V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@maminka142 pozrela som tvoj graf 😀 😀 😀 . No valam sa smiechom. Preco?
http://www.fertilityfriend.com/home/356a0c
Uz vies, ze?
@maminka142 Pytas sa o fantazii saranaty. Dnes v damskom magazine na STV1 bola rozoberana presne tato tema- fantazia a sny. Nepozerala som to, len tak co som zacula. Rozhovor bol aj o tom, ako reagovat. Skus pozriet archiv STV.
Podla mna je to normalne, ale neviem co vraveli, kao na to maju rodicia reagovat.
@maminka142 no velmi tomu neverim ze boli dve 🙂 som rada ze bola aspon jedna 😀 uz aj v tu som prestavala dufat 😀
@maminka142 staršia sa mi hrávala doma tiež všelijako, nemyslím že je na tom niečo zle ,deti si prisposobuju svojmu svetu všetko, nemusíš mat obavy..a ani to nie je nič ojedinele, pretože toto som už zažila viac krát u detí mojich kamošiek , v tomto veku uplne v pohode...poviem to takto nerieš to a nevyvracaj jej to , ked chce pohladkat tu " mačičku " tak ju pohladkaj , a vobec to neber vážne🙂
tu mačku jej kup len ked ju bude chciet ona, povedz jej nech si vyberie nejakéh plyšáka akeho by chcela
@abriela maš na mysli ten pokles? 😀
Ďakujem určite si kuknem archiv STV, lebo ma to dosť zaujíma 😀
@saranata Ďakujem, si ma upokojila 😀 Už som aj rozmyšlala ísť za detskou psychologičkou, či je to normálne 😅 Tak uvidím, ako sa to bude vyvíjať a dufam, že ta ozajstna plyšova mačka zaberie 😀 Ešte raz ďakujem 😉 😀
@ivanka12 prečo pochybuješ? Ved aj backorka mala dve tento cyklus a tiež jej vyšli 2x pozitívny ovu test v mesiaci a aj lekarka jej to potvrdila 😀 Mňa inak tiež láka ešte aj teraz po ovulacii vyskušať ovu test, ale u ma by bol ešte určite pozitívny 🙄 Vraj pregnyl zostava 10 dní v tele a to by mi aj na ovu teste ukazalo 😒
Ale raz to vyskušam, ked nebudem mať pregnym 😉
@maminka142 tak som si teda opravila tie ovu testy z - na + 😀 to by bolo super ak boli dve ovulky, aspon vyssia sanca 😀 ja som si uz myslela ze su tie testy zle, a kazdy den som na ne hladela, ci ten odtien testovacej ciarky nie je slabsi od tej kontrolnej, ale nie 😀 este aj muzovi som dala nech pozrie, ale aj on vravel ze su rovnako silne tie ciarky 😀 no ale tak snazili sme sa aj vtedy aj teraz tak uvidime
@maminka142 Presne tak, ten jeden den jedna predbehla alebo druha zameskala. Ked to tento mesiac vyjde, tak urcite obom, kedze este aj teploty kolisu rovnako 😉 .
@ivanka12
@maminka142
Babulky ale dokina mi potvrdila iba jednu ovulku, to len tie testy si zo mna vystrelili 😀
Inak kukajte, uz sme to nacali. Nizke cesto, moc vela kremu ale chuti genialne!
@saranata @abriela
@saranata juuu tak to budete mat krasny vecer, nicim si ho nenechajte pokazit! A na aky film idete a kam na veceru? Inak my sme cely vikend v sedlakove.... nasla som si na papieri trosku hnede spinenie, dufam ze to prejde, lebo brucho na mrchu ma neboli...
@ivanka12 dakujem, nie je sice uplne podla predstav, ale uz som sa rozhodla, ze tu tortu svokre urobim ja...
