V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@maminka142 mala by prísť zajtra 🙂 tak dnes ešte posnažilkujeme hádam 😉
@gebrlinka tak veru nezahaľajte 😉 😀
@maminka142 🙂
ahojte, tak ja uz nemam slov na tie moje teploty...ide to so mnou dole vodou...a zacina mi uz z toho celeho sibat...asi si dam na cas pauzu od merania, sledovania sa a podobne...necham tomu volny priebeh
čaute babiny, ste tu riadne popísali, teraz mám čo čítat 😝 😝
@backorka juuj moja tak nevyšlo to ale nevadí, moc som ti to priala, nebud sklamaná .....len ako sme spomínali tie naše detičky chcu byt zaujímave hned od začiatku tak si na tie vianoce chcu počkat a potom vo velkej paráde zažit take prve vianoce
@leann245 nebudeš ty hybernovat , ale na vianoce budeš mat v brušku veeeeelmi teplučko 😀 😀 😀 😀
@maminka142
@abriela
a vy ako? čo máte nové? je tu toho vela idem sa tým preluskat
@saranata ahojkaj, kde si sa nam tolko skryvala? 😅 Chýbala si nám tu 😀
No @abriela to vidí negatívne tento mesiac 😖 Ale ak zajtra stupne, bude inak prekvapená 😀
A čo sa týka mňa, tak som len 7 DPO, takže doba čakacia 😀 Ale som pripravená, aj ja na to, že to bude vianočne dieťa, ako aj u vas ostatných 😀 😀 😀 Čo som horšia? 😀 😀 😀
@ivanka12 a na folikulometriu nechodíš? By si si bola ista 😀
@maminka142 maminka pozri moj septembrový graf. 22 pokles, 23 to iste, 24 vystup a mrcha 😠
@leann245
@maminka142
nezmizla som , neskrývala som sa, mali sme také ulietane tri dni, oslavili sme vyročie, potom oslava u svokrovcov, bez mobilu bez netu som bola az do dnesneho rána xixi, som hotová
ale už som tu a v plnej sile 😀 😀 😀 dnes máme Jonáša, skončila mi mrcha a hned Jonáš , hm uvidíme, ale už viem o babach ktoré takto otehotneli, aj ked ovula je daleko u mna
Kocky mam otazocku, v stredu idem k lekarovi na sono aby sme kukli ako je na tom moja prichadzajuca ovulka a zajtra by sme sa chceli s drahym posnazit, mozem nie....???
@momamo Ja som sa tiež kedysy, nad tym zamýšľala 😅 Ale som si povedala, že aj pán doktor musí chápať, že som v období snaženia, tak doktor, nedoktor snažilkovanie sme nepremeškali 😀
@abriela ved uvidíme, ako dopadneme 😉
@saranata no vitaj 😉 tak sa pochval ze aky ste mali vecer? uzili ste si to? pacil sa ti film? ja som vcera zase bola sikovna a pred muzom som sa prekecla ze budem mat tie tabletky na zlepsenie ovulky, tak som si musela vypocut ci chcem aby sme mali chemicke zmutovanie dieta, ach jaj.... 😒
@backorka ahoj, večer bol super, nakoniec sme boli v tom Pezinku, tam sme chodili uplne na začiatku...film bol super, ja som knihu nečítala, a film pozerám tak inak , ja vzdy okrem deja teda vnímam strih kameru a tak , a toto bolo velmi pekne.no celkovo celý den bez detí , kino, večera, a boli sme nakupovat veci pre seba-konečne nie len pre deti, tak sme sa obliekli a kupili sme aj tu plazmu , taký den pre seba sme mali ze vším všudy 😀 😀 😀
v nedelu zase oslava u svokrovcov , prišli sme až večer a včera som konečne vypla nachvílu .....
a naplno sme využili Jonáša xixi, akurát že som mala včera 6 DC 🙂 no nevadí čakáme na 2-3 dec a potom už len čakat na darček budeme 😀
ak si zdravá a muzovi vyjdu dobre testy tak to už nerieš , to chce len čas, nemáš vek na to aby si sa cpala liekmi , to je jedno ako neškodne vyzeraju , ja si nemyslím ze je to nutne , lebo ovulu máš tak načo???ak to bude všetko ok tak sa na to vykašli a užívajte si , podarí sa ani nebudeš vediet ako,
@saranata hej hej, bude to tak, ale aspon este tento jeden cyklus to skusime takto 🙂 a ak zajtra muzovi vyjdu dobre vysledky, tak uz to nechame od noveho roka tak a budeme si len uzivat...
