V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@crepe1 ja by som na tvojom mieste vymenila doktorku, v BA je urcite vela vybornych doktorov, staci sa opytat kamaratok a znamych... ja mam tiez velmi dobru doktorku, na poziadanie mi bez problemov pocas ovulacie ukazala dozrete vajicko, bolo to super! Mozno by som najskor skusila to, pred tym ako pojdes do CAR... kludne ti dam kontakt ked budes chciet, ale je to sukromne zdravotnicke centrum...
My sa snazime od aprila... vzdy som priblizne vedela kedy mam ovu, nie presne na den, asi aj preto sa nam este nezadarilo, ale nezufam, lebo aspon stihnem schudnut kym otehotniem, co fakt potrebujem 🙂
@backorka backorka bpola by som ti velmi vdacna, keby si mi dala kontakt 🙂 a je to v ba? ja tiez v podstate neviem uplne presne, kjedy mam ovu, je to iba pocit, len sa z nepokojujem kvoli tym zapalom. Ale praveze maminy potrebuju dost tuku pre babetko, ja vzdy hovorim muzikovi, ked sa nestiha cudovat, kolko toho zjem 😀
@janie80 moja to mi naozaj velmi luto, myslela som si že práve ty budeš tehu aj po tom grafe a tak 😒
ale hlavu hore, len sa nenechaj tomu poddat , lebo ti nebude dobre a všetko sa to predlži, ber to tak že to ešte nemalo byt a niekde tam hore na teba čaká malý drobec, len čaká na pravý čas
tak si poplač nech sa ti ulaví ale neni to koniec sveta, určite sa podarí 🙂
mne je dnes celý den, zle, bolesti v podbrušku ako na mns ale až v piatok mám dostat tak neviem čo to je, budeme na tom rovnako zachvílu, hm
to je mi ľúto 😢 neboj po každej búrke sa ukáže slniečko, tak verím, že aj vám sa to podarí . Zo srdca želám, nech je to čím skôr 😉
presne tak 🙂 to by sa mi páčilo, mne sa teraz 7.6. narodilo krsniatko - sestrina malá, takže ja si užívam mimi aspoň takto, ale verím, že o rok budeme aj my všetky kočíkovať svoje pokladíky 🙂
@saranata teraz cakam na vysledky z vysetreni... o dva tyzdne idem k doki, brala mi krv a stery a neviem co vsetko mozne este a potom uvidime, co mi povie... ak sa potvrdi jej podozrenie, ze mam vysoky prolaktin, tak to budeme asi musiet riesit liekmi... a ak bude vsetko ok aj u mna aj u mm, tak potom zacneme robit nieco inak ako doteraz... to moje telo je uz riadne zblbnute, tak ho nechcem sokovat este viac... zatial...
@janie80 ved práve preto som ti to odporučila , preto že máš telo zblbnuté,. nie je tam žiadna chemia takže nič ti to neurobí v zlom...toto je určene ženám v prechode a odporuča sa to aj pri snahe o dieta, cele telo to dá do poriadku, ale samozrejme nenutim ta, len som chcela aby si o tom vedela 🙂
babulky, idem ja prec, o chvilu pride mm zo stavby, tak ma caka dalsie kolo placu... ☹ ja sa s tym nejako sama zmierim, ale ked mu to mam oznamit, tak zacina druhe kolo... ked vidim, ako je to luto aj jemu... 😢

@saranata Ja viem, len mne sa praveze ovulacia na tom grafe spatne nikdy nezobrazila, iba som tam mala napisane, ze niekedy medzi tym a ty,m dnom. Ani som nemala na grafe tie priamky.Mozno som zle merala 🙂 ale uz fakt neviem :D uz som z toho celeho zblbnuta 🙂