ovulu , a nakolko si do mesiaca plodná len pár hodín tak je dobre vediet kedy....
a otehotniet nie je len tak 🙂 je lepšie vediet kedy sa treba snažit, lebo niekedy možeš celý mesiac a práve potrebne dni nie a nepodarí sa ti , a ked sa ti tak po osmich mesiacoch nepodarí otehotniet tak potom stratíš dalšie mesiace napr, meraním si BT pretože budeš chciet vediet kedy je ovu....
toto je len sledovanie a zvyšovanie šancí na otehotnenie 🙂 🙂 🙂
no ono to niekedy môže viac ublížiť ako pomôcť 😒
@tessa3331 nehovorím íst do extremu , ide o to poznat svoje telo a predíst problemom skor ako otehotniem, to podla mna nemá ako uškodit, nehovorím o nejakom každodennom testovaní ovu testami , proti tomu som ja uplne, ide o že žena vie kedy ovuluje.....ked sa teda snaží o bábo tak by to mala vediet 🙂 🙂 🙂
ved každá vieme kedy máme mns a tiež nám to neubližuje,,,všetko ide ...s rozumom 😀 😀 😀 😀
uff, konecne doma z praaaaace, samozrejme, ze som uz nevydrzala a spravila test 😝 no a samozrejme, ze som 19 DC a nic mi neukazal, ani len ducha 😠
ahojte dievcata... ked uz sa bavite o merani a nemerani... kuk na moje grafy... http://www.fertilityfriend.com/home/358820 zacala som merat pred dvomi mesiacmi, lebo sa mi strasne predlzili cykly po potrate... a uz som bola nestastna z toho, ci vobec ovulujem... kde ja by som bez merania (alebo ovu testov, ale tych by som minula dobludu) bola prisla na to, ze ovulka bola minuly cyklus 27DC a teraz 26DC... uz by som davno robila tehu testy a stresovala... tak som aspon vedela, ze cca 12-14 dni mam od stresovania pokoj... 😉
@cenculinka to nič, podarí sa nabuduce..hlavu hore 🙂 🙂 🙂
@saranata este stale verim tomu, ze 18.8. ms nepride 😀 ci? 😖

@cenculinka aj tak mas so ms cas s tym grafom, teraz by ti nemal co vyhodnotit, jedine tehu teplotu 🙂
@saranata no u mna ms stale nikde a dnes mi teplota ukazovala 36,8...