@abriela
@saranata
@backorka
@ivanka12 Dobré ránko kočky 😀 Ako začínate víkendík? Čo vas čaká, alebo čo mae v pláne? Ja pôjdem doobeda malej kupiť ešte jednu velku deku a poobede pôjdeme asi ku svokrovcom 😅 A pekný víkendík vam všetkym prajem 😉
@abriela ako teplotkuješ? 😀 Ja som uplne mimo s tych mojích teplot 😕 Ja akosy nie a nie stupnuť 😖 Dufam, len že mi graf nezruši označenu ovulku, ak budem takto pokračovať 😅 http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4
@maminka142 ahoj, mna caka dnes upratovanie doma, manzela mam opat v praci tak budem do vecera bez neho. Ja tiez ako ty akosi nerozumiem tomuto mojmu cyklu, dnes mam obrovsky pokles a uz som si myslela ze budem stupat po ovulke 😖
Ahojte zienky, tak ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c a od vcera ma boli brucho a spinim zatial na hnedo... dnes sa to asi rozbehne ☹
@maminka142
@saranata
@abriela
@ivanka12
@ivanka12 no maš to tiež divoke s tými teplotkami 😖 Ja vždy predtym, ked som stupla tak som sa držala celych 12 dní nad 37, alebo 37 a nižšie som už nešla 😀 A od minuleho mesiaca sa mi to začalo akosy kaziť a tento mesiac, absolutne nechápem 🙄 Nie a nie sa udržať hore 😖 No ved uvidíme, ako nam to pôjde ďalej 😉
@backorka to mi je ľuto zlatko ☹ A vyzeralo to tak sľubne... Ale nezufaj, tvoje babätko si vybralo, že chce byť darčekom pod stromček, tak si ešte mesiac musíš počkať 😉
@backorka
@maminka142 tento cyklus nam asi nie je dopriate ☹ ja uz z toho zacinam byt pomaly zufala
ahojte
🙂
Ahojte ak to vsetko dobre dopadne mozno budem patrit medzi Vas 🙂
@maminka142 dnes som nemerala, takze kaz
@maminka142 dnes som nemerala, lebo nieje podstatne ako to ide teraz, podstatnejsi je zaver
@maminka142 to si viac babatiek asi vybralo 😀 😀 😀 ale no nepočkáme na ne???jasne že hej , a na vianoce velka mašla cez bruško a sup pod stromcek
@backorka
@abriela tak, tak maš pravdu podstatny je zaver 😀 To najhlavnejšie, už mame pomerane, že sme mali ovulku vieme a už iba čakať 😀
@saranata Presne tak, čo by si naše babätka vyberali splodenie ešte pred vianocami, keď vedia, že na vianoce to ma väčšie čaro 😀 😀 😀 Hihi, to by sa inak mm čudoval a rehotal, kebyže si taka, s mašlou na bruchu lahnem pod stromček 😀 😀 😀
@ivanka12 nebojkaj raz nam to vyjde 😉

@saranata Prosím ťa mam na teba jednu otázočku, kedže ty maš najviac skusenosti, čo sa tyka detičiek 😀 Chcem sa ťa opytať na tvoj nazor, alebo skusenosť s detskou fantáziou 😅 Konkretne moja malá sa zobudila jedno ráno zo zavretou pestičkou a ked som sa jej opytala, čo tam ma, tak mi povedala, že mačku 😅 A už asi týždeň sa tak hra, napríkled, že príde ku mne a povie mi, že maminka pozri sa aka je ta mačka krasna a môžeš ju aj pohladkať 😀 Alebo, že vidíš ake ma ta mačka pekne oči a zubky? 😅
Jedna segra mi tvrdí, že je to normalne obdobie u deti, že aj jej mala sa hravala s vymyslenými vecami a druha segra zasa, že sa nikdy s ničím podobnym nestretla 😕
Neviem, či to mam brať nejako važne, alebo sa nad tym len pousmiať 😅 Prave idem do mesta a skusim jej kupiť malu plyšovu mačku, možno to zaberie 😅 (Doma ma dosť plyšakov, tak neviem 😕 )