V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@backorka
@saranata
@maminka142
@ivanka12
@leann245
ahojte koceny 🙂 mrchovy predlzeny vikend mam za sebou, ale co uz aspon som si oddychla a hlasim 5 DC 🙂 Jeej super napad backorka, rada sa pridam 😉
Hotovoooooo.... kto sa chce este pridat, nech mi napise 🙂
ahojte kocky, dlhsie som si vas citala a boli ste mi povzbudenim, rada by som sa k vam pridala.vyzera to u mna dufam nadejne, mrcha mi meska uz 1 den...ak sa to uz da nazvat meskanim 😉
@simon13 vitaj a gratulujem, určite budeš tehulka 😉 Kedy ideš testovať? 🙂
esteze nemate sukromne forum lebo nam snazilkam viete daco poradit dakujem
@maminka142 dakujem, najneskor pozajtra ak ma dovtedy nic neprekvapi...tie sklamania su hrozne, tak nechcem riskovat skor :-/
dievcata chcem sa este opytat cerstvych tehuliek alebo kto vie nieco o krcku v tehotenstve.ja som po ovu a krcok mam hore ledva ho dociahnem nemal by byt dolu??????? 😠
@simon13 tie sklamania poznám aj ja 🙄 Ale nebojkaj raz nam to vyjde a ty už si tehulka, tak ťa nič neprekvapí 😉 Držím palčeky 😀
@ktore prečo chceš vedieť niečo o krčku v tehotenstve? Si tehu? 🙂 V tehotenstve sa uzavrie a mal by byť zatvorený 🙂
@maminka142 zato lebo som citala ze po ovu sa ma vratit krcok dolu a ja som po ovu niekolko dni a mam ho hore tvrdi a zavrety
@ktore no ono to je dobre, ked je tvrdy a zatvoreny, veď taky po ovulke aj ma byť 😀 Lebo keď je ovulka tak je mäkky a otvoreny 🙂
Krčok sa za cely cyklus otvára len 2x a to keď je ovulka a potom vtedy, keď maš mrchu 🙂
@maminka142 no viem ze ma byt zatvoreny ale nema byt dolu?ci uz som zase popletena
Ahoj 🙂 mozem sa pridat? my sme bez ochrany uz takmer rok a stale nic ☹ ... ale aj pri sofii nam to trvalo rok a zato sa podarila 😀 😀 😀
takze prajem vsetkym, aby nam v profile co najskor svietili tyzdne 😉
@emode vitaj 🙂 A neboj čoskoro nam to vyjde 🙂
@ktore Ano ono keď je uzavrety a tvrdý, tak by mal byť nižšie, lenže to je ťažko opísať 🙂 Napríklad u mňa kd je mäkky, tak ho skoro ani nedočiahnem 🙂
@maminka142 vdaka 😉 ja sa to cele snazim brat sportovo, ale ked pridu dni cakania na MS, tak si nepomozem a casto na to myslim ... dnes som 29 DC, ale ovuloval asi pravy vajecnik a tam sa mi robia cysty, takze ked meska mrcha, skor ide o cystu, ktora neskor praskne 😝
@maminka142 no asi som sa opat zacala predcasne tesit...dnes to zacina naberat mrchovske pocity ☹((
@emode to sa neda na to nemyslieť, to pozname všetky 😒 Ale nebojkaj, možno už teraz si v tom 😉 😀
@simon13 🙄 A teplotu meriaš?
@maminka142 presne tak 😉 ale uz citim mrchovske bolesti, urcite nic z toho tento mesiac 😠
teplotu som merala pred prvym tehu, krasne vychadzali grafiky tak asi zacnem aj teraz ... len u nas je to tak ze mm velmi taketo metody nemusi, nechce na to az tak mysliet a zbytocne sa stresovat, ze najlepsi je uplne volny priebeh 😖
@maminka142 nemeriam...myslis,ze by som mala?
Vsetky ste sa odtafarili, kto ma bude teraz motivovat? ☹ a do sukromky vraj neberiete dalsie snazilky ☹
@simon13 ale simon nesmut. Teplota ti len napovie kedy mas ovulku a spoznas vaic svoje telo.
par zaujimavych nazorov:
https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/recept-n...
jeeej včera som videla macka maleho 9+4 zatial je vsetko ok tesim sa mate niekto termin 10. augusta???? 😉
@simon13 ach to ma mrzi, ako dlho sa uz snazite? my uz 3/4 roka a keby bolo po mojom muzovi, tak uz sme v nejakom CARe, ale to ja este nechcem ☹
Moc sa sledovat ma svoje vyhody a nevyhody... je super ked vies, kedy presne mas ovulku, ale na druhej strane je z toho stres, ktory prechadza aj na partnera, ze teraz musime.... ako casto mavate sex?

ahojte baby potrebujem radu mam takyto grafik ,vcera a prevcerom ma dost pichalo v brusku,moze to uz konecne nieco znamenat.prvy krat na uz konecne vysiel sex presne na plodne dni.mala niektora z vas nieco podobne?vzdy ma bolievali prsia hned po ovulke ale teraz necitim nicove nic http://www.fertilityfriend.com/home/38e87f