icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

lill7
6. jan 2012

@summer_103
@maminka142
@backorka
Nebojte žienky aj na vás tie tehu baciklky určite skočia 😉
Mne ešte večer predtým než som testla drahý vravel, že sa mu zdá, že to moc riešim a takto sa nám to nepodarí, no normálne ma dojal.. práveže som sa snažila si to nepripúšťať,keď sa nedarilo, začala som po práci chodiť cvičiť, nech len nesedím za počítačom, objednala som nám aj macu a tento mesiac som pila čajík, ktorý bolo treba variť 40 min, ale mala som po ňom ukážkový ovu hlienik, takže sa spermijkám asi u mňa páčilo 😀 😀
inak sa mi celkom páči táto stránka http://www.merenibt.xf.cz/index2.html , kde je aj napísané, že nie problém, keď sa sledujeme a myslíme na to ako otehotnieť, ale netreba sa k tomu upínať 😉

b.bardyova
6. jan 2012

@maminka142 ahoj, to ti doktor urobi ster z krcka maternice a neboli to len je to neprijemne ...a idem okolo 22.1

lucica
6. jan 2012

@summer_103 moc ďakujem a budeme aj tebe drzat palce. posielam zopár bábätkovských bacilov 🙂

lucica
6. jan 2012

@backorka
@summer_103
@maminka142
Ďakujem Vám. Ja som mala dostat mrchhu v pondelok po novom roku a nic, tak som sa rozhodla ze den pockam a spravim test. V stredu mi zavreli lekáreń pred nosom a tak som to nechala na stvrtok. Testík som robila vecer a tá druhá čiarka, ktorá sa má objaviť v prípade tehotenstva bola ešte silnejšia ako tá čo tam býva vždy. Tak moooc sme sa tesili. Túto nedelu mi končí 5. týždeň. Čo myslíte nie je skoro, keď pôjdem koncom 6. týždňa k doktorke?

saranata
6. jan 2012

@lucica po 6 týždni je vhodna doba na navštevu lekára, skor je to zbytočne 😉

maminka142
6. jan 2012

@lill7 a aky čajík to popíjaš? Teda si popíjala? 🙂

maminka142
6. jan 2012

@summer_103 nebojkaj teraz sa nam to už podarí 😉

maminka142
6. jan 2012

@ivanka12
@leann245
@summer_103
@backorka
@saranata Ahojte dievčatá 🙂 Tak ja som dnes len tak vyskúšala ovu test a silno pozitívny 😠 A to som dnes 7 DC. Viem, že už som si povedala, že kašlem na ovu testy, ale nedalo mi to, ked ešte mam zo dva doma 😝 Som z toho sklamana, zostava mi len dúfať, že to nebude zasa nejaky anovulak 😖

ivanka12
6. jan 2012

@maminka142 ahoj moja, ja som na tom rovnako, vkuse pozitivne ovu testy...nemam uz na to nervy, tak uz ani netestujem, i ked aj mne este ostali dva, ale ani ma to uz nelaka, lebo viem aky by bol vysledok 😠 bola som uz aj u gynekologa, zatial mi spravil len beznu prevetivku a cytologiu a ze o dva tyzdne mam prist na kontrolu kvoli vysledkom a to by som mala mat aj mrchu ak pocitam 28 dnovy cyklus, ale myslim ze mi zase budu meskat...vravela som mu aj za tie nepravidelne cykly tak vravel ze to potom dako doriesime...aj k endokrinologicke mam ist v utorok tak som zvedava ake budem mat vysledky stitnej

inak moj graf je takyto: http://www.fertilityfriend.com/home/37d62f a myslim ze ovulka nebola, i ked mi tam nieco oznacilo, ale myslim ze nebola...zatial ani ziadny hlienik som este nespozorovala, len co ma vyse tyzdna bolelo podbrusko...ty mas aky grafik?