Tak super ste sa mali, telka uz je aj nainstalovana? ste spokojni? my ideme asi v sobotu do viedne trochu posmejdit po obchodoch, ale vraj to ma byt damska jazda, ze ja, mama a segra 😀
@backorka telku mi dovezu az vo stvrtok, tak som si to vybavila s full servisom , domov a nahodia mi to hned, ešte ideme dnes kupit držiak na stenu a kryt na káble lebo zatial to nebudem sekat do steny, tak to mám v spalni ale tam to robili ked sa prerábalo , teraz tu nechcem bordel ved ona bude nízko tak mi nevadí keby aj bolo vidiet kable
@backorka my máme aj v spálni teda teraz už v malej izbe telku na stene, ja to nechcem mat položene lebo mal to može stiahnut na seba, v spálni to je vyššie na stene tam su kable zasekane v stene , ale tu bude nižšie a pre nou bude stolík kde je teraz stará tv tak to nebude vidiet, tak tam dám len kryt na kable
@backorka z jeho stránky, ja som s ním aj volala ked niečo potrebuješ je ochotný, , tu je uvedený aj mail
http://www.centrumjonas.com/slovak.kontakt.html
@backorka ved skus, nestojí to zase tak vela, vyhadzujeme aj za ine kraviny peniaze a toto vychádza ludom tak prečo nie?...
ideme dnes do Auparku, dcera si ide nakupit veci ,teraz je na rade ona 😀 😀 😀 a chce ist aj do Kenvela, je tam teraz akcia nejaká , kup za 60 eur zaplat 30 tak nech si nakupi aj tam ked tam niečo najde...
ja chcem nejaký vianočný obrus , a idem vrátit telefon do Telekomu, to zas bude ...radost 😒
@backorka ale minulý týžden mi doniesol kurier novu Nokiu smart phone a vkuse sa restartuje a blbne tak potrebujem odstupit od zmluvy , do 7 dní možem tak to tam musím odniest, kupim si HTC , chcela som ho hned ale vzdy som mala nokiu tak som zavahala a teraz mám opletačky s tým, už nebudem vymýšlat a zoberiem HTC a mám pokoj
no ved obrus anineviem kde zoženiem , ale hlavne nech si ona nakupi, ona má pocit stále že len krpatej kupujem ale nevysvetlíš jej že ona je malá a strašne rýchlo rastie, tak dnes má ona den a my budeme po svetielkach s malou pozerat 😀 😀 😀 😀 😀
@saranata
@backorka
@abriela
@leann245 Ahojte dievčata prosím vas chcem sa opýtať, alebo niekoho kto by mi vedel poradiť. Práve je u mna moja neter, prišla od gynďáka a poslednu ms mala 14 oktobra a 11.11 bola prvy krat u doktora a doktor jej povedal, že plod ma 2 mm. A dnes bola zasa u lekara a lekar jej tam žiadny plod nevidí Vraj tam vidí len ten vačok, v ktorom to malinke byva, ale plod tam nie je vidieť. A ten vačok už ma 1-2 cm Je to v norme?? Ďakujem za názory vopred 😉
@maminka142 no podla mna to co jej prvykrat povedal doktor, tak to sa pomylil, lebo v 4tt nie je este nic vidiet, dnes ak je 6tt, tak uz by mal byt vidiet plod podla mna...
@saranata a ktore HTC si ides kupit? my mame obaja a ja som velmi spokojna... no na ten obrus by bol lepsi napr Galan... alebo potom az na vianocnych trhoch 🙂
@maminka142 Plod je vidiet podla tabuliek az od 6tt, ale nieje to pravidlo. Kamoska asi do 10tt mala viditelny len vacok a uz ma doma krasnu princeznu. O rozmeroch netusim.

@momamo díky, aj ja tebe držím palce moooooooooc 😀 😀 😀