V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@sandrittta
jasne že možeš vitaj 🙂 🙂 🙂 🙂 prvé babatko??
@janie80 veru, dnes netestujes ci duch nezosilnel? sme zvedaveeee 😀
@saranata hii ja v grafe zatial ziadnu ciaru nemam, tak sa mozem vytesovat... len ma mrzi, ze som si netestovala tento mesiac ovu, to by som bola mudrejsia ze preco mi meska, takto vobec neviem ktory DPO mam... tak ale je mozne aby sa mi z mesiaca na mesiac zbrzdil cyklus, ked pred tym som mala pravidelne 28-29 dnovy?
@sandrittta ahoj, gratulujem tehu 🙂 tu sa budes asi trosku nudit, lebo my zaial riesime len ovu 😀
@jagu81 ahoj... takze uz sa snazite naplno?
@saranata to ja vsetko ovladam, ze LF 12-16 dni a ak je teplota hore viac ako 16 dni, tak je to pravdepodobne tehu a ak viac ako 18 dni, uz je to takmer hraniciace s istotou... ale moje telo to zjavne odmieta akceptovat... ze 14DPO na teste uz nieco malo byt... 😀 uvidime zajtra... uz som z toho riadne na nervy, lebo neviem, co sa deje... uz som pripravena na vsetko, len nech to viem... 😅
@backorka mne sa ovu posunula o 4 dni som ju mala skor, to je tým cvičením 🙂 pozri si tie krivky BT, niekedy sa testuje a nič a potom aj 39 DC je zrazu pozitívny, počkaj a testuj tak za dalšie dva dni
@saranata ved to, ze tie nase telicka nie vzdy funguju podla tabuliek a knih... niekedy sa s nami pekne zahravaju... uz ovula 26-27DC je celkom rarita... ale ved uvidime... len uz nemam silu stale si vraviet, ze nevadi, ideme dalej... kolko "dalej" este musi byt, aby to bolo dost "daleko?" 😔
@backorka mne sa to pokaslalo po potrate... dovtedy som mala cykly 32-33 dnove... a teraz toto... uz som bola aj na vysetrenia, o dva tyzdne idem po vysledky a nieco s tym urbime aj cez doki... ale meranim som aspon zistila, ze vobec ovulujem a to ma trosku upokojilo...
drzim palce, nech sa zacne ukazovat dusik a potom riadne kolajnice... 🙂
@sandrittta dakujem 🙂 v grafoch som aj ja novacik, ale zacalo ma to bavit 🙂 tak to mas super, ze si to nemusela riesit... my sa snazime od aprila a prislo mi to, ze by som mala tomu trochu pomoct...
@janie80 mozno budes aj prekvapena o 2 tyzdne pojdes rovno na ultrazvuk 😉
@saranata ako som pisala, ta moja chytra zenska intuicia mi hovori, ze to ma len mrcha natahuje ako gumu na gatiach 😀 ale ved apson sa nenudim, vsakze?
@saranata no, prsia ma bolia statocne uz tyzden... a mam ich nejake vacsie... curat chodim aj 3 krat za hodinu a aj v noci sa kvoli tomu budim... riadne sa mi odgrguje 😅 ...ale take som uz mala a mrcha prisla... takze sa na to nespolieham... a uz asi 5 dni mam pocit, ze mrcha je uz uz tu... ze uz o stotinu sekundy sa to spusti... to cakanie je najhorsie... ale ved sa raz dockame... 🙂
@janie80 moc ti držím palce, žena tie príznaky vidí všade, ked chce, ale ktovie možno to je už ono, a to čuranie to ani nespomínam , mohla som ostat rovno na zachode sediet celý den🙂
ja som išla ráno do roboty z kávy ma naplo, citila som sa celkovo nejako inak a urobila som si hned ten 9DPO test a bola tam slabulinká čiarka a o dva dni už riadne, ten pocit sa nedá pomýlit , a to som bola tehotná po11 rokoch
@backorka my sme sa po potrate snazili cca 3 roky od oktobra minuleho roku, ked sme sa vzali este intenzivnejsie ale diagnozy boli velmi katastrofalne a nikto nam uz sancu nedaval 😒 a predsa stalo sa, este sa ani nenarodilo prve a hned planujem druhe, tretie 😀
@backorka verim a dufam... len uz sa bojim verit, lebo to sklamanie bude horsie... ale este nic nie je stratene... 😉 tiez verim, ze u teba to nie je pms, ale tehu...
@saranata no, od kavy sa mi odgrguje riadne... a nie vzdy mi chuti ako kava... v piatok som v nej dokonca citila nejaku divnu hubochu chut... 😅 divne...

@jagu81 samozrejme vitaj 🙂 🙂 držíme palčeky...ako dlho snažilkujete?