maminka142
6. jan 2012

@ivanka12 a hovorila si doktorovi, že mavaš stale pozitívne ovu testy? Ja sa skusim na to opytať, čo to znamena 😅 Grafík maš celkom pekny, ale ovulku by som ti ja dala toho 17 DC, alebo ešte len príde 😉
Ja si meriam teplotu teraz ešte len tretí deň, lebo som ešte len 7 DC 😅
Už som tak dúfala, že sa tie ovu testy umudria a nič ☹ Ale snad budeme tehu aj napriek nepodarenym testíkom 😀

ivanka12
6. jan 2012

@maminka142 to som mu zatial nehovorila, este sa len chystam 🙂 potom dam vediet ako som dopadla...alebo ak sa ty skorej spytas tak napis, som zvedava 😉 neviem ci ovulka vobec pride kvoli tym neustalym pozitivnym ovu testom, ci to nebude pco nahodou...uz fakt neviem... 😖 tiez som dufala ze to uz bude ok, ale zda sa ze nie...ale ja chcem tento rok otehotniet 😀

maminka142
6. jan 2012

@ivanka12 prave som trošičku googlila a vraj falošne pozitívne ovu testy, môžu spôsobiť aj lieky... Takže ak berieš clostyl ( tan tam bol z radov liekov, číslo 1), alebo aj ine lieky, tak tie lieky spôsobujú pozitívne ovu testy 😝
Takže to môže byť aj v našom prípade 🙂

lill7
6. jan 2012

@maminka142 no k tomu čajíku som prišla náhodou, mali sme s koleg

maminka142
6. jan 2012

@lill7 ale aky je to čajík? 😀

lill7
6. jan 2012

@maminka142 jaj šak mi to zmazalo 😀 tak dokončujem.. bola som s kolegynkou u jej známych, čo sa venujú tradičnej čínskej medicíne a tak som si ho tam kúpila, ale mal len nejaké číselné označenie WLH1 alebo tak nejako od Pragon s.r.o. Bolo tam 14 sáčkov a stál 13€

ivanka12
7. jan 2012

@maminka142 lenze ja nic neberiem, len L-Thyroxin na stitnu zlazu 😒

ale aspon nemam tentokrat taky sialeny graf ako minuly cyklus, uz len tym sa utesujem, a "ovulaciu" mi prehodilo na ten 17DC ako si aj ty pisala: http://www.fertilityfriend.com/home/37d62f

lonelyfrog
7. jan 2012

A ja som uz aj tetaaaa od vcera :P moja sestra porodila po 15 hodinach krasneho vlasateho 47 cm 3150 g Elijaska :D :D :D som na nu taka hrdaaaaa :P

maminka142
7. jan 2012

@lill7 no to mi nič nehovorí 😅

maminka142
7. jan 2012

@ivanka12 Veď možno, ano ja to nemam s tych liekov, lebo beriem len malu davku a pred dvoma mesiacmi som ich tiež brala a ovu testy mi neblbli, ukazovalo mi pozitívne, len dva dni a potom zasa bielo 😀 A teraz mi to stale blbne a vôbec netuším, čím to môže byť, to ja sa len utešujem, že to môže byť tymi liekmi, ale to je asi blbosť, lbo to by mi ukazovalo hned ako som ich začala užívať a nie až teraz 😅
No super, maš grafík 😀 Ja som ti hned písala, že ovulka bola buď 17 DC, alebo ešte len bude 😉 Tak dufam, že ste nezaháľali 😀 Držím moc palce a som zvedava, ako sa to bude dalej vyvíjať u teba, tak potom sem ešte hoď graf, ako pokračuješ 😀

lill7
7. jan 2012

@maminka142 tak to ani mne nič nehovorilo 😀 😀 ale skúsila som, keď sa dalo 🙂 na nete som ho však nenašla 😖

backorka
7. jan 2012

@maminka142
@ivanka12
Ahojte zienky, ja som mala teraz druhy cyklus clostil, 5 dni po jednej tbl ale pozitivny ovu test aby som u seba hladala lupou ☹ tento mesiac som merala neskoro myslim ze ovulku som uz mala, aj ked v grafe som si ju oznacila sama... a dnes dufam konecne zahniezdujem 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
@saranata ako ti je moja?

maminka142
7. jan 2012

@backorka aj ja ked som užívala prvy mesiac clostyl, tak ovu som mala negatívny, ale teraz ho užívam už 4 mesiace, tak to môže byť aj tym 😕
Čo ti v grafe znamena to FS? A to X je sneženíčko?
Tento mesiac si mala ovulku nejako skoro 😕

maminka142
7. jan 2012

@lill7 skusim obyčajnu alchimelku, vraj aj ta je dobra 🙂

ivanka12
7. jan 2012

@maminka142
@backorka podla mna su chybne tie ovu testy a basta 😀 ja dnes zazracne prvykrat v tomto cykle mam aj daky hlienik, mozno pomaha alchemilka co pijem poslednu dobu 🙂 a praveze sme vtedy nesnazilkovali, lebo ma uz aj chut dako presla z tohto vsetkeho, som mala depku z toho, aj som si poplakala, ale uz som opat ako tak ok 🙂

@backorka jasne ze zahniezdujes 😉

backorka
7. jan 2012

@maminka142 Ano, x je snazenicko a to fs je clostil, raz som to tam niekde citala, tusim to znamena fertil stimulation, akoze podpora plodnosti 🙂 no ja tiez stale neverim ze bola tak skoro, ale viac veci tomu naznacuje... a tento cyklus som clostil zacala brat o 2 dni skor ako minule, tak snad preto sa mi to posunulo a plus jonas, dovolenkova atmoska a ovulka ako vysita... teda aspon si to budem nahovarat 😀 a tento mesiac uz nebudem brat lutenyl na podporu zahniezdenia, takze uz by som nemala mat tak vysoke poovu teploty ako predtym...

saranata
7. jan 2012

@backorka ahoj jasne ze zahniezdujes. Ved tu nebudem snad sama pupkatiet.🙂
A dik za opytanie.....je mi na umretie.toto nikomu neprajem fakt 😖
Cely den lezim.zajtra sme pozvani na obed,niekam von.tak ani neviem ci pojdeme,

Schudla som uz dve kila zatial.tak aspon si robim rezervu na priberanie 😀

maminka142
7. jan 2012

@ivanka12 no to nie si sama, čo si poplakala 😅 Ono to raz na každu z nas doľahne... Trošku si polpačeme a potom ideme zasa ďalej veriac, že tentokrat to už vyjde 🙂 Držím palčeky, až už to vyjde a riešime tu len naše rastuce tehu bruška 😀

maminka142
7. jan 2012

@backorka ja mam tiež clostil zaznačení, ale baby z temy BT mi povedali, že clostyl sa značí to CS, no tak neviem 😅 Ja tam mam CS 😅
Akurat ste sa snažili pri ovulke, tak už to musí vyjsť 😀
A ty už neberieš duphaston na zahniezdenie? 😕 Ja to mam stale predpísane od 17-28 DC, teda ak už je po ovulke 😉

A ešte ma napadlo s tymi ovu testami, že ja mam ku clostylu a duphastonu+ pregnyl (aby sa dozrety folik niekde nezatulal ale aby praskol ) , tak aj to môže byť 😕

maminka142
7. jan 2012

@ivanka12 Ešte ma napadlo, že ovu testy budu asi ok, lebo mam tie iste, ako predtym ktore mi ukazovali dobre 😅
Ale to je jedno, hlavne nech sme už tehu 😉

jania023
7. jan 2012

@maminka142
@backorka ahojky prepacte ze sa vam do toho motam ale clostil sa zapisuje do FF ako clomid,estrofem a vsetky estrogeny ako estrogen a utrogestan-dufaston ako progesteron...keby ste nahoudou potrebovali do buducna 😉